Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περιεργα κομματια ιστων στην περιοδο.

konna8

Recommended Posts

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα! Ειμαι νεα στο φορουμ καιθα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με κατι που μου συνεβει. Η περιοδος μου ειχε αργησει περιπου 3 μερες (περιμενα στις 10/9 και μεχρι τις 13 δεν ειδα τιποτα), ειχα καποια συμπτωματα οπως μεγαλη ευαισθησια και πρηξιμο στο στηθος, και οι φλεβες ειχαν πεταχτει και διακρινονταν πολυ εντονοτερα απο το φυσιολογικο, ενω τσεκαρα με θερμομετρο την θερμοκρασια σωματος μου, και ηταν πακριβως 37 βαθμους ενω συνηθως δεν ανεβαζω παραπανω απο 36,1 (γεγονος που με εβαλε στην διαδικασια να μπω σε σκεψεις..) και ειχα επισης καποιες λευκες εκκρισεις την ημερα που υποτιθεται πως περιμενα την περιοδο μου, αλλα κανενα δειγμα αιματος. Ανησυχησα οτι μπορει να ειμαι εγκυος, και το μεσημερι πηρα μια ασπιρινη για να επισπευσω την περιοδο. Το βραδυ φανηκε ως μου ηρθε και παρατηρησα σχετικα μεγαλη ροη, ενω παρατηρησα επιπλεον μεσα στο αιμα καποια κομματια διαφανου, ελαστικου σκληρου (αυτο μου φανηκε και το πιο περιεργο) ιστου και αργοτερα μερικα αλλα γκρι-ροζ χρωματος. Μπορει να ηταν αποβολη;

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα! Ειμαι νεα στο φορουμ καιθα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με κατι που μου συνεβει. Η περιοδος μου ειχε αργησει περιπου 3 μερες (περιμενα στις 10/9 και μεχρι τις 13 δεν ειδα τιποτα), ειχα καποια συμπτωματα οπως μεγαλη ευαισθησια και πρηξιμο στο στηθος, και οι φλεβες ειχαν πεταχτει και διακρινονταν πολυ εντονοτερα απο το φυσιολογικο, ενω τσεκαρα με θερμομετρο την θερμοκρασια σωματος μου, και ηταν πακριβως 37 βαθμους ενω συνηθως δεν ανεβαζω παραπανω απο 36,1 (γεγονος που με εβαλε στην διαδικασια να μπω σε σκεψεις..) και ειχα επισης καποιες λευκες εκκρισεις την ημερα που υποτιθεται πως περιμενα την περιοδο μου, αλλα κανενα δειγμα αιματος. Ανησυχησα οτι μπορει να ειμαι εγκυος, και το μεσημερι πηρα μια ασπιρινη για να επισπευσω την περιοδο. Το βραδυ φανηκε ως μου ηρθε και παρατηρησα σχετικα μεγαλη ροη, ενω παρατηρησα επιπλεον μεσα στο αιμα καποια κομματια διαφανου, ελαστικου σκληρου (αυτο μου φανηκε και το πιο περιεργο) ιστου και αργοτερα μερικα αλλα γκρι-ροζ χρωματος. Μπορει να ηταν αποβολη;

Καλώς μας βρήκες. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είσαι έγκυος δεδομένης της καθυστερησης σου και εφόσον υπήρχε η ανάλογη προσπάθεια. Καλό θα ήταν να είχες κάνει κάποιο τέστ η έστω μια β χοριακή για να γνωρίζεις αν υφίσταται εγκυμοσύνη η όχι. Ότι και αν πούμε θα είναι μάλλον εικασία. Είχες στο παρελθόν κάποια αποβολή? Δεν κανεις μια β χοριακή την Δευτέρα για να είσαι σίγουρη?

maraki, δεν εχω ξαναερθει στο παρελθον με παρομοιες εμπειριες (ειμαι 19)..πηρα τηλεφωνο την γυναικολογο μου και μου ειπε πως ενδεχεται να ειναι αποβολη, και να ελεγξω αν η περιοδος μου θα κρατησει παραπανω ημερες απο το φυσιολογικο για να δουμε αν θα προχωρησουμε σε υπερηχο ή οχι!

maraki, δεν εχω ξαναερθει στο παρελθον με παρομοιες εμπειριες (ειμαι 19)..πηρα τηλεφωνο την γυναικολογο μου και μου ειπε πως ενδεχεται να ειναι αποβολη, και να ελεγξω αν η περιοδος μου θα κρατησει παραπανω ημερες απο το φυσιολογικο για να δουμε αν θα προχωρησουμε σε υπερηχο ή οχι!

Αχ,κοπελίτσα μου.. Είσαι τόσο μικρούλα.. Με καλοσύνη το λέω.. Σωστά σε συμβούλεψε η γιατρός σου,ούτε εγώ ήθελα να σε τρομάξω.. Μην φοβάσαι,παρακολουθησέ το και βλέποντας και κάνοντας,έτσι?

Αχ,κοπελίτσα μου.. Είσαι τόσο μικρούλα.. Με καλοσύνη το λέω.. Σωστά σε συμβούλεψε η γιατρός σου,ούτε εγώ ήθελα να σε τρομάξω.. Μην φοβάσαι,παρακολουθησέ το και βλέποντας και κάνοντας,έτσι?

Δεν με τρομαξατε, αν ειναι δυνατον! Θα δουμε πως θα παει, ελπιζω να μην ηταν κατι τετοιο, γιατι εχω τυψεις πως το προκαλεσα εγω. Προς το παρον το να κανω σεναρια ειναι αχρηστο. Ευχαριστω ομως για την υποστηριξη παρα παρα πολυ, ειναι σημαντικη για εμενα απο οπου κι αν προερχεται! :)))

Διαφημίσεις

Δεν με τρομαξατε, αν ειναι δυνατον! Θα δουμε πως θα παει, ελπιζω να μην ηταν κατι τετοιο, γιατι εχω τυψεις πως το προκαλεσα εγω. Προς το παρον το να κανω σεναρια ειναι αχρηστο. Ευχαριστω ομως για την υποστηριξη παρα παρα πολυ, ειναι σημαντικη για εμενα απο οπου κι αν προερχεται! :)))

Όλες μας εδώ χρειαζόμαστε έστω και μια τοσοδούλα υποστήριξη,οπότε δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς. Είσαι σε μια πολύ όμορφη και τρυφερή ηλικία και εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά. Δεν νομίζω πως εκούσια προκάλεσες εσύ κάτι κακό. Έχεις σοβαρό δεσμό? Θελώ να πω αν συμβεί κάτι,έχεις κάποιον δίπλα σου? :rolleyes::rolleyes:

οτι και να συμβαινει καλα εκανες και μιλησες με τη γυναικολογο σου η οποια και θα σε κατευθυνει. Αυτο που περιγραφεις θα μπορουσε θεωρητικα να ειναι μια πολυ πρωιμη αποβολη!

Όλες μας εδώ χρειαζόμαστε έστω και μια τοσοδούλα υποστήριξη,οπότε δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς. Είσαι σε μια πολύ όμορφη και τρυφερή ηλικία και εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά. Δεν νομίζω πως εκούσια προκάλεσες εσύ κάτι κακό. Έχεις σοβαρό δεσμό? Θελώ να πω αν συμβεί κάτι,έχεις κάποιον δίπλα σου? :rolleyes::rolleyes:

Ναι, ευτυχως ειμαι μεσα σε μια σχεση απο την οποια λαμβανω υποστηριξη καθε μερα, σε αυτο εχω σταθει τυχερη! Ευχαριστω πολυ για ολα, σε τετοιες περιπτωσεις μερικα λογια κατανοησης και δη απο ανθρωπους που ξερω πως με καταλαβαινουν και μπορει να εχουν βιωσει τετοιες καταστασεις, σημαινουν πολλα!

οτι και να συμβαινει καλα εκανες και μιλησες με τη γυναικολογο σου η οποια και θα σε κατευθυνει. Αυτο που περιγραφεις θα μπορουσε θεωρητικα να ειναι μια πολυ πρωιμη αποβολη!

Ελπιζω να μην... Πραγματικα το ελπιζω, αν και εχω αυτο το περιεργο προαισθημα...

Συγγνωμη αν ειναι η ερωτηση αβολη, μα εχετε βιωσει κατι τετοιο? Επισης, εδω και 3 μερες εχω συνεχομενες και πολυ εντονες ζαλαδες και πονοκεφαλους...Ειναι φυσικο να συμβαινει σε μια τετοια περιπτωση??

Διαφημίσεις

Πάντως οτι και να γίνει μην έχεις τύψεις, έγω έπαιρνα ασπιρίνη μέχρι τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης για να μην πηζει το αίμα (μικρή δόση βέβαια )... Αυτά συμβαίνουν, μην ανησυχείς , και πολλές απο μας τα έχουμε περάσει

Ολα να σου πανε καλα!

Συγγνωμη αν ειναι η ερωτηση αβολη, μα εχετε βιωσει κατι τετοιο? Επισης, εδω και 3 μερες εχω συνεχομενες και πολυ εντονες ζαλαδες και πονοκεφαλους...Ειναι φυσικο να συμβαινει σε μια τετοια περιπτωση??

Κοπέλα μου,μην ανησυχείς αδίκως,μπορεί απλά να έχει πέσει ο αιματοκρίτης σου λόγω περιόδου. Είναι σύνηθες φαινόμενο. Μην βάζεις άσχημες σκέψεις στο μυαλουδάκι σου

εγώ πάντως πολλές φορές στην περίοδο έχω δει αυτά που λες χωρίς να υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Δηλαδή βλέπω κομμάτια σαν ελαστικά, ελαφρά γκρίζου χρώματος. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ γιατρό για αυτά, αλλά δεν ήταν σε περιόδους που δεν είχα ελεύθερες επαφές, οπότε δεν με είχε απασχολήσει πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Κοπέλα μου,μην ανησυχείς αδίκως,μπορεί απλά να έχει πέσει ο αιματοκρίτης σου λόγω περιόδου. Είναι σύνηθες φαινόμενο. Μην βάζεις άσχημες σκέψεις στο μυαλουδάκι σου

Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω!

Πάντως οτι και να γίνει μην έχεις τύψεις, έγω έπαιρνα ασπιρίνη μέχρι τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης για να μην πηζει το αίμα (μικρή δόση βέβαια )... Αυτά συμβαίνουν, μην ανησυχείς , και πολλές απο μας τα έχουμε περάσει

Ολα να σου πανε καλα!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πάνε,θα δείς.. Είσαι ακόμα αδιάθετη? Συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι?

Ακόμα είμαι αδιάθετη! Οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν, μόνο χτες είχα καποιους έντονους πονους στην κοιλιά και στην πλάτη.

Ακόμα είμαι αδιάθετη! Οι πονοκέφαλοι σταμάτησαν, μόνο χτες είχα καποιους έντονους πονους στην κοιλιά και στην πλάτη.

Καλημερούδια. Θα περάσουν,κορίτσι. Γιατρός δεν είμαι,αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι ανησυχητικό.. :):)

Καλημερούδια. Θα περάσουν,κορίτσι. Γιατρός δεν είμαι,αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι ανησυχητικό.. :):)

Καλημέρα!! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω :) :)

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας, θα ηθελα και γω να ρωτησω κατι κ ελπιζω να το εγραψα σωστα εδω!

Εχω περιοδο κ ειμαι στην 3η μερα...

Οταν ημουν στο μπανιο ενοιωσα ενα μεγαλο κομματι απο αιμα να βγαινει. Συνηθως εχω μικροτερα αλλα αυτη την φορα ειχα περισσοτερα... Ξερετε μηπως κατι...;

• 6 months later...

γεια σας εαν και λιγο παλαιο το θεμα θα ηθελα να σας ρωτησω εαν σας εχει συμβει, τις πρωτες 2 μερες της περιοδου μου το τελευταια χρονο ειναι πολυ περιεργες,αιμα στην σερβιετα δεν εχω παρα πολυ και μολις πηγαινω τουαλετα ξεκιναει ενας ιστος βλεννας γεματος αιμα και βγαινει βγαινει κατεβαινει . Αλλεσ φορες στην σερβιετα υπαρχει αυτη η στρωση βλεννας αιματος και ειναι λεσ και εχει η σερβιετα μια στρωση μαρμελαδα εχει τυχει σε καμια; εχω παει στο γιατρο μου ολα καλα ηταν αλλα δεν μπορουσε να καταλαβει τι εννοω και τι ειναι .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...