Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κούνια και μπουυυυυμμμμμ... παρ' τον κάτω!

Recommended Posts

Eliza, θα το ψάξω!

γενικά έχω κι άλλο θέμα! το δωμάτιο είναι πολύ μικρό και αναλογίζομαι τί θα γίνει όταν έρθει κανένα αδερφάκι! μην παρω κάτι τώρα και σε 2-3 χρόνια φάει πέταμα! κρίμα είναι!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

:lol::lol:

Καλά μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε, εγώ πάντως θα σας πω την προσωπικη μου εμπειρία - επιλογή: ό μικρός μου εδω κι ένα μήνα κοιμάτε με το στρώμα στο πάτωμα!!!!

:oops:

Απ τη μια είχαμε προβλήματα που είχαμε με τον ύπνο, φοβόμουν κι εγω μη χτυπήσει και έτρεχα πανικόβλητη και τον επερνα απ' την κούνια!!! (Μου είχε χτυπήσει και μια φορά μπροσπα στα μάτια μου!!!) :shock: Το αποτέλεσμα ήταν να την καταβρεί στο κρεβάτι μου και να μην ξεκολάει....

Λοιπόν αφου στρώσαμε όλο το δωμάτιο με χαλί βάλαμε το στρώματακι της κούνιας του κάτω...στην αρχη έπεφτε (ε...απο 10 πόντους επάνω σε χοντρό χαλί τι να καταλάβει; συνέχιζε τον ύπνο του...)τώρα πια το συνήθησε...

Είμαστε λίγο σαν τους τσιγκάνους αλλά την έχει καταβρεί...όταν νυστάξει πάει μόνος του και κυλιέτε στο στρωματακι του.... :D

Το μόνο ασχημο είναι ότι πολλές φορές επειδη κλαίει τη νύχτα και πάω για να τον ηρεμίσω..... ξυπνάω στο πάτωμα πιασμένη!!!

Ελπίζω πως σε λίγο καιρό θα μπορούμε όταν σταθεροποιηθεί λίγο να επαναφέρουμε την κούνια χωρις τα κάγκελα!!!

Είδομεν!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...