Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πάρκο - παρκοκρέβατο

mariata

Recommended Posts

Μια χαζή ερώτηση:oops:

Τώρα που θα πάω στα πεθερικά μου για Πάσχα βρήκαν ένα πάρκο για να κοιμάται η μπέμπα (11.5 μ) και οι γονείς μου ένα παρκοκρέβατο. Πρέπει να βάλω κάποια κουβερτούλα σαν στρώμα για να είναι πιο χοντρό - παχύ το κάτω που θα κοιμάται?

Διαφημίσεις

Απ'όσο ξέρω, αν πρόκειται να κοιμάται το παιδί στο παρκοκρέβατο, χρειάζεται να πάρεις και στρώμα. Για ορισμένα πάρκα υπάρχει πολύ λεπτό και οικονομικό στρώμα, γύρω στα 15 ευρώ, αλλά σου λένε όχι για να κοιμηθεί πάνω από βδομάδα.. εγώ πήρα κανονικό στρώμα, το πιο φτηνό που βρήκα και που "σπάει" στη μέση για να μεταφέρεται, αλλα πάντως κανονικό.

Γεια σου...

Και το δικό μου παρκοκρέβατο έχει μαλακό στρώμα και ήταν από την αρχή στο "σετ"..Σπάει και διπλώνεται στην μέση.Αν δεν υπάρχει ευχέρεια να πάρεις αυτό το στρώμα,σίγουρα να βάλεις κουβέρτες,τουλάχιστον το μωράκι να απολαμβάνει τον ύπνο του...

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλημέρα, μανούλες!

Τη γνώμη σας θα ήθελα παρακαλώ. Έχουμε μια μπέμπα 3,5 μηνών σε καλαθούνα στο δωμάτιό μας και σε λίγο δε θα την χωράει. Φοβάμαι να την βάλω στο δωμάτιό της γιατί θέλω να την ακούω μήπως πνιγεί στον ύπνο της, αλλά το δωμάτιό μας είναι πολύ μικρό... φανταστείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα σωρό μετατροπές για να χωρέσει μια απλή μικρή κούνια ή ένα παρκοκρέβατο, αλλά δε μας πειράζει. Μας έχουν χαρίσει ένα παρκοκρέβατο, αλλά το θέμα είναι ότι έχω και θέμα με τη μέση μου και δεν μπορώ να σκύβω τόσο χαμηλά.Έχετε ακούσει για κάποιο επίπεδο που βάζουν και είναι πιο ψηλά το στρώμα? Μέχρι πότε μπορεί να κοιμάται εκεί? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

0mthp3.png

Υπάρχει δυνατότητα να είναι πιο ψηλά το στρώμα στο παρκοκρέβατο, αλλά απ'όσο ξέρω πρέπει να την έχει αυτή την δυνατότητα το ίδιο το παρκοκρέβατο, εμάς έτσι είναι. Δεν ξέρω όμως, μπορεί να υπάρχει τρόπος να ανεβάσεις το επίπεδο σε κάθε παρκοκρέβατο. Μπορεί να κοιμάται εκεί μέχρι να αρχίσει να κάθεται μόνο του, μετά βίας μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, εμείς το χαμηλώσαμε όταν έγινε 6 μηνών.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

γιατί να πιάνεται? αφού για τον ύπνο το θέλετε! όταν θα είναι έτοιμο να σηκωθεί, θα πιαστεί από το πάνω μέρος και θα σηκωθεί. Το πιο βασικό είναι να πάρετε ένα καλό στρώμα, γιατί ο σκελετός του μωρού χρειάζεται καλή στήριξη για να διαμορφωθεί σωστά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όταν είχε έρθει η ώρα για το δικό μου παιδάκι, μια φίλη ποδολόγος μου είπε να μην πάρω παρκοκρέβατο με τρύπες που να μπορούν να μπαίνουν δάχτυλα και σηκωθεί πριν της ώρας του γιατί στην αρχή έχουν πιο πολλή δύναμη στα χέρια τα μωρά και μπορεί να βλάψουν τα ποδαράκια τους. Αν δεις τα περισσότερα παρκοκρέβατα έχουν ένα σαν φιλέ να το πω για να μπορεί να βλέπει το μωρό έξω αλλά να μην μπορεί να στηριχτεί παρά μόνο όταν θα έρθει η ώρα του θα σηκωθεί και θα πιαστεί από πάνω. Ελπίζω να βοήθησα

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μανούλες!

Τη γνώμη σας θα ήθελα παρακαλώ. Έχουμε μια μπέμπα 3,5 μηνών σε καλαθούνα στο δωμάτιό μας και σε λίγο δε θα την χωράει. Φοβάμαι να την βάλω στο δωμάτιό της γιατί θέλω να την ακούω μήπως πνιγεί στον ύπνο της, αλλά το δωμάτιό μας είναι πολύ μικρό... φανταστείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα σωρό μετατροπές για να χωρέσει μια απλή μικρή κούνια ή ένα παρκοκρέβατο, αλλά δε μας πειράζει. Μας έχουν χαρίσει ένα παρκοκρέβατο, αλλά το θέμα είναι ότι έχω και θέμα με τη μέση μου και δεν μπορώ να σκύβω τόσο χαμηλά.Έχετε ακούσει για κάποιο επίπεδο που βάζουν και είναι πιο ψηλά το στρώμα? Μέχρι πότε μπορεί να κοιμάται εκεί? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλησπερααααα, δεν καταλαβαινω γιατι να μην την βαλεις κατ ευθειαν στην κουνια της....και εγω εχω μια μπεμπα 6,5μηνων τωρα και μολις εκλεισε τον τριτο την εβαλα κατ ευθειαν στην κουνια.....εχω βαλει ενδοεπικοινωνια και συκωνομαι τακτικα την νυχτα και την βλεπω....νομιζω θα ηταν το καλυτερο και πιο ανατομικο για την μικρη....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Αν και δεν το χρησιμοποιησαμε παρα μονο 2-3 φορες εμασ το δικο μας δεν ειχε τρυπουλες.

Δεν πειραζει καθολου, εμενα επιανε το επανω μερος και σηκωνοταν...!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 7 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...