Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αυξημενες τρασαμινασες σε 5χρονο

Recommended Posts

καναμε γενικες και εδειξε αυξημενες τρασαμινασες την sgot/ast 54 και την sgpt/alt 117 και εχω τρελαθει πηρα την γιατρο και μου ειπε μπορει να περναγε καποια ιωση η αληθεια ειναι οτι ετρεχε η μυτη του εκεινη την ημερα και μου ειπε να επαναλαβουμε την εξεταση σε 10 μερες και αν δειξουν παλι υψηλες να κανουμε υπερηχο στο ηπαρ. και φυσικα εχω τρελαθει εχω βαλει ολα τα κακα με το μυαλο μου, καμμια μαμα με τπτ παρομοιο?

Διαφημίσεις

Δεν εχω παρομοια εμπειρια καλη μου,αλλα μη τρελενεσαι..κι εγω τρελλαθει κατα καιρους για διαφορα και πηγαινοντας σε καποιο παιδων που ειναι οι πιο ειδικοι για ολα εχω βρει την εξηγηση.Σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για τόσο μικρούλι αλλά μήπως ήπιε κάποια αντιβίωση? Η ceclor για παράδειγμα τις ανεβάζει. Εγώ είχα στην εγκυμοσύνη μου και πέρα από την εγκυμοσύνη που τις ανεβάζει σε κάποιες περιπτώσεις είχα επηρεαστεί και από την αντιβίωση που είχα πιει. Μην αγχώνεσαι! Καλά αποτελέσματα.

Να ξέρεις ότι στα περισσότερα μικροβιολογικά εργαστήρια οι τιμές που αναγράφονται είναι τιμές ενηλίκων και όχι παιδιών, το ίδιο έπαθα και γω πριν ένα μήνα με την δικιά μου και ο γιατρός με καθησύχασε να μην συγκρίνω τις τιμές που είχαν βγει στις εξετάσεις με αυτές που έγραφε δίπλα ότι ήταν οι φυσιολογικές.

livan οι τιμες που μου αναγραφουν διπλα ειναι για παιδια,δεν θα αγχωθω οχι θα το αποβαλω αν ηταν κατι κακο και αλλες τιμες δεν θα ειχαν δειξει ανεβασμενες? οχι δεν θα βαζω κακο με το μυαλο μου ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια?

Διαφημίσεις

livan οι τιμες που μου αναγραφουν διπλα ειναι για παιδια,δεν θα αγχωθω οχι θα το αποβαλω αν ηταν κατι κακο και αλλες τιμες δεν θα ειχαν δειξει ανεβασμενες? οχι δεν θα βαζω κακο με το μυαλο μου ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια?

Όλα καλά θα είναι!!! Σίγουρα και κάτι άλλο θα έδειχνε ανεβασμένο. Ηρέμησε καλό βράδυ!

Οχι να μη βαζεις κακο!Ολα καλα θα ειναι για το παιδακι σοι!

Από οσο ξέρω οι τιμές στο συκώτι επηρεάζονται από 3 λόγους

1ον καταναλώνει πολλά λιπαρά το παιδί και αυτό ελέγχεται με υπέρηχο αν το παιδί έχει λίπος στο συκώτι

2ον ίωση έστω και ελαφριά (χωρίς πυρετούς κτλ)

3ον οποιοδήποτε φάρμακο ακόμα και ένα "αθώο" ντεπόν ανεβάζει αυτες τις τιμές

Δεν υπάρχει λογος ανησυχίας νομίζω.

καναμε γενικες και εδειξε αυξημενες τρασαμινασες την sgot/ast 54 και την sgpt/alt 117 και εχω τρελαθει πηρα την γιατρο και μου ειπε μπορει να περναγε καποια ιωση η αληθεια ειναι οτι ετρεχε η μυτη του εκεινη την ημερα και μου ειπε να επαναλαβουμε την εξεταση σε 10 μερες και αν δειξουν παλι υψηλες να κανουμε υπερηχο στο ηπαρ. και φυσικα εχω τρελαθει εχω βαλει ολα τα κακα με το μυαλο μου, καμμια μαμα με τπτ παρομοιο?

Κι εγώ κόντεψα να τρελαθώ πριν 2 χρόνια περίπου όταν ήταν ανεβασμένη η αλκαλική φωσφατάση του γιου μου και τελικά ήταν ίωση που περνούσε, οπότε ευτυχώς όλα καλά. Μην ανησυχείς, το πιθανότερο είναι να είναι ίωση, οπότε είναι απολύτως λογικό να είναι ανεβασμένες οι τιμές. Θα επαναλάβεις την εξέταση σε 10 μέρες και όλα θα είναι μια χαρά. Απλά το κακό με τους παιδιάτρους είναι ότι αν έχεις ένα σύμπτωμα σου λένε ΟΛΑ τα κακά που υπάρχουν στον κόσμο με αυτά τα συμπτώματα και σε πανικοβάλλουν. Σε 10 μέρες από τώρα θα μπεις στο θέμα αυτό που άνοιξες και θα λες " κορίτσια είχατε δίκιο, όλα καλά!!!" Πολλά φιλιά στο κουκλάκι σου!!

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ,

ηρεμησα και ειπα δεν θα ειναι τπτ καμμια ιωσουλα θα περασε, θα επαναλαβουμε την εξεταση και φανταζομαι θα ειναι ολα καλα.

χρονια πολλα σε ολες σας και να εχουμε μια καλη χρονια με υγεια

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...