Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σος! οικονομικος φωτογραφος για βαπτιση

asteriskos

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! τον αλλο μηνα βαφτιζω τον μπεμπακο μου και ψαχνω φωτογραφο. Πηγα σε δυο αλλα μου ζητανε κατι εξωφρανικα ποσα για τις εποχες που ζουμε (600 με 800 ευρω!) Δουλευει μονο ο αντρας μου και ηδη μας εχουν φυγει 300 ευρω για μπομπονιερες και προσκλητηρια και αλλα 200 για γλυκα χωρια τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου. Δεν ειναι λιγο παραλογο να για δυο ωρες να παιρνει καποιος τοσα χρηματα? Δεν θελω ψηφιακα αλμπουν και τετοια απλα λιγες φωτογραφιες και ενα βιντεο για να εχει να θυμαται ο μπεμπακος και εμεις. Εχετε καποια λυση να προτεινετε?

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! τον αλλο μηνα βαφτιζω τον μπεμπακο μου και ψαχνω φωτογραφο. Πηγα σε δυο αλλα μου ζητανε κατι εξωφρανικα ποσα για τις εποχες που ζουμε (600 με 800 ευρω!) Δουλευει μονο ο αντρας μου και ηδη μας εχουν φυγει 300 ευρω για μπομπονιερες και προσκλητηρια και αλλα 200 για γλυκα χωρια τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου. Δεν ειναι λιγο παραλογο να για δυο ωρες να παιρνει καποιος τοσα χρηματα? Δεν θελω ψηφιακα αλμπουν και τετοια απλα λιγες φωτογραφιες και ενα βιντεο για να εχει να θυμαται ο μπεμπακος και εμεις. Εχετε καποια λυση να προτεινετε?

Δες λιγο και στο site zachariou - studio. Προσιτες τιμες και επαγγελματισμος.

παρε τηλ τον ζωη ( θα βρεις στοιχεια επικοινωνιας στο http://www.zoiskarfakis.gr). δεν θυμαμαι τις τιμες που ειχε για βαφτιση αλλα ηταν σιγουρα χαμηλες και ειναι εξαιρετικος φωτογραφος και ανθρωπος. τον ειχα στο γαμο μου.

αν χρειαστεις κατι στειλε μ πμ!

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...