Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

ANNA THREE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμένουμε τα αποτελέσματα από τον καρυότυπο. Σύμφωνα με τον γιατρό μου κάτι δεν πήγε καλά στη σύλληψη γιατί εφόσον υπάρχουν ήδη δύο παιδιά δεν υπάρχουν πιθανότητες να έχω εγώ κάτι.

Μάλλον πρέπει να το δεχθώ ως μοίρα. Έπρεπε να το κλάψω δύο φορές.

Στα παιδιά εξήγησα ότι ο γιατρός έκανε λάθος και αντί να μου βάλει μωράκι στην κοιλίτσα μου, μου έβαλε αγγελάκι. Όσο κι αν δυσφόρησαν επειδή ήθελαν να το δουν να πετάει, το δέχτηκαν και περιμένουν να μου βάλει το σωστό μωράκι αυτή τη φορά.

Είχατε δίκιο, πέρνω δύναμη από τα μικρά μου, αλλά ακόμα πονάει πολύ...

Περιμένουμε τα αποτελέσματα από τον καρυότυπο. Σύμφωνα με τον γιατρό μου κάτι δεν πήγε καλά στη σύλληψη γιατί εφόσον υπάρχουν ήδη δύο παιδιά δεν υπάρχουν πιθανότητες να έχω εγώ κάτι.

Μάλλον πρέπει να το δεχθώ ως μοίρα. Έπρεπε να το κλάψω δύο φορές.

Στα παιδιά εξήγησα ότι ο γιατρός έκανε λάθος και αντί να μου βάλει μωράκι στην κοιλίτσα μου, μου έβαλε αγγελάκι. Όσο κι αν δυσφόρησαν επειδή ήθελαν να το δουν να πετάει, το δέχτηκαν και περιμένουν να μου βάλει το σωστό μωράκι αυτή τη φορά.

Είχατε δίκιο, πέρνω δύναμη από τα μικρά μου, αλλά ακόμα πονάει πολύ...

το ξέρω ότι ότι και να σου πούμε ο πόνος σου είναι μεγάλος....και δυστηχώς πρέπει να τον υποστείς για 2η φορά.....

όμως το είπες και μόνη σου έχεις άλλα δύο σκαθαράκια που σε λατρεύουν και θέλουν να βλέπουν τη μανούλα τους χαρούμενη!!!!

θα κανεις την καρδιά σου πέτρα και θα προχωρήσεις....θα σου πάρει λίγο χρόνο όμως ο πόνος που νοιώθεις τώρα θα φύγει, θα υποχωρήσει!!!!

μην το πάρεις ως κτύπημα της μοίρας, δυστηχώς είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλες μας.....πλέον......καλύτερα να φύγει τώρα παρά αργότερα σε μεγαλύτερη κύηση......

καλύτερα ναι να μην έφευγε καθόλου αλλά.....................

το μόνο που σου εύχομαι είναι να αναρρώσεις γρήγορα να το ξεπεράσεις σύντομα και να ξαναξεκινήσετε!!!!! θα σας φέρει άλλο σποράκι ο δρόμος σας είμαι σίγουρη!!!!!

κλάψε όσο χρειαστεί αλλά σήκω δυνατή και συνέχισε τη ζωή σου με την οικογένεια σου και κάποια στιγμή θα έιναι όλα σαν ένα κακό όνειρο, θα το δεις......

σου στέλνω όση δύναμη έχω για να σε βοηθήσω!!!!

είμαστε εδώ για σένα,μην το ξεχνάς!!!!

LzEcp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τον πόνο μου και είναι παρήγορο να διαβάζω ότι κι αν γράψεις. Τώρα που είσαι πάλι στην προσπάθεια, είσαι έτοιμη? Γίνεσαι ποτέ έτοιμη, ή το κάνεις αναγκαστικά? Δεν φοβάσαι να μην περάσεις πάλι τα ίδια? Ξεχνάς πως ένοιωθες? Ξεχνάς ποτέ αυτό που πέρασες? Το αφήνεις πίσω και ξεκινάς πάλι? Σκέψεις... σκέψεις... τρέλα...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι καταλαβαίνεις τον πόνο μου και είναι παρήγορο να διαβάζω ότι κι αν γράψεις. Τώρα που είσαι πάλι στην προσπάθεια, είσαι έτοιμη? Γίνεσαι ποτέ έτοιμη, ή το κάνεις αναγκαστικά? Δεν φοβάσαι να μην περάσεις πάλι τα ίδια? Ξεχνάς πως ένοιωθες? Ξεχνάς ποτέ αυτό που πέρασες? Το αφήνεις πίσω και ξεκινάς πάλι? Σκέψεις... σκέψεις... τρέλα...

Άννα μου, έχω περάσει κι εγώ παρόμοια ιστορία. είχα ήδη ένα παιδάκι, μετά μια παλλίνδρομη στη 10η αφού είχαμε ακούσει καρδούλα και μετά από πολλές εξετάσεις και θεραπείες, άλλη μία κύηση όπου η χοριακή δεν ανέβαινε καλά (στην αρχή πολύ μεγάλη και μετά δεν ανέβαινε με καλό ρυθμό), εμφανίστηκε κι αίμα στην 8η εβδομάδα. απογοητεύτηκα, πήγα για υπέρηχο, είδαμε καρδούλα, όλα καλά είπε ο γιατρός, συνεχίζουμε. έκλαιγα από χαρά και σε 2 μέρες σχεδόν απέβαλα.

όταν διάβασα την ιστορία σου, ήταν σαν να τα ξαναέζησα όλα αυτά. δεν ήθελα να σου γράψω κάτι τότε για να μη σε απογοητεύσω κι ήλπιζα σε ένα θαύμα. όσο έβλεπα να μην μπαίνεις στο θέμα, κατάλαβα...

λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ.... ο πόνος δε θα φύγει ποτέ, απλά θα απαλύνει.

εγώ, παρόλο που απέκτησα κι άλλο παιδάκι μετά (άλλαξα γιατρό, έκανα κι άλλες εξετάσεις και θεραπείες) ακόμη κλαίω όποτε σκέφτομαι τα 2 αγγελούδια μου...

κουράγιο κοπέλα μου....

ποτέ δεν το ξεχνάς....ποτέ.....

τώρα που ξεκινήσαμε και πάλι κατά βάθος με κυριεύει ο φόβος του μήπως μου ξανατύχει???

αλλά όταν το σκέφτομαι αυτό λέω, θα μείνω μόνο με ένα παιδάκι??? δε θα χαρίσω ένα αδερφάκι στο γιο μου???

φοβάμαι πολύ μην ξαναπεράσω τα ίδια αλλά καλως ή κακώς η ζωή μας συνεχίζετε και πρέπει να είμαστε δυνατές!!!!!!!!!!

αν καταρρεύσεις εσύ θα καταρρεύσουν και οι γύρω σου γιατί ουσιαστικά εσύ είσαι η κολώνα!!!!!!!!!

προσπαθείς με τον καιρό να γίνεις πιο δυνατή, ξέρω πως νοιώθεις, σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά δεν είναι!!!!

εγώ όταν έγινε η απόξεση πίστευα ότι είχε τελειώσει η ζωή μου....όμως μέρα με τη μέρα γινόμουν πιο δυνατή, έβλεπα το γιο μου και έπαιρνα δύναμη....

θα το δεις ότι σιγά σιγά θα νοιώθεις καλύτερα.....!!!!

τώρα βίωσε τη θλίψη και τα δάκρυα μην τα κρατήσεις μέσα σου και θα δεις που ένα πρωί θα ξυπνήσεις και θα πεις πρέπει να προχωρήσω!!!!

ρο κενό που θα αισθανθείς σιγά σιγά θα κλείσει και θα έρθει από μόνη της η επιθυμία για να ξεκινήσετε ξανά τις προσπάθειες!!!!!!!!!!!!!!

θα δεις που σε λίγο καιρό θα μας το λες από μόνη σου όλο αυτό που σου περιέγραψα και δε θα το πιστεύεις!!!!

όλα γίνονται για κάποιο λόγο αλλά και όλα είναι εφικτά αρκεί να προσπαθούμε ανεξαρτήτως εμποδίων!!!!!!!!!!!!!!!

LzEcp2.png

Παρακολουθώ την ιστορία σου απο την αρχή

Χάρηκα με τη χαρά σου και πόνεσα με τον πόνο σου.

Ό,τι λόγια παρηγοριάς και να σου πω, δε θα μπορέσει καθόλου να επουλώσει την πληγή σου, που τώρα αιμορραγεί......

Πάρε το χρόνο σου, κλάψε, ξέσπασε και όταν νιώσεις έτοιμη, προχώρα....

Μη ξεχάσεις όμως ότι υπάρχουν άλλα δυο παιδάκια, που σε θέλουν δυνατή. Όσο καιρό εγώ "πενθουσα", άλλο τόσο "Πενθούσε" ο άνδρας μου και ο μονάκριβός μου, ο καθένας με τον τρόπο του....

Δε θα σου πω ψέμματα....δεν το ξεπερνάς, απλά συνεχίζεις όποτε νιώσεις έτοιμη. Ο φόβος υπάρχει πάντα, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτόν..

Πλάσε μια ιστορία για το μικρό σου άγγελο και αποχαιρετισέ τον.....

Ένα θα σου πω.....τώρα νιώθεις πάτο, αλλά σε λίγο καιρό, αφού αποδεχθείς το γεγονός, θα ανέβεις ξανά και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σου.

Σου κάνω μια αγκαλιά και σου σφίγγω το χέρι

Όλα στη ζωή μας έχουν κάποιο ΄λόγο που λαμβάνουν χώρα....

fIHpp2.png

lbyCp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα ! Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε. Στις 10 του μήνα περίμενα περίοδο. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Τις 2-3 επόμενες μέρες είχαν ξεκινήσει κάποια μικρά συμπτωματάκια, ελαφρύς πόνος στη μέση, μια φορά ζαλάδα και στήθος που είχε αρχίσει να γίνεται ευαίσθητο. Αυτά όλα όμως έχουν πλέον υποχωρήσει. Το μόνο που νιώθω είναι που και που πονάκια χαμηλά. Φοβάμαι ότι θα έχω παλίνδρομη κύηση. Γνωρίζει καμιά τα συμπτώματα;:-( Εχω πικραθεί

Κορίτσια καλημέρα ! Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε. Στις 10 του μήνα περίμενα περίοδο. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Τις 2-3 επόμενες μέρες είχαν ξεκινήσει κάποια μικρά συμπτωματάκια, ελαφρύς πόνος στη μέση, μια φορά ζαλάδα και στήθος που είχε αρχίσει να γίνεται ευαίσθητο. Αυτά όλα όμως έχουν πλέον υποχωρήσει. Το μόνο που νιώθω είναι που και που πονάκια χαμηλά. Φοβάμαι ότι θα έχω παλίνδρομη κύηση. Γνωρίζει καμιά τα συμπτώματα;:-( Εχω πικραθεί

νάσια μου καλημέρα καταρχάς!!!

1ον μην πανικοβάλλεσαι και μην στεναχωριέσαι άδικα!!!!!!!!

επειδή πέρασα μια παλίνδρομη πολύ πρόσφατα έχω να σου πω ότι δεν το πήρα είδηση ότι κάτι πήγαινε στραβά........

είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης κανονικά και απλά είχα πάει στο γιατρό για να ακούσουμε καρδούλα.....και εκεί μου λέει ξαφνικά παλίνδρομη......

ένοιωθα έγκυος, πόναγα στήθος μέση αναγούλες κλπ......

δε σημαίνει ότι επειδή έχουν υποχωρήσει κάποια από τα συμπτώματα σου αυτόματα κάτι έχει η εγκυμοσύνη!!!!!!

τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δε με προειδοποίησε:(:(:(:(

πότε θα πας στο γιατρό σου???

LzEcp2.png

κατ'αρχήν ψυχραιμία..

τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι τυχαία (υπάρχουν και κοπέλες που δεν είναι έγκυες και είναι σίγουρες κάθε φορά πως τα έχουν). τα πονάκια είναι φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει η μήτρα. έχεις πάει σε γιατρό? έχεις κάνει εξέταση χοριακής?

νάσια μου καλημέρα καταρχάς!!!

1ον μην πανικοβάλλεσαι και μην στεναχωριέσαι άδικα!!!!!!!!

επειδή πέρασα μια παλίνδρομη πολύ πρόσφατα έχω να σου πω ότι δεν το πήρα είδηση ότι κάτι πήγαινε στραβά........

είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης κανονικά και απλά είχα πάει στο γιατρό για να ακούσουμε καρδούλα.....και εκεί μου λέει ξαφνικά παλίνδρομη......

ένοιωθα έγκυος, πόναγα στήθος μέση αναγούλες κλπ......

δε σημαίνει ότι επειδή έχουν υποχωρήσει κάποια από τα συμπτώματα σου αυτόματα κάτι έχει η εγκυμοσύνη!!!!!!

τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δε με προειδοποίησε:(:(:(:(

πότε θα πας στο γιατρό σου???

Καλημέρα Αστεράκι! Μου έχει κλέισει υπέρηχο για τις 28 του μήνα. Ακόμη λέει είναι νωρίς. Δεν ξέρω τι να πω. Εχω τρελαθεί σήμερα.:?

κατ'αρχήν ψυχραιμία..

τα συμπτώματα που περιγράφεις μπορεί να είναι τυχαία (υπάρχουν και κοπέλες που δεν είναι έγκυες και είναι σίγουρες κάθε φορά πως τα έχουν). τα πονάκια είναι φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει η μήτρα. έχεις πάει σε γιατρό? έχεις κάνει εξέταση χοριακής?

Καλημέρα Sofi!. Στον γιατρό πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκλεισε υπέρηχο αλλά χοριακή δεν έχω κάνει. Μόνο ένα τεστ clear blue που βγηκε αμέσως θετικό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αστεράκι! Μου έχει κλέισει υπέρηχο για τις 28 του μήνα. Ακόμη λέει είναι νωρίς. Δεν ξέρω τι να πω. Εχω τρελαθεί σήμερα.:?

έχει δίκιο ότι είναι νωρίς, δε θα φάινεται το μωράκι γι' αυτό!!!

εγώ είχα πάει σχεδόν αμέσως όταν το ανακάλυψα και δεν είδαμε τίποτα......

μετά εμφανίστηκε!!!

μην τρελαίνεσαι, δεν κάνει να στεναχωριέσαι έτσι, σκέψου το εμβρυο μέσα σου που τα νοιώθει όλα:wink::wink:

εγώ σου προτείνω να ηρεμήσεις με όποιο τρόπο μπορείς και να μην το σκέφτεσαι συνέχεια (το ξέρω ότι είναι δύσκολο) και αν σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα μίλα και με το γιατρό σου!!!!

μπορεί να είσαι από τις τυχερες που δε θα έχεις ταλαιπωρία με όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης:wink::wink::wink::wink:

στο γιο μου δεν είχα τίποτα απολύτως, ούτε πωε ήμουν έγκυος, γι' αυτό στο λέω!!!!!!!!!!!!!!!

LzEcp2.png

Να στε καλά κορίτσια! Με κάνετε να νιωθω καλύτερα! Αχ παναγια μου ας πάνε ολα καλά για ολες μας και τον Οκτώβριο να τρεχουμε και να μη μας φτάνουν......:P Η ξαδέρφη μου που γέννησε μια στρουμπουλοκορούλα πριν απο 2 μήνες μου είπε ότι μετά τον εναμιση μηνα άρχισε να εχει συμπτώματα. Ας ελπίσω ότι ακόμη είναι νωρίς!

Να στε καλά κορίτσια! Με κάνετε να νιωθω καλύτερα! Αχ παναγια μου ας πάνε ολα καλά για ολες μας και τον Οκτώβριο να τρεχουμε και να μη μας φτάνουν......:P Η ξαδέρφη μου που γέννησε μια στρουμπουλοκορούλα πριν απο 2 μήνες μου είπε ότι μετά τον εναμιση μηνα άρχισε να εχει συμπτώματα. Ας ελπίσω ότι ακόμη είναι νωρίς!

να σκέφτεσαι πάντα αισιόδοξα και θα δεις ότι όλα αισιόδοξα θα είναι και στη ζωή σου!!!!!!!!!!!!!!

και έτσι όπως πάμε θα έχουμε πολλά γεννητούρια τον οκτώβρη:-D:grin::-D

LzEcp2.png

Καλημέρα Sofi!. Στον γιατρό πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκλεισε υπέρηχο αλλά χοριακή δεν έχω κάνει. Μόνο ένα τεστ clear blue που βγηκε αμέσως θετικό.

μην αγχώνεσαι. εξάλλου ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. πάρε το γιατρό σου και πες του να πας για υπέρηχο. και κάτσε ξάπλα για καλό και για κακό.

TO OTI ypoxvrhsa n ta symptvmata de shmainei kati arnhtiko!kapoiww merew ua eisai kala,kapoiew ligotero kala...de shmainei apolytvw tipota arnhtiko!βγαλε τις σκεψει ςαυτες απο το μυαλο σου1ολα καλα θ απανε!με το καλο να δειτε σακο 28 του μηνα!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

έχω τρείς εγκυμοσύνες και η ενδιάμεση ήταν παλίνδρομη

τα περισσότερα συμπτώματα τα είχα στην εγκυμοσύνη που παλινδρομησε

και συνεχίζονταν και για μέρες μετά την απόξεση....(πχ πρησμένο ευαίσθητο στήθος, ναυτία, ζαλάδες κτλ.)

επίσης δεν είχα καταλάβει ότι παλινδρόμησε...

το κατάλαβα σε τυχαίο υπέρηχο στην 10η εβδομάδα αφού είχαμε ακούσει καρδιά 2 φορές και είχα ξεκινήσει και με καλή χοριακή

πλέον δεν πιστέυω πια στα συμπτώματα για μια καλή έκβαση εγκυμοσύνης

άλλες μέρες θα τα έχεις κι αλλές δεν θα νιώθεις καν έγκυος

ότι είναι να γίνει θα γίνει

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι νέα στο forum και θέλω την άποψή σας για την περίπτωσή μου. Τελευταία περίοδο είχα στις 10-1 με κύκλο 26-29 ημέρες.Στις 7/2 (29η μέρα),έκανα χοριακή και μου έδειξε 19,1. Μία εβδομάδα μετά (14/2) η χοριακή μου ήταν 1077 μονάδες. Σήμερα (41η ημέρα) έκανα υπέρηχο και ο γιατρός δεν είδε ούτε καν σάκο. Μου είπε να κάνω αύριο πάλι χοριακή. Μήπως αντιμετώπισε κάποια από εσάς παρόμοια περίπτωση? Να περιμένω παλίνδρομη ή υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη?

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι νέα στο forum και θέλω την άποψή σας για την περίπτωσή μου. Τελευταία περίοδο είχα στις 10-1 με κύκλο 26-29 ημέρες.Στις 7/2 (29η μέρα),έκανα χοριακή και μου έδειξε 19,1. Μία εβδομάδα μετά (14/2) η χοριακή μου ήταν 1077 μονάδες. Σήμερα (41η ημέρα) έκανα υπέρηχο και ο γιατρός δεν είδε ούτε καν σάκο. Μου είπε να κάνω αύριο πάλι χοριακή. Μήπως αντιμετώπισε κάποια από εσάς παρόμοια περίπτωση? Να περιμένω παλίνδρομη ή υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη?

rouli καλησπέρα!

Η χοριακη πρέπει να διπλασιαζεται ανα 2 μερες, συνεπώς η εξέλιξή της είναι μια χαρα.

Κανε όμως αυτο που ειπε ο γιατρός για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Εδω στο forum έχουμε δει και διαβάσει παααααρα πολλές ιστορίες, οπότε ποτε δεν ξέρεις.

Σε καθε περίπτωση σου εύχομαι πολυ καλη τύχη και να πανε ολα καλα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...