Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μειωμενη ορεξη λογω ζεστης;

Recommended Posts

Καλησπέρα καλες μου!

Όπως θα διαπίστωσετε η κόρη μου είναι μόλις 2 μηνών και δυστυχώς πλεον τρώει μονο ξένο γάλα.

Εδώ και 3 μέρες,δεν μπορω να πω πως τρώει όπως πριν.Κυρίως απο τι στιγμη που ξεκίνησαν οι έντονες ζεστές.Έτρωγε 120ml,καποιες στιγμές και 150,ενω τώρα με το ζόρι 90 τις πιο πολλές φορες.

Λέτε να είναι απο τη ζεστη η να ανησυχησω?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Από την δική μου εμπειρία θα σου πώ από την ζέστη. Εμένα τότε ούτε 90 δεν έτρωγε αλλά πολύ λιγότερο. Αλλά φυσικά πάντα ρωτάμε τον γιατρό μας, ειδικά όταν πρόκειται για νεογέννητο.

Καλησπέρα καλες μου!

Όπως θα διαπίστωσετε η κόρη μου είναι μόλις 2 μηνών και δυστυχώς πλεον τρώει μονο ξένο γάλα.

Εδώ και 3 μέρες,δεν μπορω να πω πως τρώει όπως πριν.Κυρίως απο τι στιγμη που ξεκίνησαν οι έντονες ζεστές.Έτρωγε 120ml,καποιες στιγμές και 150,ενω τώρα με το ζόρι 90 τις πιο πολλές φορες.

Λέτε να είναι απο τη ζεστη η να ανησυχησω?

Καλησπερα.....ενδεχεται να ειναι και απο τη ζεστη αλλα αν δεις οτι συνεχιζει καλυτερα να απευθυνθεις στον γιατρο σας, μπορει να ειναι προεορτια δοντιων η ακομα και καποια ουρολοιμωξη ατυπησ μορφης.

Σου γραφω τους πιθανους λογους με βαση την προσωπικη μου πειρα στο ιδιο μου το μωρο.

Ευχομαι να ειναι απλα ανορεξια λογω ζεστης.

Τα κιλα σας ειναι οκ με βαση τον γιατρο και τις καμπυλες...????

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κι εμένα ο μικρός τελευταία έχει μειώσει την ποσότητα που πίνει και η παιδίατρος μας είπε ότι οφείλεται στα ούλα που τον τρώνε και πιθανόν και στη ζέστη. Είναι βέβαια πάνω στις καμπύλες και μας είπε να μην τον μπουκώνουμε με το ζόρι αν δε θέλει άλλο (κάτι που ομολογώ πως έκανα επειδή αγχωνόμουν!!) Μήπως κάνατε και τα πρώτα εμβολιάκια και την επηρέασε κι αυτό;

8hwQp3.png

Κοριτσια μου καλημερα!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που μου δωσατε!

Οι αληθεια ειναι πως βαζει συνεχεια τα χερακια της στο στομα και εχει και αρκετα σαλια,συνεπως μπορει να την ενοχλουν τα ουλα!Ηδη το εχω αναφερει στη γιατρο η οποια με καθησυχασε,χωρις βεβαια να μου αναφερει πως ισως να οφειλετε στα ουλα!Θα το αναφερω παλι,οταν θα παμε για εμβολιο!

Το βαρος της ειναι κανονικο,βρεχει πανες,κανει κακακια!

Βεβαια παρατηρησα πως οσο πιο δροσερος ειναι ο χωρος που βρισκομαστε τοσο πιο καλα τρωει!

Εδω και 4 βραδια κοιμαται αρκετα!Το τελευταιο γευμα ειναι στις 12 το βραδυ και επειτα ξυπναει στης 6 το πρωι!Πιστευεται πως πρειπει να την ξυπανω στο 4ωρο να φαει?Η γιατρος μας ειχε πει πως μετα της 40 μερες να την αφηνω!Για ενα διαστημα ξυπνουσε ανα 3 με 4 ωρες!

Τι λετε εσεις?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που μου δωσατε!

Οι αληθεια ειναι πως βαζει συνεχεια τα χερακια της στο στομα και εχει και αρκετα σαλια,συνεπως μπορει να την ενοχλουν τα ουλα!Ηδη το εχω αναφερει στη γιατρο η οποια με καθησυχασε,χωρις βεβαια να μου αναφερει πως ισως να οφειλετε στα ουλα!Θα το αναφερω παλι,οταν θα παμε για εμβολιο!

Το βαρος της ειναι κανονικο,βρεχει πανες,κανει κακακια!

Βεβαια παρατηρησα πως οσο πιο δροσερος ειναι ο χωρος που βρισκομαστε τοσο πιο καλα τρωει!

Εδω και 4 βραδια κοιμαται αρκετα!Το τελευταιο γευμα ειναι στις 12 το βραδυ και επειτα ξυπναει στης 6 το πρωι!Πιστευεται πως πρειπει να την ξυπανω στο 4ωρο να φαει?Η γιατρος μας ειχε πει πως μετα της 40 μερες να την αφηνω!Για ενα διαστημα ξυπνουσε ανα 3 με 4 ωρες!

Τι λετε εσεις?

Από τη στιγμή που το βάρος της είναι κανονικό και βρέχει πάνες και τα σχετικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ξυπνήσεις και να της χαλάσεις τον ύπνο! Εμείς ακόμα ξυπνάμε 1-2 φορές τη νύχτα για γάλα και παρακαλάω να κοιμηθεί ένα βράδυ έτσι!

8hwQp3.png

Από τη στιγμή που το βάρος της είναι κανονικό και βρέχει πάνες και τα σχετικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την ξυπνήσεις και να της χαλάσεις τον ύπνο! Εμείς ακόμα ξυπνάμε 1-2 φορές τη νύχτα για γάλα και παρακαλάω να κοιμηθεί ένα βράδυ έτσι!

Χαχα!Ρια μου και γω ελεγα πως δεν προκειτε να κοψει το βραδινο της γευμα,αλλα ως εκ θαυματος αυτες τις μερες δεν ξυπναει!

Δε ξερω εαν κανει παλι καμια μεταστροφη!Να μας τα εχει η παναγια γερα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

κοριτσια το ιδιο θεμα και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100 με το ζορι ο μικρος μου καθε μιαμιση με 2 ωρες απο 150 ανα 3 ωρες!χερι στο στομα και σαλια και αγιος ο θεος!ειναι 2 μηνων και 8 ημερων!το ειπα στον παιδιατρο οταν πηγαμε για εμβολιο και μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο λογω ζεστης!και οτι εχει σημασια που παιρνει τα σωστα γραμμαρια γαλακτος ανα 24ωρο!το βαρος του ειναι μια χαρα βασει καμπυλης και το υψος!τι να πω????απλα αγχωνομαι μεχρι αηδιας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...