Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΟΞ ΝΕΡΟΧΥΤΗ!!

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, είμαι στην αναζήτηση νεροχύτη και εκεί που θα κατέληγα σε ινοξ, ένας πωλητής μου τόνισε οτι στον ίνοξ θα ακούγεται το νερό όταν θα τρέχει!! Το έχετε σκεφτεί?? Και θυμήθηκα παλιά, στο σπίτι της γιαγιάς (που είχε ίνοξ) ότι ίσχυε κάτι τέτοιο! Βέβαια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε υλικά, αλλά φοβάμαι μήπως ακούγεται ενοχλητικά (και κολλητά είναι το δωμάτιο του μπέμπη). Μας πρότεινε να βάλουμε γρανίτη.

Επίσης, θα έχω 80αρι νεροχύτη, μικρό δηλ. Να βάλω με διπλή γούρνα (μου αρέσει πολύ γιατί πλένω στη μία γούρνα και στη διπλανή έχω στραγγιστήρι και στεγνώνουν, θα βάλω και πλυντήριο πιάτων, αλλά αν είναι 2-3 πο΄τηρια θέλω να ταπλένω επιτόπου), που σημαίνει ότι ο χώρος θα είναι πολύ μικρός για πλύσιμο (π.χ. ταψί, κατσαρόλα) ή μία μεγάλη? Αισθητικά έχω κολήσει με τη διπλή.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

prin apo 3-4 xronia pou eixa kanei anakenush eixa valei auton

http://www.skroutz.gr/s/3158744/Franke-Jumbo-New.html

htan foveros! eplena aneta tapsia xwrage polla pragmata kai otan h8ela na valw kai to duxth me ta plumena to evaza. osoi to evlepan elegan pws einai polu omorfos kai PARA polu volikos!!!

to susteinw anepifulakta!

o inox pote de mou arese giati me ta alata fainetai asxhmo, ontws kanei kapoio 8orhvo alla kai emfanisiaka de mou arese.

ax twra pou eimai sto exoteriko to spiti exei ena mikro inox neroxuth kai polu mou ti dinei idika otan 8elw na plunw tapsi! kai efoson exeis plunthrio piatwn tetoia 8a exeis pio polu para piata/pothria

o6oy.png

ο δικος μου νεροχυτης ειναι 86εκ απο ακρη σε ακρη,οι γουβες ειναι μικροτερες και ειναι διπλος...πλενω ανετοτατα τα ταψια και τις κατσαρολες...επισης αν βαλεις βρυση που βγαινει το ακρο της και ειναι ντουζακι δεν εχεις κανενα προβλημα το πας οπου θες και τα ξεπλενεις ανετα(εγω εχω απλη βρυση και δεν εχω θεμα)επισης ειναι πολυ πιο πρακτικο με 2 γουβες και πιο ομορφο...εγω να σου πω την αληθεια ηθελα inox στην αρχη αλλα τελικα καλυτερα που δεν εβαλα...εγω εχω της caron αυτον http://www.skroutz.gr/s/3148144/Carron-Java-4205.html στο μπεζ χρωμα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Βλέπω ότι δεν προτιμήσατε ίνοξ. Ωραία, αν καταλήξω σε γρανιτένιο, μένει να βρω αν θα βάλω 2 γούρνες ή 1. Τί ζόρι κι αυτό. Στο σπίτι που μένω τώρα έχω 2 γούρνες (όχι ίνοξ), στη μία πλενω και στην άλλη έχω ίνοξ στραγγιστήρι και στεγνώνουν εκεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν έχω λίγο παραπάνω πιατοπότηρο, δεν χωράνε καν στη γούρνα για να τα πλύνω και τα αφήνω στον πάγκο, γεμίζει ο πάγκος μετά σαπουνάδα, ε, και στο τέλος πατάω κι ένα καθάρισμα τον πάγκο αφού βράχηκε που βράχηκε. Αλλά δεν έχω πλυντήριο πιάτων. Θα βάλω στο σπίτι που θα πάμε, αλλά ο σύζυγος που με ξέρει, μου λέει "διάλεξε με προσοχή το νεροχύτη που σου ταιριάζει, γιατί σιγά μη περιμένεις εσύ να γεμίσεις το πλυντήριο για να τα πλύνεις"..

sLvDp3.png

Εγραφα εγραφα και μου σβησαν ολα λιγο πριν τα στειλω...γκρρρ

Δεν ξαναγραφω ολα αυτα απλα σου λεω..βαλε οτι χρωμα νεροχυτη θελεις (εγω εχω ινοξ και δεν εχω κανενα θεμα ουτε στο θορυβο ουτε σε βρωμα...λαμπει και ειναι μια χαρα) αλλα παρε με μια γουρνα ..απλα δεν συγκρινεται με τα δειγματα των υπολοιπων νεροχυτων ... και υπαρχουν ειδικα πια πιαστρακια που μπορεις να το βαζεις για να στραγκιζεις οταν θελεις κατι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εγώ θα επέλεγα γρανιτένιο, δεν μου αρέσουν οι ινοξ γιατί αφηνουν στίματα και μπορεί να μαυρίσουν αν δεν βγει καλός ποιοτικά.

Θα επέλεγα με δύο γούρνες για το λόγο που είπες.

Αν τώρα δεν σε πέρνει ο πάγκος ή δεν θέλεις να χαραμίσεις από κάτω ντουλάπι, μπορείς να βάλεις έναν με ποδιά και να βάζεις εκεί τα ποτήρια και τα πιάτα για να μην γεμίζεις σαπουνάδες τον πάγκο

Η κοπελα εχει το χωρο ...απλα αναρωτιεται ενα και μεγαλο ωστε να χωρα ταψι και οτι θελει μεσα ...ή 2 μικρες γουρνες...

, δεν μου αρέσουν οι ινοξ γιατί αφηνουν στίματα και μπορεί να μαυρίσουν αν δεν βγει καλός ποιοτικά.

Ειχες ποτε ινοξ και ειχες ολα αυτα τα προβληματα???? Γιατι 14 χρονια που εχω ινοξ ... ουτε στιγματα εχει ουτε μαυριζει (και τους εχω σε 2 σπιτια)

Οποτε να λεμε αυτα που γνωριζουμε...και εχουμε ζησει ..αν το εχεις ζησει... πες το μας να γνωριζουμε κι εμεις

Το θέμα μου δεν είναι αν οι γούρνες θα καθαρίζουν, απλά πιοιός είναι ο πιο χρηστικός. Όσο για την ποδιά, δε θα ήθελα να βάλω. Είμαι ανάμεσα σε μεγάλο νεροχύτη με τη λογική ότι θα βάζω/βγάζω το στραγγιστήρι των πιάτων και στο να βάλω δύο μικρές. Εσείς που έχετε διπλό νεροχύτη, είναι 80άρι? Γιατί φοβάμαι μήπως με 80άρι που μπορώ να βάλω εγώ, οι γούρνες βγαίνουν πολύ μικρές (με μια γρήγορη ματιά που τις είδα, έτσι μου φάνηκαν).

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

prin apo 3-4 xronia pou eixa kanei anakenush eixa valei auton

http://www.skroutz.gr/s/3158744/Franke-Jumbo-New.html

htan foveros! eplena aneta tapsia xwrage polla pragmata kai otan h8ela na valw kai to duxth me ta plumena to evaza. osoi to evlepan elegan pws einai polu omorfos kai PARA polu volikos!!!

to susteinw anepifulakta!

o inox pote de mou arese giati me ta alata fainetai asxhmo, ontws kanei kapoio 8orhvo alla kai emfanisiaka de mou arese.

ax twra pou eimai sto exoteriko to spiti exei ena mikro inox neroxuth kai polu mou ti dinei idika otan 8elw na plunw tapsi! kai efoson exeis plunthrio piatwn tetoia 8a exeis pio polu para piata/pothria

Φοβερός νεροχυτης ο FRANKE τον ίδιο έβαλα κι εγω το Φθινόπωρο που κάναμε ανάκαινιση.

Ειχες ποτε ινοξ και ειχες ολα αυτα τα προβληματα???? Γιατι 14 χρονια που εχω ινοξ ... ουτε στιγματα εχει ουτε μαυριζει (και τους εχω σε 2 σπιτια)

Οποτε να λεμε αυτα που γνωριζουμε...και εχουμε ζησει ..αν το εχεις ζησει... πες το μας να γνωριζουμε κι εμεις

Δεν κατάλαβα την επίθεση΄;;;;;

Και ναι αφού θέλεις να μάθεις έχει ινοξ η πεθερά μου και η περιοχή μας έχει άλατα και από το τρίψιμο έχει γίνει μάυρος.

Εγώ που έχω έξι ινοξ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια επίσης έχω πρόβλημα με στίματα που έχουν αφήσει τα άλατα.

Έχει η θεία μου στην Ξάνθη έχει άλλαξε δύο φορές την ινοξ γούρνα τώρα που θα φτιάξει καινούργια κουζίνα θά βαλει γρανίτη

Επίσης έχει η αδερφή μου στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα όχι τον γυαλιστερό αλλά και πάλι έχει πρόβλημα με ορισμένα σημεία που στέκονται συχνά τα νερά και εχουν αφήσει σταμπες.

Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν γνωρίζω από πολύ κοντά τι γίνεται με τους ινοξ σε αντίθεση που έχω και τέσσερις με γρανίτη στα διαμερίσματα που έχω και δεν έχουν την παραμικρή φθορά και δύο η μάνα μου που τους έχει είκοσι χρόνια και είναι σαν καινούργιοι

και στο κάτω κάτω η κοπέλα ρώτησε γνώμες και εγώ είπα την ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσωπική γνώμη.

Tsarli νομίζω ότι δεν θα σε βολέψει αυτό που θέλειςνα κάνεις (δηλαδή να βάζεις μέσα στην γούρνα σου μετά τη σχάρα). Οπότε εφόσον δεν σου αρέσει η ποδιά, δες αν μπορείς να βάλεις δύο γούρνες.

Μπορείς να πας από κοντά σε ένα κατάστημα να δεις πόσο μεγάλες είναι και αν θα σε χωράνε.

Εγώ στο δικό μου σπίτι έχω δύο γούρνες συνθετικές αλλά είναι μικρές και βασανίζομαι για να πλύνω ταψί, είναι και στρογγυλες και δεν χωράει ούτε σχάρα για να βαζω να στραγγιζουν τα πλυμένα. Και βγήκε και πολύ σκάρτο υλικό που έχει χαλάσει σε ορισμένα σημείακαι έχει μαυρίσει εκεί.

H επιλογη του νεροχυτη εξαρταται και απο τον παγκο , τον χωρο που εχεις, το στυλ ολοκληρης της κουζινας.

Συγκεκριμενα για inox υπαρχουν απειρες επιλογες και εξαρταται πολυ απο το οικονομικο

θα δωσεις σημασια στα εξης.

1. Καλη ποιοτητα inox

2. Kαλο φινιρισμα . Για αυτο θα πας σε εξειδικευμενα καταστηματα να ρωτησεις.

Οχι σε σειρες καταστηματων που ασχολουνται με ολα και εχουν υπαλληλους για ολα.

3.Προτιμησε ινοχ σατινε η ΙΝΟΧ μικροσαγρε εχει το πλεονεκτημα οτι δεν φαινονται τα αλατα .

Θελει λιγο λεπτομερεια στην καθαριοτητα βεβαια ο μικροσαγρε.

Δεν θα εχεις καθολου προβλημα με τα αλατα.

4. Μεγαλη γουρνα . Φοβερη . Πλενεις κατσαρολες, μεγαλα πιατα, ταψια.

5. Υπαρχουν πολυ ωραια αξεσουαρ για 1 μεγαλη γουρνα. Καπακια , κρυσταλλα κοπης, στραγγιστηρια

6. Σε μεγαλη γουρνα βαζεις στραγγιστηρια πιατων και τα νερα πεφτουν στο νεροχυτη

7. Υπαρχουν μεγαλες γουρνες πολυ μοντερνες και φοβερες.

9. Eπελεξε αξιοπιστης εταιρειας νεροχυτη

Και Εξαρταται παντα απο ποσα λεφτα διαθετεις΄΄

Ο γρανιτης προσωπικα δεν μου αρεσει και με παραμπεμπει σε παλαιες κουζινες .

Εξαρταται ομως απο το γενικοτερο υφος της κουζινας.

Προσφατα εβαλα inox, σαγρε με μια γουρνα. Καταευχαριστημενη κυριως με την μια γουρνα. Δεν θα την αλλαζα με δυο γουρνες. Δεν εχω θεμα με τα αλατα.

Βεβαια εγω ειχα και θεμα χωρου

H επιλογη του νεροχυτη εξαρταται και απο τον παγκο , τον χωρο που εχεις, το στυλ ολοκληρης της κουζινας.

Συγκεκριμενα για inox υπαρχουν απειρες επιλογες και εξαρταται πολυ απο το οικονομικο

θα δωσεις σημασια στα εξης.

1. Καλη ποιοτητα inox

2. Kαλο φινιρισμα . Για αυτο θα πας σε εξειδικευμενα καταστηματα να ρωτησεις.

Οχι σε σειρες καταστηματων που ασχολουνται με ολα και εχουν υπαλληλους για ολα.

3.Προτιμησε ινοχ σατινε η ΙΝΟΧ μικροσαγρε εχει το πλεονεκτημα οτι δεν φαινονται τα αλατα .

Θελει λιγο λεπτομερεια στην καθαριοτητα βεβαια ο μικροσαγρε.

Δεν θα εχεις καθολου προβλημα με τα αλατα.

4. Μεγαλη γουρνα . Φοβερη . Πλενεις κατσαρολες, μεγαλα πιατα, ταψια.

5. Υπαρχουν πολυ ωραια αξεσουαρ για 1 μεγαλη γουρνα. Καπακια , κρυσταλλα κοπης, στραγγιστηρια

6. Σε μεγαλη γουρνα βαζεις στραγγιστηρια πιατων και τα νερα πεφτουν στο νεροχυτη

7. Υπαρχουν μεγαλες γουρνες πολυ μοντερνες και φοβερες.

9. Eπελεξε αξιοπιστης εταιρειας νεροχυτη

Και Εξαρταται παντα απο ποσα λεφτα διαθετεις΄΄

Ο γρανιτης προσωπικα δεν μου αρεσει και με παραμπεμπει σε παλαιες κουζινες .

Εξαρταται ομως απο το γενικοτερο υφος της κουζινας.

Προσφατα εβαλα inox, σαγρε με μια γουρνα. Καταευχαριστημενη κυριως με την μια γουρνα. Δεν θα την αλλαζα με δυο γουρνες. Δεν εχω θεμα με τα αλατα.

Βεβαια εγω ειχα και θεμα χωρου

Πω πω, σε βρίσκω πλήρως ενημερωμένη! Έχω ένα φίλο που πουλάει τους elecce, κάπως έτσι νομίζω λέγονται. Θεωρείς ότι είναι καλοί ή να πάω στα σίγουρα (π.χ. franke)?

sLvDp3.png

Πω πω, σε βρίσκω πλήρως ενημερωμένη! Έχω ένα φίλο που πουλάει τους elecce, κάπως έτσι νομίζω λέγονται. Θεωρείς ότι είναι καλοί ή να πάω στα σίγουρα (π.χ. franke)?

Για τις εταιρειες δεν ξερω να σου απαντησω. Ποια ειναι καλυτερη η οχι γιατι ειναι και θεμα marketing .

Οι FRANKE σιγουρα ειναι πολυ καλοι, με πολυ καλο disign αλλα σχετικα ακριβοι.

Ομως υπαρχουν και αλλες εταιρειες εξισου αξιοπιστες .

Και σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν παντα διαβαθμισεις.

Μιλησε με εξειδικευμενους και ζητησε να σε κατευθυνουν σωστα οι ιδιοι ωστε να σε βοηθησουν στην επιλογη σου.

Διαφημίσεις

εγω εχω βαλει ινοξ διπλο με μια μεγαλη και μια μικρη γουρνα. Ετσι μπορω στον μεγαλο να πλενω τα παντα, ταψια , γαστρες κτλ και στον μικρο να στραγγιζω. Βεβαια με το πλυντηριο πιατων σωθηκα. Και το κουταλακι του καφε εκει μεσα το βαζω για να μη γεμιζει απλυτα ο νεροχυτης μου. Αν δε σε φτανει ο χωρος και εφοσον θα εχεις πλυντηριο βαλε μια μεγαλη. Γνωμη μου παντα!!

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Όσες έχετε ίνοξ δηλ. δεν είχατε θέμα με τον ήχο από το νερό π.χ. όταν πλένατε τα πιάτα. Καλύτερα άντρα να διάλεγα πια, παρά αυτό, μαρτύριο είναι! Είμαι και τρομερά αναποφάσιστη!

sLvDp3.png

Όσες έχετε ίνοξ δηλ. δεν είχατε θέμα με τον ήχο από το νερό π.χ. όταν πλένατε τα πιάτα. Καλύτερα άντρα να διάλεγα πια, παρά αυτό, μαρτύριο είναι! Είμαι και τρομερά αναποφάσιστη!

Κανενα θεμα (πραγματικ δεν καταλαβαινω τι ηχο μπορει να εχει) ουτε με το νερο ουτε με οτιδηποτε... κανεναν απ οσους γνωριζω (και ειμαστε αρκετοι!!) και μαλιστα αυτος που εχω σ αυτο το σπιτι που μενω δεν ειναι και κανενας επωνυμος και πολυ ακριβος.

Εγω λεω να παρεις αυτο που σ αρεσει... και δνε μπορει ολο και καποιο γνωστο θα εχεις που εχει ινοξ (αν σ αρεσει ) ..πηγαινε στα σπιτια τους και δοκιμαστε τους ;)

εγώ έχω inox και πράγματι κάνει κάποιο θόρυβο το νερό αλλά δεν το βρίσκω κάτι τραγικό. επίσης μια χαρά γυαλίζει και δεν μαζεύει άλατα.

Ο Πατέρας μου πριν 8 χρόνια μου έφτιαξε σπίτι και τα διάλεξα όλα εγώ. Πήρα έναν νεροχύτη γρανιτένιο της carron μπεζ. Έμεινα σε αυτό το σπίτι 2 χρόνια. Δεν τον βολεύτηκα ποτέ..και παλιομοδίτικος μου φαινόταν σαν αποτέλεσμα αλλά και μου έκανε σημάδια. Από ένα μαντεμένιο ταψί έκανε μια μαυρίλα σαν γρατζουνιά που δεν έφυγε ποτέ και κατά τόπους κάτι σημαδάκια που δεν βγαίνουν. Τον είχα πάρει τότε γύρω στα 500ευρώ. Με τον άντρα μου μετακομίσαμε στον τόπο καταγωγής του και χτίσαμε εκεί το σπίτι μας. Διάλεξα ινοξ νεροχύτη με ποδιά και διπλή γούρνα. Είμαι καταευχαριστημένη.Ούτε θόρυβο κάνει,καθαρίζεται πανεύκολα και αστραφτοκοπάει!Και μένω σε νησί που το νερό μας είναι χάλια από άλατα. Είναι franke, διπλή γούρνα με ποδιά και μου κόστισε γύρω στα 250 ευρώ ή και λιγότερο. Ο πάγκος μου και ο τοίχος μου στη κουζίνα είναι τεχνογρανίτης κι έχει δέσει υπέροχα. Εγώ αν έκανα σπίτι από την αρχή πάλι ινοξ θα διάλεγα.

Αυτοί που έχω εγώ (οι ινοξ) κάποιο θόρυβο έχουν περισσότερο από τους γρανιτένιους, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό και το συνηθίζεις κιόλας. Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο ο ήχος από την πίεση του νερού μέσα στη σωλήνα πάρά ο θορυβος που κάνει πάνω στη γουρνα.

εγω στο σπιτι εχω inox μικροσαγρε και ειλικρινα ποτε δεν σκεφτηκα το θεμα ηχου ουτε ποτε κανεις μου το ανεφερε. Δεν κανει καθολου θορυβο και δεν εχει λεκεδες απο αλατα, τον εχω περιπου 5 χρονια. Στο πατρικο μου που εχει γρανιτη παρολο που αισθητικα ειναι ομορφος λεκιαζει πχ αν χυσεις καφε και δεν το ξεβγαλεις αμεσως κανει λεκε και θελει τριψιμο με χλωρινη για να φυγει κι αν φυγει και μπορει και η χλωρινη να κανει αποχρωματισμους. Τον εχουμε πολλα χρονια εχει βγει γερος αλλα εχει λεκεδες

Εγραφα εγραφα και μου σβησαν ολα λιγο πριν τα στειλω...γκρρρ

Δεν ξαναγραφω ολα αυτα απλα σου λεω..βαλε οτι χρωμα νεροχυτη θελεις (εγω εχω ινοξ και δεν εχω κανενα θεμα ουτε στο θορυβο ουτε σε βρωμα...λαμπει και ειναι μια χαρα) αλλα παρε με μια γουρνα ..απλα δεν συγκρινεται με τα δειγματα των υπολοιπων νεροχυτων ... και υπαρχουν ειδικα πια πιαστρακια που μπορεις να το βαζεις για να στραγκιζεις οταν θελεις κατι.

Συμφωνώ κγω μαζί σου. εχω κγω ινοξ ενιαίο και όχι με 2 μικρές, λάμπει με μια σαπουνάδα που κάνω μετά.

Εγώ έχω νεροχύτη με δύο γούρνες και όταν έχω ταψί για πλύσιμο, ξέρω ότι μετά θα ακολουθήσει σφουγγάρισμα :( Και η βρύση είναι σταθερή οπότε δράμα... Πάω στη μπανιέρα.

Στο πατρικό μου είχα με τρεις γούρνες που βόλευε περισσότερο (2 μεγάλες και 1 μικρούλι), αλλά το βασικό ήταν ότι είχα μπαταρία με καλώδιο και όχι σταθερή. Ίσως γι'αυτό να ήταν πιο βολικός. Στο φοιτητικό μου σπίτι, είχα έναν αρχαίο (μάρμαρο φαντάσου) με μία μεγάλη γούρνα. Πραγματικά ήταν φανταστικός.

Υπάρχουν και νεροχύτες με μια μεγάλη και μια μικρή γούρνα. Σε παίρνει να βάλεις τέτοιο;

Για το υλικό, έχοντας δοκιμάσει διάφορα είδη, προτιμώ γρανίτη. Ο θόρυβος που είπες για τον ινοξ, πραγματικά δεν είναι κάτι τραγικό, εκτός αν δεν είναι καλής ποιότητας. Μόνο αν αφήσεις τη βρύση και στάζει ίσως ακούγεται.

Μπορώ να βάλω αυτόν ας πούμε, αλλά και πάλι είναι μετρια η μεγάλη βτου γούρνα. Περιορίζομαι με τα 80 εκατοστά.http://www.skroutz.gr/s/3154982/Teka-Super-Bowl-1-C.html

Αλλά σιγά μη χωράει τίποτα μέσα..πού για ταψί, δεν το συζητώ!

sLvDp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...