Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στερεες και εμετος με βλενη...τι συμβαινει;

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα....εχω ενα μωρακι 8μιση μηνων 8,5 κιλα και τωρα τελευταια αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα....τρωμε στερεες απο τον 6το και εχει λιγες μερες που μετα την κρεμα κυριως κανουμε εμετο με βλενη.....περιτο να επισημανω οτι εχουμε παλλινδρομηση και αλλες φορες το καταπινει αυτο που βγαζει και αλλες παλι κανει κανονικο εμετο.....το επισημανα στον παιδιατρο και με συμβουλεψε μικρα γευματα και πολλα για λιγες μερες μεχρι να περασει.....η αληθεια ειναι οτι βελτιωθηκε αλλα απο εχθες βλεπω οτι παλι κανει εμετο με βλενη μονο στις στερεες και πολλες αναγωγες απο βρεφος στο γαλα κατι πουμεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει ουτε βελτιωθει και ο γιατρος οσον αφοτα τις αναγωγες μου ειπε οτι θα περασει με την παροδο του χρονου κοντα στο ενα ετος.....τι γινεται ομως με το αλλο θεμα που με στεναχωρει???? υπαρχει καμια μανουλα που να το αντιμετωπισε???? ευχαριστω....εκ των προτερων.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καλημερα....ολες αυτες τις μερες αναρωτιεμαι αν αυτηη βλενη ειναι μυξουλα που αντι να βγαινει απο την μυτουλα την καταπινει και παει στο στομαχακι της....και επειτα την κανει εμετο.....παιζει τετοια περιπτωση;;;;;

κοαλακι απο τοτε με το θεμα του υπνου σου ανεφερα οτι κατι το πειραζει απο το γαλα, καποια αλλεργια η δυσανεξια σε κατι.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

κοαλακι απο τοτε με το θεμα του υπνου σου ανεφερα οτι κατι το πειραζει απο το γαλα, καποια αλλεργια η δυσανεξια σε κατι.

Και εγω εκει καταληγω αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω....κατι μαλλον στις κρεμες που τρωμε το απογευμα....μας πειραζει...τρωμε σιταλευρο, ρυζαλευρο, δημητριακα με μελι και μπισκοτο....σε ευχαριστω παντως για ακομη μια φορα....

Και εγω εκει καταληγω αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω....κατι μαλλον στις κρεμες που τρωμε το απογευμα....μας πειραζει...τρωμε σιταλευρο, ρυζαλευρο, δημητριακα με μελι και μπισκοτο....σε ευχαριστω παντως για ακομη μια φορα....

καλησπερα..εαν το μωρακι σου εχει αλλεργια στο αγελαδινο λογικο ειναι ομως να κανει εμετο εφοσον οι κρεμες περιεχουν γαλα..δοκιμασε να μην δινεις για καποιο διαστημα κρεμα κ να δινεις ξανα φρουτο η' σουπιτσα κ να δεις πως παει..κριμα ειναι να παιδευεται το μωρακι σου

Xc60p3.png ghL0p3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...