Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επισκέψεις στο γυναικολόγο.Κάθε πότε;

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια μου!!! Όντως μια φορά τον μήνα είναι υπεραρκετή! Ο γιατρός μου είπε ότι μέχρι την 32η βδομάδα,δλδ μέχρι 7ο μήνα, θα πηγαίνω μια φορά, τον 8ο κάθε 2 βδομάδες και όταν θα μπω στον μήνα μου ανά βδομάδα για να παρακολουθούμε πότε θα αποφασίσει ο μπέμπης να έρθει!! Τώρα αυτό με τις συσπάσεις πως το καταλαβαίνουν ότι κοντεύει η ώρα...δεν το κατάλαβα!!

an1cHjo0g410030MDAwMDkyZHwyMTQ3NDE4N2xqYXxlcGl0ZWxvdXMgaXJ0aGVzISEh.gif

Διαφημίσεις

κι εμενα δεν ειναι υπερ των πολλων υπερηχων...

στις αρχες με εβλεπε καθε 2 βδομαδες...λιγο πριν την αυχενικη το μειωσαμε σε μηνα...για μετα δεν ξερω...

θα ηθελα να το βλεπω συχνοτερα αλλα...ξερω πως θα το χορτασω μετα!!!!!!!! :P

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλησπερα κοριτσια . Μεχρι τον 7ο μηνα εβλεπα το γιατρο μου ανα μηνα . Μετα απο τον 7ο μηνα πηγαινα ανα 2-3 εβδομαδες διοτι η μικρη μου ηταν πολυ χαμηλα και σε θεση απο τον 6ο κιολας.

Κάθε τρείς εβδομάδες κι εγώ έχω επίσκεψη στον γιατρό.Συνήθως ξέρω οτι είναι μια φορά τον μήνα μέχρι τον 8ο-9ο.Σε κάθε επίσκεψη μου κάνει υπέρηχο.Από οτι ξέρω δεν έχει κανέναν κίνδυνο για το μωρό(δεν είναι ακτινοβολία), αλλά άκουσα οτι ίσως να "ενοχλείται" λίγο από αυτόν και να κάνει παραπάνω κινησούλες.

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας. Κι εγώ χθες πήρα τηλέφωνο για να κλεισω ραντεβου και μου έκλεισε στις 22/1 την 16η εβδομάδα....:confused:Απογοήτευτηκα αλλά ντράπηκα να ζητησω ραντεβου νωρίτερα.Πως θ' αντεξω μέχρι τότε..:confused:.

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

καλημέρα σας. Κι εγώ χθες πήρα τηλέφωνο για να κλεισω ραντεβου και μου έκλεισε στις 22/1 την 16η εβδομάδα....:confused:Απογοήτευτηκα αλλά ντράπηκα να ζητησω ραντεβου νωρίτερα.Πως θ' αντεξω μέχρι τότε..:confused:.

Να μη ζητησεις ραντεβου νωριτερα.

Εχει σημασια η εβδομαδα που πηγαινεις και αυτα που ελεγχει ο γιατρος καθε φορα.

Υπομονη. Σε λιγο καιρο θα το βλεπεις καθε μερα:D

k9Tap3.png

Ούτως ή αλλως, μόλις αρχισετε να αισθάνεστε το μωρακι σας, θα σας φυγει το αγχος, γιατι θα καταλαβαινετε οτι ειναι καλα. Οποτε μην αγχωνεστε. Εγώ μεχρι την αυχενική πηγαινα καθε 2 εβδομαδες λογω προηγουμενης παλλίνδρομης και άγχους δικού μου (καθαρά για ψυχολογικούς λογους δηλαδή), μετα μια φορα το μηνα και στον 9ο 2 φορες. Την τρίτη δεν προλαβαμε γιατί γεννησα το βραδυ πριν το ραντεβου μας την επομενη.

CYaip2.png

αχ κοριτσια ειναι ενα θεμα και αυτο....και γω σε αναμενα καρβουνα καθομαι να τον παρω τηλ για να παω αλλα λεω να κρατηθω...ειδα το μπεμπε μου στην αυχενικη και απο τοτε εχουν περασει 10 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ:oops::shock:!!!Πως θα περιμενω αλλες τοσες???Μετα τον 4ο μηνα μου ειπε θα πηγαινω καθε 30 μερες μεχρι τον 7ο!!!εκει να με δω τρομαρα μουυυυυ!!!!:rolleyes:

dev176pr___.png

• 11 months later...

Καλησπέρα κοριτσια!

Θα ήθελα την προσωπικη σας εμπειρια....

Κάθε πότε επισκέπτεστε τον γυναικολόγο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης?Βρίσκομαι στην 7η εβδομαδα κύησης... πηγαμε σήμερα και ακούσαμε την καρδια.... αποδω και πέρα πόσο συχνα πρέπει να πηγαίνω στο γιατρο?

Διαφημίσεις

καλησπερα και με το καλο το μωρακι σας!εγω πηγαινα στο γιατρο μια φορα το μηνα για να κανουμε υπερηχο και πηγα δυο φορες οταν καναμε την αυχενικη διαφανεια και το β επιπεδου απλα εκει με ειδαν στο νοσοκομειο.μετα τον 6 μηνα νομιζω πηγαινα καθε 20 μερες.μπορει να ειναι και αναλογα το γιατρο ομως.

qcKmp2.png

καλημερα!!Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηγαινα καθε δυο μηνες περιπου(μεχρι τον 7ο) στο γυναικολογο απο τον 7ο και μετα καθε 20 μερες, και υπερηχους εκανα 2 το πρωτο τριμηνο, την αυχενικη, τη β επιπεδου και στο τελος doppler.Αυτα... ειμαι λιγο κατα των υπερηχων γιατι οπως και να το κανουμε μια ραδιενεργεια την εχουν και συμφωνησε μαζι μου και ο γιατρος.

Biggp3.png

l2Czp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Θα ήθελα την προσωπικη σας εμπειρια....

Κάθε πότε επισκέπτεστε τον γυναικολόγο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης?Βρίσκομαι στην 7η εβδομαδα κύησης... πηγαμε σήμερα και ακούσαμε την καρδια.... αποδω και πέρα πόσο συχνα πρέπει να πηγαίνω στο γιατρο?

Καλημέρα!Εγώ πήγαινα κάθε 4 εβδομάδες και τώρα που είμαι στον 7ο μου είπε να πηγαίνω κάθε 3. Και όταν μπω στον 9ο κάθε εβδομάδα νομίζω. όχι ότι είναι απαραίτητο το κάθε 4 εβδομάδες απλά για να είμαστε σίγουροι ότι όλα πάνε καλά.

• 1 χρόνο μετά...

Καλημέρα,

Εγώ είμαι στην 32η εβδομάδα με μια τέλεια εγκυμοσύνη,δόξα σοι ο θεός και περιμένουμε την μπουμπού μας.Εύχομαι σε ολες τις γυναίκες να έχουν παρόμοια εγκυμοσύνη.Εγώ στην αρχή από την 5ηεβδομάδα μέχρι την 9ηεβδομάδα με έβλεπε μια φορά την εβδομάδα.Σ'αυτό το διάστημα έκανα τον προγεννητικό έλεγχο και κολπική καλλιέργεια,Μετά πήγα και έκανα την αυχενική διαφάνεια και Papp-A σε άλλο γιατρό πιστοποιημένο στην Αθήνα.Μετά την αυχενική πήγαινα στον γιατρό μου κάθε 4εββδομάδες.Παράλληλα κάθε μήνα εξετάσεις αιματολογικές(γενική αίματος,ούρων,καλλιέργεια ούρων,σάκχαρο,ουρία, ουρικό οξύ,τοξόπλασμα,ερυθρά γιατί δεν είχα αντισώματα και κάποιες άλλες ρουτίνας).Αρχές Ιουλίου έκανα την Βεπιπέδου στην Αθήνα.Τώρα έκανα την προηγούμενη εβδομάδα το doppler στον ίδιο γιατρο στην Αθήνα και θα ξαναπάω στο τέλος του μήνα στον γιατρό μου δηλαδή σε 2εβδομάδες.Μετά αφού μπω στο μήνα μου κάθε εβδομάδα.Καλή γέννα σε όλες μας,να πάνε όλα όπως επιθυμούμε και να κρατήσουμε στο τέλος τα μωράκια μας υγιέστατα στα χέρια μας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...