Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βάρος κ ύψος μωρού 9,5 μηνών [είναι φυσιολογικό;]

Recommended Posts

Καλησπερα. Η μικρη μου ειναι 8 μηνων και εχει βαρος 6.250.Γεννηθηκε 3 κιλα.Μεχρι τον 3ο μηνα επερνε κανονικα βαρος. επαθε ομως ουρολοιμωξη και απο τοτε δεν πηρε τα πανω της. Εχουμε κανει ενα σωρο εξετασεις. ολες καλες. το υψος και η περιμετρος κεφαλιου ειναι στο 75 στο διαγραμμα. και ειναι ζωηρωτατη.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιός μου είναι 4 ετών είναι 13 κιλά κι 96 εκ ύψος .εχει δυασνεξία στη λακτόζη και κάνουμε ειδική διατροφή. η κόρη μου είναι 11 μηνών 10 κιλά και περπατάει .τα άκρα αντίθετα. τον γιόμου τον έχουμε τρελάνει στις εξετάσεις . :roll:

• 3 χρόνια μετά...

Καλησπερα κι από μένα,η κόρη μου γεννήθηκε στις 36 κι 4 ,2570 κι 48 εκατοστα ,τώρα εννέα μηνων είναι 7600 κι 68εκ. Ανυσηχώ δεν είναι λίγο μικροκαμωμένη;;

• 5 months later...
:o Ουάου! Να σου ζήσει!

καλημέρα και απο εμένα!! και εμεις είμαστε 82υψος και 9,150γρ. και είμαστε μόλις 8 μηνων..(φαινομαστε αδύνατη στο μάτι, αλλα η μεσουλα μου το ξερει)..το ίδιο λέει η παιδίατρος μας, ότι έχουμε άλλη ανάπτυξη μεν, αλλα φυσιολογική δε

...στον 4,μήνα ήμασταν και εμεις 68 υψος και 6,400 γραμ...

΄Βλέπω διαφορά σε σχέσει με άλλα μωρα στην ηλικία του γιου μου... και στην συμπεριφορά, καθως και στην ανάπτυξη την σωματική......δεν ξερω που οφείλετε??

εντάξει!! ψηλος είναι ο μπαμπας μας-1,94 και εγω μόλις 1,62...

ισως μοιαζει φοβερα του αντρα μου!!;)

Διαφημίσεις

Καλε γιατι να φαει και αλλο το παιδακι ??

μια χαρα ειναι ..

Μερικες φορες ειναι υπερβολικοι αυτοι οι γιατροι ...

Να την χαιρεσαι την κουκλα σου ..

το φανταζεσαι μετα να παχυνει και να σου λεει η γιατρος για ειδικη διατροφη για μειωση του βαρους ??

συμφωνώ.........είναι υπερβολική οι γιατροι καμια φορά!! το κάθε παιδάκι έχει δικό του ρυθμό, αλλα τρώνε πολύ και άλλα λίγο....αρκεί να πέρνει τις βιταμίνες απο διάφορες τροφές, ας μην τα πιέζουμε....και τρελενόμαστε με αυτα που μας λενε!!

εμένα πάλι είναι φαγάνας, τρώει πάρα πολυ!! να του κάνω δίαιτα?? σαφώς όχι...τρώει 6-8 γευματα....και πολλές φορές τον σταματάω εγώ!! το βάρος που πέρνει είναι 400 με 500 γρ. περιπου ανα μήνα....αλλα πινει 850ml γαλα ημερισίως, γιαουρτάκι, φρούτα-κρέμα, μεσιμεριανό, αυγό, και έξτρα κανενα φρουτο....

αμα σε δει να τρως,:) έρχετε μπουσουλοντας και φωναζει μαμ...

η γιατρος μου είπε στο νοσοκομειο θα το στειλεις.... τελικά και εκεινη καταλαβε ότι είναι του παιδιου αυτή η αναπτυξη..

• 5 χρόνια μετά...
1 hour ago, ΚατεριναΣκ είπε:

Για πειτε βρε κοριτσια ποσο υψος και βαρος εχουν τα μωρακια σας περιπου 9 μηνων? Εμενα ειναι 76,5 και 7,400.. Ειμαστε λιγο αδυνατουλες...

Καλησπερα κοριτσι να σου ζησει το κοριτσι σου το ψηλο,και λιγο αδυνατο.Εγω εχω ενα αγορακι.9,5 μηνων πριν ενα μηνα ειμασταν 8.800 και 73 εκ.Τρωτε καλα;Εμεις τρωμε πολυ καλα παροτι μας ζοριζουν τα δοντακια μας

3 ώρες πρίν, comet είπε:

Καλησπερα κοριτσι να σου ζησει το κοριτσι σου το ψηλο,και λιγο αδυνατο.Εγω εχω ενα αγορακι.9,5 μηνων πριν ενα μηνα ειμασταν 8.800 και 73 εκ.Τρωτε καλα;Εμεις τρωμε πολυ καλα παροτι μας ζοριζουν τα δοντακια μας

:)επισης.. Μια χαρα ειναι ο αγορινας σου.. ναι τρωμε πολυ καλα.. Πινουμε το πρωι το γαλα μας (στηθος) και τρωμε ή αυγουλακι ή μια φετα ψωμι του τοστ με τυρι cotage μετα κατα της 11 θα φαμε φρουτο κατα τις 14 το μεσιμεριανο μας, στις 16 παλι φρουτο, στις 18 κρεμα δημητριακων και στις 20:30 πινουμε γαλα ξενο περιπου 200 ml.. Αλλα κιλα δεν παιρνουμε.. Μαλλον εχει παρει απο μενα ειμαι 1,78 και 55 κιλα :-P

On 23/1/2019 at 4:01 ΜΜ, ΚατεριναΣκ είπε:

:)επισης.. Μια χαρα ειναι ο αγορινας σου.. ναι τρωμε πολυ καλα.. Πινουμε το πρωι το γαλα μας (στηθος) και τρωμε ή αυγουλακι ή μια φετα ψωμι του τοστ με τυρι cotage μετα κατα της 11 θα φαμε φρουτο κατα τις 14 το μεσιμεριανο μας, στις 16 παλι φρουτο, στις 18 κρεμα δημητριακων και στις 20:30 πινουμε γαλα ξενο περιπου 200 ml.. Αλλα κιλα δεν παιρνουμε.. Μαλλον εχει παρει απο μενα ειμαι 1,78 και 55 κιλα :-P

Εσας πως ειναι το προγραμμα φαγητου?? Πρεπει να ειναι πολυ κοντα τα μωρακια μας.. Ποτε γεννησες?? @comet

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...