Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

xaxaxa καλό μου , σοβαρέψου λέμε , ασε το laptop και άνοιξε κανενα βιβλίο που είναι (ειμαι σίγουρη) ακόμα στο τραπεζάκι του σαλονιού και σκονίζονται ....

(και να τρο πάρεις σε 12 χρόνια καλά θα είναι ...

μην το πάρεις την χρονια του θα τελειώνει το πανεπιστημιο το Αριανόπαιδο ... και την χρόνια που θα τελειώνει ο

μεγάλος γιος της maryp δεν ξέρω...)

ναι βάλτα και μαζί μου τώρα .... του Fok δλδ ...γιατι δεν του την πέφτεις ; ε; :lol:

και εγώ σ'αγαπώ :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφροοοοοοοο

ΣΕ ΒΛΕΠΩ....!!!! ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ και τα σημειωσα.... οχι στο λεω δλδ ...στο λεω....(αν και θα συμφωνησω πτυχιο μαλλον θα παρω δανεικο απο κανεναν αλλο να δω πως ειναι γιατι σε δωδεκα χρονια και ουτε δεν θα το παρω εγω ....)

ΑΛΛΑ αυτο δεν συμαινει οτι πρεπει να με αποκαρδιωνεις ...αντε ....ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΙΔΙΟΝ !!! :)

ΜΑΡΗ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ??????????????????

ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ!!!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

ΑΦΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ??????????????

ΑΡΙΑ...........ΕΙΠΑ.................ΣΤΡΩΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Διαφημίσεις

ερωτηση..

πως εκανα ρε σεις κουοτ σε μενα? ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΑΣΑ...

ΜΩΡΟΟΟΟ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ??????

(άλλη ερώτηση)

ερωτηση..

αυτο μονο εσυ μπορούσες να το κάνεις :lol::lol::lol::lol: δεν είναι τιποτα βρε απο το πολυ διάβασμααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ερωτηση..

αυτο μονο εσυ μπορούσες να το κάνεις :lol::lol::lol::lol: δεν είναι τιποτα βρε απο το πολυ διάβασμααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ????????????

ερωτηση..

ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ????????????

δεν σου ειπα το βραδάκι!!!!!!!!!!!

πειτε και μενα πειτε και μενα ...τι??? τι?

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΕΧΕΙ ΓΚΟΣΕΙ Ο ΜΥΑΛΟςΜΟΥ ΔΕΝΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ...ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΩ!!!

(ασε που δουλεια και διαβασμα δεν παει ...)(μια διατυνουσα εκανα 2 ωρες να την βρω )

Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΕΧΕΙ ΓΚΟΣΕΙ Ο ΜΥΑΛΟςΜΟΥ ΔΕΝΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ...ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΩ!!!

(ασε που δουλεια και διαβασμα δεν παει ...)(μια διατυνουσα εκανα 2 ωρες να την βρω )

1. εσένα δεν σου λεμε γιατι ενω επρεπε να διαβάζεις κόβεις βόλτες στο φορουμ

2. αν συνεχίσεις να γράφεις τόσο ψείρες μαλλον θα πρεπει να παρω μεγεθυντικό φακό!!!!!!!! :lol:

1) μην γίνεσαι αδιάκριτη!!!!! χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: (θα σε πάρω τηλ να σου πω)

2) σταμάτα να γραφεις ψείρες ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

και

3) ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!!!

ΠΡΟΣ ΡΟΥΛΑ:

1) ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΩ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

1) μην γίνεσαι αδιάκριτη!!!!! χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol: (θα σε πάρω τηλ να σου πω)

2) σταμάτα να γραφεις ψείρες ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

και

3) ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!!!!

ΠΡΟΣ ΡΟΥΛΑ:

1) ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΩ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:lol::lol::lol: καλα πεθαίνω με αυτη τη συνεννόηση :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ναι ναι ρουλα

λεει θα σε παρω τηλ να σου πω

και μετα λεει ρουλα σιγα μην της πω...

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΩ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ,...μην κοιτας που δεν μιλαω ....

(τεσπα ειπα σε λιγο φευγω ..παω μαθημα μετα γιατρο και μετα σε ενα κρεβατι .... να ρηξω πανω το παιδι μου (πολυ ποπιουλαρ ειναι το ατιμουτσικο ...ολο αυτο ζητανε εμενα κανεις μπουχαχαχαχα...χαχαχα)

ναι ναι ρουλα

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ [b]ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΩ[/b] ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ,...μην κοιτας που δεν μιλαω ....

(τεσπα ειπα σε λιγο φευγω ..παω μαθημα μετα γιατρο και μετα σε ενα κρεβατι .... να ρηξω πανω το παιδι μου (πολυ ποπιουλαρ ειναι το ατιμουτσικο ...ολο αυτο ζητανε εμενα κανεις μπουχαχαχαχα...χαχαχα)

NA TA ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ ΣΥ!!! ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ!!!!!

ναι ναι ρουλα

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΩ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ,...μην κοιτας που δεν μιλαω ....

δεν θα σου απαντήσω τώρα εδω για το κρεβάτι :lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(προσωπικό μου θέμα μαρή την ρώτησα!!!! ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ????)

δεν θα σου απαντήσω τώρα εδω για το κρεβάτι :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Aυτο δεν ειναι φορουμ, το κλουβι με τις τρελλες ειναι!

ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...