Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ.Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΜΑΖΙ " ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΠΤΙ ΜΑΣ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΕΧΘΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ,ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ .ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ? Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι η κ. Στυλιανακη αλλα θα σου πω τι γινεται με εμας.

Μεχρι πριν απο λιγο καιρο ο γιος μου για να κοιμηθει ξαπλωναμε και οι δυο μαζι και μολις τον επαιρνε ο υπνος εφευγα.

Τωρα κοιμαται μονος του. Ειναι φασεις που περνανε τα ατιμουλικα.

Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο τρομερο να ξαπλωσεις για λιγο μαζι της.

Αν νομιζεις οτι δεν ειναι τοσο κουρασμενη και δεν θελεις να υποκυψεις αφησε την.

Αλλα ας μας πει και η πιο ειδικη κ. Στυλιανακη.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑ!! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΓΥΠΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΜΑΤΑ.Ε ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ Η ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!

Γεια σου κι από μένα μπαμπι!

Δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο η μικρή σου να θέλει την παρουσία σου για να κοιμηθεί όταν δεν βρίσκεται στο δικό της χώρο...

Μάλλον χρειάζεται χρόνο για να αισθάνεται άνετα και ασφαλής.

Κατά τη γνώμη μου, δεν πειράζει και πολύ να της κάνεις το χατήρι ' αυτές τις περπτώσεις.

θα μπορούσες ίσως να τη βάζεις στο παρκοκρέβατο αλλά να κάθεσαι μαζί της μέχρι να κοιμηθεί, να την χαϊδεύεις, να την καθυσηχάζεις κλπ. Και να της το λες από πριν ότι θα καθίσεις μαζί της για να κοιμηθεί.

Αν πάλι δεν θέλει με τίποτα να μπει στο παρκοκρέβατο, μήπως να προμηθευόσουνα κανένα προστατευτικό κάγκελο για κανονικό κρεβάτι ώστε να μπορείς να την αφήνεις εκεί που την πήρε ο ύπνος ? :roll:

Και όταν την αφήνεις -αφού κοιμηθεί- να της ψυθιρίζεις ότι αν σε χρειαστεί να σε φωνάξει και θα πας αμέσως. Ακόμα και μέσα στον ύπνο τους το καταλαβαίνουν αυτό.

KbCJp2.pngEYukp3.png

είμαι 100% σίγουρη ότι η μαμά σου λατρεύει την κόρη σου αλλά αυτό που μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό είναι ότι πιθανών η γυναίκα κάποια στιγμή να θέλησε να πάει στην τουαλέτα παράδειγμα και να ήθελε να "Ασφαλίσει" κάπου τη μικρή και να την έβαλε "με το ζόρι" μέσα στο παρκοκρέβατο όπου η μικρή το είδε πολύ περιοριστικό για τη δεδομένη στιγμή και στράβωσε

Πιστεύεις ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο? Να μπήκε η μικρή στο παρκοκρέβατο σε ώρα όχι ύπνου και σε στιγμή που η ίδια δεν ήθελε να μπει?

Μήπως να ρωτούσες και τη μητέρα σου σχετικά? Μήπως έχει αλλάξει κάτι στη ρουτίνα τους?

Διαφημίσεις

μαμα του Ωριων την λατρευει σιγουρα η μαμα μου αλλα δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.Η μικρη μου εχθες κοιμηθηκε μονη της οπως και σημερα σε ενα μονο κρεβατι διπλα στο παρκοκρεβατο.Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι δεν θελει να κοιματε στο παρκοκρεβατο το μεσημερι γιατι το βραδυ κοιματε κανονικα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...