Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ --- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες σας για τις ευχές!!!!!

Περάσαμε πολύ καλά!! Ο μπεμπάκος - Αλέξανδρος ήταν πολύ ήσυχος και δεν έκλαψε καθόλου!!

Η βάφτισή μας ήταν να γίνει στις 13:00 αλλά προκειμένου να βγάλει και άλλα λεφτά η εκκλησία, έβαλαν και αλλη μια βάφτιση στις 12:30 και φυσικά η δικιά μας καθυστέρησε!!! Ξεκίνησε στις 13:30 και φυσικά ο παπάς την πήγε τρέχοντας.... δεν καταλάβαμε τι έλεγε!!! Με το που πήγαμε κοντά στη κολυμπήθρα μου είπε αμέσως να ξεντύσω τον μικρό και ...... σε 20' (το πολύ λεπτά) είχαμε αρχίσει να χαιρετάμε!!!! Ο μόνος ευτυχής με την εξπρές βάφτιση ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος στις χαιρετούρες είχε ήδη κοιμηθεί!!

Τα μπαλόνια που είχα βάλει έξω φανήκαν πολύ λίγο γιατί υπήρχαν της προηγούμενης βάφτισης. Στην εκκλησία ξεχάσαμε το στολισμό της κολυμπήθρας και ένα καλαθι τα οποία εξαφανιστήκαν!!

Θυμάστε που είχαμε δίλημμα για το όνομα;;

Πάμε μέσα στο γραφείο της εκκλησίας για να υπογράψουμε και τι μας λένε; Οι δύο προηγούμενες βαφτίσεις είχαν και αυτές το ίδιο όνομα. Εκείνη τη στιγμή και εγώ και ο άντρας μου σκεφτήκαμε να το αλλάξουμε και να το κάνουμε Αχιλλέα αλλά κανείς δε μίλησε.

Τα σχόλια για τις μπουμπουνιέρες και τα γλυκά ήταν θετικά. Σε όλους άρεσαν πάρα πολύ! Ειδικά τα χρώματα! Μπλέ-γαλάζιο-πορτοκαλί. Ακόμα δεν ξέρω σχόλια για το γλυκό.

Στο τραπέζι περάσαμε παρα πολύ ωραία!!!!

Ήμουν και εγώ μια κουκλάρα, ΟΛΟΙ το έλεγαν αυτό. Το ακούς Ωμαμά;; Αφού ούτε εγώ με περίμενα τόσο κούκλα. Φτου μου!

Στο άκουσμα του ονοματος τα πεθερικά έσκυψαν το κεφάλι αν και το ήξεραν και άκουσα και κουτσομπολιά ότι νευρίασαν.

Φωτό δεν ξέρω να βάζω! Πείτε μου!

Όπως στα όσκαρ να ευχαριστήσω: τη Λαμπρινή (χρυσοχέρα), Ωμαμα, Αρτεμις, Poopsie, vera, bionic,stalitsa, xrysalis, politimi και τους γονείς μου!

Ευχαριστώ πολύ!! Να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας!

ΥΓ. Τελικά πιο πολύ άξιζε η διαδικασία των προετοιμασιών!

Διαφημίσεις

4387lth377pgzn.gif

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Αλέξανδρος!!!

Να είναι πάντα γερός ,ευτυχισμένος και καλότυχος κι εσείς να τον καμαρώνετε να προοδεύει και να πραγματοποιεί τα όνειρά του!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...