Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

17η εβδομαδα και τιποτα ακομα!!!!!

Recommended Posts

το καλουτσικι δεν το πιανω????ποσο επρεπε να ειναι??τζιν!!τελειο εχω παρει ειδη!!ωραιο πραγμα!!!!!!και ανετη και κομψη!!!

καλη ειναι:lol::lol: πω πω, κουβεντα δεν μπορουμε να σου πουμε8-)8-)8-):cool:

Διαφημίσεις

καλη ειναι:lol::lol: πω πω, κουβεντα δεν μπορουμε να σου πουμε8-)8-)8-):cool:

χαχχαχαχαχαχχαχαχα!!!αμα δεν ειναι καλη προτιμο να το ψαξω ρε συ μη τρεχω!!!

Δεν την παιρνω συνεχεια αλλα πριν 15 ημερες παλι το ιδιο ηταν 13 με 8!!φυσιολογικη θεωρειται ομως γιατι σου ειχε πει ετσι??

οχι βρε dimitra00!!!αχχαχαχαχχαχαχαχ!!δεν ειναι νορμαλ η πιεση???ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι εντος φυσιολοκων!!

το καλουτσικι δεν το πιανω????ποσο επρεπε να ειναι??τζιν!!τελειο εχω παρει ειδη!!ωραιο πραγμα!!!!!!και ανετη και κομψη!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D!!!καλη ιδεα!!!!!ειλικρινα ειναι κακη?:rolleyes:

ε δεν τρώγεσαι με τπτ!!!! καλή είναι η πίεση σου!!οκ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο κάτω αλλά διαφέρει κι από οργανισμό σε οργανισμό!! απλά μην πλακώνεις τα πολύ αλμυρά!!! εμένα μου το είπε μάλλον προληπτικά γιατί σε δίδυμα είναι κ πιο εύκολο να πάθεις υπέρταση!!!

θα χαλαρώσεις ποτέ???γιατί όλο βρίσκεις κάτι να τρώγεσαι καλέ???! λυπήσου το το καημένο το μωρό!!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

χελονιτσα μου εισαι πολυ ανχωμενη απο τωρα..αργοτερα τι θα γινει???

τεσπα...ολα ειναι διαφορετικα σε καθε εγκυμοσυνη ποσο μαλλον σε αλλους ανθρωπους..εγω τον γιο μου τον καταλαβα 15 βδομαδων,σαν καποιος να μου πιεζει την κοιλια τοπικα..μετα το ιδιο το καταλαβα 17 βδομαδων οπου εγινε μονιμο ....τωρα στην 2η εγκυμοσυνη την μπεμπα την καταλαβα 15 βδομαδων και απο τοτε δεν εχει σταματησει...ειμαι 30 εβδ και δεν κοιμαμαι απο τα κουνηματα...και ο γιος μου κουναγε πολυ αλλα αυτη εχει δωσει ρεσιταλ...λενε οτι παιζει ρολο και η θεση του πλακουντα...η συνηφαδα μου τον καταλαβε τον γιο της 23 εβδομαδων με μια κλωτσια δυνατη ..απο τοτε αρχισε το παρτυ κ για αυτην...καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι..γερο παιδακι κ απολαυσετο!!!!εγω λογικα δεν θα κανω αλλο παιδακι και ειδη μελανχολω που δεν ξανα δω την κοιλιτσα μου φουσκωμενη ,,να την δω να κουνιετε και αλλα πολλα!!!!κοιτα να το χαρεις!!!!καλη χρονια!!!!!!!!!!!

από που το πήρες??μ'ενδιαφέρει!!!

h&m! εγω το πηρα σε σωληνα αλλα εχει κ με κανονικο κοψιμο στο τελος! 30 ευρω εκανε.

επισης πηρα απο κει κ ενα αθλητικο σουτιεν για τωρα που γινα γελαδιτσα!

λεω να τη βγαλω με αυτα κ προς το τελος της εγκυμοσυνης να παρω κατευθειαν θηλασμου.

χελωνιτσα καλά θα είναι το μωρακι σου,εγώ το πρώτο το κατάλαβα 18 βδομάδα,αλλά γιατί δε σε βάζει συχνότερα ραντεβού;εμένα με ιστορικό 2 αποβολών μέχρι την 9 βδομάδα με έβλεπε κάθε βδομάδα και τώρα είχα να παω 19 μέρες!φαντάζομαι πως σου φαίνεται ο μήνας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

xelonitsa μην τρελλαίνεσαι, εγώ και τα δυο παιδιά τα κατάλαβα στην 20η εβδομάδα και στον υπέρηχο έβγαιναν 1 εβδομάδα μεγαλύτερα! Και καλά το πρώτο πες δεν είχα την πείρα, το δεύτερο???

και ήμουν και πολύ αδύνατη, που υποτίθεται ότι βοηθά στο να καταλάβεις το μωρό...

στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το έντερό μου και αργότερα έγιναν πιο συνειδητές κλωτσιές και τούμπες του μωρού

την πίεση να την μετράς μία φορά την εβδομάδα, πρωί, πριν πιεις τον καφέ και ει δυνατόν την ίδια ώρα κάθε φορά. Να γράφεις σε ένα χαρτί τους αριθμούς και όταν δεις τον γιατρό σου να του τους πας.

Η πίεση το απόγευμα δεν είναι ενδεικτική. Έτσι μου είχε πει εμένα και ο γυναικολόγος μου και ο καρδιολόγος της μαμάς μου.

Οπότε πράξε έτσι για να έχεις το νου σου ήσυχο.

Για το h&m συμφωνώ, έχει τα καλύτερα και πιο οικονομικά παντελόνια αλλά και εσώρουχα εγκυμοσύνης!

Με το καλό κορίτσια όλες τα μωρά σας και ευτυχισμένο το 2014!!!

Κουκλιτσα μου,καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου,θυμαμαι και παλαιοτερα οτι ειχες περασει μια παλινδρομη κυηση!ΑΛΛΑ...το μεγεθος της κοιλιας διαφερει απο γυναικα σε γυναικα!Υπαρχουν γυναικες οι οποιες ειχαν τοοοοσο μικρη κοιλια και τα παιδακια τους γεννηθηκαν μεγαλα!Εγω παλι ειχα μεγααααααλη κοιλια και το κοριτσακι μου γεννηθηκε 3.200!

Οσο για τις ταχυκαρδιες,ειχα και γω!Οι σφυγμοι μου εφταναν μεχρι και 120!

Ειναι απολυτως φυσιολογικο!Ακομη και η πιεση που ανεφερες!Σκεψου πως το σωμα σου αυτη τη σιγμη ''παλευει'' να συντηρισει 2 ΖΩΕΣ!Σκεψου με τη ταχυτητα ''δουλευει''!Το αιμα κινητε περισσοτερο,η καρδια δουλευει με εξισου μεγαλες ταχυτητες!Ολες λοιπον οι τιμες ανεβαινουν!Οπως και καποιες τιμες κατεβαινουν γιατι το μωρο τραβαει στοιχει και θρεπτικα συστατικα απο σενα!

Εσυ λοιπον με το να αγχωνεσαι επιβαρυνεις ολο αυτο το συστημα!

Γιατρος δεν ειμαι,αλλα ανηκω,επαγγελματικα,στον χωρο της υγειας,οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι!

Χαλαρωσε λοιπον!Και για να μην αγχωθεις και αργοτερα θα περασουν σταδια που θα νιωθεις...δυσχερεια αναπνοης,καουρες,κουραση εντονη,συχνοουρια,κολπικα υγρα πολλα,δε θα ειναι αμνιακο υγρο,να το θυμασαι....καποιες φορες τ μωρο να κουνιεται αλλες να ειναι ησυχο...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Και γω ειχα ταραξει το φορουμ σε ερωτησεις,οταν ειχα γεννησει,αλλα κακως!!!Την περιοδο που επρεπε να ειμαι διπλα στο παιδι,εγω εχανα τον χρονο μου με το αγχος μου να ειμαι στο διαδυκτιο και να ρωταω γιατι το ενα και γιατι το αλλο!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Κουκλιτσα μου,καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου,θυμαμαι και παλαιοτερα οτι ειχες περασει μια παλινδρομη κυηση!ΑΛΛΑ...το μεγεθος της κοιλιας διαφερει απο γυναικα σε γυναικα!Υπαρχουν γυναικες οι οποιες ειχαν τοοοοσο μικρη κοιλια και τα παιδακια τους γεννηθηκαν μεγαλα!Εγω παλι ειχα μεγααααααλη κοιλια και το κοριτσακι μου γεννηθηκε 3.200!

Οσο για τις ταχυκαρδιες,ειχα και γω!Οι σφυγμοι μου εφταναν μεχρι και 120!

Ειναι απολυτως φυσιολογικο!Ακομη και η πιεση που ανεφερες!Σκεψου πως το σωμα σου αυτη τη σιγμη ''παλευει'' να συντηρισει 2 ΖΩΕΣ!Σκεψου με τη ταχυτητα ''δουλευει''!Το αιμα κινητε περισσοτερο,η καρδια δουλευει με εξισου μεγαλες ταχυτητες!Ολες λοιπον οι τιμες ανεβαινουν!Οπως και καποιες τιμες κατεβαινουν γιατι το μωρο τραβαει στοιχει και θρεπτικα συστατικα απο σενα!

Εσυ λοιπον με το να αγχωνεσαι επιβαρυνεις ολο αυτο το συστημα!

Γιατρος δεν ειμαι,αλλα ανηκω,επαγγελματικα,στον χωρο της υγειας,οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι!

Χαλαρωσε λοιπον!Και για να μην αγχωθεις και αργοτερα θα περασουν σταδια που θα νιωθεις...δυσχερεια αναπνοης,καουρες,κουραση εντονη,συχνοουρια,κολπικα υγρα πολλα,δε θα ειναι αμνιακο υγρο,να το θυμασαι....καποιες φορες τ μωρο να κουνιεται αλλες να ειναι ησυχο...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Και γω ειχα ταραξει το φορουμ σε ερωτησεις,οταν ειχα γεννησει,αλλα κακως!!!Την περιοδο που επρεπε να ειμαι διπλα στο παιδι,εγω εχανα τον χρονο μου με το αγχος μου να ειμαι στο διαδυκτιο και να ρωταω γιατι το ενα και γιατι το αλλο!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

Ακριβώς το ίδιο! Το τι βλάκας ήμουνα δεν περιγράφεται. Το μωρό να είναι στο πάρκο και να με ζητάει, και γω το $*&^* να ψάχνω οδηγίες χρήσεως στα φορουμς.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Ακριβώς το ίδιο! Το τι βλάκας ήμουνα δεν περιγράφεται. Το μωρό να είναι στο πάρκο και να με ζητάει, και γω το $*&^* να ψάχνω οδηγίες χρήσεως στα φορουμς.

σόρρυ αλλά πολύ γέλασα μ'αυτήν την ατάκα!!

χαχααααα

z4WZp2.png

Θα αποφυγω για λιγο τα αλμυρα λοιπον!!!!εγω τζιν εχω παρει πο το h&m!!eεχει μονο στης Σταδιου και στο Athens metro mall!!:wink:

Και στο Riverwest στο Αιγάλεω να προσθέσω!

KUISp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου χρονια πολλα και καλη χρονια ευχομαι σε ολες!!!σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ειστε πολυ καλες!!!η αληθεια ειναι οτι απο χθες αισθανομαι στη κοιλιτσα μου δεξια μεταξυ πλευρου και οφαλου ειδικα μολις τρωω ενα πραγμα σαςν φρρρρρ!οπως κανει το εντερο μας αλλα πιο εντονο και πολυ σπανια ν εχει ησυχια το ψιλοακουω και αμα το ακουμπαω το νιωθω!!αμα σταματησω να τρωω σταματσει κι αυτο!!τωρα τι να πω??!!:shock::shock:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...