Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι μισθό περνει μια baby sitter για 5 ώρες την ημέρα πενθήμερη εργασία;;;

Recommended Posts

Καλημέρα

Απευθύνομαι κυρίως σε μανουλες που απασχολούν νταντα η και κοπέλες που κάνουν αυτη τη δουλεια!

Ψάχνουμε για babysitter για το μωρακι μας που τωρα ειναι 7 μιση σχεδόν μηνών,αρχίζω την εργασία μου 8 Φεβρουαρίου και ήθελα μια κοπέλα απο 8 Ιανουαρίου,στην αρχή σκεφτόμασταν να απασχολισουμε την κοπέλα/κυρία για 3 ώρες (τισ υπολοιπεσ ωρεσ θα την εχει ο αντρασ μου)και να δίναμε 200ευρω,επειδη ο άντρας μου δεν εχει στάνταρ ωράριο στη δουλεια του είπαμε να το κάνουμε 5 ώρες.

Η πρώτη επαφή που είχαμε με βρεφονηπιοκομο μας είπε οτι περνει 500ευρω και το 8 ωρο 800 ευρω!!

Απο γνωστούς που είχαμε ρωτήσει (έχουμε πολλούς με μωρα που έχουν babysitter) μας είπαν οτι δίνουν 500 ευρω το 8ωρο,και κάνουν και καμια δουλειτσα στο σπιτι,εγω δουλειές βέβαια δεν θέλω,θέλω μονο να ασχολείται με το μωρο τπτ άλλο!

Τι ισχύει όμως;;;μήπως τελικα δεν με συμφέρει να πάω για δουλεια και πρεπει να παραιτηθω;;ναι μεν βιαζομαι και θέλω άμεσα κοπέλα όμως δεν θέλω να βιαστω γιατι και τους μισθούς μας τα έχουν μειώσει αρκετα,ενω οι ντανταδες ισως

Να συνεχίζουν με το ιδιο μισθό 800 ευρω δλδ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Απευθύνομαι κυρίως σε μανουλες που απασχολούν νταντα η και κοπέλες που κάνουν αυτη τη δουλεια!

Ψάχνουμε για babysitter για το μωρακι μας που τωρα ειναι 7 μιση σχεδόν μηνών,αρχίζω την εργασία μου 8 Φεβρουαρίου και ήθελα μια κοπέλα απο 8 Ιανουαρίου,στην αρχή σκεφτόμασταν να απασχολισουμε την κοπέλα/κυρία για 3 ώρες (τισ υπολοιπεσ ωρεσ θα την εχει ο αντρασ μου)και να δίναμε 200ευρω,επειδη ο άντρας μου δεν εχει στάνταρ ωράριο στη δουλεια του είπαμε να το κάνουμε 5 ώρες.

Η πρώτη επαφή που είχαμε με βρεφονηπιοκομο μας είπε οτι περνει 500ευρω και το 8 ωρο 800 ευρω!!

Απο γνωστούς που είχαμε ρωτήσει (έχουμε πολλούς με μωρα που έχουν babysitter) μας είπαν οτι δίνουν 500 ευρω το 8ωρο,και κάνουν και καμια δουλειτσα στο σπιτι,εγω δουλειές βέβαια δεν θέλω,θέλω μονο να ασχολείται με το μωρο τπτ άλλο!

Τι ισχύει όμως;;;μήπως τελικα δεν με συμφέρει να πάω για δουλεια και πρεπει να παραιτηθω;;ναι μεν βιαζομαι και θέλω άμεσα κοπέλα όμως δεν θέλω να βιαστω γιατι και τους μισθούς μας τα έχουν μειώσει αρκετα,ενω οι ντανταδες ισως

Να συνεχίζουν με το ιδιο μισθό 800 ευρω δλδ.

Εξαρτάται τι κοπέλα ψάχνεις.... αν πχ θέλεις Ελληνίδα βρεφονηπιοκόμο υπολόγισε περίπου 4 - 5 ευρώ την ώρα που δηλαδή σου βγαίνει περίπου 500 το μήνα. Για αλλοδαπές που κάνουν και δουλειές οι τιμές πέφτουν.... Εξαρτάται τι θέλεις. Γενικά ελληνίδες βρεφονηπιοκόμοι θέλουν περισσότερα...

Δεν ξέρω τι μισθό έχεις απο τη δουλειά σου αλλά ναι γενικά οι ελληνίδες βρεφονηπιοκόμοι συνήθως πληρώνονται ότι πληρώνεσαι και εσύ και καμιά φορά και παραπάνω. Πάντως 4-5 ευρώ την ώρα για ελληνίδα βρεφονηπιοκομο το θεωρώ στανταράκι.... οπότε αν δεν κάνεις καριέρα και μπορείς να σταματήσεις για λίγο καιρό ή λίγα χρόνια ακόμη μπορεί και να σε συμφέρει και πάρε πχ μόνο μια γυναίκα 1-2 φορές την εβδομάδα για καμιά δουλειά... καλό κουράγιο!

Δεν ξέρω τι μισθό έχεις απο τη δουλειά σου αλλά ναι γενικά οι ελληνίδες βρεφονηπιοκόμοι συνήθως πληρώνονται ότι πληρώνεσαι και εσύ και καμιά φορά και παραπάνω. Πάντως 4-5 ευρώ την ώρα για ελληνίδα βρεφονηπιοκομο το θεωρώ στανταράκι.... οπότε αν δεν κάνεις καριέρα και μπορείς να σταματήσεις για λίγο καιρό ή λίγα χρόνια ακόμη μπορεί και να σε συμφέρει και πάρε πχ μόνο μια γυναίκα 1-2 φορές την εβδομάδα για καμιά δουλειά... καλό κουράγιο!

Εγώ ειμαι επιθεωρητρια σε εταιρία,επερνα 1200 και τωρα 1000 ευρω,10 ώρες η και 12 ώρες πολλές φορές 6 μερεσ την εβδομαδα,έχω 10 άτομα πάνω απο το κεφάλι που δίνω αναφορά κάθε μέρα και αν δεν πιάσουμε το στόχο ειμαι κάθε μήνα με την απειλή οτι θα με "διώξουν"....

Αν το ήξερα τότε όταν διάλεγα τι θα σπουδασω οτι οι βρεφονηπιακοί περνουν αυτα τα λεφτα θα το ειχα σιγουρα προτιμήσει!!

Δεν λέω ειναι κουραστική δουλεια και με ευθύνη αλλα και ποια δεν ειναι;;; Σε σχέση με την ψυχοφθόρα και πολυ κουραστική δουλεια που κάνουμε πολλές απο μας αυτο θα μου φαινόταν παιχνιδάκι!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...