Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου

peony

Recommended Posts

Χτες θυμήθηκα ότι η 28η πέφτει Τρίτη και σκέφτηκα να το εκμεταλλευτούμε - τελευταία ευκαιρία για ρηλάξ πριν να επιστρέψω στη δουλειά, εάν υποθέσουμε ότι θα βρούμε κάπου να μείνουμε.

Έχετε προτάσεις για προορισμό ή/και κατάλυμα; Πρώτη φορά θα πάω διακοπές αυτή την εποχή και δεν ξέρω τι ενδείκνυται. Α, και το βορειότερο που μπορούμε να πάμε είναι Θεσσαλία - μετά μας πέφτει λίγο μακριά.

Διαφημίσεις

Γεια σου peony!!!Θα σου προτείνω 2 ταξίδια που έκανα φθινόπωρο και μου έμειναν αξέχαστα!Βέβαια αν πάρεις μαζί σου το μωράκι σου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατι κάνει κρύο αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα!!Λοιπόν πήγαμε στη Δημητσάνα,απίστευτο πετρόχτιστο χωριουδάκι με πολύ πράσινο και ομίχλη μόλις 2 ωρες απο την Αθήνα.Πήγαμε επίσης και στη λίμνη Πλαστήρα,εξαιρετικό τοπίο επίσης,μπορείς να κάνεις και ποδήλατο στη λίμνη ή κανό.Απέχει γύρω στις 4 ωρες απο Αθήνα.

Καλά να περάσεις ότι και αν κάνεις!!!!!

Fysalida, γεια! Το μπεμπί, ναι, θα το πάρουμε μαζί μας, θηλάζω και δεν θέλω να το αφήσω. Από τη Δημητσάνα έχω περάσει, είναι όντως καταπληκτικά. Αλλά θα πάμε με τον αδερφό μου και την κοπέλα του, και αυτοί πήγαν εκεί πολύ πρόσφατα. Τελικά ανέθεσα την οργάνωση στον αδερφό μου, και μας βλέπω είτε για Λίμνη Πλαστήρα (κι αυτός μου λέει τα καλύτερα) είτε για Πήλιο, Βυζίτσα ή Μηλιές.

Πάντως, όντως θα είναι κάπως με την μπέμπα γιατί τελευταία μας έχει βγει πολύ γκρινιάρα, αλλά τι να γίνει. Το πρώτο τριήμερο μόνοι μας ξέρω πού θα πάμε: Ναύπλιο!

peony, είδες τί παθαίνεις για να μη μπαίνεις στη συζήτηση για τους παπάδες;;;; χάνεις ευκαιρίεεεεεεες...

Λοιπόν, στο http://www.semantron.gr/gr.aspx θα βρεις σούπερ δωμάτια και νομίζω ότι τα 80 ευρώ που ζητάνε είναι καλά (βέβαια δεν το έχω ψάξει, γενικά μιλάω). Πρόκειται για τον ξενώνα που έκανε ο Αμβρόσιος το πουλάκι μου. θα μου πεις, να πάω να τα σκάσω στον Αμβρόσιο να πει κι αυτός ότι τα κρατάει για τα γεράματά του;;; Πήγαινε ρε συ, και πες μας μετά εντυπώσεις, είμαστε περίεργες οι άθεες του φόρουμ :D:D:D

Όχι, το είδα το thread για τους παπάδες, δεν θα το έχανα με τίποτα - αλλά, όπως λες κι εσύ, σιγά μην τα σκάσω στον Αμβρόσιο. Αυτόν τον ξενώνα τον είχα δει το καλοκαίρι, τότε που έψαχνα κάτι μη παράλιο για να αποφύγουμε τη ζέστη, αλλά το απέρριψα λόγω έλλειψης πισίνας :lol::cool:

Που να ήξερα και για το παρασκήνιο...

Διαφημίσεις

Τέλος πάντων, μη σου χαλάω το τόπικ ρε παιδί μου, εγώ δε θέλω να πάω γιατί είναι του Αμβρόσιου. Πάντως φαίνεται απίθανο και φαντάζομαι ότι όντως θα είναι απίθανο, γιατί τα πολλά λεφτά κάνουν και τέτοια παλάτια... δηλαδή αν δεν ήταν της εκκλησίας θα ήθελα πολύ να πάω

Λοιπόν, εκτός αυτού, τα Καλάβρυτα τα σκέφτεστε; Που είναι και ιστορικός τόπος (εγώ το μωρό το πήγα στο Θέρισσο, να βγάλουμε φωτο στο άγαλμα του Βενιζέλου, να μαθαίνουν από μικρά :lol: ). Ή επίσης το Ναύπλιο που είναι και ωραίο και πόλη, οπότε έχει υποδομές καλύτερες

Nαύπλιο πήγαμε στο τέλος Αυγούστου, και είπαμε ότι θα ξαναπάμε στο πρώτο μας ταξίδι μόνοι - αν και όντως είναι ό,τι πρέπει για καρότσι. Στα Καλάβρυτα πάλι πήγαν οι συνοδοιπόροι μας, δηλαδή ο αδερφός μου κι η κοπέλα του το καλοκαίρι (κάνανε 15 μέρες Καλάβρυτα, Δημητσάνα, Κυπαρισσία - μα ούτε έναν προορισμό δεν άφησαν πια; :lol: ).

Αυτό που σκεφτόμουν είναι οι Σπέτσες - κι εκεί η χαρά του καροτσιού και πας και οδικώς. Αλλά μετά την Κόστα τι; Φορτώνεις στο καϊκι ή το θαλάσσιο ταξί ΟΛΑ τα συμπράγκαλα; Δεν λέει.

• 2 εβδομάδες μετά...

Δες λίγο και αυτό εδώ στο Γύθειο http://www.stavrostounotou.com/

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, καλές τιμές και πολύ βολικό για μωράκι...από εκεί μπορείτε να κάνετε βόλτες προς την υπόλοιπη Μάνη, Αρεόπολη κλπ... :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Aχ, και αυτό το είχα δει το καλοκαίρι (είχε πέσει το σερφάρισμα της αρκούδας) και μου είχε αρέσει. Ευχαριστώ, θα το έχω στα υπόψιν, αλλά όχι για τώρα γιατί τελικά ο ταξιδιωτικός μου πράκτορας - αδερφός μας έκλεισε στις Μηλιές, σε αυτό εδώ:

http://hotel-myrovoli-pelion.focusgreece.gr/index_gr.htm

Έχει, λέει, και ασανσέρ για το καρότσι :lol:

Ελπίζω μόνο να μην βρέχει, το κρύο δεν με πειράζει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...