Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα,

Οργανώνουμε την βάπτιση της μικρούλας μας και έχουμε βρει ένα ωραίο κτήμα που συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρεία ΒΑΡΣΟΣ. Επειδή δεν έχει τύχει να το δοκιμάσουμε ακόμα και έχουμε ακούσει κάποια σχόλια αρνητικά μήπως έχει και κανείς από εσάς εμπειρία από το εν λόγω catering? Συγκεκριμένα μας έχουν πει ότι το φαγητο δεν ήταν και τόσο νόστιμο και ότι το προσωπικό είτε δεν είχε εμπειρία είτε ήταν αργό.

Θα εκτιμούσα πολύ τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εάν αναφέρεσαι στον Βάρσο Χαλανδρίου - Βριλησσίων τότε εγώ έχω να πω τα καλύτερα. Εμείς πήραμε το γλυκό απο εκει (που ήταν κάτι ιδιαίτερο όχι το κλασικό προφιτερόλ) και ήταν τέλειο. Αλλά έχω δοκιμάσει και το φαγητό σε διάφορες περιστάσεις και ήταν πολύ καλό. Μην ανησυχείς.

Πήγα σε ένα παιδικό πάρτι στην περιοχή του Αλίμου και το catering ήταν του Βάρσου. ένα θα σου πω: απογοήτευση!!!

η κοπέλα διέθετε χρήματα και της στοίχησε 27 ευρώ το άτομο!!!!!!!!!!!!! ναι, ναι!!! και χώρια τα ποτά- αναψυκτικά.

Λοιπόν, καταρχήν είχε hamburger με μπιφτεκάκι ε ν τ ε λ ώ ς παγωμένο μέσα και σκληρό!!! είχε κάποια σουβλάκια με κοτόπουλο θεόσκληρα. Είχε 2 πιατέλες ζυμαρικών, όπου η μία είχε λουκάνικα μέσα κάτι κομμάτια χοντρά που τί να πω!!! τί να πω!!!

επίσης, ζήτησα μία κοκα κόλα light και ήταν ζεστή! μου είπε μόνο αν θέλω παγάκια!!!

Να σημειώσω πως στην αρχή μας βάζανε κολωνάτα ποτήρια τα ποτά και μετά από ένα σημείο που τελείωσαν πήραν την θέση τους τα ωραία γνωστά σε όλους μας πλαστικά ποτηράκια.

Συγνώμη αν σε απογοήτευσα, απλά σου λέω τα πράγματα πώς τα είδα

Σημείωση:και η ίδια η κοπέλα που έκανε το πάρτυ ΔΕΝ έμεινε ευχαριστημένη για τα χρήματα που έδωσε.

Και η δική μου εμπειρία από το συγκεκριμένο catering είναι θλιβερή: βρέθηκα σε ένα παιδικό πάρτυ (περιοχή Χαλάνδρι), όπου στην τούρτα γενεθλών του παιδιού βρέθηκε μέσα μία γόπα τσιγάρου :shock:

Η μαμά-καλεσμένη που το ανακάλυψε έπαθε σοκ - τη συγκεκριμένη κουταλιά αρχικά είχε προσπαθήσει να την δώσει στο παιδάκι της!

Μπορεί να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, άτυχη στιγμή, κλπ αλλά προσωπικά δεν θα το επέλεγα ποτέ.

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Αν δεν κάνω λάθος, πηγαίνεις και δοκιμάζεις σε άλλες εκδηλώσεις που κάνουν το μπουφέ, για να ξέρεις τί να περιμένεις. Ζήτησέ τους το επίμονα, αν και λογικά δεν υπάρχει πιθανότητα να στο αρνηθούν. Εγώ, που είχα αποφασίσει να το έβλεπα και αυτό μεταξύ άλλων (πριν αποκλείσω ΤΕΛΕΙΩΣ το τραπέζι), αυτό θα έκανα μετά από προτροπή της κυρίας που είναι υπεύθυνη. Σε γενικές γραμμές, ήταν από τα λογικότερα σαν τιμή και με πλούσιο μπουφέ. Η δε τούρτα 3D (αν αγόραζα σκέτη τούρτα λέμε τώρα, γιατί αλλιώς περιλαμβάνεται στην τιμή του μπουφέ) κόστιζε 12 ευρώ το κιλό και σου φτιάχνουν ό,τι θέλεις... Εγώ συζητούσα να μου φτιάξουν το ίδιο κουτί με αυτό της μπομπονιέρας, αλλά σε μέγεθος για ...100 άτομα.

Τώρα, σε ό,τι αφορά σε "συνεργασίες" κτημάτων-catering, πάντα είμαι επιφυλακτική... Μπορεί οι ιδιοκτήτες να ρίχνουν ποιότητα φαγητού προκειμένου να βάλουν περισσότερα στην τσέπη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...