Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ημερολόγιο διατροφής

Recommended Posts

Μπράβο σας κ με το καλό να χρονίσετε μεθαύριο!Μήπως αυτό το κουτί τη φόρμουλα να μην τη δώσεις καν?Το παθα κι εγώ αυτό, της έδωσα φρέσκο άρχισε να το πίνει άνετα κ μεγαλύτερες ποσότητες από πριν κ είπα κάποια στιγμή άντε να της δώσω κι αυτό το κουτί να τελειώνει κ μου το φτυσε με τη μια. Οπότε κι εγώ το πέταξα κ συνέχισα με το φρέσκο που είναι κ πιο εύκολο να της το ετοιμάσω,ειδικά τώρα με τη ζέστη το θέλει σχεδόν κρύο.

βασικα το πρωι θελει μπιμπερο

οταν θα του κοψω το μπιμπερο, θα του κοψω και τη φορμουλα. εχω σχεδιο :wink:

χεχε

ευχαριστω!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 270
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος!Χρονια πολλά!

ευχαριστω!!!!

απο την εκδρομη μας

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438206726277054&l=67f1486662

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438211816276545&l=50c1d9481e

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438212852943108&l=c7ebf87bb7

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Χθες δοκιμασε corn flakes το απόγευμα με το γάλα του και τα έφαγε μια χαρά!

Νομίζω όμως οτι το κουτάλι μας δεν είναι ιδανικό για τέτοια τροφη.

Σήμερα πριν το πρωινό, του έδωσα λίγο γιαούρτι στραγγιστό και το έφαγε κι αυτό μια χαρά! Ξέρει καμμια σας πόσο μπορεί/κάνει να φάει γιαούρτι την ημερα?

cpVWp3.png

Εγω απο την ηλικία του δικού σου του άνοιγα ένα κεσεδάκι πρόβειο και όσο έτρωγε.Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στο γιαούρτι..!Καλημέρα!

ευχαριστω πολυ! καλημερα!

ξερω οτι στην ηλικια του πρεπει να πινει 590μλ αγελαδινο γαλα (για να κοψω εντελως τη φορμουλα), και σκεφτομαι να του δινω 250μλ με το ξυπνημα, 200μλ με το πρωινο (ειτε σε κορν φλεηκς ειτε σε παγουρακι) και 200μλ με το φρουτο το απογευμα οπως κανω τωρα.

Σκεφτομαι ομως αν γινεται να αντικατασταθει ενα "υγρο" γευμα με γιαουρτι?

θα πρεπει να ειναι 200μλ κι αυτο? ή μηπως το γιαουρτι δεν του δινει βιταμινη D?

cpVWp3.png

Χθες δοκιμασε corn flakes το απόγευμα με το γάλα του και τα έφαγε μια χαρά!

Νομίζω όμως οτι το κουτάλι μας δεν είναι ιδανικό για τέτοια τροφη.

Σήμερα πριν το πρωινό, του έδωσα λίγο γιαούρτι στραγγιστό και το έφαγε κι αυτό μια χαρά! Ξέρει καμμια σας πόσο μπορεί/κάνει να φάει γιαούρτι την ημερα?

Καλημερούδια,

Νομίζω ένα γιαούρτι τη μέρα (κοινώς 200γρ) είναι μια χαρά.

Απλά να προτιμάς είτε απλό αγελάδας (λιπαρά 3,4) ή κατσικίσιο.

Ο γιατρός μας είχε πεί πριν το χρόνο που τα ξεκινήσαμε να μην του δίνουμε συχνά πρόβειο ή στραγγιστό γιατί έχουν πολλά λιπαρά, που δεν τα χρειάζεται (μπουμπούκος γαρ). Εμείς το τρώμε το απόγευμα εναλλάξ μια αγελάδας μια κατσικίσιο.

Ένα διάστημα επειδή του άρεσε πολύ, του έδινα μαζί με το μεσημεριανό μισό γιαούρτι (μια κουταλιά φαγητό, μια γιαούρτι) και το απόγευμα κανονικά, άρα έτρωγε περίπου 1 1/5 τη μέρα, και ο γιατρός είπε ότι δεν πειράζει.

Ναι, το γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα. Υπάρχουν παιδιά που σταματούν νωρίς το γάλα, αλλά τρώνε γιαούρτι, τυρί κι άλλες τροφές που έχουν τα αντίστοιχα θρεπτικά συστατικά, χωρίς πρόβλημα.

jTosp2.png

Καλημερούδια,

Νομίζω ένα γιαούρτι τη μέρα (κοινώς 200γρ) είναι μια χαρά.

Απλά να προτιμάς είτε απλό αγελάδας (λιπαρά 3,4) ή κατσικίσιο.

Ο γιατρός μας είχε πεί πριν το χρόνο που τα ξεκινήσαμε να μην του δίνουμε συχνά πρόβειο ή στραγγιστό γιατί έχουν πολλά λιπαρά, που δεν τα χρειάζεται (μπουμπούκος γαρ). Εμείς το τρώμε το απόγευμα εναλλάξ μια αγελάδας μια κατσικίσιο.

Ένα διάστημα επειδή του άρεσε πολύ, του έδινα μαζί με το μεσημεριανό μισό γιαούρτι (μια κουταλιά φαγητό, μια γιαούρτι) και το απόγευμα κανονικά, άρα έτρωγε περίπου 1 1/5 τη μέρα, και ο γιατρός είπε ότι δεν πειράζει.

Ναι, το γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα. Υπάρχουν παιδιά που σταματούν νωρίς το γάλα, αλλά τρώνε γιαούρτι, τυρί κι άλλες τροφές που έχουν τα αντίστοιχα θρεπτικά συστατικά, χωρίς πρόβλημα.

ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!

για την ωρα το πρωι πινει φορμουλα στο κρεβατι 240μλ μετα τρωει πρωινο με 200μλ αγελαδινο, το απογευμα αλλα 200μλ με φρουτο.

ομως τρωει και λιγο τυρακι, και αν δε φαει τυρι, τοτε βουτυρο φρεσκο αναλατο στο τοστ του.

θα του αντικαταστήσω τη φορμουλα συντομα ουτως η αλλως και σκεφτομαι να του δινω 300μλ (αφου θελει παραπανω) αγελαδινο (αμα βρω μεγαλο παγουρι που να το δεχεται ευκολα), 200 μλ γαλα με το πρωινο και μετα γιαουρτακι το απογευμα.

θα μου λυθουν τα χερια ετσι γιατι δε μπορω να παιρνω μαζι μου γαλα αμα βγουμε εξω!

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια βοήθεια! ΠΑΛΙ διαρροιες αλλά έχει και αέρια!!!

εχει κανει ήδη 3-4 φορές κακά του.

υπάρχει περίπτωση να φταίει το γιαούρτι?

το μεσημεριανό του ήταν κοκκινιστό μοσχαράκι με γλυκοπατάτα, κρεμμυδια, σκορδο, φασολάκια, καλαμποκι, καροτο, αρακά, ρέβα και συμπηκνωμενο χυμο τομάτας.

cpVWp3.png

Αρχικά να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!!

Και τα 2 παιδιά μου δεν μπορούν να χωνέψουν καλά το γιαούρτι και για αυτό δεν τους δίνω. Και τα 2 καμιά ώρα με δυο αφότου το τρώγανε κάνανε γουλιές ξινίλας απο το γιαούρτι.

Στη μεγάλη μετά τα 2 άρχισα σιγά σιγά να της το ξαναδίνω και ευτυχώς σταμάτησε να κάνει γουλιές, όμως επειδή δεν της αρέσει δεν την πιέζω για να το φάει. Στον μικρό θα δοκιμάσω ξανά το φθινόπωρο μπας και αρχίσει να το τρώει.

Σε εμένα πάντως κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι τα παιδιά (ρωτούσα για τον μικρό συγκεκριμένα ο οποίος είναι σχεδόν 13 μηνών) πρέπει να τρώνε 2 μερίδες γαλακτοκομικά την ημέρα όπου η μια μερίδα αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι γάλα των 200 ml, ή σε μια φέτα τυρί, ή σε ένα γιαούρτι(κοινώς με 400ml γάλα την ημέρα είναι μια χαρά). Οπότε μην αγχώνεσαι για το γάλα που πίνει....

Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω επειδή βλέπω ότι το ασχολείσαι αρκετά με τη μαγειρική και τη σωστή διατροφή (μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που φτιάχνεις!!!) να μου δώσεις καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να του φτιάχνω το βράδυ να τρώει γιατί το τερατάκι μου για να πιεί το γάλα του θέλει να μασαμπουκιάσει κιόλας!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

μου ξανακανε :cry: και νομιζω τωρα τον πιανει παλι... μουγκριζει το καλο μου.

Γιαουρτι του εδωσα μια σταλιτσα, ετσι για να το ξεκινησουμε, οχι σαν γευμα.

Μπορεις να του φτιαξεις τοστ? Εγω για πρωινο του δινω τοστ με γαλοπουλα βραστη (το φιλικο-ειναι πολυ χαμηλο σε αλατι) και νουνου τυρακι για τοστ.

Αν δε βαλω τυρακι, βαζω βουτυρο φρεσκο αναλατο, ή φιλαδελφια.

Αν θες κανονικο γευμα, καν'του κοφτο μακαρονάκι (λεω κοφτο γιατι εμενα ο δικος μου στο βραδυνο νυσταζει και καταπινει αμασητα) με λιγη σαλτσουλα.

Εγω του κάνω κι ενα γρηγορο, ζυματικα παιδικα ή δικα μας με λιγο φιλαδελφεια και μπροκολο. Ειναι πολυ νοστιμο και γινεται σε 10' .

Τι τρωει γενικα? :-D

cpVWp3.png

κορίτσια βοήθεια! ΠΑΛΙ διαρροιες αλλά έχει και αέρια!!!

εχει κανει ήδη 3-4 φορές κακά του.

υπάρχει περίπτωση να φταίει το γιαούρτι?

το μεσημεριανό του ήταν κοκκινιστό μοσχαράκι με γλυκοπατάτα, κρεμμυδια, σκορδο, φασολάκια, καλαμποκι, καροτο, αρακά, ρέβα και συμπηκνωμενο χυμο τομάτας.

Μηπως ειναι πολλα τα λαχανικα που του βαζεις? Ειναι σαν τρια φαγητα σε ενα! Μηπως κρυωσε η κοιλιτσα του, πχ κρυο πατωμα ή θαλασσα? Εγω εχω προσεξει οτι με τον αρακα και τις φακες εχει πολλα αερια και πιο πολλα κακα.

Μηπως ειναι πολλα τα λαχανικα που του βαζεις? Ειναι σαν τρια φαγητα σε ενα! Μηπως κρυωσε η κοιλιτσα του, πχ κρυο πατωμα ή θαλασσα? Εγω εχω προσεξει οτι με τον αρακα και τις φακες εχει πολλα αερια και πιο πολλα κακα.

οχι μωρε, μονο γλυκοπατατα και ρεβα ειχε σε μεγαλη ποσοτητα, τα αλλα ηταν απο ενα μεξικαν μιξ που του εβαζα, οτι ειχε μεινει στο σακουλακι.

κατα τ'αλλα τα βαζω αλλες ποσοτητες, πιο πολυ λαχανικο.

αυτο ειναι το σημερινο (οχι ολο το ταψι) λολ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438640009567059&l=93e87c8c8e

τι να πω, δεν εχουμε καταφερει να παμε θαλασσα και σημερα δεν τον αφησα καθολου στο πατωμα γιατι λογω προβληματος στην πλατη δεν υπηρχε περιπτωση να τον ξανακανω μπανιο, οποτε σημερα τσιριζε και τη βγαλαμε στο παρκο, στον καναπε, αγκαλια και καρεκλακι.

παντως κι εμενα με επιασε.... εμενα ισως ειναι ψυχολογικο, καθε φορα τα ιδια εντερικα εχουμε.

cpVWp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ νοστιμο φαινεται!!

Στη διαροια παντως μονο πατατα και καροτο επιτρεπονται και απο φρουτα μηλο-μπανανα, οποτε για 2-3 μερες ελαφρια για να ηρεμησει. Και το ρυζονερο που σου ελεγα αντι για σκετο νερο στο γαλα του.

Περαστικα και παλι!

οχι μωρε, μονο γλυκοπατατα και ρεβα ειχε σε μεγαλη ποσοτητα, τα αλλα ηταν απο ενα μεξικαν μιξ που του εβαζα, οτι ειχε μεινει στο σακουλακι.

κατα τ'αλλα τα βαζω αλλες ποσοτητες, πιο πολυ λαχανικο.

αυτο ειναι το σημερινο (οχι ολο το ταψι) λολ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=438640009567059&l=93e87c8c8e

μητσουκο ^^

goody ευχαριστώ και πάλι.

σορρυ με πηρε ο υπνος :oops:

cpVWp3.png

Και εγώ πάντως νομίζω ότι θα σου έχει κρυώσει για να κάνει διάρροιες. Εκτός πάλι και αν ισχύει αυτό που σου έλεγα με το γιαούρτι και του δικού σου του βγαίνει σε διάρροια ενώ στα δικά μου τους βγαίνει σε γουλιές...

Βέβαια αν σε έπιασε και εσένα τότε μπορεί να είναι καμιά ιωσούλα...Κυκλοφορεί νομίζω και μια γαστρεντερίτιδα απο ότι μου είπε εχθές ο γιατρός.

Σήμερα του έκανα 2 κοτομπουκιές και μακαρονάκι κοφτό με τυρί και τα χλαπάκιασε πασάς μου...

Γενικά του αρέσουν πολύ τα ζυμαρικά (το παστίτσιο που είχα κάνει την Κυριακή έτρωγε για 3 νύχτες με τεράστια όρεξη), ψωμί, πατάτες κτλ. Γενικά δεν με πολυπροβληματίζει στο φαγητό απλά δεν ξέρω τι είναι καλό να τρώει για βράδυ για να μην του πέφτει βαρύ στην κοιλίτσα του.

Εντωμεταξύ έχω και τη μεγάλη η οποία δεν τρώει εύκολα (όσο βολική ήταν μικρή τόσο παράξενη έχει γίνει τώρα) και προβληματίζομαι στο τι να τους φτιάχνω ώστε να τρώνε και τα 2:???:.

Καλό βράδυ και περαστικά σας!!!!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Πω πω κοριτσια τι επαθα!!! ανακαλυψα το λογο για τον οποιο το παιδι εκανε διαρροιες!

Κοιμαμαι απο τις 8.30 (ειμαι στα προθυρα υπερκοπωσης ΠΑΛΙ) και ξυπνησα 3 παρα απο τη ζεστη οποτε αποφασισα να βγαλω το μπιμπερο απο το πλυντηριο πιατων και να το εχω με νερο ετοιμο για οταν ξυπνησει το πρωι, απλα να εβαζα τη σκονη.

Ανοιγω και μου ερχεται μια μποχα απο ΣΑΠΙΟ ΓΑΛΑ!!! Κοιτάω και τι να δω? Το μπουκάλι και η πιπιλα μεσα στη λιγδα σε μια στρωση γαλατιλας.

Χθες το πρωι (εννοω σημερα το πρωι αλλα κοντευει το επομενο τωρα) μεσα στη νυστα μου προφανως δεν το προσεξα και μεσα στο σκοταδι (η κουζινα βλεπει σε τοιχο δεν μπαινει φως) εφτιαξα το μπουκαλι κανονικα χωρις να το καταλαβω.

Τι στο καλο παιχτηκε? Το εβαλα το πλυντηριο κανονικα, ταμπλετα, εκλεισα την πορτα, πατησα το ον και αρχισε να πλενει. :confused:

Δηλητηριασα το παιδι μου!!!!!! :cry::shock: μολις τελειωσα να πλενω τα μπουκαλια σε βραστο νερο και σαπουνι, εκαψα τα χερια μου, αλλα δε με νοιαζει.

Τι θα κανω με τη βρωμα?

Να βαλω ενα πλυντηριο αδειο?

Πρεπει μηπως να τον παω στο γιατρο? Αυτο ειναι βακτηριο που αρπαξε, απο τα χειροτερα :cry:

μητσουκο φτιάχνω αρκετες συνταγες χωρις κρεας, δεν το ειχα καταλαβει μεχρι που μια φιλη απο Αγγλια ηθελε ιδεες και συνταγες μου αλλα ηταν χορτοφαγος και διαπιστωσα οτι τελικα δεν επρεπε να σκεφτω και τοσο για να βρω τι φτιαχνω χωρις κρεας.

karita αμα τρωει ο μικρος, δε ζηλευει η μεγαλη? μονο στους ενηλικους πιανει αυτο? λολ εγω και να εχω σκασει αμα δω αλλον να τρωει, θελω κι εγω χαχα

γενικα λενε οτι τα ζυμαρικα δεν ειναι οτι καλυτερο για βραδυνο αλλα εχω διαπιστωσει οτι ο δικος μου κοιμαται καλυτερα αμα φαει μακαρονια το βραδυ, ασε που κοιμαται στην καρεκλα μασουλωντας κι εχει πλακα.

Μπορεις να του κανεις μπιφτεκια με λαχανικα, κανονικα μακαρονια (εμενα ο Αρης ρουφαει τα παντα, λεω να του κανω μακαρονια να τον τραβηξω βιντεο χιχιχ), κοκκινιστο με πουρε ή ρυζι, ψαρι με λαχανικα.

Εγω την αλλη βδομαδα λεω να κανω μπουριτο με κοτοπουλο για ολους μας!

cpVWp3.png

Πωπωωω, τρομερό! Μα πώς έγινε, μήπως δεν είχε λιώσει η ταμπλέτα για κάποιο λόγο?? Τέλος πάντων, πώς είναι ο μπόμπιρας σήμερα? Δεν νομίζω να χρειάζεται γιατρό, αν σήμερα σταμάτησαν οι διαρροιες. Ο γιατρός μου μου είχε πει για την δηλητηρίαση ότι αν φαμε κάτι πολύ χαλασμένο, δεν το ανέχεται το στομάχι και κάνουμε εμετό. Αν είναι λίγο χαλασμένο , φτάνει στο έντερο και κάνουμε διάρροιες. Και στις 2 περιπτώσεις κάνουμε απλώς υπομονή..

Πωπωωω, τρομερό! Μα πώς έγινε, μήπως δεν είχε λιώσει η ταμπλέτα για κάποιο λόγο?? Τέλος πάντων, πώς είναι ο μπόμπιρας σήμερα? Δεν νομίζω να χρειάζεται γιατρό, αν σήμερα σταμάτησαν οι διαρροιες. Ο γιατρός μου μου είχε πει για την δηλητηρίαση ότι αν φαμε κάτι πολύ χαλασμένο, δεν το ανέχεται το στομάχι και κάνουμε εμετό. Αν είναι λίγο χαλασμένο , φτάνει στο έντερο και κάνουμε διάρροιες. Και στις 2 περιπτώσεις κάνουμε απλώς υπομονή..

ευχαριστώ για την απαντηση!

Σημερα μια χαρα το παιδακι, ουτε αέρια, ούτε διάρροια μόνο που εκανε κακακια σφηχτά σε 3 δόσεις.

λοιπόν, τελικά δεν πήρε την ταμπλέτα το χαζοπλυντήριο!

το έβαλα κι έκανε δυο πλύσεις στο πολύ καυτό πρόγραμμα που κραταει 93 λεπτα!!!!!

μια χαρά ειναι τωρα.

αλλα ντροπη μου, να μην παρω πρεφα? και ειχα κοιμηθει ρε γαμωτο, δεν ημουν αυπνη. Αυπνη παντα κανω βλακειες αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα :cry:

cpVWp3.png

Ωχ περαστικά...

Μην αγχώνεσαι...όλες μας κάνουμε χοντράδες και μουτζώνουμε τους εαυτούς μας πώς το κάναμε...φαντάσου εμένα μου γλίστρησε ο μικρός απο την τσουλήθρα εχθές (ευτυχώς όταν ήταν αρκετά χαμηλά) και παρόλο που είχε άμμο, χτύπησε το μυτάκι του.Κλάμα ο μικρός για 3 λεπτά...κλάμα εγώ για 3 ώρες!!!!

Άσχετο...εγώ ακόμα και της μεγάλης τα πράγματα φοβάμαι να τα βάλω στο πλυντήριο λόγω του ότι το απορρυπαντικό που παίρνω (οι ταμπλέτες δηλαδή) μου φαίνεται ότι είναι πολύ σαπουνένιες και ότι δεν θα ξεβγάζονται σωστά στα πράγματά της. Εσύ ποιές παίρνεις;

Σε ότι αφορά στο φαγητό που λέγαμε η μεγάλη δεν ζηλεύει το φαγητό του μικρού...μόνο αν τρώμε εμείς πατατάκια και βλακείες ζηλεύει και μυξωκλαίει μπας και της δώσω να φάει και αυτή

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Ωχ περαστικά...

Μην αγχώνεσαι...όλες μας κάνουμε χοντράδες και μουτζώνουμε τους εαυτούς μας πώς το κάναμε...φαντάσου εμένα μου γλίστρησε ο μικρός απο την τσουλήθρα εχθές (ευτυχώς όταν ήταν αρκετά χαμηλά) και παρόλο που είχε άμμο, χτύπησε το μυτάκι του.Κλάμα ο μικρός για 3 λεπτά...κλάμα εγώ για 3 ώρες!!!!

Άσχετο...εγώ ακόμα και της μεγάλης τα πράγματα φοβάμαι να τα βάλω στο πλυντήριο λόγω του ότι το απορρυπαντικό που παίρνω (οι ταμπλέτες δηλαδή) μου φαίνεται ότι είναι πολύ σαπουνένιες και ότι δεν θα ξεβγάζονται σωστά στα πράγματά της. Εσύ ποιές παίρνεις;

Σε ότι αφορά στο φαγητό που λέγαμε η μεγάλη δεν ζηλεύει το φαγητό του μικρού...μόνο αν τρώμε εμείς πατατάκια και βλακείες ζηλεύει και μυξωκλαίει μπας και της δώσω να φάει και αυτή

εμένα σημερα πεταξε την πιπιλα και πηγε να βαλει πετρα στο στομα του, τον προλαβα στο τσακ (παιδικη χαρα αυτο) αλλα μου εφαγε χαρτι υγειας σημερα.

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με το χαρτι?!?!?! εχει φαει μισο βιβλιο (τωρα του τα παιρνω και τα κρυβω!) και σημερα επειδη πηρα φαγητο απ'εξω εμφανισα τον καταλογο, και τον προτιμησε απο το κοκκινιστο μοσχαρακι! χωρις πλακα, εφτυσε το φαγητο κι εβαλε στο στομα τον καταλογο :-(:confused::shock:

δε ξερω καλο μου, η μανα μου τις παιρνει. θα ρωτησω και θα σου πω.

οσο αφορα το μαμ, δοκιμασες να κανεις σχεδιακια με το φαγητο? για να γινει πιο ενδιαφερον?

cpVWp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...