Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΥΧΕΝΙΚΗ 4,2mm...

Recommended Posts

Η αυχενικη γινεται απο 11η ως 13η εβδομαδα.....οσο πιο μεγαλη η εβδομαδα τοσο μεγαλυτερο πςριθωριο αυξημενης αυχενικης. ρινικο οστο ειδε?? αν ναι, μην φοβασαι!!! Καλα αποτελεσματα

Ναι ειδαμε ρινικο οστο...ευχαριστω πολυ..

hJyMp2.png

• 6 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έπειτα απο πολύ καιρό βρήκα το θάρρος ( επειδή ακόμη κλαίω καθέ φόρα που τα σκέφτομαι) να σας περιγράψω τη δίκη μου περιπτωση ελπιζοντας πως θα βοηθήσω καποιες μαμάδες και κυρίως αγεννητες ψυχουλες.

Η δίκη μου αυχενική (11 εβδομαδων) ηταν ενα εξωπραγματικό νουμερο 6,3! Η pap a άσχημο νουμερο άλλα οπώς μου ανέφερε ο γιατρος (πιστοποιημενος και με μεγαλη εμπειρια)το συστημα με μια τόσο υψηλη αυχενική δεν την λαμβάνει υπ, όψιν.η πρωτη απάντηση του γιατρου ηταν 70% να πρεπει να ρίξω το μωρο μου ( σύνδρομο turner, οχι down γιατί είχε ρινικό οστό. Δε θα περιγράψω καθόλου την ψυχολογία μου γιατί θέλω να παραμείνω στα γεγονότα ώστε να μην φλυαρω. Καναμε τροφοβλάστη και σε δυο μέρες βγήκε ο απλός καρυότυπος.φυσιολογικός....ο γιατρός δεν εφησυχαστηκε μου τόνισε πως εχουμε πολύ δρόμο μπροστά και ξεκίνησε η συζήτηση μαζί με την διευθύντρια του αντιστοίχου εργαστηριου για το τι ειδους περαιτερω εξετάσεις πρεπει να κάνουμε. Εν τω μετάξυ με έβλεπε ανα βδομάδα με έστειλε και σε άλλο γιατρό έδειξα και εγώ τις εξετάσεις αλλου άλλα όλοι καταληγαν πως η θεση του εμβρυου ηταν σωστη, δεν υπήρχε περιθώριο λάθους και τα πραγματα ηταν δύσκολα. Η αυχενική αρχισε να υποχωρεί και σε τρεις εβδομαδες είχε ερθει σχεδόν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η απόφαση ( τελικά αποδείχθηκε λάθος) ηταν μοριακός καρυότυπος υψηλής ανάλυσης και όχι χαμηλής. Τα αποτελέσματα μετα απο 15 ημερες, μικρό έλλειψη σε κάποιο γονίδιο άγνωστης κλινικής σημασίας καθως εχει παρατηρηθεί σε φυσιολογικά παιδια άλλα και παιδια με σωματικη και πνευματικη καθυστερηση. Η γνώμη της διευθύντριας να προχωρήσουμε σε dna ανάλυση των γονιών ώστε αν το έχουμε και εμείς πιθανόν να είναι ενα φυσιολογικό έμβρυο, διαφορετικά είναι ενα de novo εύρημα που θα την προβλημάτιζε πολύ. Ο γιατρός συνέχισε να με παρακολουθεί στενά μαζί και με αλλους ειδικούς χωρίς κανένα υπερηχογραφικό εύρημα. Η απόφαση έπρεπε να παρθεί απο εμας. Τελικά δεν προχωρήσαμε σε καμια περαιτέρω εξέταση φοβούμενοι την πιθανότητα του de novo ευρήματος και του αδιεξόδου που θα φταναμε. Πως να σκοτώσεις μια ψυχη η όποια δείχνει φυσιολογικοτατη αλλά ίσως να έχει πρόβλημα;φτάσαμε στη β επίπεδου φυσιολογική, ο Υπερηχος καρδιάς φυσιολογικός. Απο εκεί και πέρα ξεκίνησε νεος γολγοθας καθώς το μηριαιο οστο του μωρου ηταν στα κατώτατα φυσιολογικά και ενίοτε εκτός ορίων. Τον 7ο μηνά ο γιατρός μας μίλησε για πιθανη αχονδροπλασια και άλλα σκελετικά συνδρομα. Απορριψαμε καθέ σκέψη για περαιτέρω εξετάσεις λόγω της απόφασης μας να κρατήσουμε το μωρο.έπειτα ξεκίνησε η υπολειπόμενη αναπτυξη ( iugr), το μωρο ηταν ελλιποβαρες και καποιες μετρήσεις έκτος ορίων. Να σημείωσω οτι ο γιατρός με έβλεπε καθέ εβδομαδα σχεδόν και μετράνε το μωρο σχεδόν παντα.τελικά γεννησα (τη επομενη μερα βεβαια που γεννησα εκδηλωσα h1n1) στις 34 εβδομαδες ενα αγοράκι 1475 γρ υγιέστατο που νοσηλεύτηκε στη Μενν 24 βραδιά, 25 ατέλειωτες ημερες πόνου αγωνία και κλάματος ( χρειάστηκε μετάγγιση, είχε 14 ημερες ίκτερο σε επίπεδο οριακό για αφμ) αλλα που πήρε γρηγορα το βαρος του και απο τριων μηνων δεν υπολειποταν σε τιποτα απο τα αλλα μωρα και που μέχρι σήμερα είναι στο μέσο ορο των διορθωμενων καμπυλων ανάπτυξης. Για αυτό ευχαριστώ το θεό που μου έδωσε δυναμη να προχωρησω να πάρω τη σωστη απόφαση και αυτη την στιγμή να έχω δίπλα μου πραγματικα ενα πανέμορφο μωρο ( οπώς λένε οι αγνωστοι στο δρομο που μας συναντάνε στη βόλτα μας) και κυρίως πόλυ χαμογελαστό παρα τα Όσα πέρασε.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ mourgitsa...ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ? ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ -ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!

Ειμαστε αναλογη περιπτωση και τα νιωθω απολυτα ολα αυτα που γραφεις...εμας φανηκε στην αμνιοπαρακεντηση-στα 2α αποτελεσματα- οτι υπαρχει ενα μικρο υπεραριθμο χρωμοσωμα...καναμε ολες τις εξετασεις, και εμεις οι γονεις ακομη. Εμας ηταν de novo, οποτε αγχωθηκαμε ακομη περισσοτερο. Νιωσαμε σε ολο του το μεγαλειο αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διλλημα, πολλοι γυρω μας ελεγαν, ειτε ευθεως ειτε πλαγιως, να τερματησουμε την κυηση. Η τρελλα που περιγραφεις και συ ειναι που σου λενε πως μπορει να υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα μπορει ομως να ειναι και να ειναι ολα καλα...ουφ...ευτυχως που ο Θεος μας βοηθησε να παρουμε τη σωστη αποφαση και καθε στιγμη να βλεπουμε το πλασματακι μας χαρουμενο και να ειμαστε βαθια ευγνωμονες...

Διαφημίσεις

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ mourgitsa...ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ? ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ -ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!

Ειμαστε αναλογη περιπτωση και τα νιωθω απολυτα ολα αυτα που γραφεις...εμας φανηκε στην αμνιοπαρακεντηση-στα 2α αποτελεσματα- οτι υπαρχει ενα μικρο υπεραριθμο χρωμοσωμα...καναμε ολες τις εξετασεις, και εμεις οι γονεις ακομη. Εμας ηταν de novo, οποτε αγχωθηκαμε ακομη περισσοτερο. Νιωσαμε σε ολο του το μεγαλειο αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διλλημα, πολλοι γυρω μας ελεγαν, ειτε ευθεως ειτε πλαγιως, να τερματησουμε την κυηση. Η τρελλα που περιγραφεις και συ ειναι που σου λενε πως μπορει να υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα μπορει ομως να ειναι και να ειναι ολα καλα...ουφ...ευτυχως που ο Θεος μας βοηθησε να παρουμε τη σωστη αποφαση και καθε στιγμη να βλεπουμε το πλασματακι μας χαρουμενο και να ειμαστε βαθια ευγνωμονες...

Ευχαριστώ κοριτσια.και εσείς να χαίρεστε τα αγγελούδια σας.είναι όμορφο να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε καταλαβαινουν. Το θέμα είναι πως έψαχνα να βρω παρόμοια ιστορία τότε για να πάρω κουράγιο αλλά μάταια.η αλήθεια είναι βέβαια ότι το ένα πρόβλημα ακολουθούσε το άλλο. Ελπίζω να βοηθήσω έστω και μια μαμά και να της δώσω δύναμη να προχωρήσει.

Χιλια μπραβο για τη δυναμη και το κουραγιο σας, και τη σωστη αποφαση που πηρατε για το μικρο σας θαυμα! Ευχομαι μονο χαρες να βιωνετε απο δω και περα! Δεν εχω ζησει κατι αναλογο, ομως εχει συμβει στο περιβαλλον μου και τελικα το παιδακι επισης γεννηθηκε υγιεστατο! Αδικα η απιστευτη ταλαιπωρια των γονιων και με κανει να αναρωτιεμαι τελικα, τα παιδακια που γεννηθηκαν μετα απο τετοια αρνητικα αποτελεσματα σολες αυτες τις εξετασεις που κανουμε, εχουν οντως προβληματα η γεννιουνται υγιη; Θα ηταν χρησιμο να μας εγραφαν κι αλλες μανουλες τις εμπειριες τους..

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημερα σας... Θα ήθελα να σας αναφέρω και την δική μου περιπτωση. Έκανα χθες τη αυχενική διαφάνεια και για την ηλικία μου (29) βγήκε πολύ υψηλή 3,2-3,5. Λόγω και των αιματολιγικών που η χωριακή βγήκε οριακά μέσα στα φυσιολογικά μου δίνουν πιθανότητες 1/58 για τρισωμία 13. Ο γοατρός μου είπε οτι σιγουρα κατο δεν παει καλα και θα το διαπυστωσουμε μονο με την παρακεντηση που μπορει να γινει σε 4 εβδομαδες... Δεν ξερω τι να κανω, σε ολα τα υπολοιπα το μωρο φαινεται φυσιολογικο...

Καλημερα σας... Θα ήθελα να σας αναφέρω και την δική μου περιπτωση. Έκανα χθες τη αυχενική διαφάνεια και για την ηλικία μου (29) βγήκε πολύ υψηλή 3,2-3,5. Λόγω και των αιματολιγικών που η χωριακή βγήκε οριακά μέσα στα φυσιολογικά μου δίνουν πιθανότητες 1/58 για τρισωμία 13. Ο γοατρός μου είπε οτι σιγουρα κατο δεν παει καλα και θα το διαπυστωσουμε μονο με την παρακεντηση που μπορει να γινει σε 4 εβδομαδες... Δεν ξερω τι να κανω, σε ολα τα υπολοιπα το μωρο φαινεται φυσιολογικο...

στην εκανε πιστοποιημενος ιατρος?ειναι στη λιστα αυτη? https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

γιατι δεν κανεις ληψη τροφοβλαστη?γιατι να περιμενεις 4 εβδομαδες?μονο το αγχος φτανει

Διαφημίσεις

Συμφωνω να μην αφησεις το χρονο να κυλαει.Εμεις βρηκαμε στη Β επιπεδου ευρηματα για down και τελικα καναμε τ νεο τεστ αιματος.Απο το αγχος νε επιασαν προωρες συσπασεις απο τν 26η εβδομαδα μεχρι κ την 38η που γεννησα.μια εγκυμοσυνη με ψυχολογια χαλια...οσο πιο νωρις ξερεις τοσο καλυτερα.

Πήγα σε δύο γιαυρούς... Πήρα δυο γνώμες... Μόνο η παρακέντηση δίνει ξεκάθαρη εικόνα... Η άλλη δινει 90% των αποτελεσμάτων... Και οι δύο οι γιατροι που συμβουλευτηκα προτειναν μονο παρακεντηση... Δεν ξερω αν υπαρχουν πολλες ελπιδες να πανε ολα καλα.... Πόσο εξω μπορει να πεφτει η αυχενικη

Καλησπερα. Ιδια αυχενικη ειχα κ εγω. Πιθανοτητες για down 1/40! Ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα! Δεν καναμε καν papp-a κ προχωρησαμε απευθειας σε ληψη τροφοβλαστης,καθαρα για ψυχολογικους λογους. Τα αποτελεσματα βγηκαν την επομενη μερα κ μας επιβεβαιωσαν οτι εχουμε υγειες κοριτσακι, το οποιο τωρα ειναι στην αγκαλιτσα μου!! Αν εισαι θεσσαλονικη θα σου προτινα τον γιατρο που τον θεωρω κορυφη, πιστοποιημενος κ πανω απο ολα ανθρωπος. Δεν με αγχωσε καθολου κ περασα ολη τη φαση πολυ ανωδυνα. Ολα θα πανε καλα με το μωρακι σου. Πιστευε σ'αυτο κ ολα θα πανε καλα.

Πήγα σε δύο γιαυρούς... Πήρα δυο γνώμες... Μόνο η παρακέντηση δίνει ξεκάθαρη εικόνα... Η άλλη δινει 90% των αποτελεσμάτων... Και οι δύο οι γιατροι που συμβουλευτηκα προτειναν μονο παρακεντηση... Δεν ξερω αν υπαρχουν πολλες ελπιδες να πανε ολα καλα.... Πόσο εξω μπορει να πεφτει η αυχενικη

Πόλυ εξω μπορεί να πεσει η αυχενική....διάβασε πόσες περιπτωσεις υπαρχουν που δε σήμαινε τίποτα και όλα πήγαν καλά.η δική μου ηταν 6,3 οπώς έχω γράψει προηγουμένως και εγώ ήμουν 29,5. Πιθανοτητες1:9, 70% να πρεπει να το ρίξω.επίσης υπαρχουν πολλές Διεθνείς συζητήσεις για την αξιοπιστία της αυχενικής.πάντως Σκέψου να κανεις τροφοβλάστη, δεν είναι λίγο το 90%....άλλο ενα μωρο 3 μηνών και άλλο 4. Και εγώ απο το άγχος μου πιθανότατα γεννησα προωρα ελλιποβαρες μωρο.για αυτό Σκέψου θετικά μιλά στο μωρο σου, πες του ποσο πολύ το αγαπάς και το θέλεις και προσευχησου στο θεο.και να ξέρεις πως δεν είσαι μονη πολλές μανάδες έχουμε ερθει στη θέση σου και μπορούμε να σε στηριξουμε.

Σκεφτηκες να κανεις μη επεμβατικό ελέγχο, μια εξέταση αίματος δική σου δηλαδή; http://www.doctorvasiliadis.gr/sdmnnipd.html ρίξε μια ματια αν θέλεις.

Επεξεργάστηκαν by mourgitsa
προσθηκη

MARNO ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 4,2 ΕΩΣ 4,5 ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η NEFELIM, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ " ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ?ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ) ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΗΠΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?" .ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ Ή ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΄Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ).ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ.ΣΕ ΦΙΛΩ!

MOURGITSA ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

Διαφημίσεις

στους γιατρους που πηγες ειναι πιστοποιημενοι?μηπως αγχωνεσαι αδικα?του υπερηχου τα στατιστικα τι σου βγηκαν?γιατι δεν κανεις ληψη τροφονλαστη?ειναι το μονο σιγουρο και οσο για τα μη επεμβατικο το ζητησα να μου το κανει ο γιατρος μου ομως μου ειπε αν βγει παθολογικο θα πρεπει να κανω ληψη τροφοβλατη ή αμνιοπαρακεντηση.

MARNO ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 4,2 ΕΩΣ 4,5 ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η NEFELIM, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟ 5ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ " ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ?ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ) ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΗΠΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?" .ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ Ή ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΄Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ).ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ.ΣΕ ΦΙΛΩ!

MOURGITSA ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

Να άλλο ενα θαυμα !και εμένα 6 μηνών είναι, την ίδια περίοδο τα περάσαμε....απο οτι καταλαβαίνω κάνατε μοριακό καρυότυπο υψηλής ανάλυσης;και ηταν οκ;

Να άλλο ενα θαυμα !και εμένα 6 μηνών είναι, την ίδια περίοδο τα περάσαμε....απο οτι καταλαβαίνω κάνατε μοριακό καρυότυπο υψηλής ανάλυσης;και ηταν οκ;

MOURGITSA ΜΟΥ ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

MOURGITSA ΜΟΥ ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

Εμας όμως έδειξε μικροελλειψη σε κάποιο γονίδιο...και το σκέφτομαι αυτό που λες.άλλα κοιτάζω το κουκλακι μου και ευχαριστώ το θεο που μου τον εστειλε.τέτοια μέρα πέρυσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς! Να είστε καλά και να ευχαριστιεσαι καθέ Μερά με το παιδάκι σου!

• 5 months later...

Κορίτσι μου τι κάνετε πώς είστε ?

• 3 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...