Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Recommended Posts

εγω παντως εχω πολλες συσπασεις σπο τον 5 μηνα και τωρα εχω παρα πολλα πετρωματα την μερα αμετρητα χθες ειχα την ωρα κανα 6 και με τραβουσε η κοιλια λες και θα εσκαζε! εχω και εντονους πονους περιοδου ειμαι ξαπλα εντελως μονο για κακακια παω και γενικος καθε μερα που περνει ειναι υπερ του μωρου γιατι δεν ξερω ποτε μπορει να γεννησω βρισκομαι σε επαπειλουμενο τοκετο ειπε ο γιατρος και μπορει να παω ετσι μεχρι το τελος αλλα μπορει να γεννησω και ανα πασα στιγμη δυστηχως.. το ευτηχημα ειναι οτι ειμαι στην 30 βδομαδα και το μωρο ειναι βιωσιμο

uiphp3.png

• 3 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..ξερω πως οι περισσοτερες εχετε γεννησει οποτε σας ευχομαι να χαιρεσστε τα μικρα αγγελουδια σας..

εγω ειμαι στην 25εεβδομαδα κα ι απο χθες εχω καθε 10-20-30λεπτα πετρωμα στη κοιλιτσα μου,μου η γιατρος μου πως θελει ξεκουρασει πολυ και πως ο τραχηλος μου ειναι κλειστος οποτε μεχρι στιγμης ολα οκ να μη ανυσηχω....μου εδωσε και τα γιουτοπαρ μισο χαπι πρωι μεσημερι βραδυ,και ειμαι ξαπλα μονο για μεσημεριανο και τουαλετα σηκωνομαι,δοξα το θεο δε εχω για τη ωρα τουλαχιστον ταχυκαρδιες,για ναδουμε.

σημειωνω καθε ποτε μου πετρωνει για να ξερω που βρισκομαι,καποια που να το εχει ζησει απο τον 6μηνα ας μου πει υπαρχει πιθανοτητα να παω μεχρι τελους(απριλη θα πρεπει να γεννησω)καποια πουεζησε το ιδιο ας μου πει την εμπειρια της σας παρακαλω πολυ

Aaicm8.png[/url].

zdDEm8.png[/url]

εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πετρωματα που ενω τα ειχα καθε 30 λεπτα εφτασαν καθε 10 λεπτα και μετα καθε 5 λεπτα!φοβηθηκα και πηρα τηλ το γιατρο μου αυτος μου ειπε να παρω τροφοκαρντ 3 την ημερα μου εδωσε κ ενα υποθετο για 2 μερες και απο τοτε ηρεμησαν τα παντα και εφτασα στην 41 εβδομαδα για να γεννησω!μου ειχε πει τοτε να παρακολουθω τις συσπασεις και αν διαρκει για πανω απο μισο λεπτο τοτε ν ατον ξαναπαρω!παντως παρολα αυτα τα πετρωματα μ εβαλε στον καρδιοτοκογραφο και δεν ειχα καμια συσπαση !

• 3 months later...

κοριτσια, καλησπερα και Χριστος Ανεστη!!! Μπηκα στο μηνα μου και το μονο αγχος που εχω(για την ωρα τουλαχιστον) ειναι πως θα ξεχωρισω τις συσπασεις που προμηνυουν τοκετο!!!! Εχω αγχος γιατι κιεγω σαν εσας ειχα συσπασουλες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα σχεδον μονο μετα το φαγητο. Και χθες ειχα αλλα ηταν οι συσπασεις που ενιωθα ολο αυτο το διαστημα. Σαν ερθει ομως η μεγαλη ωρα πως θα το καταλαβω???:confused::confused:

Σαν ερθει ομως η μεγαλη ωρα πως θα το καταλαβω???:confused::confused:

Θα σου πω εγώ τί είχα πριν γεννήσω αλλά να θυμάσαι ότι τα συμπτώματα διαφέρουν από κοπέλα σε κοπέλα. Το απόγευμα πριν γεννήσω είχα λίγο αίμα και το πρωί που γέννησα είχα καφέ υγρά και βλέννες. Νερά δε μου'σπασαν.

Όσον αφορά στις συσπάσεις δεν είμαι το πιο αξιόλογο παράδειγμα καθώς λίγες ώρες πριν γεννήσω ένιωθα μεν πόνους αλλά επειδή ερχόντουσαν σε άσχετα διαστήματα (και όχι με σταθερή διαφορά ο ένας πόνος απ'τον άλλον) και επειδή πόναγα πολύ λίγο (σαν να περίμενα περίοδο) ήμουν σίγουρη ότι είχα τις ψεύτικες ωδίνες. Τελικά όμως γέννησα λίγες ώρες μετά :P

Ap1rp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
κοριτσια ηθελα να ρωτησω το εξης: αν η μητρα μου κανει συσπασεις αλλα εγω δεν το καταλαβω κ δε δωσω σημασια, τι γινεται;;;;;;

ειναι λιγο δυσκολο να μην το καταλαβεις νομιζω.. εκτος και αν εχεις πολυ μικρες οποτε και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. σε ποια εβδομαδα εισαι?

ειναι λιγο δυσκολο να μην το καταλαβεις νομιζω.. εκτος και αν εχεις πολυ μικρες οποτε και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. σε ποια εβδομαδα εισαι?

μπηκα 38η!

δες και λιγο το ιστορικο της μαμας σου και φυσικα εαν εχεις κοντο τραχηλο ειναι θεμα χρονου απο την στιγμη που θα πονεσεις.. παντως σιγουρα επειδη και γω ταλαιπωρουμαι με συσπασεις ολο αυτο το διαστημα, θα εχεις πονους συχνους μαζι με τις συσπασεις. εχε το νου σου και ολα θα πανε καλα!!!!;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...