Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

Recommended Posts

Εχει καμμία υπόψην της κάποιον οικονομικό χώρο για βάφτιση στα βόρεια προάστεια? Η βάπτιση θα γίνει στο Χαλάνδρι. Εχει μήπως κάποια κάνει βάπτιση στο " ΧΡΗΣΤΟΣ' στην Δουκίσης Πλακεντίας στο Χάλάνδρι και μπορεί να μου πεί για service και τιμές. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Για τι εποχή μιλάς;

Η "Υδρούσα" είναι μια πολύ οικονομική λύση αλλά λιγο στριμωχτά και δεν έχει μουσική.

Το "Φερ' ειπείν" είχε καλές τιμές και όμορφο χώρο και μέσα και έξω.

Ο "Χρήστος" είχε πριν ένα χρόνο τιμές του στυλ 20? το ατομο, αλλά πολύ φασαρία απο το δρόμο αν θέλεις έξω. Οι μέσα αίθουσες πιο καλές.

Πολύ καλή επιλογή, πολύ ωραίος χώρος (αλλά λιγο πιο ακριβό) και το "1900" στην Αγ. Παρασκευής.

Το Χαλάνδρι έχει πολλά μεζεδοπωλεία/ταβέρνες πάντως, μια βόλτα να κάνεις βρίσκεις ένα σωρό.

Η κορούλα μου ειναι 6 χρονών και ο μικρός μου 3μιση.

Ξερω για το 8ΤΗΕ PLATE αλλα δεν ξερω τι ακριβως ψαχνεις.Για πες περισσοτερα.

http://www.athinorama.gr/restaurants/articles/default.aspx?c=plate&i=1615

http://www.athensvoice.gr/guide/taste/av,13821,8_the_plate.html

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...