Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φορολογική Δήλωση 2013

ster

Recommended Posts

Ελεγχουν δειγματοληπτικα κ χρεωστικες κ πιστωτικες.το ποσο το γνωριζεις μολις πατας υποβολξ εμφανιζει τα στοιχεια εκκαθαρισης κ το ποσο κ αν προχωρησεις την υποβολη υπαρχουν οι παραπανω τρεις περιπτωσεις.αν το συστημα δεν βγαλει εκκαθαριστικο ναι μεν ξερεις το ποσο αλλα πληροφοριακα ουτε να πληρωδεις μπορεις ουτε να παρεις πιδω.οσο για τις χρεωστικρς?μερικες φορρς αυτες θελουν περισδοτερο ελεγχο γιατι η λογικη θα δηλωδω οτι θρλω κ αντι για χιλια θα την κσνω χρεωδτικη εκατο ευρω αφου τις χρεωστικες δεν τις ελεγχουν δεν φανταζεστε ποσο επαιζρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φετος το εκκαθαριστικο βγαινει αμεσα να ειναι μηδενικο συνηθως σε ανεργους,συνταξιουχους..τα υπολοιπα θα ελεγχθουν τα στοιχεια και θα βγουν αργοτερα αυτο σημαινει μπορει να παρει απο 1-2 εβδομαδες εως και 1,5 μηνα+.

Εμένα που μου βγήκε μια μικρή επιστροφή μου ζήτησαν τα χαρτιά για έλεγχο. Τα πηγα σήμερα και τα έλεγξε εκεί μπροστά μου επιτόπου. Τώρα πότε λέτε να γίνει η εκκαθάριση??? Θα αργήσει πολύ?

Διαφημίσεις

χαχα καλα κρασιά λοιπον!

εγω τις καλες εποχες που παιρναμε επιστροφή (το 2010 δλδ) περίμενα κάπου 5 μήνες

ενας συνάδελφος με αρκετα μεγαλο ποσο επιστροφής (καπου 5.000) περιμενει δυο χρονια και ακομα τιποτα. και δεν του κανουν ούτε συμβιβασμο σε αυτά που ειχε να πληρωσει περσυ.

θα σου ελεγα να το ξεχασεις και όποτε ερθει :wink:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

• 1 month later...

Koρίτσια λογίστριες, χρειάζομαι τα φώτα σας. Ξέρετε αν θα σταλούν τα εκκαθαριστικά ή τα εκτυπώνουμε μόνοι μας από το ιντερνετ? Και σε περίπτωση πληρωμής στην τράπεζα ή επιστροφής πώς θα γίνει?

Και μια άλλη ερώτηση. Ξέρετε τι γίνεται με τις συμπληρωματικές δηλώσεις? Δηλαδή βλέπουμε κάπου αν έχουν εκκαθαριστεί ή όχι? Περιμένουμε να μας σταλούν και από εκεί εκκαθαριστικό?

Koρίτσια λογίστριες, χρειάζομαι τα φώτα σας. Ξέρετε αν θα σταλούν τα εκκαθαριστικά ή τα εκτυπώνουμε μόνοι μας από το ιντερνετ? Και σε περίπτωση πληρωμής στην τράπεζα ή επιστροφής πώς θα γίνει?

Και μια άλλη ερώτηση. Ξέρετε τι γίνεται με τις συμπληρωματικές δηλώσεις? Δηλαδή βλέπουμε κάπου αν έχουν εκκαθαριστεί ή όχι? Περιμένουμε να μας σταλούν και από εκεί εκκαθαριστικό?

Θα σταλούν ταχυδρομικώς στο σπίτι.

Αν προκύπτει φόρος πηγαίνεις με το εκκ/κό στην τράπεζα και πληρώνεις την δόση όπως θα γράφει πάνω σε αυτό.

Σε περίπτωση επιστροφής ή θα μπουν στον τραπ.λογ/σμό αν αυτός είχε δηλωθεί ή θα πας στην εφορία να τα εισπράξεις αφού όμως ελεγχθεί η δήλωση.

Για τις συμπλ/κές ή θα το δεις από την σελίδα του gsis με τους κωδικούς σου ή θα περιμένεις νέο εκκ/κό.

Ελπίζω να βοήθησα.;)

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Eάν τελικά δεν σταλούν τα εκκαθαριστικά, η τράπεζα δέχεται την εκτύπωση για πληρωμή δόσης?

Στην δική μου περίπτωση που έχω επιστροφή και πήγα για έλεγχο στην εφορία, ακόμη δεν έχει γίνει εκκαθάριση και φαντάζομαι θα αργήσει πολύ..

Και τέλος για την συμπληρωματική, αυτή υποβλήθηκε χειρόγραφα στην εφορία, οπότε υπάρχει τρόπος να δώ από το νετ αν έχει γίνει εκκαθάριση? Μάλλον όχι, έτσι?

Και κάτι τελευταίο. Κάτι άκουσα ότι πρέπει να κάνουμε για το Ε9, ξέρεις τι είναι αυτό??

Ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι βοήθησες!

Eάν τελικά δεν σταλούν τα εκκαθαριστικά, η τράπεζα δέχεται την εκτύπωση για πληρωμή δόσης?

Στην δική μου περίπτωση που έχω επιστροφή και πήγα για έλεγχο στην εφορία, ακόμη δεν έχει γίνει εκκαθάριση και φαντάζομαι θα αργήσει πολύ..

Και τέλος για την συμπληρωματική, αυτή υποβλήθηκε χειρόγραφα στην εφορία, οπότε υπάρχει τρόπος να δώ από το νετ αν έχει γίνει εκκαθάριση? Μάλλον όχι, έτσι?

Και κάτι τελευταίο. Κάτι άκουσα ότι πρέπει να κάνουμε για το Ε9, ξέρεις τι είναι αυτό??

Ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι βοήθησες!

Σίγουρα δεν έχει εκκαθαριστεί η συμπλ. Πρέπει πρώτα να εκκαθαριστούν όλες οι αρχικές Θα αργήσει αρκετά πάντως.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν έχει εκκαθαριστεί η συμπλ. Πρέπει πρώτα να εκκαθαριστούν όλες οι αρχικές Θα αργήσει αρκετά πάντως.

Ε9 θα κάνεις μόνο αν είχες μεταβολές το 2012.

Δε νομίζω να αργήσει η εκκαθάριση. Έπρεπε να είχες δώσει λογ/σμό τραπέζης όταν έκανες την φορολογική και θα τα είχες πάρει χωρίς έλεγχο.

Όσον αφορά την φωτοτυπία του εκκ/κού κάποιες τράπεζες το δέχονται κάποιες όχι. Έτυχαν σε πελάτες μας και τα 2. Τώρα τι να σου πω.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια λογίστριες, δώστε μου λίγο τα φώτα σας και πάλι.

Χτες με πήρε ο λογιστής και μου είπε ότι ο πατέρας μου πρέπει να υποβάλλει Ε9 για τα αγροτεμάχια που κατέχει (τα οποία έχει ήδη δηλωμένα από παλιότερα) και ότι η προθεσμία λήγει την Δευτέρα. Είχα την εντύπωση ότι αφορούσε μόνο αν υπήρχαν αλλαγές. Αυτός μου λέει όμως ότι όλοι υποχρεωούνται εκ νέου, ανεξαρτήτως αν τα είχαν δηλώσει παλιά ή όχι. Τι ισχύει τελικά για αυτό το θέμα? Ο λογιστής μου έχει δίκιο ή είναι ανημέρωτος?

Και ξέρετε πόσος φόρος θα πληρωθεί για τα αγροτεμάχια? Και τι θα γίνει αμα δεν τα δηλώσει εκ νέου?

Επίσης αυτο το Ε9 μπορώ να το κάνω και μόνη μου? Είναι εύκολο? Γιατί να πληρώσω και πάλι τον λογιστή (πόσο παίρνετε για το Ε9?)

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Ο λογιστής σας συμφωνεί με το δικό μας. Αν έχεις αγροτεμάχια πρέπει να επανυποβάλεις Ε9. Αν έχεις μια μικρή ιδέα από το taxisnet.gr και αν έχεις και το παλιό Ε9 και δεν πρέπει να κάνεις αλλαγές δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλώς μην το αφήσεις τελευταία στιγμή και αν δεν τα καταφέρεις να έχεις εναλλακτική! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

• 3 εβδομάδες μετά...

Mπορείτε να με βοηθήσετε πάλι εμένα την άσχετη???

Πως μπορώ να δώ το Ε1 που κατατέθηκε φέτος ηλεκτρονικά? Τα Ε1 των προηγούμενων χρόνων? Το Ε9 προηγούμενων ετών? Εννοώ μέσα από την σελίδα του taxis net.

Διαφημίσεις

gsis.gr, ο λογαριασμος μου, βαζεις τους κωδικους σου, εφαρμογες taxisnet , βρισκεις αυτο που λεει δηλωσεις εισοδηματος Ε1, μπαινεις, βαζεις ετος και βλεπεις οτι θες. Αντιστοιχα βρισκεις και το Ε9

:D

Goody, για το Ε1 το βρήκα. Για το Ε9 όμως πάτησα και με βγάζει σε ''επιθυμώ να υποβάλλω Ε9 για το ΑΦΜ μου'', εκεί πατάω? Δεν θέλω να υποβάλλω καινούργιο Ε9, απλά να δώ το προηγούμενο.

Δεν ξέρω αν συνέβη & σε εσάς, εμας μας ήλθε το εκκεθαριστικό στις 26/10 να πληρωθεί εως 31/10....είναι δυνατόν να σου έχουν μείνει λεφτά τέλους του μήνα????? πάνε καλά οι άνθρωποι??? αφού δανείστηκα από αριστερ'α -δεξιά, έφαγα ένα πακέτο απίστευτο στις τράπεζες για 2 μέρες...& τελικά πλήρωσα την 1η δόση. Μέσα σε 5 μέρες & με 3ημερο ενδιάμεσα ...ποιός τα βγάζει ρε παιδιά αυτά????? :(:confused: :confused: :confused::(

Goody, για το Ε1 το βρήκα. Για το Ε9 όμως πάτησα και με βγάζει σε ''επιθυμώ να υποβάλλω Ε9 για το ΑΦΜ μου'', εκεί πατάω? Δεν θέλω να υποβάλλω καινούργιο Ε9, απλά να δώ το προηγούμενο.

Ναι εκει πατας και μετα στην προεπισκοπιση περιουσιακης καταστασης.

Κοκκινοσκουφιτσα σε αλλους δεν πηγε καν το εκκαθαριστικο και ειχε βγει η δοση και δεν το ηξεραν!

Τα μηδενικα εκκαθαριστικα δεν τα εστειλαν ποτε για οικονομια χαρτιου, οι εφοριες δεν τα εκτυπωνουν για οικονομια χαρτιου και τα λογιστικα γραφεια κοντευουμε να γινουμε κεπ με εκτυπωσεις εκκαθαριστικων, δοσεων, φαπ, ρυθμισεων, αιτησεων επιδοματων παιδιων/θερμανσης/ τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ!!! Και επειδη ζηταμε πληρωμη ο κοσμος μας βριζει! Γενικα εχουμε γινει μπαχαλο!!

Goody σε ευχαριστώ πάρα πολύ , τα βρήκα όλα. Αν κάποιος θέλει να κάνει μεταβολή στο Ε9, να υποβάλλει καινούργιο δηλαδή μπορεί? Μαλλον όχι γιατί δεν βρίσκω διαθέσιμη την επιλογή.

Για το ΦΑΠ που λες, από που μπορούμε να το εκτυπώσουμε?

Kαι κάτι τελευταίο αν γνωρίζεις. Για κάποιον που αποφάσισε να μην δηλώσει τα αγροτεμάχια (αυτή η τελευταία υποβολή) για το λόγο ότι δεν τον ενδιαφέρουν να τα έχει, αλλά τα βλέπει στην περιουσιακή του κατάσταση να υπάρχουν (αυτή που έγινε από παλιά), τι πρέπει να γίνει? Ισχύει το παλιό Ε9 από την στιγμή που δεν έκανε μεταβολή? Γιατί ο δικός μας λογιστής είπε ότι αφού δεν τα δηλώνει, δεν θα επιβαρυνθεί.

• 3 εβδομάδες μετά...

Goody! Θέλω τα φώτα σου. Υπέβαλλα ηλεκτρονικά την δήλωσή μου στις 20/07, μου ζήτησαν έλεγχο εντός 15 ημερών, τα πήγα μέσα στην προθεσμία, η υπάλληλος που παρέλαβε τα χαρτιά τα έλεγξε επιτόπου ζητώντας κάθε λίγο διευκρινήσεις για το τι είναι το ένα και τι το άλλο και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στο νετ μου βγάζει ότι η δήλωση έχει υποβληθεί στις τάδε, υποβολή δικαιολογητικών στην ΔΟΥ. Εγώ τα πήγα. Ξέρεις πότε έχουν σκοπό να μου την εκκαθαρίσουν???

Να πάω να ρωτήσω θα βγεί τίποτα ή τζάμπα θα περιμένω στην ουρά?

Θέλω να κάνω και αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και ακόμη περιμένω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...