Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ 26/9 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...

Recommended Posts

Ντινακι σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου,να μη ταλαιπωρηθεις καθολου και εσυ και το αστερι σου,και πανω απο ολα μην αγχωνεσαι,ολα θα δεις θα πανε τελεια...

Και η δικη μου η κορουλα θα ναι μια μερα μεγαλυτερη απο τον γιο σου...Γενναω και εγω στις 25/6 με προκληση τοκετου...Αντε την επομενη εβδομαδα ολες εδω για τις εντυπωσεις μας..

Με το καλο σε ολα τα κοριτσια...

Διαφημίσεις

Κοπελα μου καλη θελω να σου ευχηθω κ εγω μεσα απο την καρδια μου να κρατησεις το αγγελουδι σου αγκαλιτσα κ να νοιωσεις απεραντη ευτυχια...

Θα σε συντροφευουν η σκεψη μας κ η θετικη μας ενεργεια.

Να το φιλησεις απο ολες αυτες τις καλες θειες που σταθηκαν διπλα σας με το μυαλο τους ολο αυτο το χρονικο διαστημα κ που θα σταθουν σε ολες τις περιστασεις.

Οσον αφορα την καισαρικη μην ανησυχεις καθολου, δεν θα καταλαβεις τιποτα κ σε 5 λεπτακια θα ειστε αγκαλιτσα.

Τις καλυτερες ευχες μου!

Διαφημίσεις

Με το καλο Ντινακι!!! αχ τι μαγικη στιγμη οταν ακους για πρωτη φορα το κλαμα του μωρου σου,και εγω με καισαρικη γεννησα :D:D ειναι απιστευτη εμπειρια!!!! :D:D Δεν ειναι τιποτα η καισαρικη μην τι φοβασαι,οταν θα ερθει το νινι μεσα σε λιγες μερες θα τα εχεις ξεχασει ολα.Σου ευχομαι τα καλυτερα.Πω πω τι ωραιες στιγμες ζουμε στο φορουμ!!!! :D

DsRyp3.png

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ?

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΟΥ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!

κοριτσακι μου με το καλο να υποδεχτεις τον κουκλο σου!!

Μη φοβασαι για τιποτα, κι εγω καισαρικη εκανα, αν δεις ποσο ευκολα θα και γρηγορα θα δεις τον μπεμπαρο θα πεις αν ειναι ετσι γενναω 1000 φορες!!!

Ολα ειναι πανευκολα, να εχεις θετικη ενεργεια και μη φοβασαι για τιποτα!!Μαζι ξεκινησαμε σαυτο εδω το φορουμ, και μετα απο ενα χρονο εχω αγκαλιτσα την κορακλα μου!!! αντε αυριο θα ειναι μια συγκλονιστικη ημερα!! σου ευχομαι να σου ζησει και να το χαιρεσαι καθε μερα που περναει!!!

Διαφημίσεις

με το καλό!! ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!! :D:D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!

Όλη μας η θετική ενέργεια κοντά σου!!!

Περιμένουμε να μας ενημερώσεις...για την μεγάλη συνάντησή σας!!!

813589bl9nk26wn3.gif

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!

Όλη μας η θετική ενέργεια κοντά σου!!!

Περιμένουμε να μας ενημερώσεις...για την μεγάλη συνάντησή σας!!!

813589bl9nk26wn3.gif

Με κάλυψε η Στέλλα.

Με το καλό εύχομαι! :D

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...