Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γευματα για τη θαλασσα

Recommended Posts

Κοριτσακιααααα τωρα που καλοκαιριασε και πηγαινουμε θαλασσιτσα τι προτεινετε σαν ελαφρυα γευματα για μωρακι που σε λιγες μερες χρονιζει....???

Εχω μαζι μου την τσαντα ψυγειο με παγοκυστες και βαζω μεσα γιαουρτακια και φρουτακια πλυμενα και κομενα αλλα η κορη μου ειναι ιδιαιτερα φαγανη, οποτε τα 2 μεγαλα γιαουρτια δεν μας φτανουν.

Το θερμο με το νερο και το γαλα φυσικα για πρωινο και παν ενδεχομενο.

Εσεις τι αλλο δινετε στα μωρακια σας κυριως σαν δεκατιανο...????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

κοαλακι γεια σου.

Συγνωμη που δεν εχω απαντηση για την ερωτηση σου, ηθελα να σε ρωτησω κατι ασχετο, απο ποια ηλικια δινεις κομματιακια στη μπουμπου σου; τα βλεπεις μετα στα κακα της; Εμενα δεν εφαγε σχεδον καθολου αλεσμενα αλλα εβλεπα μετα ολοκληρες τις τροφες στην πανα της, ακριβως οπως τα ετρωγε. Απο 11 μηνων ξαφνικα αρχισε να κανει κανονικα κακα. Απο 11 μηνων επισης ξαφνικα αρχισε να κοιμαται καλα το βραδυ κι ειπαμηπως αυτα τα δυο εχουν καποια σχεση.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

κοαλακι γεια σου.

Συγνωμη που δεν εχω απαντηση για την ερωτηση σου, ηθελα να σε ρωτησω κατι ασχετο, απο ποια ηλικια δινεις κομματιακια στη μπουμπου σου; τα βλεπεις μετα στα κακα της; Εμενα δεν εφαγε σχεδον καθολου αλεσμενα αλλα εβλεπα μετα ολοκληρες τις τροφες στην πανα της, ακριβως οπως τα ετρωγε. Απο 11 μηνων ξαφνικα αρχισε να κανει κανονικα κακα. Απο 11 μηνων επισης ξαφνικα αρχισε να κοιμαται καλα το βραδυ κι ειπαμηπως αυτα τα δυο εχουν καποια σχεση.

Εχει λιγες μερες που τις δινω κομματακια και βλεπω στα κακα της διαφορα, οποτε τη δινω σουπα μισοαλεσμενη τα κακα ειναι λασπη, ενω αν δωσω κομματακια μπανανα τα κακα ειναι "ξερα" και καθολου λασπη.

Και εμενα εστρωσε παλι στον υπνο αλλα επειδη βγηκε το δοντι που μας τυρανουσε.

Θα μπορουσε να εχει σχεση αυτο που αναφερεις, το γαστρεντερολογικο ειναι ατιμο πραμα.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Εκτός και αν κάθεστε με τις ώρες στη θάλασσα, δεν βρίσκω αναγκαίο να εχετε κάποιο γεύμα μαζί σας.

ΑΝ θέλεις οπωσδήποτε να ταίσεις το μπεμπέ σου στη παραλία, πάρε κανένα γιαουρτάκι ή κανένα μαλακό φρούτο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Ευχαριστω για την απαντηση.

Νομιζω οτι κι αυτα που παιρνεις καλα ειναι. Επισης:

Τοστ με τυρακι;

Αυγο χτυπητο;

Χυμο φρουτων.

Μετα το χρονο μπορεις να ετοιμαζεις ενα ποτηρακι με ταχινι&μελι.

Καλα μπανια!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

καλησπέρα

εγώ παιρνω γιαουρτι τοστ με κασεράκι και φρουτάκι.. και μια φορά πήρα μαζί μου και φασολακια γιατι ήξερα πως θα αργησουμε.. και η μικρή μες στην τρελή χαρα... ;)

Ευχαριστω για την απαντηση.

Νομιζω οτι κι αυτα που παιρνεις καλα ειναι. Επισης:

Τοστ με τυρακι;

Αυγο χτυπητο;

Χυμο φρουτων.

Μετα το χρονο μπορεις να ετοιμαζεις ενα ποτηρακι με ταχινι&μελι.

Καλα μπανια!

μελι καλό θα ειναι να μην δωσεις στο παιδί αν δεν ρωτήσεις πρώτα παιδίατρο... εκτός και αν ειναι μελι απο σουπερ μαρκετ και όχι παραγωγου.

σας το λεω γιατι προσφατα το παιδάκι ξαδερφης μου πήγε στο νοσοκομειο γιατι επαθε κάτι το στομαχι του απο το μέλι.. αν θελετε να σας πω περιισότερα πειτε μου να ρωτησω την μανα μου που ξερει τι έγινε

Το μέλι καθώς δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι υπεύθυνο για αλαντίαση σε μωρά κάτω 1ετος. Δείτε και το σάιτ των μελισοκόμων

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...