Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Παρόλο που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας απο πριν μεινω έγκυος, είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Είμαι 29 χρονών και τα Χριστούγεννα εμαθα ο,τι ήμουν εγκυος. Το θελαμε πάρα πολύ και οταν το μάθαμε ειχαμε ενθουσιαστεί απίστευτα! Απο τις πρώτες μέρες δεν αισθανόμουν καλα. Ενιωθα φοβερή κούραση χώρις να έχω κανει τίποτα. 2η μερα καθυστέρησης είχα β-χοριακη 380 και 2 μερες μετα 1270. 5 εβδομάδων εκανα τον πρωτο υπέρηχο κ είδαμε σακο κ έμβρυο. Πολυ μικρούλι αλλα υπήρχε. 7 εβδομάδων ξαναπηγα και ακούσαμε την καρδουλα. 2-3 μερεσ μετα άρχισα να εχω ποναλάκια χαμηλά αλλά οχι κατι έντονο. Όπως πονούσα κ τις πρώτες μέρες.

Πήρα το γιατρό τηλεφωνο και μου είπε να παω να με δει. Μου έκανε υπέρηχο και δεν ακουγόταν η καρδια. Ενιωσα να χάνω τον κόσμο. Το οτι θα έχανα το μωρό ηταν μία παράμετρος που ποτέ δεν είχα υπολογίσει. Ενιωσα οτι είχα βγει απο το σώμα μου και παρακολουθούσα τα γεγονότα να συμβαίνουν σε καποιον αλλον.

Περασαμε ενα απαίσιο βράδυ μεχρι να ξημερώσει και να ξαναπάω στο νοσοκομείο για εισαγωγή. Μου ξαναέκανε υπερηχο μήπως και είχε γινει κάποιο λάθος αλλά τιποτα...

Σε λίγη ώρα ξεκίνησα τα χαπια για να αποβάλω. Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο. Βγήκε καθαρος. Δεν είχε κατι χρωμοσωμικο.

Ξέρω οτι είναι πολυ συχνο αυτό που μου συνεβη αλλα αυτό δεν το κάνει λιγότερο επώδυνο για όποια γυναίκα το έχει νιώσει. Σε γενικές γραμμες είμαι καλά ψυχολόγικα, βέβαια όχι όπως ήμουν πριν, αλλα ανησυχώ παρα πολυ για τις επόμενες εγκυμοσύνες μου. Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν αντέχω ούτε να το σκεφτω οτι θα μπορούσα να ξαναζήσω αυτην την απαίσια εμπειρία.

Ανυπομονώ να μου έρθει περίοδος. Θελω να τελειώσει αυτός ο "Μήνας της αποβολής". Θελω να παω παρακάτω.

Η αποβολή έγινε στις 25/1 και περίπου σε 20 μέρες καθάρισα τελείως. Αν καποια εχει περάσει το ίδιο και θυμάται, σε πόσες μέρες μετά την αποβολή σας ήρθε περίοδος

Διαφημίσεις

φιλη μου γεια σου.το καλοκαιρι που μας περασε περασα το ιδιο με σενα στην τριτη μου εγκυμοσυνη.και μαλιστα 10 εβδομαδων ακριβως.κι εμενα ολα καθαρα εδειξαν δυστηχως συμβαινει πιο συχνα απ οτι νομιζουμε.περιοδος μου ηρθε στις 33 μερες απο την αποξεση.μετα απο 6 μηνες και συγκεκριμενα την ημερομηνια της πητ μου εκανα το τεστ και ηταν θετικο.σημερα ειμαι στην 10 εβδομαδα και δοξα το θεο ολα πανε καλα.το θετικο ειναι πως εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να ξανααποβαλεις με καποια που δεν απεβαλε ποτε.καλο θα ηταν να αφησεις ενα διαστημα 3-4 μηνων πριν ξαναμεινεις (γιατι θα ξαναμεινεις πολυ ευκολα)και θα σου προτεινα σε συνεργασια με τον γιατρο σου παντα να κανεις εξετασεις που απαιτουνται.ευχομαι με το καλο συντομα να ξαναγεμισει η κοιλιτσα σου.

Αγορακια μου σας λατρευω!!

pigkouina λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου κ σου ευχομαι σωματικη αλλα κυριως ψυχολογικη αναρωση.

εγω ειχα κανει αποξεση ,ο γιατρος δεν μου ανεφερε ποτε τα χαπια κ αδιαθετησα 30 μερες μετα.

βεβαια με ειχε προειδοποιησει οτι μπορει να αργησει να ερθει κ οπως διαβασα σε αλλα τοπικ πολλες κοπελες αδιαθετησαν κ 40 μερες μετα.

ελπιζω να σε βοηθησα....

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ.ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΒΑΛΛΕΣ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΞΕΝΟ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

εγώ καλή μου αδιαθέτησα 50 μέρες μετά, ναι 50......μαρτύριο ήταν......παίζει να είμαι και από τις εξαιρέσεις βέβαια, συνήθως έρχεται πιο νωρίς!!!!

να σκέφτεσαι θετικά από δω και πέρα και να ξέρεις ότι την επόμενη φορά όλα θα είναι με αίσιο τέλος!!!!!

ο φόβος πάντα μένει κατά βάθος αλλά η αγωνία και το θέλω για ένα παιδάκι νικάνε τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακάρι να σου έρθει σύντομα και όταν θελήσετε να ξεκινήσετε για μία νέα εγκυμοσύνη!!!!!!

LzEcp2.png

Διαφημίσεις

νιβι αν θες ελα στο παρεντςκαφε.ειμαστε πολλες για τον οκτωμβριο.διαφωνω μονο στο να μην περιμενει.η μητρα δεν ειναι ετοιμη ακομη.

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Σας ευχαριστω πολύ για την ανταπόκριση.

Εμένα ο γιατρος μου είπε οτι μπορώ κ αμέσως.Επειδη δε με πειραξε δλδ κ η αποβολή έγινε με "φυσιολογικο τροπο" η μητρα μου είναι καλα. Απο πριν την αποβολή είχα έντονες εκκρισεις σκουρες κιτρινες. Μου έκανε τοτε μια καλλιέργεια για μυκητες κ βγηκε καθαρή. Η κοπέλα απο το εργαστήριο που μας έβγαλε τον καρυότυπο μου είπε οτι αφού δεν υπήρξε χρωμοσωμική ανωμαλια, ένα ενδεχόμενο είναι να επιασα καποιο μικροβιο αλλα όχι του κόλπου αλλα πχ στισ σαλπιγγες, οποτε θελει αλλου είδους καλλιεργεια. Τωρα που καθάρισα έχω ακομα εκείνα τα κιτρινα υγρα που είχα και στην εγκυμοσύνη. Δευτέρα ή Τρίτη θα κανονισω να κάνω ξανα β-χοριακη να σιγουρευτω οτι έχει μηδενιστει γιατι πριν 3 εβδομαδες που εκανα ηταν 378 και θα πάω στο γιατρό να συζητήσουμε το θέμα τουυ μικροβίου. Θελω να ξαναμείνω έγκυος αμεσα. Πριν μείνω έγκυος το ήθελα πάρα πολυ. Τωρα που ένιωσα την εμπείρια της εγκυμοσύνης, αν κ σύντομη, εχουν ξυπνήσει μεσα μου διαφορα ένστικτα κ θελω παρα πολύ να το ξανανιώσω. είμαι πιο έτοιμη απο ποτέ. Απλα θέλω πρώτα να σιγουρευτώ οτι εχω καθαρίσει απο κάθε είδουν μικροβιο γιατι πιστεύω οτι αυτα τα υγρα κάτι σημαίνουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΣΩ ΑΛΛΑ ΣΕ 3 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ.ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΘΕΛΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΗ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?ΕΓΩ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

εμενα μου ηρθε η περιοδος στις 35 ημερες μετα την αποβολη και ξαναειμεινα εγκυος 3 μηνες αργοτερα..ευτυχως ολα πηγαν καλα τη 2η φορα. Να μην ανησυχεις. Σου ευχομαι γρηγορα να ξαναπιασεις το σπορακι σου.

Διαφημίσεις

Κι εγω ειχα παλινδρομη στην πρωτη εγκυμοσηνη. Δεν εκανα αποξεση καθαρισε μονη της η μητρα. Η περιοδος μου ηρθε στις 30 μερες περιπου κανονικα δηλαδη. Οταν πηγα στο γιατρο να με δει μετα την αποβολή μου ειπε να δοκιμασω αμεσως αλλα εγω περιμενα και μια περιοδο να περασει. Μετα εμεινα αμέσως εγκυος και παρ ολο που ειχα δυσκολη εγκυμοσηνη τελος καλο ολα καλα και θεωρω οτι το πρωτο ηταν τυχαιο γεγονος γιατι δεν το πηγαμε για εξεταση.

Τώρα είμαι στην 38 ημέρα και ακομα δεν μου έχει έρθει περίοδος. Εχω έντονεσ εκκρισεις όμως και φοβάμαι μήπως έχω καποιο μικρόβιο. Θα πάω αυριο να κάνω μια β-χοριακη να σιγουρευτώ ότι μηδενιστηκε κ θα πάω στο γιατρο να μου κάνει καμία καλλιέργεια και κανένα υπέρηχο.Θελω να ξαναμείνω άμεσα έγκυος αλλα πρώτα θέλω να σιγουρευτώ οτι δεν έχω τιποτα παθολογικο (μικροβια, μύκητες κλπ).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...