Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΥΣΟΣΜΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες τα κακάκια του μωρού μου μυρίζουν αρκετά, ενώ θηλάζει αποκλειστικά.

Δεν θυμάμαι να έφαγα κάτι βαρύ, αλλά και πάλι αυτό γίνεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Δεν μπορεί να έφαγα κάτι όλες τις μέρες!

Μπορεί να είναι από κρύωμα? Δεν έχει κάτι άλλο.

ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ??? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ??? :lol::lol::lol: ( μέχρι τώρα δεν μύριζαν καθόλου. μέχρι που μύριζαν και ωραία μπορώ να πω :lol: )

1Iik.png

Διαφημίσεις

Μαλλον φυσιολογικο μου ακουγεται...μεγαλωνει το παιδι... Η δικια μου 3 μηνων εκανε κατι κενωσεις για ...εκκενωση :lol: Τα εκανε στο δωματιο και τα μυριζα απ' το σαλονι... Για να μην σου πω για τις πορδιτσες της γιατι ειναι μεσημερι και μπορει να τρως...

Αν δεν εχει αλλαξει κατι στο χρωμα μην ανησυχεις...εκτος κι αν ειναι πρασινα και υδαρη, οποτε μιλαμε για κρυωματακι

Σε ότι αφορά τις πορδίτσες της δικίας μου ( 3 μηνών) ήταν και είναι θανατηφόρες..... :shock: Αφού να φανταστείς μερικές φορές δεν τις αντέχει ούτε η ίδια... την αμολάει και μετά κλαίει... χι χι χι.... ¨οσον αφορά τα κακά της, επειδή κι εγώ την θυλάζω ναι μερικές φορές μυρίζουν... αλλά το χρώμα τους είναι μουσταρδί....

Σε ότι αφορά τις πορδίτσες της δικίας μου ( 3 μηνών) ήταν και είναι θανατηφόρες..... :shock: Αφού να φανταστείς μερικές φορές δεν τις αντέχει ούτε η ίδια... την αμολάει και μετά κλαίει... /quote]

:lol::lol::lol::lol:

ε, μα λέω κι εγώ... τόση μπόχα πιά, από ένα τόσο δα μωράκι???

και οι πορδίτσες της έτσι είναι.

Νόμιζα ότι αν θηλάζει δεν μυρίζουν, μέχρι να φάει...ΛΑΘΟΟΟΟΣ!!! :lol:

1Iik.png

Διαφημίσεις

και οι πορδίτσες της έτσι είναι.

Νόμιζα ότι αν θηλάζει δεν μυρίζουν, μέχρι να φάει...ΛΑΘΟΟΟΟΣ!!! :lol:

Μέγα λάθος! αλλά άμα φάει.... ωχ ωχ ωχ... ειδικά όταν μπήκε και το ψάρι στη ζωή μας... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

γεια σας αν και δεν θηλάζω τρωει απο έτοιμο FRISOLAC ΚΑΙ FRISOLAC COMFORT τον βάζω μια κουταλιά την ημέρα γιτί είναι δυσκίλιος πραγματικά τα κακάκια του ειναι μουσταρδεί και βρωμάνε και πώς το συνδιάζει πάντα τα κάνει την ώρα που κάθομαι να φάω δέν μπορω να το καταλάβω όσο αφορά τα αεριά του είναι το κάτι άλλο φύγε πέρα...

daf.tg

Χαχαχαχαχαχα καλοσηρθες στο κλαμπ.. παει μεγαλωσε το παιδακι σου.. βρωμισε το αντερο του με τον καιρο (δεν ειναι καινουργιο και γυαλιστερο πια) και απο δω και στο εξης θα βρωμανε (οχι παντα αλλα θα βρωμανε)..

Σε βαθμο λιποθυμιας θα ελεγα..

Εμενα πλεον μονο βρωμερα κανει.. αλλα εκει που με αποτελειωνει ειναι οταν κοιμαμαι και ερχεται και καθεται πανω στη μουρη μου.. :lol:

Ειναι το καλυτερο ξυπνητηρι.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

μόνο ξυπνητήρι ταράζετε όλο σου το σύστημα ο άντρας μου όταν τα κάνει ο μικρός αλλάζει δωμάτιο άσε τις περρισότερες φορές δεν είναι για μωρομάντηλο αμέσως για μπάνιο.φτάνουν μέχρι το λαιμό

daf.tg

παει μεγαλωσε το παιδακι σου.. βρωμισε το αντερο του με τον καιρο (δεν ειναι καινουργιο και γυαλιστερο πια)
αχ βρε dora :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

κι εμένα τις προάλλες με δυο σφιξίματα έφτασε ως την πλάτη η μουστάρδα!!!

το φορμάκι έγινε χάλια, και το σεντόνι το ίδιο. όμως τότε δεν μύριζαν ιδιαίτερα ευτυχώς. αλλά το θέαμα...

πόδι, ποπός,πιπί, πλάτη, ΓΕΜΑΤΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!! :lol::lol::lol:

ΟΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ :lol::lol:

1Iik.png

κι εμένα τις προάλλες με δυο σφιξίματα έφτασε ως την πλάτη η μουστάρδα!!!

το φορμάκι έγινε χάλια, και το σεντόνι το ίδιο. όμως τότε δεν μύριζαν ιδιαίτερα ευτυχώς. αλλά το θέαμα...

πόδι, ποπός,πιπί, πλάτη, ΓΕΜΑΤΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!! :lol::lol::lol:

ΟΛΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ :lol::lol:

Και ο δικός μου κορίτσια κάπως έτσι αλλά με πολύ πολύ μυρωδιά. Ούτε η ίδια του η μάνα αντέχει να τα μυρίζει...χαχαχα

oIKlp2.png

Σε ότι αφορά τις πορδίτσες της δικίας μου ( 3 μηνών) ήταν και είναι θανατηφόρες..... :shock: Αφού να φανταστείς μερικές φορές δεν τις αντέχει ούτε η ίδια... την αμολάει και μετά κλαίει... χι χι χι.... ¨αλλά

:lol::lol::lol::lol::lol: βρε το καημενο!!! :lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...