Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χαριζω παπουτσια διαφορα νουμερα

ΡΙΑ84

Recommended Posts

μου ηρθε ενας φακελος απο τα Γιαννιτσά.......δεν ξερω ποιας κοπελας ειναι γιατι δεν εχεις μεσα το Name της!!!!!!παρακαλω να στειλει π.μ. για να μπορεσω να στειλω τα σωστα πραγματα!!ευχαριστω!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα γαλαζια πεδιλακια δικα σου αν τα θες.....τα ροζ μου τα εχει ζητησει αλλη μανουλα......(την παρακαλω να γραψει και εδω για να ειμαστε ενταξη!!!) αν θες ομως εχω ακομα τα ροζ πεδιλακια με το στρεσακι

imag0156ql.th.jpg

14,ροζ πεδιλα παραλιας(λειπουν 2 στρεσακια απο το ενα παπουτσι!)21ν

αν νομιζεις οτι σας κανουν πολυ ευχαριστως!!!!!

το δεμα σου ομως το εχω στειλει..........αν δεν σου κανει κοπος μου ξαναστελνεις γραμματοσημα!!!

apHGp3.png

τα γαλαζια πεδιλακια δικα σου αν τα θες.....τα ροζ μου τα εχει ζητησει αλλη μανουλα......(την παρακαλω να γραψει και εδω για να ειμαστε ενταξη!!!) αν θες ομως εχω ακομα τα ροζ πεδιλακια με το στρεσακι

imag0156ql.th.jpg

14,ροζ πεδιλα παραλιας(λειπουν 2 στρεσακια απο το ενα παπουτσι!)21ν

αν νομιζεις οτι σας κανουν πολυ ευχαριστως!!!!!

το δεμα σου ομως το εχω στειλει..........αν δεν σου κανει κοπος μου ξαναστελνεις γραμματοσημα!!!

ωραια ελευθερια μου,στειλε κ τα δυο(γαλαζια κ ροζ παραλιας στη φωτο)

θα σου στειλω γραμματοσημα παλι οκ.σ'ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

ωραια ελευθερια μου,στειλε κ τα δυο(γαλαζια κ ροζ παραλιας στη φωτο)

θα σου στειλω γραμματοσημα παλι οκ.σ'ευχαριστω πολυ!!!

ενταξη κοπελα μου θα σου τα στειλω και αυτα μολις λαβω τα γραμματοσημα!!!

τα αλλα δεν σου ηρθαν ακομα εε;;;άτιμο ταχυδρομειο!!!!!!!!

apHGp3.png

ενταξη κοπελα μου θα σου τα στειλω και αυτα μολις λαβω τα γραμματοσημα!!!

τα αλλα δεν σου ηρθαν ακομα εε;;;άτιμο ταχυδρομειο!!!!!!!!

οχι κοριτσι μου,μου ηρθαν το πρωι!ξεχασα να το πω.τσαμπα το βρισιμο...χαχα!σε μενα επρεπε να παει την ξεχασιαρα χαχαχαχα!ευχαριστωωωωω!θα σου τα στειλω την τριτη ομως τωρα δεν σε πειραζει ε....????

οχι κοριτσι μου,μου ηρθαν το πρωι!ξεχασα να το πω.τσαμπα το βρισιμο...χαχα!σε μενα επρεπε να παει την ξεχασιαρα χαχαχαχα!ευχαριστωωωωω!θα σου τα στειλω την τριτη ομως τωρα δεν σε πειραζει ε....????

χαχαχα!!!ενταξη εμεις δεν πειραζει να ξεχναμε!:lol::lol:

ελπιζω να σου αρεσαν και συγνωμη που δεν τα εχω καθαρισει.........

σου τα εχω κρατημενα τα παπουτσακια!!

apHGp3.png

χαχαχα!!!ενταξη εμεις δεν πειραζει να ξεχναμε!:lol::lol:

ελπιζω να σου αρεσαν και συγνωμη που δεν τα εχω καθαρισει.........

σου τα εχω κρατημενα τα παπουτσακια!!

ναι κοριτσι μου,μου αρεσαν εννοειται!το πλυσιμο δεν ειναι τπτ.τα αλλα ειπαμε την τριτη.οκ?καλη ανασταση σου ευχομαι ελευθερια μου!

μου ηρθε ενας φακελος απο τα Γιαννιτσά.......δεν ξερω ποιας κοπελας ειναι γιατι δεν εχεις μεσα το Name της!!!!!!παρακαλω να στειλει π.μ. για να μπορεσω να στειλω τα σωστα πραγματα!!ευχαριστω!!

pepiii ο φακελος σου θα φυγει σημερα!!!συγνωμη για την καθυστέρηση!!!

εκτος απο αυτον δεν μου εχει ερθει αλλος.....αν δεν εχουν ερθει μεχρι την Παρασκευη θα τα δωσω αλλου γιατι πρεπει να καθαρισω ΑΜΕΣΑ τις ντουλαπες!!!ευχαριστω!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

ελαβα τα παπουτσακια!!ευχαριστω πολυ!!

τιποτα κοπελα μου!καλοφορετα!!!

ελπιζω και οι αλλες κοπελες να εχουν παραλαβει ολες!!!!Ελληνικα ταχυδρομεία οεο!!!

apHGp3.png

ναι βρε κοπελα μου δεν σε ξεχασα........εχασα την φωτο/κη και δεν μπορω να βγαλω τις φωτο............σημερα πηρα καλοδιο για το κινητο και θα τις στειλω.....συγνωμη!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

παρακαλω πολυ τις κοπελες που εχουν ζητησει τα παπουτσακια να μου πουν αν τα θελουν ακομα.........εδω και 2 εβδομαδες δεν εχει ερθει φακελος και πραγματικα δεν μπορω να τα κρατησω αλλο..........2 μερες ακομα και μετα τα χαριζω αλλου......βιαζομαι να καθαρισω την αποθηκη μου κοριτσααααααααακιαααααααααα!!!!

apHGp3.png

παρακαλω πολυ τις κοπελες που εχουν ζητησει τα παπουτσακια να μου πουν αν τα θελουν ακομα.........εδω και 2 εβδομαδες δεν εχει ερθει φακελος και πραγματικα δεν μπορω να τα κρατησω αλλο..........2 μερες ακομα και μετα τα χαριζω αλλου......βιαζομαι να καθαρισω την αποθηκη μου κοριτσααααααααακιαααααααααα!!!!

ρια μου απο μερους μου χιλια συγνωμμη,πλυμμηρισα στο σπιτι κ ειμαι 2 μερες στο ποδι...θα τα εστελνα σημερα αλλα μου τυχε τραστια αναποδια...δεν εχω λογια...αυριο θα τα στειλω οπως κ να χει ομως.συγνωμμη κ παλι...

ρια μου απο μερους μου χιλια συγνωμμη,πλυμμηρισα στο σπιτι κ ειμαι 2 μερες στο ποδι...θα τα εστελνα σημερα αλλα μου τυχε τραστια αναποδια...δεν εχω λογια...αυριο θα τα στειλω οπως κ να χει ομως.συγνωμμη κ παλι...

δεν εγραψα το ποστ καλε για να ζητας συγνωμη.....το εγραψα για να θυμηθουν οι αλλες 2 κοπελες οτι τους εχω κρατημενα τα παπουτσακια .........εσυ εισαι για την δευτερη αποστολη χαχαχα!!!

λυπαμε για την πλημμύρα στο σπιτι....την εχω παθει και εγω και ξερω.......:(:evil:

apHGp3.png

δεν εγραψα το ποστ καλε για να ζητας συγνωμη.....το εγραψα για να θυμηθουν οι αλλες 2 κοπελες οτι τους εχω κρατημενα τα παπουτσακια .........εσυ εισαι για την δευτερη αποστολη χαχαχα!!!

λυπαμε για την πλημμύρα στο σπιτι....την εχω παθει και εγω και ξερω.......:(:evil:

ηταν να τα στειλω απο παρασκευη γι'αυτο στο λεω,απλα θεωρω οτι καθυστερησα γι'αυτο.αχ κοριτσι μου...ουτε στον εχθρο μου αυτο που επαθα...καταλαβαινεις πως νιωθω...

μου ηρθε ενας φακελος....Δαφνη............απο Καλλιθέα.........ποιος κοπελας ειναι;;;;;;δεν ξερω τι να στειλω........

κοριτσιαααααααα ποιανου ειναι ο φακελος;;;;;;;;

ηταν να τα στειλω απο παρασκευη γι'αυτο στο λεω,απλα θεωρω οτι καθυστερησα γι'αυτο.αχ κοριτσι μου...ουτε στον εχθρο μου αυτο που επαθα...καταλαβαινεις πως νιωθω...

σε καταλαβαινω.....ειναι οτι χειρότερο τα νερα.......!!!!

apHGp3.png

μου ηρθε ενας φακελος....Δαφνη............απο Καλλιθέα.........ποιος κοπελας ειναι;;;;;;δεν ξερω τι να στειλω........

κοριτσιαααααα ποιανου ειναι ο φακελος;;;;;;;η κοπελα λεγετε Δαφνη Τσ........ και ειναι απο την καλλιθεα!!!!δεν ειχε μεσα χαρτι με name και δεν ξερω τι να στειλω!!!!

apHGp3.png

κοριτσιαααααα ποιανου ειναι ο φακελος;;;;;;;η κοπελα λεγετε Δαφνη Τσ........ και ειναι απο την καλλιθεα!!!!δεν ειχε μεσα χαρτι με name και δεν ξερω τι να στειλω!!!!

ρια μου μηπως ειναι η dafni32,ειναι απο καλλιθεα κ μεσα στην αγγελια σου εχει γραψει αν υπάρχει κάτι από το 12, 13, 15 και 16 να της στειλεις κ της απαντησες οτι υπαρχει μονο το 13.στις 24-25/4. ελπιζω να βοηθησα.στειλε της πμ καλου κακου.

ρια μου μηπως ειναι η dafni32,ειναι απο καλλιθεα κ μεσα στην αγγελια σου εχει γραψει αν υπάρχει κάτι από το 12, 13, 15 και 16 να της στειλεις κ της απαντησες οτι υπαρχει μονο το 13.στις 24-25/4. ελπιζω να βοηθησα.στειλε της πμ καλου κακου.

μπραβο βρε κοριτσι αυτη ειναι........αν σου πω ποσες φορες εψαξα την αγγελια μου να δω ποια ειναι η Δαφνη και δεν την εβλεπα;;;;;;βρηκα και το π.μ. της τωρα!!!!!(ευτυχως που μου εχει ζητησει χειμωνιατικα παπουτσια!!!!!!!:lol::lol:)

μικη ο φακελος σου μου ηρθε σημερα!!!τα πραγματακια σας θα φυγουν η το απογευμα η την Δευτερα!!!ευχαριστω πολυ!!!!

οταν παραλαβετε μου λετε!!!φιλια!!!

apHGp3.png

εχω ακομα αυτα......

εχω ακομα αυτα!!!τα θελει καποια μανουλα;;;

imag0138rf.th.jpg

1,καλτσοπαντοφλες 22-23νο

imag0141t.th.jpg

4,admiral παπουτσια (φθαρμενα μπροστα αλλα μεσα ειναι μια χαρα!!για κουνιες και καθημερινα ειναι οκ!!)24νο

sany0041v.th.jpg

5,klin πεδιλα λαχανι-μπεζ (φορεμενα αλλα μια χαρα!!θελουν πλύσιμο μονο!!)24νο

imag0150gy.th.jpg

10,πεδιλα με ασημή γραμματακια φορεμενα 22ν

imag0159j.th.jpgimag0159j.th.jpghttp://img820.imageshack.us/img820/4034/imag0159j.jpg

imag0159j.th.jpg

17,καλτσοπαντοφλες winne 20-22;;

imag0160t.th.jpg

18,παντοφλες ροζ μινη 22ν

apHGp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...