Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γουργουριζει η κοιλιτσα του συνεχεια..πεινάει?

Recommended Posts

Έχω ένα μωράκι 50 ημερών, με δυσκολίες καταφέραμε να θηλάζουμε αποκλειστικά την τελευταία εβδομάδα (πριν είχαμε μικτή διατροφή). Από τότε που ξεκινήσαμε αποκλειστικό, η κοιλιά του γουργουρίζει σαν του ενήλικα..όπως όταν πινάμε πολύ εμείς, έτσι ακριβώς, μακρόσυρτα και δυνατά γουργουρητά. Για στήθος δε λέει ποτέ όχι, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν πεινάει ή όχι, αφού πάντα τρώει. Θηλάζουμε με ψευδοθηλές και προσπαθούμε να τις βγάλουμε. Έχω γράψει την ιστορία μας με θέμα ¨τί κάνω λάθος". ΄Και κάθε μέρα μου γεννιούνται νέες απορίες και νέα προβλήματα.

Εσάς στα μωράκια σας "γουργούριζαν" οι κοιλίτσες τους έτσι?

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!κ εμενα γουργουριζε πολυ κ δυνατα η κοιλιτσα του κ επειδη στομεγαλο γιο ειχα κολλικους φοβουμενη μην τα ξαναπερασω διαβασα για το λαδακι της weleda.εγραφε μια κοπελα οτι σταματησε να γουργουριζει ο μικρος της κ ηρεμησε το εντερακι του.επιφυλακτικα το αγορασα κ τολμω να πω οτι βοηθησε!!!

(φυσικα δεν ξερω αν παιζει ρολο το γεγονος οτι εκλεισε τους 2 μηνες που ειναι μια ηλικια οροσημο για τα βρεφακια κ τα εντερακια τους...)

αν θες δοκιμασε το, κανεις μασαζακι με τη φορα των ρολογιων γυρω απο το αφαλακι.εγω το εκανα σε καθε αλλαγη πανας.

εαν πεινουσε φανταζομαι δε θα γουργουριζε μονο θα εκλαιγε κιολας...

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Έχει αέρια????

Και η δικιά μου το έκανε περίπου 40 μέρες (2ο-3ο μήνα) είχε αέρια κι λίγα ζόρια!

Μασαζάκι γύρω από τον αφαλό και αλλαγή στάσης για να μπορέσει να κάνει προύτς!

Τα σημάδια της πείνας είναι τα χέρια στο στόμα, μέσα έξω τη γλώσσα και τέλος το κλάμα.

NE1r.png

Αέρια; Σαν μεγάλος!! Και συνέχεια!

Γνώριζα τα σημάδια της πείνας, απλά φοβόμουν μήπως το γουργουρητό σημαίνει ότι όχι απλά πεινάει, αλλά ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΡΕΛΑ, όπως δηλ. συμβαίνει σε μας.

sLvDp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...