Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Tη γνωμη σας για μωρο 40 ημερων!!!

Recommended Posts

κ γω προσπαθησα κ προσπαθω ακομα να του δωσω στηθος αλλα ο μπεμπης αρνειται τις περισσοτερες φορες να πιει, νευριαζει, προτιμαει μαλλον την "ευκολη" λυση...ενταξει τι να κανουμε, προσπαθησαμε παντως, κατι ειναι κ αυτο...μην στεναχωριεσαι με τιποτα...

Διαφημίσεις

αν θελετε πραγματικα να θηλασετε και δε μπορει το μωρο για οποιοδηποτε λογο να "παισει" στηθος, νοικιαστε ΤΩΡΑ ενα νοσοκομειακο θηλαστρο και ξεκινηστε αντλησεις σε ΚΑΘΕ γευμα......ναι σε ΚΑΘΕ γευμα....δεν ποναει οπως τα κοινα θηλαστρα, βοηθα στην επαναγαλουχια, δε μειωνει δηλ.το γαλα αντιθετως το αυξανει......βεβαια στην επαναγαλουχια θελει και καλο φαγητο και τα διαφορα βοηθητικα (βοτανα θηλασμου, ισως μαγια , αφθονα υγρα κτλ.) αν θες να δωσεις στο μωρο σου δικο σου γαλα , νοικιασε τωρα το θηλαστρο....εγγυημενα αποτελεσματα...

Γλυκα μου κοριτσια,απο χθες σχεδον τρωει μονο απο το δεξι!Σημερα εβγαλα και γαλα με το θηλαστρο!Και απο τα 2 εβγαλε μονο 30 ml!:(

Ομως πριν μια ωρα την ειχα θηλασει(μονο απο δεξι),ισως γι αυτο,αν και εχω ακουσει πως το θηλαστρο δε βγαζει ολο το γαλα!

Παντως βλεπω και η ιδια αλλαγες,οπως μεγαλυτερη ροη οταν παταω το στηθος,ενω καμια φορα,οταν θηλαζω απο το ενα(ως συνηθως),απο το αλλο βγαινουν σταγονες γαλακτος!

Thanoula δε ξερω εαν ειναι τυχαιο,αλλα πριν 3 μερες το κοριτσακι μου αρχισε να μου γελαει με ηχο!Και εκτοτε καθε φορα που της μιλαω και την πειραζω στο προσωπακι της γελαει πολυ!

Μακαρι κοριτσια να μην μου κοπει το γαλα!

Ειστε τοσο καλες.Ειλικρινα σας ευχαριστω για τη διαθεση να μου απαντησετε και που μου δινετε κουραγιο!

Ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι εγώ.... Εγώ το πάλεψα με αποκλειστικό θηλασμό αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερα γιατί είχα λίγο γάλα... Ο μικρός μου γεννήθηκε 3570 και βγήκαμε 3300... ενώ λοιπόν αρχικά θήυλαζε κάθε 2 ώρες για 15 λεπτα, μετά οι 2 ώρες έγιναν 1μιση και μετά κάθε 1 ώρα αφού το παιδί πείναγε!!! πάρολα αυτά έπαιρνε κάθε βδομάδα 200 γρ βάρος! φυσικά όταν το έδωσα ξένο γάλα έπειρνε με παραπάνω ρυθμους βάρος, παρόλο που δεν έπινε πολύ... Κάθε φορά έπινε γύρω στα 60 ml και όταν ένιωθα το στήθος λίγο βαρύ του έδινα να τρώει από το στήθος. Η συχνότητα που έτρωγε ήταν ανα 2 ώρες. Τις ίδιες αγωνίες πέρασα και εγώ αλλά ο παιδίατρος με καθησυχασε γιατί κάθε μήνα και σε βάρος και σε ύψος ο μικρός βελτιωνόταν στις καμπύλες του βιβλιαρίου, επομένως το παιδί αρκείται σε αυτές τις ποσότητες και δε χρειάζεται παραπάνω... Αυτό έχει σημασία και όντως τλωρα είναι 6μιση μηνών και είναι από τα πιο αναπτυγμένα της ηλικίας του.

Επιπλέον να σου προσθέσω πως και εγώ όταν δοκίμασα στον 1 μήνα να βγάλω με θήλαστρο έβγαλα μόνο 30 ml...

sJbgp3.png W9hQp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...