Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσιο Νηπιαγωγείο Νέα Κρήνη (Καλαμαριά) Θεσ/νίκη

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες,

την νέα σχολική χρονιά θα πάμε στο Νηπιαγωγείο (σε δημόσιο) και ήθελα να ακούσω από μαμάδες που έχουν πάει τα παιδάκια τους σε δημόσια Νηπιαγωγεία της περιοχής.

Ξέρω ότι δεν έχω την επιλογή και θα πάω εκεί που ανήκουμε, αλλά μέχρι να μάθω που ανήκουμε τελικά μαζεύω απόψεις, αν υπάρχουν, για τα νηπιαγωγεία της περιοχής μας.

Ευχαριστώ

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

sardelaki κι εμείς κρήνη μένουμε και ψάχνω κι εγώ τώρα να δω τι γίνεται με τα νηπιαγωγεία φοβάμαι όμως πως μπορείς να γράψεις το παιδί σου μόνο εκεί που ανήκεις οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές. Μια λίστα με νηπιαγωγεία Καλαμαριάς βρήκα εδώ http://dipe-a.thess.sch.gr/sxoleia/nip2.html και εδώ http://www.ekp.gr/?module=catalog&cat=11&rg=903 οπότε πρέπει να δεις ποιά έχεις κοντά σου. Εγώ επειδή είμαι οπτικός τύπος :) έφτιαξα google map με τα νηπιαγωγεία της περιοχής μας για να δω ποιά είναι πιο κοντά, σου στέλνω το λινκ γιατί είναι τον έκανα Public - προγραμματίστρια γαρ :)

Για το 10ο Νηπιαγωγείο που είναι Πατριάρχου Ιωακείμ 46 έχω ακούσει καλά λόγια, για τα άλλα το ψάχνω κι εγώ από γνωστούς και φίλους..

https://maps.google.com/maps/ms?msid=217198011088515323908.0004de3d1186c2eceae99&msa=0&ll=40.576673,22.953894&spn=0.009779,0.022724

Τα κορίτσια μου !

Ζωή 10/01/2008

Φωτεινή 24/07/2012

Αχα μόλις το βρήκα:

"Νηπιαγωγεία

Τα Νηπιαγωγεία είναι μονοθέσια και διθέσια. Μονοθέσια είναι εκείνα στα οποία φοιτούν από επτά (7) έως είκοσι πέντε (25) νήπια και διθέσια εκείνα τα οποία φοιτούν από είκοσι έξι (26) έως πενήντα (50) νήπια. Ο αριθμός των νηπίων ανά Νηπιαγωγό ορίζεται στα 25 νήπια."

οπότε μου λύθηκε η απορία και το ποστάρω για οποιονδήποτε άλλο θέλει να μάθει τη διαφορά

Τα κορίτσια μου !

Ζωή 10/01/2008

Φωτεινή 24/07/2012

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπέρα , βρίσκομαι σε αναζήτηση νηπιαγωγείου και εγώ, θα μπορούσατε να μου πείτε που καταλήξατε και την εμπειρία σας μέχρι τώρα .. Αν θέλετε και με προσωπικό μνμ ,ευχαριστώ πολύ :-)

----------------------

Καλησπέρα ' date=' βρίσκομαι σε αναζήτηση νηπιαγωγείου και εγώ, θα μπορούσατε να μου πείτε που καταλήξατε και την εμπειρία σας μέχρι τώρα .. Αν θέλετε και με προσωπικό μνμ ,ευχαριστώ πολύ :-)[/quote']

mommu δεν ξέρω αν έχει νόημα να ψαχτείς ιδιαίτερα γιατί τελικά πας εκεί που ανήκεις εκτός πια αν έχεις καμια γιαγιά ή θεία σε άλλη γειτονιά και δηλώσεις άλλη διεύθυνση. Εγώ τη μεγάλη μου την κόρη (τώρα πάει Β' Δημοτικού) τελικά την έστειλα στο 10ο Νηπιαγωγείο στο οποίο και ανήκαμε αλλά τη μικρή που θα πάει σε κανα 2 χρόνια θα τη στείλω λογικά στο 27ο Νηπιαγωγείο στην πλατεία Σκρα που ανήκουμε πλέον γιατί μετακομίσαμε (αυτό βρίσκεται μέσα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς).

Πάντως για να σε ξεμπερδέψω θα σου πω το εξής.. τελικά αυτό που έχει σημασία είναι η δασκάλα :) Ελπίζω να είστε τυχεροί και όπου καταλήξεις να έχεις μια πολύ καλή νηπιαγωγό. :)

Τα κορίτσια μου !

Ζωή 10/01/2008

Φωτεινή 24/07/2012

mommu δεν ξέρω αν έχει νόημα να ψαχτείς ιδιαίτερα γιατί τελικά πας εκεί που ανήκεις εκτός πια αν έχεις καμια γιαγιά ή θεία σε άλλη γειτονιά και δηλώσεις άλλη διεύθυνση. Εγώ τη μεγάλη μου την κόρη (τώρα πάει Β' Δημοτικού) τελικά την έστειλα στο 10ο Νηπιαγωγείο στο οποίο και ανήκαμε αλλά τη μικρή που θα πάει σε κανα 2 χρόνια θα τη στείλω λογικά στο 27ο Νηπιαγωγείο στην πλατεία Σκρα που ανήκουμε πλέον γιατί μετακομίσαμε (αυτό βρίσκεται μέσα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς).

Πάντως για να σε ξεμπερδέψω θα σου πω το εξής.. τελικά αυτό που έχει σημασία είναι η δασκάλα :) Ελπίζω να είστε τυχεροί και όπου καταλήξεις να έχεις μια πολύ καλή νηπιαγωγό. :)

Daphne σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, και καλή χρονιά!

Εχεις δίκιο είναι κάπως σαν λαχείο ποια δασκάλα θα έχει το παιδί. Επειδή όμως θα μετακομίσουμε , σκέφτομαστε ως γνώμονα την περιοχή όπου θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε ένα αξιόλογο σχολείο με επίσης αξιόλογους εκπαιδευτές , θεωρούμε πως η πρώτη επαφή με το εκπαιδευτικό σύστημα είναι αρκετά σημαντική οπότε και εκεί εστιάζουμε. :)

----------------------

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα και από εμένα. Daphne θα ήθελα να ρωτήσω για το 10ο νηπιαγωγείο Καλαμαριάς, αν ήσουν ευχαριστημένη από τις νηπιαγωγούς, όταν πήγαινε η κόρη σου; Και αν τότε είχαν κενές θέσεις που τις έδιναν στα προνήπια; Ο γιός μου τον Σεπτέμβρη θα είναι 3,5 και μου είπαν ότι μπορεί να πάει προνήπιο, αν φυσικά έχουν θέσεις και προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες και από όποια άλλη μανούλα γνωρίζει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπερα!!!Ειμαι καινουρια στο φορουμ και ψαχνω πληροφοριες για νηπιαγωγεια στην καλαμαρια!!Γνωριζει καποια κοπελα για το 13ο νηπιαγωγειο καλαμαριας??Εχει καποιος αποψη?Ειμαι μεταξυ αυτου η καποιου ιδιωτικου!Ευχαριστω πολυ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...