Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

εφη, η εξεταση που εγινε με τη βιοψια πως λεγεται? κυτταροτοξικοτητα, ΝΚ, τι ειναι ακριβως?

αγχωμενη, το Ι......Ο σαν διαγνωστικο ειναι απο τα καλυτερα, και κανουν απο τις πιο καινουριες ανοσολογικες εξετασεις. εγω προσωπικα μιλησα για καποιες εξετασεις με την υπευθυνη, κα πραππα.

δεν εχει να κανει με την υποθεση που ακουστηκε.

αλλο το τι κανουν στις εξωσωματικες, και αλλο το τι κανουν σαν εργαστηριο. δεν εχω ακομα εμπειρια απο κει, αλλα αν χρειαστει να κανω μια εξεταση που κανουν μονο αυτοι, θα παω.

μαγιοπουλα, θα περιμενω τα νεα απο τα αποτελεσματα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω την αληθεια δεν εχω ακουσει τιποτα για φυλακη!!!Μιλαμε για τον Πραπα, τους αδερφους Πραπα βασικα. Αυτοι ειναι οι γιατροι. Οσο για το εμβολιο ειμαι απολυτως σιγουρη αφου μιλησα και με το γιατρο και με την αδερφη του η οποια με ενημερωσε για το εμβολιο!!!ΟΥΥΥΥΦ νομιζω αγχωθηκα!!!:?

αυτοι ειναι θα ψαξω να βρω το link.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63818139

Στη ζουγκλα ειχε βγαλει καποιον ο τριανταφυλλοπουλος και εβγαλε πολλες βρωμες.

http://www.zougla.gr/greece/article/eksosomatikes

αυτα βρηκα.Ομως ειχε κανει και εκπομπη με εναν που μιλουσε με γυρισμενη πλατη και ειπε πολλα τοτε.αν ψαξεις θα βρεις.

Εγω εχω σκεφτει αν δεν τα καταφερω φυσιολογικα να παω στην Πανεπιστημιακη της Αλεξανδρουπολης(Εκει ηταν ο γιατρος μου οποτε εκει θα ξεκινουσα)

Βιοψια ενδομητριου. Αυτο μου ειπαν ουτε για κυτταροτοξικοτητα μου μιλησαν ουτε για κατι αλλο. Για τα ΝΚ εγιναν ανοσολογικες!!Ειναι εξεταση που την κανουν μονο αυτοι.Αυτα ξερω κοριτσια και αυτα σας λεω. Ελπιζω μονο να μην σας μπερδεψα. Με αυτη την εξεταση ηθελαν να ελενξουν το περιβαλλον της μητρας εαν ειναι εχθρικο.

Τωρα γιατι δεν πηρα χαρτι στα χερια μου ουτε αυτο μπορω να σας το πω. Οταν ρωτησα μου ειπαν οτι δε χρειαζοταν. Υπαρχει στο φακελο μου οτι εχει γινει αυτη η εξεταση. Μαλιστα επειδη ειναι σε πειραματικο σταδιο δεν την πληρωσα. Γινεται δωρεαν. Με την Κα Πραπα εχω μιλησει και εγω και μου μιλησε για 60% επιτυχια οσον αφορα στο εμβολιο που θα πρεπει να κανω.

αυτοι ειναι θα ψαξω να βρω το link.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63818139

Στη ζουγκλα ειχε βγαλει καποιον ο τριανταφυλλοπουλος και εβγαλε πολλες βρωμες.

http://www.zougla.gr/greece/article/eksosomatikes

αυτα βρηκα.Ομως ειχε κανει και εκπομπη με εναν που μιλουσε με γυρισμενη πλατη και ειπε πολλα τοτε.αν ψαξεις θα βρεις.

Εγω εχω σκεφτει αν δεν τα καταφερω φυσιολογικα να παω στην Πανεπιστημιακη της Αλεξανδρουπολης(Εκει ηταν ο γιατρος μου οποτε εκει θα ξεκινουσα)

Θα το ψαξω... αν και μου φανηκαν σοβαρο κεντρο συν οτι ενω ηξερα για το στιγμα και το δικο μου και του συζυγου και ειχα παει σε τρεις διαφορετικους γυναικολογους πριν τον Πραπα και ενω ειχα επισημανει και στους τρεις τα στιγματα -γιατι θεωρουσα οτι ισως θα υπηρχε προβλημα-κανενας μα κανενας δεν εδωσε σημασια!!!Μονο ο Πραπας. Και με εστειλε στο Ιπποκρατειο στο κεντρο Μεσογειακης αναιμιας για να το ψαξουμε ενδελεχως!!

Θα το ψαξω... αν και μου φανηκαν σοβαρο κεντρο συν οτι ενω ηξερα για το στιγμα και το δικο μου και του συζυγου και ειχα παει σε τρεις διαφορετικους γυναικολογους πριν τον Πραπα και ενω ειχα επισημανει και στους τρεις τα στιγματα -γιατι θεωρουσα οτι ισως θα υπηρχε προβλημα-κανενας μα κανενας δεν εδωσε σημασια!!!Μονο ο Πραπας. Και με εστειλε στο Ιπποκρατειο στο κεντρο Μεσογειακης αναιμιας για να το ψαξουμε ενδελεχως!!

τι εννοεις το ψαξατε?για το στιγμα ξερω οτι δεν μπορεις να κανεις πολλα ή εξωσωματικη με προεμφυτευτικο ή περιμενεις να κανεις αμνιοπαρακεντηση- ληψη τροφοβλαστη για να δεις αν εχει το μωρο.

Παντως για αντιπατρικα μονο ο δανιηλιδης ασχολειται απο οσο ξερω.αν διαβασεις αυτο στη ζουγκλα θα δεις τι παραμυθια μας λενε στα κεντρα εξωσωματικης.μη ξεχναμε ειναι πολλα τα λεφτα.ψυχολογοι,διαιτολογοι τα εχουν ολα καλα οργανομενα.

τωρα διαβαζα που αντι για σπερμα εβαζαν νερο,το ηξεραν?για τα εμβολια καλυτερα πηγαινε στο δανιηλιδη που χρονια τα δουλευει.εγω δεν χρειαστηκε να κανω εμβολια οποτε δεν το εψαξα

Διαφημίσεις

Βιοψια ενδομητριου. Αυτο μου ειπαν ουτε για κυτταροτοξικοτητα μου μιλησαν ουτε για κατι αλλο. Για τα ΝΚ εγιναν ανοσολογικες!!Ειναι εξεταση που την κανουν μονο αυτοι.Αυτα ξερω κοριτσια και αυτα σας λεω. Ελπιζω μονο να μην σας μπερδεψα. Με αυτη την εξεταση ηθελαν να ελενξουν το περιβαλλον της μητρας εαν ειναι εχθρικο.

Τωρα γιατι δεν πηρα χαρτι στα χερια μου ουτε αυτο μπορω να σας το πω. Οταν ρωτησα μου ειπαν οτι δε χρειαζοταν. Υπαρχει στο φακελο μου οτι εχει γινει αυτη η εξεταση. Μαλιστα επειδη ειναι σε πειραματικο σταδιο δεν την πληρωσα. Γινεται δωρεαν. Με την Κα Πραπα εχω μιλησει και εγω και μου μιλησε για 60% επιτυχια οσον αφορα στο εμβολιο που θα πρεπει να κανω.

τα ποσοστα που σου εδωσε που βασιζονται? σου εδειξε επισημες στατιστικες η μελετες? δεν σε αποτρεπω, ουτε θα σου πω κατι συγκεκριμενο, απλα σου δινω μια συμβουλη- μην βασιζεσαι απλα στα λογια, ψαξτο λιγο παραπανω. η μαγιοπουλα και πολλες αλλες κοπελες εδω στο forum κανανε τα εμβολια χωρις επιτυχια. εσενα πως σου ειπε για 60% κιολας?

για τα εμβολια καλυτερα πηγαινε στο δανιηλιδη που χρονια τα δουλευει.εγω δεν χρειαστηκε να κανω εμβολια οποτε δεν το εψαξα

να μην παει στον δανιηλιδη! περα απο την τιμη των εμβολιων που ειναι εξωφρενικη, διαβασε λιγο τα προηγουμενα σχολια μας γι'αυτον.

επειδη αυτος τα κανει εδω και χρονια, δεν ειναι και εγγυηση οτι ειναι και σωστος! εξαλλου, ειπαμε οτι ειναι ισως και επικινδυνα!!!

τα ποσοστα που σου εδωσε που βασιζονται? σου εδειξε επισημες στατιστικες η μελετες? δεν σε αποτρεπω, ουτε θα σου πω κατι συγκεκριμενο, απλα σου δινω μια συμβουλη- μην βασιζεσαι απλα στα λογια, ψαξτο λιγο παραπανω. η μαγιοπουλα και πολλες αλλες κοπελες εδω στο forum κανανε τα εμβολια χωρις επιτυχια. εσενα πως σου ειπε για 60% κιολας?

επειδη δεν ειμαστε γιατροι μας λενε ενα ποσοστο ξερουμε αν ειναι αληθεια?και σε ποιανου τα χερια φτανει το 60%? ξερεις τι κανουν μεσα στα εργαστηρια τους? και δε οταν ειναι οικογενειακη επιχειρηση δε θα μαθεις ποτε τιποτα.

να μην παει στον δανιηλιδη! περα απο την τιμη των εμβολιων που ειναι εξωφρενικη, διαβασε λιγο τα προηγουμενα σχολια μας γι'αυτον.

επειδη αυτος τα κανει εδω και χρονια, δεν ειναι και εγγυηση οτι ειναι και σωστος! εξαλλου, ειπαμε οτι ειναι ισως και επικινδυνα!!!

δεν εχω παει και δε ξερω, να πω την αληθεια.απλα αυτον εχω ακουσει για τα εμβολια αυτα.ποιος αλλος κανει?η λευκου σαν αιματολογος ηταν αντιθετη

δεν καταλαβαινω γιατι αυτα τα αντισωματα πρεπει να υπαρχουν στο σωμα μας ετσι κ αλλιως.νομιζω οτι ειναι ο φυσικος μηχανισμος προστασιας οταν υπαρχει εμβρυο.δηλαδη ελαττωματικες ειστε κ δεν τα εχετε ολες?εμενα οταν πηγα στον ευαγ να παρω τα αποτελεσματα κ ηταν θετικα,με φωναξε η υπευθυνη μεσα κ με ρωτησε αν εχω κανει εμβολια γιατι την ξενισε το αποτελεσμα.αρα το αρνητικο ειναι αναμενομενο.για οποια εχει απορια μπορει να παρει τηλ στο τμημα ιστοσυμβατοτητας του ευαγγελισμου κ να ζητησει την κυρια που κανει τα νκ.θα της το εξηγησει.

Διαφημίσεις

οσο για την λευκου,που εγω δεν την γνωριζω,που φαινεται να ξερει τι λεει,απ ο,τι ειδα στο βιογραφικο της ερχεται απο το kings kollege που ειναι κορυφαιο σε ολο τον κοσμο,σιγουρα θα εχει επαφη κ με τον κυπρο νικολαιδη κ εχει περασει κ απο το hamersmith εαν το γραφω σωστα,που ειναι αποτα μεγαλυτερα νοσοκομεια του λονδινου κ φαρος στην εξωσωματικη εδω κ πολλα χρονια.ειναι καιρος για νεα μυαλα κ φρεσκιες ιδεες

οσο για την λευκου,που εγω δεν την γνωριζω,που φαινεται να ξερει τι λεει,απ ο,τι ειδα στο βιογραφικο της ερχεται απο το kings kollege που ειναι κορυφαιο σε ολο τον κοσμο,σιγουρα θα εχει επαφη κ με τον κυπρο νικολαιδη κ εχει περασει κ απο το hamersmith εαν το γραφω σωστα,που ειναι αποτα μεγαλυτερα νοσοκομεια του λονδινου κ φαρος στην εξωσωματικη εδω κ πολλα χρονια.ειναι καιρος για νεα μυαλα κ φρεσκιες ιδεες

Για μετεκπαιδευση νομιζω πηγε.ο νικολαιδης ασχολειται με υπερηχους τι σχεση εχει με εμας?

Λευκου που βρισκεται?Σε καποιο νοσοκομειο?ναι τα ειδα αυτα που μου εστειλες. Το 60% οταν της ειπα οτι ειναι μονο τοσο μου ειπε οτι ειναι πολυ υψηλο ποσοστο και μαλιστα στη δικη μου περιπτωση θα λειτουργησουν οπωσδηποτε!!!Και οσον αφορα την τιμη και αυτοι μου ζητησαν 500? θα γινει ενα εμβολιο μονο και μαλιστα θα εχει διαρκεια ενα χρονο!Δεν μου εδειξαν καμμια πιστοποιηση ή κατι που να δικαιολογει το 60%.Απογοητευτηκα.... Πανω που ειπα οτι ολα μπαινουν σε μια σειρα....Τωρα για τα αντισωματα πολλα δε γνωριζω κυριως οτι μου εξηγησε ο γιατρος!!Οσον αφορα το στιγμα οταν λεω οτι το ψαξαμε με εβαλαν να ξανακανουμε τις εξετασεις και συνδυασαν τα δυο στιγματα στο αιμα μας. Αυτο εννοουσα...

Λευκου που βρισκεται?Σε καποιο νοσοκομειο?ναι τα ειδα αυτα που μου εστειλες. Το 60% οταν της ειπα οτι ειναι μονο τοσο μου ειπε οτι ειναι πολυ υψηλο ποσοστο και μαλιστα στη δικη μου περιπτωση θα λειτουργησουν οπωσδηποτε!!!Και οσον αφορα την τιμη και αυτοι μου ζητησαν 500? θα γινει ενα εμβολιο μονο και μαλιστα θα εχει διαρκεια ενα χρονο!Δεν μου εδειξαν καμμια πιστοποιηση ή κατι που να δικαιολογει το 60%.Απογοητευτηκα.... Πανω που ειπα οτι ολα μπαινουν σε μια σειρα....Τωρα για τα αντισωματα πολλα δε γνωριζω κυριως οτι μου εξηγησε ο γιατρος!!Οσον αφορα το στιγμα οταν λεω οτι το ψαξαμε με εβαλαν να ξανακανουμε τις εξετασεις και συνδυασαν τα δυο στιγματα στο αιμα μας. Αυτο εννοουσα...

αφου το ηξερατε τι επιπλεον σου προσφεραν και σε ενα μικροβιολογικο θα το ξαναεκανες.τι εννοεις τα συνδυασατε?

στις αποβολες που ειχες τι σου ειπαν η αιτια ειναι το στιγμα? ή το εκαναν για να πουνε οτι κανουμε κατι

το 60% ειναι τεραστιο ποσοστο αν ειναι πραγματικο σκεψου μια εξωσωματικη που εχει γονιμοποιηθει το ωαριο και το βζουν στη μητρα το ποσοστο επιτυχιας ειναι 30%.:roll:

Η Λευκου ειναι στο ιπποκρατειο,επειδη εχεις παει ομως στους πραπες που ειναι στο ιπποκρατειο δε ξερω αν θα ερθει σε συγκρουση μαζι τους ή αμφισβητησει αυτα που σου ειπαν.Για καποιο αλλο ατομο δε ξερω να σου πω εξωτερικα..

Διαφημίσεις

το ξερω οτι ο νικολαιδης ειναι κορυφη στην εμβρυομητρικη κ οτι ο καθενας εχει το δικο του μικρο κομματι αλλα παιρνει θεση κ σε αλλα θεματα που αφορουν την κυηση.αυτην την πληροφορια την εχω απο το γιατρο μου ο οποιος εχει εκπαιδευτει απο εκεινον στους υπερηχους κ ειναι κ φιλοι.για τα νκ μαλιστα εκεινος δινει κ salospir οπως εχω ξαναπει.το οτι ομως εχει βρεθει η λευκου σε κοινο περιβαλλον υποθετω οτι καποιες επιρροες τις εχει.εκει,πανω κατω λογικα την ιδια γραμμη ακολουθουν.κ μην ξεχνας οτι στην αγγλια ειναι πρωτοποροι στον τομεα.κ αυτο φυσικα δεν το εννοω στο επιπεδο της κοινωνικης περιθαλψης.η ελλαδα εχει ανακηρυχθει πρωτη χωρα σε ασφαλεια οσων αφορα τις κυησεις.

το ξερω οτι ο νικολαιδης ειναι κορυφη στην εμβρυομητρικη κ οτι ο καθενας εχει το δικο του μικρο κομματι αλλα παιρνει θεση κ σε αλλα θεματα που αφορουν την κυηση.αυτην την πληροφορια την εχω απο το γιατρο μου ο οποιος εχει εκπαιδευτει απο εκεινον στους υπερηχους κ ειναι κ φιλοι.για τα νκ μαλιστα εκεινος δινει κ salospir οπως εχω ξαναπει.το οτι ομως εχει βρεθει η λευκου σε κοινο περιβαλλον υποθετω οτι καποιες επιρροες τις εχει.εκει,πανω κατω λογικα την ιδια γραμμη ακολουθουν.κ μην ξεχνας οτι στην αγγλια ειναι πρωτοποροι στον τομεα.κ αυτο φυσικα δεν το εννοω στο επιπεδο της κοινωνικης περιθαλψης.η ελλαδα εχει ανακηρυχθει πρωτη χωρα σε ασφαλεια οσων αφορα τις κυησεις.

ΟΚ πηγε το τι εκανε δεν ειμαστε σε θεση να το γνωριζουμε.Ουτε ειμαστε σε θεση να την αξιολογησουμε.

Οσο για το νικολαιδη η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν παει σε ολες σαλοσπιρ. κοπελα που ζει στην αγγλια εχει gραψει εδω μεσα πως για τα nk δινουν ιντραλιπιντ/ανοσοσφαιρινη και κατι ακομη.Η κοπελα το εχει ψαξει.οπως αναφερει για την αγγλια.

Ο γιατρος σου θα ξερει φανταζομαι ερευνες που γινονται πανω στα νκ και δινουν αλλες θεραπειες. Αυτα αφορουν τους ιατρους. Οι αγγλοι σε τι ειναι πρωτοποροι?Γιατι η ερευνα στην υγεια ειναι ετη φωτος μπροστα στην Αμερικη.

Θα δουμε και τα αποτελεμσατα της Λευκου.εχει κανει καποια ερευνα η ιδια της πανω σε περιπτωσεις σαν τις δικες μας?τα αποτελεσματα της?π.χ. αμφισβητει το Δανιηλιδη

φυσικα κ η καθε περιπτωση κ ειναι διαφορετικη.το εχω πει κ γω.το salispir απλως το ανεφερα γιατι ειναι κατι που δεν ηξερα οτι δινεται κ γι αυτο το λεω.εγω εχω ηδη πει οτι για τα νκ παιρνω βιταμινες κ κανω και ιντραλιπιντ κ μαλιστα κ τρεις κυκλους πριν την προσπαθεια.οι αγγλοι ειναι πολυ καλοι στην ερευνα,κ οι αμερικανοι επισης.δεν το αμφισβητω.εχω προτεινει μαλιστα κ ενα αμερικανικο σαιτ.οσο για τις ανοσοσφαιρινες κ γω το εχω διαβασει κ ισως να εχουν κ μεγαλυτρη βαση απ οτι τα εμβολια αλλα οπως κ να το κανεις ειναι μεγαλο ρισκο κ κοστιζουν τραγικα ακριβα.ποσοι απο εμας μπορουν να αντεξουν τετοιο κοστος.οσο για τη λευκου δεν την γνωριζω προσωπικα αλλα μονο καλα λογια ακουω.αν εχει διαφορες με αλλους επιστημονες εγω δεν το ξερω.μια ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε ολες κ οθεος βοηθος!σου ευχομαι να σου ερθουν ολα ευκολα κ γρηγορα!

φυσικα κ η καθε περιπτωση κ ειναι διαφορετικη.το εχω πει κ γω.το salispir απλως το ανεφερα γιατι ειναι κατι που δεν ηξερα οτι δινεται κ γι αυτο το λεω.εγω εχω ηδη πει οτι για τα νκ παιρνω βιταμινες κ κανω και ιντραλιπιντ κ μαλιστα κ τρεις κυκλους πριν την προσπαθεια.οι αγγλοι ειναι πολυ καλοι στην ερευνα,κ οι αμερικανοι επισης.δεν το αμφισβητω.εχω προτεινει μαλιστα κ ενα αμερικανικο σαιτ.οσο για τις ανοσοσφαιρινες κ γω το εχω διαβασει κ ισως να εχουν κ μεγαλυτρη βαση απ οτι τα εμβολια αλλα οπως κ να το κανεις ειναι μεγαλο ρισκο κ κοστιζουν τραγικα ακριβα.ποσοι απο εμας μπορουν να αντεξουν τετοιο κοστος.οσο για τη λευκου δεν την γνωριζω προσωπικα αλλα μονο καλα λογια ακουω.αν εχει διαφορες με αλλους επιστημονες εγω δεν το ξερω.μια ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε ολες κ οθεος βοηθος!σου ευχομαι να σου ερθουν ολα ευκολα κ γρηγορα!

Νομιζω οι Αμερικανοι ειναι πολυ πιο μπροστα στην ερευνα.και αν δεις νεες ανακαλυψεις στην ευρωπη ερχονται απο γερμανια-γαλλια. Και ο γιατρος που με παρακολουθει τωρα ειναι υπερ της ανοσοσφαιρινης και η κοπελα με το ονομα marthapappa2 εδω στο φορουμ ειχε κανει ανοσοσφαιρινη για εμβρυοτοξικοτητα και καταφερε να μεινει εγκυος σε διδυμα.Απο αυτην εμαθα για το γυναικολογο της και ετσι με εβαλε ο ανθρωπος σε μια σειρα. Βρηκαμε ενδομητριωση και nk αυξημενα στα αιματολογικα που εστειλε. Και μια αλλη κοπελα η βρηκε ανοσολογο της αναπαραγωγης tanaia και πηγε Βουλγαρια και ειχε γραψει για ανοσοσφαιρινη. Οπως λεω οτι πωλειται στα φαρμακεια δεν το φοβαμαι οτι φτιαχνεται σε εργαστηριο με τρομαζει.Δε θα εκανα αντιπατρικα γιατι φοβαμαι μην αντι να εχω εγκυμοσυνη δε μπορεσω να ξαναμεινω εγκυος.Δικη μου φοβια!Κουταμαρα οτι θελετε πειτε.Ευχομαι να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα

καλημερα αγχωμενη μου!σιγουρα αγγλοι,γαλλοι, γερμανοι κ αμερικανοι ειναι καλοι αλλα στατιστικα δεν ξερω ποιος τρεχει πρωτος.κ μην νομιζεις οτι θελω να πριμοδοτησω τους αγγλους.φρικαρω με το πως γενανε κ πως παρακολοθουνται οι φιλοι μου που ζουν εκει.κ οσο για την αμερικη σε καποιες πολιτιες νομιζω δεν γινεται καν αυχενικη διαφανεια.αλλα αλλο η ερευνα αλλο οι παροχες στον κοσμο.να ξερεις οτι σεβομαι την αποψη σου κ σου ευχομαι να πανε ολα καλα αλλα για τα περι βουλγαριας αν δεις στια πρωτα μου μηνυματα εκφραζω τις επιφυλαξεις μου.ανοσοσφαιρινη απο κοινα(προφανως)φαρμακεια δεν εχω ξανακουσει.εκτος αν εννοεις απο κρατικα.κ φυσικα η ανοσοσφαιρινη παρασκευαζεται στο εργαστηριο.αφου προερχεται απο αιμα πολλων δοτων.πως αλλιως δηλαδη φτιαχνετα?οποια ξερει ας μας διαφωτισει.εσενα ποσο θα σου κοστισει?περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση σου!

Καλησπερα παρεακι!

Διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οτι μια κοπελα ειχε προβλημα με αντισωματα και πριν την εμβυομεταφορα ο γιατρος της εδωσε να πει κορτιζονη και ειχε θετικο αποτελεσμα της εβαλε 4 εμβρυακια και πιαστηκαν διδυμακια.

και ηταν η δευτερη προσπαθεια.

8HiKp2.png

γεια σου λιν?σε τι φαση βρισκεσαι?σε σκεφτομουν.εχω καιρο να δω νεα σου.τι αντισωματα?λιγο γενικο δεν ειναι αυτο?μηπως εννοεις τα αντισπερμικα η καπως ετσι?δεν εχω καταλαβει τια ειναι αυτα κ πως δρουν.δεν επιτρεπουν καθολου την συλληψη η προκαλουν αποβολες?αν ειναι αυτα δεν ειναι ξεπερασμενο σαν θεωρια?καποια θα ξερει.τοση γνωση υπαρχει εδω μεσα.λοιπον?ποια θα μας διαφωτισει?

γεια σου λιν?σε τι φαση βρισκεσαι?σε σκεφτομουν.εχω καιρο να δω νεα σου.τι αντισωματα?λιγο γενικο δεν ειναι αυτο?μηπως εννοεις τα αντισπερμικα η καπως ετσι?δεν εχω καταλαβει τια ειναι αυτα κ πως δρουν.δεν επιτρεπουν καθολου την συλληψη η προκαλουν αποβολες?αν ειναι αυτα δεν ειναι ξεπερασμενο σαν θεωρια?καποια θα ξερει.τοση γνωση υπαρχει εδω μεσα.λοιπον?ποια θα μας διαφωτισει?

Γεια σου μαγιοπουλα, ειμαι σε φαση αναμονης να παρει ο συζηγος για αλλο ενα μηνα της βιταμινες(συνολο 3 μηνες) να ξανακανουμε επανεξεταση της κατατμησης σπερματος και αν ειμαστε οκ, ξεκιναω την προσπαθεια χωρις να κανω τα εμβολια που με ειπαι ο Δανιηλιδης. Ελπιζω να ειναι η τελευται και τυχερη γιατι εχω κανει παρα πολλες.

Εσυ?

Δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι, γι'αυτο εγραψα μηπως μας διαφωτισεις καποια κοπελα.

8HiKp2.png

εγω κανω φυσικους κ καταψυχω για να εχω γιαροεμφυτευτικο αν πανε ολα καλα κ τα καταφερουν τα εμβρυακια.τι βιταμινες παιρνει ο συζυγος?

profertyl

eviol

filicin

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...