Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

εγω κανω φυσικους κ καταψυχω για να εχω γιαροεμφυτευτικο αν πανε ολα καλα κ τα καταφερουν τα εμβρυακια.τι βιταμινες παιρνει ο συζυγος?

σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγχωμενη μου!σιγουρα αγγλοι,γαλλοι, γερμανοι κ αμερικανοι ειναι καλοι αλλα στατιστικα δεν ξερω ποιος τρεχει πρωτος.κ μην νομιζεις οτι θελω να πριμοδοτησω τους αγγλους.φρικαρω με το πως γενανε κ πως παρακολοθουνται οι φιλοι μου που ζουν εκει.κ οσο για την αμερικη σε καποιες πολιτιες νομιζω δεν γινεται καν αυχενικη διαφανεια.αλλα αλλο η ερευνα αλλο οι παροχες στον κοσμο.να ξερεις οτι σεβομαι την αποψη σου κ σου ευχομαι να πανε ολα καλα αλλα για τα περι βουλγαριας αν δεις στια πρωτα μου μηνυματα εκφραζω τις επιφυλαξεις μου.ανοσοσφαιρινη απο κοινα(προφανως)φαρμακεια δεν εχω ξανακουσει.εκτος αν εννοεις απο κρατικα.κ φυσικα η ανοσοσφαιρινη παρασκευαζεται στο εργαστηριο.αφου προερχεται απο αιμα πολλων δοτων.πως αλλιως δηλαδη φτιαχνετα?οποια ξερει ας μας διαφωτισει.εσενα ποσο θα σου κοστισει?περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση σου!

Καλα και εδω στην ελλαδα ολη κανουν αυχενικη διαφανεια.Εδω στις Σερρες επισημα κανει μονο ογιατρος μου ομως ακουω κοπελες που λενε πως κανει ο γιατρος τους και δεν ειναι πουθενα επισημα.Στην αμερικη μιλαω για την ερευνα οτι ειναι μπροστα.Η αγγλια πρεπει πριν χρονια να ηταν καλα βλεπεις οσα εχουν φυγει εξωτερικο σοβαρα περιστατικα οπως η ΜΥΡΤΩ ο γιος του Φασουλα Αμερικη πηγαν. Και για ενα παιδι απο κερκυρα νομιζω αμερικη ηθελαν να πανε που ο αδωνης δεν εβαζε υπογραφη

εγω ιντραλιπιντ κανω, απο 50 ευρω δινω σε καθε δοση.

εχω την εντυπωση πως υπηρχε σε φαρμακεια η ανοσοσφαιρινη εδω στην ελλαδα,.Εννοουσα εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε τετοια φαρμακα που γινονται σε εργοστασια παρα τα εμβολια για αντιπατρικα τα οποια που γινονται?

Οσο για φαρμακα εξωτερικου δεν εισαγαγουμε απο Ισραηλ,και πακισταν και μας τα δινουν οι γιατροι?Με τη Μαρθα λογω οτι ειμαστε απο σερρες και ετυχε να μιλησουμε μου ειχε πει πως στην ελλαδα ειχε ελλειψη στα φαρμακεια δεν την εκανε εισαγωγη η εταιρεια για αυτο ψαχτηκαν Βουλγαρια.

Καλησπερα παρεακι!

Διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οτι μια κοπελα ειχε προβλημα με αντισωματα και πριν την εμβυομεταφορα ο γιατρος της εδωσε να πει κορτιζονη και ειχε θετικο αποτελεσμα της εβαλε 4 εμβρυακια και πιαστηκαν διδυμακια.

και ηταν η δευτερη προσπαθεια.

εγω ξερω οτι στην εξωσωματικη δινουν κορτιζονη π/χ ο Πάντος αν δεν κανω λαθος

καλα κανεις κ το σκεφτεσαι για τα εμβολια.εγω αγοραζω τα ιντραλιπιντ τριαμισι περιπου ευρω κ τα κανω δωρεαν στο εμβρυογενεσις.τα εχω κανει κ σε ιδιοτικο μαιευτηριο κ πληρωνω τρανταπεντε ευρω.οκ ομως κ τα πενηντα.λογικο κ καλα κανεις κ τα κανεις.οσο για τις ανοσοσφαιρινες οντως ειναι σε ελλειψη αλλα κατα την προσωπικη μου παντα αποψη,ειναι πολυ ριψοκινδυνο να τις παρεις απο χωρα οπως η βουλγαρια οπου δεν ξερω κατα ποσο ελεγχονται σωστα.να μου πεις απο γερμανια πχ να το αποδεκτω.οι σφαιρινες εννοω ποσο κοστιζουν.σε αυτο θα ηθελα να μου απαντησεις.κ με πολυ καλη προθεση θα ηθελα να σου πω να το δουλεψεις λιγο περισσοτερο στο μυαλο σου πριν παρεις την τελικη αποφαση.απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις σφαιρικη ενημερωση.αν κανω λαθος συγωρεσε με αλλα για να βοηθηθουμε ολοι,χρειαζεται ακριβεια.περιμενω νεα σου οποτε μπορεσεις γλυκεια μου.

καλα κανεις κ το σκεφτεσαι για τα εμβολια.εγω αγοραζω τα ιντραλιπιντ τριαμισι περιπου ευρω κ τα κανω δωρεαν στο εμβρυογενεσις.τα εχω κανει κ σε ιδιοτικο μαιευτηριο κ πληρωνω τρανταπεντε ευρω.οκ ομως κ τα πενηντα.λογικο κ καλα κανεις κ τα κανεις.οσο για τις ανοσοσφαιρινες οντως ειναι σε ελλειψη αλλα κατα την προσωπικη μου παντα αποψη,ειναι πολυ ριψοκινδυνο να τις παρεις απο χωρα οπως η βουλγαρια οπου δεν ξερω κατα ποσο ελεγχονται σωστα.να μου πεις απο γερμανια πχ να το αποδεκτω.οι σφαιρινες εννοω ποσο κοστιζουν.σε αυτο θα ηθελα να μου απαντησεις.κ με πολυ καλη προθεση θα ηθελα να σου πω να το δουλεψεις λιγο περισσοτερο στο μυαλο σου πριν παρεις την τελικη αποφαση.απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις σφαιρικη ενημερωση.αν κανω λαθος συγωρεσε με αλλα για να βοηθηθουμε ολοι,χρειαζεται ακριβεια.περιμενω νεα σου οποτε μπορεσεις γλυκεια μου.

δε ξερω το κοστος της ανοσοσφαιρινης.και εγω ημουν προκαλιλημενη με τη βουλγαρια ομως οπως ειπα οταν περνουμε φαρμακα απο το αβγανισταν η βουλγαρια μας πειραξε? απο τα φαρμακεια τα παιρνεις ευρωπαικη ενωση ειναι οποτε καποιοιυς κανονες θα πρεπει να εφαρμοζουν.Η tanaia απο οσο εγραψε ανεβηκε βουλγαρια τα πηρε και πηγε και τις εκανε.Βουλγαρα ειναι η κοπελα και στη βουλγαρια αυτες οι θεραπειες ειναι γνωστες.εγω δεν κανω ανοσοσφαιρινη.Ηθελα να σε ρωτησω πως παιρνεις τα ιντραλιπιντ και τα κανεις? Ποιος σου ειπε τη δοσολογια?

Διαφημίσεις

τα παιρνω απο κοινο φαρμακειο.αν δεν το εχουν μπορουν να στο φερουν.την δοσολογια μου την εχει δωσει ο ανθρωπος που συντονιζει τη θρομβοφιλια κ τα νκ μου.ειναι ενα σακουλακι100 ml ,20 τις εκατο fresinius.μαθε κ πες μας για την τιμη της σφαιρινης.η χορηγηση παει αναλογα με το βαρος.το ξερεις οτι κανει απο 1.600-2.000 ευρω η δοση?κ δεν θα χρειαστει μονο μια.κ τι σημαινει οτι στη βουλγαρια τις κανουνε?για τι πραγμα?για κυησεις?γιατι για ανοσοεπαρκεια της κανουν σε ολο τον κοσμο.εσυ πρωσωπικα εμπιστευεσαι τι κανουν σε μια τετοια χωρα?σε ρωταω γιατι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικες.μπορει να επιρρεασουμε καποια απελπισμενη εδω μεσα αρνητικα κ να τρεχει αυριο στη βουλγαρια.δεν ειναι κατι απλο οπως τα ιντραλιπιντ.

τα παιρνω απο κοινο φαρμακειο.αν δεν το εχουν μπορουν να στο φερουν.την δοσολογια μου την εχει δωσει ο ανθρωπος που συντονιζει τη θρομβοφιλια κ τα νκ μου.ειναι ενα σακουλακι100 ml ,20 τις εκατο fresinius.μαθε κ πες μας για την τιμη της σφαιρινης.η χορηγηση παει αναλογα με το βαρος.το ξερεις οτι κανει απο 1.600-2.000 ευρω η δοση?κ δεν θα χρειαστει μονο μια.κ τι σημαινει οτι στη βουλγαρια τις κανουνε?για τι πραγμα?για κυησεις?γιατι για ανοσοεπαρκεια της κανουν σε ολο τον κοσμο.εσυ πρωσωπικα εμπιστευεσαι τι κανουν σε μια τετοια χωρα?σε ρωταω γιατι πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικες.μπορει να επιρρεασουμε καποια απελπισμενη εδω μεσα αρνητικα κ να τρεχει αυριο στη βουλγαρια.δεν ειναι κατι απλο οπως τα ιντραλιπιντ.

ενα σακουλακι σου βαζει ιντραλιπιντ?ολοκληρο?εδω στο Βορρα μεγαλο ποσοστο πηγαινει Βουλγαρια και σε γιατρους.Στα σκοπια πηγαινουν απο θεσσαλονικη κιλκις.

Γιατι οι δικοι μας γιατροι δεν ειναι απατεωνες?Λετε οτι ο Δανιηλιδης ισως ειναι και επικινδυνος με τα αντιπατρικα.ποιος τον ελεγχει?σε χωρα ευρωπαικη/ Στα κεντρα εξωσωματικης ειχαν πει οτι δε βαζανε σπερμα μα νερακι. Για τα φαρμακα απο το ισραηλ δεν ειπαν πως ειναι επικινδυνα που τα εισαγαγουν εδω στην ελλαδα ειδες να γινεται κατι?

α! ξεχασα.ναι ενα σακουλακι τη φορα.

λιν μου σε ευχαριστω πολυ.ξεχαστηκα οπως ξεχναω να ξαναδω το κειμενο που γραφω κ αφηνω ορθογραφικα.ως συνηθως κανω πολλα πραγματα μαζι.

συγγνωμη αλλα η απαντηση σου δε με καλυπτει.

τι εννοεις?Σου απαντησα στην αμφιβολια για τη Βουλγαρια.

Το θεμα μας δεν ειναι η Βουλγαρια.

Ας γυρισουμε στη θεραπεια μας το ιντραλιπιντ το κανεις ολο?γιατι εμενα μου δινει καποια ml μεσα σε ενα μπουκαλακι ορο

Διαφημίσεις

το ανακατευουν με 500ml φυσιολογικου ορου αν δεν κανω λαθος.σωστα το κανουν.εμενα κ πολλων αλλων σιγουρα το θεμα δεν ειναι η βουλγαρια.καμια κακομοιρα απελπισμενη φοβαμαι μην τρεχει εκει με αυτα που διαβαζει

λιν μου σε ευχαριστω πολυ.ξεχαστηκα οπως ξεχναω να ξαναδω το κειμενο που γραφω κ αφηνω ορθογραφικα.ως συνηθως κανω πολλα πραγματα μαζι.

μονο το σακουλακι ολο?εμενα κατι ml απο τον ορο.Μηπως το διαλυουν καπου?

το ανακατευουν με 500ml φυσιολογικου ορου αν δεν κανω λαθος.σωστα το κανουν.εμενα κ πολλων αλλων σιγουρα το θεμα δεν ειναι η βουλγαρια.καμια κακομοιρα απελπισμενη φοβαμαι μην τρεχει εκει με αυτα που διαβαζει

και τα αποτελεσματα απο εσας που σας δινουν ολο τον ορο?Ας παει Βουλγαρια αρκει να βρει τους σωστους ανθρωπους. Ολες κακομοιρες ειμαστε γιατι εχουμε πειραματιστει αρκετα εχουμε δοκιμασει με πολλους ιατρους. Και δινουμε καποιες ευκαιρειες στους ιατρους αν δεν τα καταφερουμε θα ψαχτουμε αλλου. Για αυτο δε θελω να παρω το μερος κανενος ιατρου απλα τη λογικη βαζω.

αγχωμενη θα σου απαντησω ανοιχτα εδω γιατι κ στο pm τα ιδια με ρωτας.τους συγκεκριμενους γιατρους απο τη βουλγαρια ουτε τους ξερω ουτε κ με ενδιαφερει να τους συμβουλευτω.το τι δοση σου δινει δεν ειναι δικη μου δουλεια.εγω παιρνω τη δοση ανα προαθεια που απ ο,τι ξερω παιρνει ολος ο κοσμος.κ γιατρος ειδικος απο το χαρβαρντ το ιδιο με συμβουλεψε γιατι του εστειλα το ιστορικο μου γοα δευτερη φορα μεσω γνωστου μου γιατρου.μην τρελαθουμε τωρα κ βγαλουμε τους δικους μας επιστημονες ολους τζουφιους.εδω γι αυτους τους λογους ερχονται στην ελλαδα απο το εξωτερικο.εσεις στο βορρα πατε κ για βενζινη κ για σουπερ μαρκετ σε αυτα τα μερη γιατι ειναι φθηνοτερα κ καλα κανετε για την τσεπη σας.αλλο πραγμα η υγεια.σιγα μη φυγω απο την αθηνα να τρεχω στα βαλκανια.τελος παντων.κανε ο,τι θες. δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε αλλο.ο καθενας πραττει κατα βουληση.

δε ξερω το κοστος της ανοσοσφαιρινης.και εγω ημουν προκαλιλημενη με τη βουλγαρια ομως οπως ειπα οταν περνουμε φαρμακα απο το αβγανισταν η βουλγαρια μας πειραξε? απο τα φαρμακεια τα παιρνεις ευρωπαικη ενωση ειναι οποτε καποιοιυς κανονες θα πρεπει να εφαρμοζουν.Η tanaia απο οσο εγραψε ανεβηκε βουλγαρια τα πηρε και πηγε και τις εκανε.Βουλγαρα ειναι η κοπελα και στη βουλγαρια αυτες οι θεραπειες ειναι γνωστες.εγω δεν κανω ανοσοσφαιρινη.Ηθελα να σε ρωτησω πως παιρνεις τα ιντραλιπιντ και τα κανεις? Ποιος σου ειπε τη δοσολογια?

Αντε πάλι με τις ανοσοσφαιρίνες! Και η Λευκού και ο Οικονόμου, λένε για αυτά ότι μπορεί άμεσα στον οργανισμό της γυναίκας να μην προκαλούν πρόβλημα, αλλά στο μέλλον να βγάλουν κάποιο κουσούρι πχ σκλήρυνση κατά πλάκας!

Οσον αφορά τις βιταμίνες που αναφέρθηκε η agxomeni, παραπίσω, επειδή το ψάχνω και ότι μελέτη-άρθρο βρίσκω σας το επαναδημοσιεύω, οι βιτ D, φυλικό, το σύμπλεγμα Β και τα ιχνοστοιχεία, είναι απαραίτητα για την ποιότητα του σπέρματος και των ωοθηκών! Είναι λογικό με το σύγχρονο τρόπο ζωής να μας λείπουν, αλλά και το αγχος να μας τις "τρώει". Κάντε και καμία καμπύλη σακχάρου που δεν την αναφέρατε καθόλου, γιατί δείχνει πολλές φορές "τάσεις" και έχουν χαθεί έμβρυα εξαιτίας του! Δείτε και το τόπικ για την καμπύλη εδώ στο φόρουμ και τις κοπέλες που τρέχαν για εμβόλια και το πρόβλημα ήταν εκεί!!

Διαφημίσεις

αγχωμενη θα σου απαντησω ανοιχτα εδω γιατι κ στο pm τα ιδια με ρωτας.τους συγκεκριμενους γιατρους απο τη βουλγαρια ουτε τους ξερω ουτε κ με ενδιαφερει να τους συμβουλευτω.το τι δοση σου δινει δεν ειναι δικη μου δουλεια.εγω παιρνω τη δοση ανα προαθεια που απ ο,τι ξερω παιρνει ολος ο κοσμος.κ γιατρος ειδικος απο το χαρβαρντ το ιδιο με συμβουλεψε γιατι του εστειλα το ιστορικο μου γοα δευτερη φορα μεσω γνωστου μου γιατρου.μην τρελαθουμε τωρα κ βγαλουμε τους δικους μας επιστημονες ολους τζουφιους.εδω γι αυτους τους λογους ερχονται στην ελλαδα απο το εξωτερικο.εσεις στο βορρα πατε κ για βενζινη κ για σουπερ μαρκετ σε αυτα τα μερη γιατι ειναι φθηνοτερα κ καλα κανετε για την τσεπη σας.αλλο πραγμα η υγεια.σιγα μη φυγω απο την αθηνα να τρεχω στα βαλκανια.τελος παντων.κανε ο,τι θες. δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε αλλο.ο καθενας πραττει κατα βουληση.

καλα κανουμε γιατι δε θελουμε να μας πιανουν κοροιδα το ιδιο πραγμα και σε καλυτερη ποιοτητα θα το βρω Βουλγαρια π.χ Βενζινη . Εδω δεν ειναι που τα νοθευουν τα δικα μας λαμογια?Ναι απο το εξωτερικο ερχονται για εξωσωματικες εδω γιατι ειναι φθηνες και εχουν καποιο περιθωριο εκει ενω εδω ξεφραγκο αμπελι. Εμεις παμε στο εξωτερικο και ψαχνομαστε. Στην αμερικη δε σου κοιτανε ετσι τις εξετασεις πλερωνεις. Γιατρος ηθελε να στειλει την μαγνητικη για το παιδακι της για δευτερη γνωμη ειχε στα νεφρα ογκο και της ζητησαν 3000 δολλαρια για να τη δουν και αλλα 300000 καταθετημενα σε λογαριασμο αν ηθελε να παει το παιδι της εκει αυτο πριν 3 χρονια.

Ειμαι απο το Βορρα και χαιρομαι που εχω και αλλες δυνατοτητες. Με τη δοσολογια που παιρνεις τα νκ σου τα ξαναελεγες εχουν πεσει?

Μην αγχωνεσαι εδω δεν ειμαστε για να διορθωνουμε ή τα κρινουμε την ορθογραφια, αλλα να βρουμε λυση, στηριξη στον αγωνα που βιωνουμε.

8HiKp2.png

Αντε πάλι με τις ανοσοσφαιρίνες! Και η Λευκού και ο Οικονόμου, λένε για αυτά ότι μπορεί άμεσα στον οργανισμό της γυναίκας να μην προκαλούν πρόβλημα, αλλά στο μέλλον να βγάλουν κάποιο κουσούρι πχ σκλήρυνση κατά πλάκας!

Οσον αφορά τις βιταμίνες που αναφέρθηκε η agxomeni, παραπίσω, επειδή το ψάχνω και ότι μελέτη-άρθρο βρίσκω σας το επαναδημοσιεύω, οι βιτ D, φυλικό, το σύμπλεγμα Β και τα ιχνοστοιχεία, είναι απαραίτητα για την ποιότητα του σπέρματος και των ωοθηκών! Είναι λογικό με το σύγχρονο τρόπο ζωής να μας λείπουν, αλλά και το αγχος να μας τις "τρώει". Κάντε και καμία καμπύλη σακχάρου που δεν την αναφέρατε καθόλου, γιατί δείχνει πολλές φορές "τάσεις" και έχουν χαθεί έμβρυα εξαιτίας του! Δείτε και το τόπικ για την καμπύλη εδώ στο φόρουμ και τις κοπέλες που τρέχαν για εμβόλια και το πρόβλημα ήταν εκεί!!

εγω προσωπικα εκανα καμπυλη φυιολογικη το φεβρουαριο και ηταν στις πρωτες εξετασεις.

Καλα ολα τα φαρμακα εχουν παρενεργειες.Εγω με το ιντραλιπιντ ισως τις λιγοτερες δε μου βαζουν ολο το σακουλακι. κατι λιγα ml. Οσο για τις βιταμινες μου φαινεται οτι ειναι οπως τα κιλα αν εχεις παραπανω χασε γιατι ειναι αιτια υπογονιμοτητας ποσες υπερβαρες δεν εχουν μεινει εγκυες.

Ας αφησουμετη συζητηση εδω γιατι θα φτασουμε να μαλωνουμε.Εγω δοκιμασα σε αυτον τον γυναικολογο μου ειπε απο τον υπερηχο καλα δε σου ειπαν οτι εχεις ενδομητριωση?εκανα λαμπαροσκοπηση μου προτεινε ελεγχο για νκ και τωρα κανω θεραπεια.Ο ανθρωπος μου ειπε πως τις δοσολογιες και το πως θα τα παιρνω θα μας τα πει ο ανοσολογος που θα κανει τον ελεγχο στο κεντρο που σταλθηκαν.

Κανεις δεν πιστευω οτι εχει βρει το μαγικο τροπο για να μεινουμε εγκυες.Οσο για τις βιταμινες κακο δε θα μας κανουν οποτε ας τις παρουμε.

Οσο οτι η ανοσοσφαιρινη κανει σκλυρυνση τοτε γιατι τη δινουν σε καποιες νοσους?αν ειναι να θεραπευτο απο να αρρωστησω απο κατι αλλο τοτε ποιο το νοημα?και για τα φαρμακα απο τις εξωσωματικες που εχουν να κανουν με ορμονες λενε οτι ευθυνονται για καρκινο.Ομως τα δινουν ολοι οι γιατροι και εμεις τα παιρνουμε.

αγχωμενη μου δε σου λεω ψεματα.τα εστειλα στην αμερικη ,στον ξαδερφο μου.ειναι στο χαρβαρντ κ αυτος κ η γυναικα του εκει.αν δεν το πιστευεις προβλημα σου.εχω ξανακανει τη θεραπεια με τις βιταμινες στο παρελθον κ οντως ειχαν πεσει.θα βρεις ομως να μας πεις ποσο κανουν οι ανοσοσφαιρινες στη βουλγαρια?εδω σε θελω.γιατι αν το ποσο ειναι μικρο τουε κατι τρεχει.οταν παραθετεις γνωμη να δεχεσαι κ τον αντιλογο.τελος παντων.ωρα καλη στην πρυμνη σου κ αερα στα πανια σου!

αγχωμενη μου δε σου λεω ψεματα.τα εστειλα στην αμερικη ,στον ξαδερφο μου.ειναι στο χαρβαρντ κ αυτος κ η γυναικα του εκει.αν δεν το πιστευεις προβλημα σου.εχω ξανακανει τη θεραπεια με τις βιταμινες στο παρελθον κ οντως ειχαν πεσει.θα βρεις ομως να μας πεις ποσο κανουν οι ανοσοσφαιρινες στη βουλγαρια?εδω σε θελω.γιατι αν το ποσο ειναι μικρο τουε κατι τρεχει.οταν παραθετεις γνωμη να δεχεσαι κ τον αντιλογο.τελος παντων.ωρα καλη στην πρυμνη σου κ αερα στα πανια σου!

το θεμα ειναι αν τα εδειξαν και σε ποιον τα εδειξαν σου εστειλε χαρτι με την υπογραφη του για τη δικη του αποψη?

που να ξερω ποσο κανιυν? εδω στην ελλαδα που ειδα εχει διαφορες τιμες http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/immunoglobulin#content

δε φτανουν τις 3000 ευρω.εχει τα 10 μλ με 21 ευρω http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/1810#content

Και εδψ στην ελλαδα εχει το ιδιο φαρμακο μδιαφορες τιμες για αυτο ο αδωνης τα κατεβασε και μας εβαλε γενοσημα μπορει καποια απο αυτα να ειναι και απο Βουλγαρια-Αλβανια κ.α.

αγχωμενη, πιστευω οτι δειχνεις απιστευτη επιθετικοτητα, και αμφισβητηση σε ο'τι και να σου λενε. και εσυ, μαγιοπουλα, μπαινεις στο τρυπακι να απαντας και να δικαιολογεις πραγματα και καταστασεις.

ο σκοπος της συζητησης δεν ειναι να απολογηθουμε για κατι, η καθεμια καταθετει την εμπειρια της, καλη η οχι.

το τι θα κανουμε, ανοσφαιρινες η intralipids, ειναι προσωπικη αποφαση της καθεμιας. τις εμπειριες να καταθεσουμε, και οχι να κανουμε γενικη συζητηση για την κατασταση με τους γιατρους και φαρμακα, την ξερουμε ολοι ετσι και αλλιως, χαζες δεν ειμαστε.

Γεια σας κοριτσια μου!

Εγω παλι, θα πω κατι ακομη πιο ασχετο. Επειδη ειχα μια παρομοια δυσαρεστη συζητηση πριν λιγο καιρο με την " Μαρθα" , (η οποια παρεπιπτοντως εχει χαθει...) εχω μεινει λιγο παγωτο με την ομοιοτητα στο στυλ της με αυτο της "αγχωμενης". Τωρα δεν ξερω πως ετυχε αυτο, αν φταιει ο "κοινος" γιατρος, ο κοινος "τοπος" , ή αν μιλανε ή κατι αλλο...αλλα πολυ ομοιοτητα βρε κοριτσια! Τι να πω...

Σας ευχομαι ολες σας καλη επιτυχια, οποια μεθοδο κι αν διαλεξει η καθε μια, οποιον γιατρο αποφασισει να εμπιστευτει, γιατι σε τελικη αναλυση, ας μην ξεχναμε, οτι ο σκοπος ολων μας ειναι κοινος, το σωμα δικο μας και ειμαστε εμεις υπευθυνες , με το "δικο" μας μυαλο για το πως θα το διαχειριστουμε, και ποσο θα το ρισκαρουμε για να φτασουμε σε αυτον τον ευλογημενο στοχο!

Καλο ξημερωμα συναγωνιστριες!

ΥΓ: Λιν, εισαι πολυ καλο κοριτσι βρε αγαπη μου! Πραγματικα οσο καιρο σε παρακολουθω, ξεχειλιζεις απο καλοσυνη, παρα τα οσα περνας! Ο Θεος να σου τα δωσει διπλα κοριτσακι μου!

JU4zp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Εγω παλι, θα πω κατι ακομη πιο ασχετο. Επειδη ειχα μια παρομοια δυσαρεστη συζητηση πριν λιγο καιρο με την " Μαρθα" , (η οποια παρεπιπτοντως εχει χαθει...) εχω μεινει λιγο παγωτο με την ομοιοτητα στο στυλ της με αυτο της "αγχωμενης". Τωρα δεν ξερω πως ετυχε αυτο, αν φταιει ο "κοινος" γιατρος, ο κοινος "τοπος" , ή αν μιλανε ή κατι αλλο...αλλα πολυ ομοιοτητα βρε κοριτσια! Τι να πω...

Σας ευχομαι ολες σας καλη επιτυχια, οποια μεθοδο κι αν διαλεξει η καθε μια, οποιον γιατρο αποφασισει να εμπιστευτει, γιατι σε τελικη αναλυση, ας μην ξεχναμε, οτι ο σκοπος ολων μας ειναι κοινος, το σωμα δικο μας και ειμαστε εμεις υπευθυνες , με το "δικο" μας μυαλο για το πως θα το διαχειριστουμε, και ποσο θα το ρισκαρουμε για να φτασουμε σε αυτον τον ευλογημενο στοχο!

Καλο ξημερωμα συναγωνιστριες!

ΥΓ: Λιν, εισαι πολυ καλο κοριτσι βρε αγαπη μου! Πραγματικα οσο καιρο σε παρακολουθω, ξεχειλιζεις απο καλοσυνη, παρα τα οσα περνας! Ο Θεος να σου τα δωσει διπλα κοριτσακι μου!

η μαρθα σταματησε να γραφει γιατι ειδε ποσο πολυξερες εισαστε μου το ειχε πει να μην μπω να ασχοληθω ομως μια απο τα ιδια την πατησα.Ας κανει η καθεμια μας οτι θελει. Εγω αναρωτιεμαι τοσο που ψαχνεστε αληθεια γιατι δεν εχετε καταφερει να εχετε ενα παιδι?Η μεγαλη διαφορα μου με την ,Μαρθα αυτη καταφερε να κανει παιδια ενω εγω το προσπαθω.

εσεις τα ξερετε ολα και τα εχετε ψαξει ενω εμεις ειμαστε χωριατοπαιδα,πως ειπε η αλλη παμε βουλγαρια για τα ψωνια μας, για οικονομια.

η μαρθα σταματησε να γραφει γιατι ειδε ποσο πολυξερες εισαστε μου το ειχε πει να μην μπω να ασχοληθω ομως μια απο τα ιδια την πατησα.Ας κανει η καθεμια μας οτι θελει. Εγω αναρωτιεμαι τοσο που ψαχνεστε αληθεια γιατι δεν εχετε καταφερει να εχετε ενα παιδι?Η μεγαλη διαφορα μου με την ,Μαρθα αυτη καταφερε να κανει παιδια ενω εγω το προσπαθω.

εσεις τα ξερετε ολα και τα εχετε ψαξει ενω εμεις ειμαστε χωριατοπαιδα,πως ειπε η αλλη παμε βουλγαρια για τα ψωνια μας, για οικονομια.

Εδω εχεις λαθος. Και δειχνεις οτι εισαι οντως επιθετικη.

Η καθεμια εδω μεσα ψαχνεται για το δικο της καλο, συζητωντας τα οσα ξερει με τις αλλες. Καποια κανει intralipids, καποια αλλη κορτιζονη, εγω πχ θα κανω τα εμβολια λεμφοκυτταρων του Δανηιλιδη.

Αυτο θεωρει η καθεμια σωστο, αυτο κανει. Μην προσπαθεις να της αλλαξεις γνωμη, δεν νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα γινεται.

Πολυξερος ειναι αυτος που παριστανει οτι ξερει τα παντα, ΕΔΩ συζηταμε απλα τις εμπειριες μας απο εγκυμοσυνες, αποβολες, γιατρους.

Και οταν λες "ψαχνεστε και ενα παιδι δεν εχετε", φροντισε να το λες ενω εσυ το εχεις καταφερει. Γιατι κ εσενα ψαγμενη σε βρισκω, αλλα μονη σου ειπες οτι προσπαθεις ακομα. Οπως ολες μας.

Εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε εμπειριες, να δινουμε κουραγιο και ελπιδα η μια στην αλλη και ΟΧΙ για να πληγωνομαστε και να μαλωνουμε.

Καλο σου μεσημερι και ευχομαι να κανεις συντομα ενα παιδακι, γιατι η απωλεια βγαινει σε κακια.

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...