Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα σας??

Recommended Posts

να ξερεις ποσο ταυτιζομαι!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

και γω λεπτη ειμαι, ξεκινησα με 66 κιλα κ 175 υψος, αλλα κ παλι...5 κιλα,πολλα ειναι! δε βαριεσαι!

μπρουμυτα κοιμασαι; εγω ακομα,ναι.

Δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμυτα λογω της κοιλιας μου μονο στα πλαγια βολευομαι και εκει καμια φορα με πιανει ο αριστερος γοφος μου!!εγω απο 42 κιλα ξεκινησα τωρα ειμαι 47 και το μονο που εχω κανει ειναι μια κοιλομπαλιτσα!!!περιμενω πως και πως ποτε θα το ακουσω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεχρι τελος του πεμπτου ημουν στα τρια κιλα! ισα που ειχα στρογγυλεψει! τωρα πια τελος του 7ου εχω γινει σαν αεροστατο ! ολοι με ρωτανε αν ειμαι στο μηνα μου ! πηρα αλλα 9 κιλα και συννεχιζω να δω τι θα γινει ! :?

μεχρι τελος του πεμπτου ημουν στα τρια κιλα! ισα που ειχα στρογγυλεψει! τωρα πια τελος του 7ου εχω γινει σαν αεροστατο ! ολοι με ρωτανε αν ειμαι στο μηνα μου ! πηρα αλλα 9 κιλα και συννεχιζω να δω τι θα γινει ! :?

ισχυει δλδ οτι στον 5ο φουσκωνουμε ε;;

Χρονια πολλα και καλα σε ολες!!!εχω σκασει αν ειναι ολα καλα με το ζουζουνι μου γιατι δεν το εχω νιωσει ακομα ξαι νομιζα οτι το ειχα νιωσει λιγο πριν την αυχενικη*γουργουριτα>) αλλα εκανα μαλλον λαθος τωρα πια τιποτα!!!θα σκασω!!!πριν μια εβδομαδα εκανα υπερηχο και ηταν μια χαρα!!!

Χρονια πολλα και καλα σε ολες!!!εχω σκασει αν ειναι ολα καλα με το ζουζουνι μου γιατι δεν το εχω νιωσει ακομα ξαι νομιζα οτι το ειχα νιωσει λιγο πριν την αυχενικη*γουργουριτα>) αλλα εκανα μαλλον λαθος τωρα πια τιποτα!!!θα σκασω!!!πριν μια εβδομαδα εκανα υπερηχο και ηταν μια χαρα!!!

ειναι πολυ νωρις βρε. σε κανα μηνα θ αρχισεις να καταλαβαινεις.μη φοβασαι

Διαφημίσεις

ειναι πολυ νωρις βρε. σε κανα μηνα θ αρχισεις να καταλαβαινεις.μη φοβασαι

λες βρε κοριτσι......μαλλον βλακειες αισθανομουν!!!μακαρι να ειναι ολα καλα!!περιμενω πως και πως!!

λες βρε κοριτσι......μαλλον βλακειες αισθανομουν!!!μακαρι να ειναι ολα καλα!!περιμενω πως και πως!!

εγω μπαινω το σαββατο στην 16η και μου πε η γιατρος μου οτι σε κανα μηνα θα καταλαβω το μωρο. λογικο δν ειναι;; 12 εκατοστα σε μια μπαλα με νερο, τι να καταλαβεις;;;:P:p:p

εγω μπαινω το σαββατο στην 16η και μου πε η γιατρος μου οτι σε κανα μηνα θα καταλαβω το μωρο. λογικο δν ειναι;; 12 εκατοστα σε μια μπαλα με νερο, τι να καταλαβεις;;;:P:p:p

χαχαχαχαχαααχα!σωστη περιγραφη!!!!:P:pαντε να δουμε!! εχουμε 4 ημερες διαφορα εγω σημερα κλεινω 16 εβδομαδες!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ειναι κανονας τελικα οτι φουσκωνουμε στον πεμπτο ! εγω παντως φουσκωσα απο το φαι και τα γλυκα :lol::lol::lol::lol: χαχαχα !!

χελωνιτσα μην ανχωνεσαι και να ηταν το μωρο αυτο που ενιωσες δεν παει να πει οτι θα το καταλαβαινεις καθε μερα! εμενα ξεκινησε κατα την 16-17 εβδομαδα αλλα δεν το καταλαβαινα σε καμια περιπτωση καθημερινα μεχρι και την 22 εβδομαδα νομιζω που πλεον κλωτσαγε συνεχεια και καθε μερα !

Χελωνίτσα, πιθανώς και να μην αισθανόσουν βλακείες! Εγώ τον άκουσα πρώτη φορά περίπου στη 13η βδομάδα ακριβώς μετά την αυχενική (μάλλον γιατί με πίεζε πολύ με το μηχάνημα) και ένιωθα πολύ πολύ σπανίως μερικές κλωτσίτσες, τόσο ανεπαίσθητες που δεν μπορούσα να πω με βεβαιότητα αν ήταν το μωρό, τα έντερά μου ή κάποιος μυς. Και φυσικά περνούσαν μεεεέρες χωρίς να νιώσω απολύτως τίποτα και αγχωνόμουν γιατί είχα και τη γιαγιά μου που με είχε τρελάνει στην κυριολεξία, λέγοντάς μου πόσο νωρίς άρχισε να τα νιώθει εκείνη και ότι ο μπέμπης μου βαριέται (πωπω πόσο νευρίαζα που μου τον "κατηγορούσε" :mad: !!!!) κλπ. Ε, να μην τα πολυλογώ, είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω αρχίσει να τον νιώθω τακτικά εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Σαν δώρο Χριστουγέννων!! Και πάλι, μην φανταστείς ότι τον νιώθω όλη μέρα, απλά όταν χαλαρώνω, συνήθως αρχίζει τα χορευτικά του και τις βόλτες πέρα δώθε.

KUISp2.png

Σημερα ρωτησα το γιατρο μου ποτε θα το ακουσω και μου ειπε τελος Ιανουαριου επισης μου ειπε οτι τελικα θα παω για υπερηχο γυρω στις 15 Ιανουαριου που θα ειμαι 19 εβδομαδων για να κανω β επιπεδου εναι λιγο νωρις??

Διαφημίσεις

Σημερα ρωτησα το γιατρο μου ποτε θα το ακουσω και μου ειπε τελος Ιανουαριου επισης μου ειπε οτι τελικα θα παω για υπερηχο γυρω στις 15 Ιανουαριου που θα ειμαι 19 εβδομαδων για να κανω β επιπεδου εναι λιγο νωρις??

τελος ιανουαριου; δλδ ποσων εβδομαδων; 21,καπου εκει;

για την αυχενικη, δε ξερω...νομιζω καπου εκει γινεται,μεχρι την 22η.

εγω εχω ραντεβου ξανα στη γιατρο μου οταν θα μαι στην 19η, αρα λογικα κ μενα θα με στειλει στα καπακια

τελος ιανουαριου; δλδ ποσων εβδομαδων; 21,καπου εκει;

για την αυχενικη, δε ξερω...νομιζω καπου εκει γινεται,μεχρι την 22η.

εγω εχω ραντεβου ξανα στη γιατρο μου οταν θα μαι στην 19η, αρα λογικα κ μενα θα με στειλει στα καπακια

κι εσενα σε αργει!!μεχρι τις 15 του μηνος που θελει να βρεθουμε θα εχει περασει 1 μηνας και!!!!!αντε πια να το δω!!!!!

κι εσενα σε αργει!!μεχρι τις 15 του μηνος που θελει να βρεθουμε θα εχει περασει 1 μηνας και!!!!!αντε πια να το δω!!!!!

εγω ειχα το προηγουμενο ραντεβου στις 18/12 κ τωρα με πηγε στις 22/ 1!

εχεις αγχωθει ε;; αντε λιγη υπομονη..εγω εχω καιρο ακομα!!!

εγω ειχα το προηγουμενο ραντεβου στις 18/12 κ τωρα με πηγε στις 22/ 1!

εχεις αγχωθει ε;; αντε λιγη υπομονη..εγω εχω καιρο ακομα!!!

εχω αγχωθει ναι θελω να δω αν ειναι καλα!!!!!

φοβαμαι....ειχα και την αποβολη και τρεμω!!!!ασχετο απο χθες ειμαι και με συναχι χαλια!!

νομιζω τωρα, εχουν μειωθει οι πιθανοτητες αποβολης. μη φοβασαι... κ γω φοβομουν στην αρχη αλλα τωρα δε το σκεφτομαι! περιμενω πως κ πως να κουνηθει γιατι τωρα νιωθω οτι μονο χοντραινω!

νομιζω τωρα, εχουν μειωθει οι πιθανοτητες αποβολης. μη φοβασαι... κ γω φοβομουν στην αρχη αλλα τωρα δε το σκεφτομαι! περιμενω πως κ πως να κουνηθει γιατι τωρα νιωθω οτι μονο χοντραινω!

χαχαχαχαχαχαχα!!!αφου ειπαμε δεν εχουμε αναγκη εμεις!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...