Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβάμαι...

Recommended Posts

Ζωίτσα κουκουβάγια έχω καταντήσει τον τελευταίο καιρό αλλά δεν παραπονιέμαι, που θα βρω ξανά τόσο ελεύθερο χρόνο να διαβάσω :wink: !!!

Τελευταίο διάβασα του Γιάλομ ΄Στον κήπο του επίκουρου', μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος δεν τον χορταίνω ...

Χθες μου φέρανε της Σώτη Τριανταφύλλου ΄Λίγο από το αίμα σου΄και λέω να το ξεκινήσω, επίσης έχω παραγγείλει και το ΄Βιβλίο της Ανησυχίας΄του Πεσόα, αυτά προς το παρόν...

Το αστείο ήταν που σήμερα το πρωι το Κατερινάκι έκανε αναπαράσταση πως κάνει η μαμά ... ανέβηκε μόνη της στον καναπέ απέναντί μου, ξάπλωσε, πήρε το βιβλίο της και έλεγε ΄μαμά΄, ΄μαμά΄!!! Με δουλεύει ψιλό γαζί το σκατουλάκι μου!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 19 δημοσιεύσεις

• maryp

maryp 8 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 6 δημοσιεύσεις

• evangelia

evangelia 4 δημοσιεύσεις

1085830jgawgkmbmb.gif

Αισιοδοξία πίστη υπομονή όλα θα πάνε καλά και θα έχεις πολύ χρόνο για να παίζεις με τα παιδάκια σου...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

να ρωτάς ό,τι θέλεις, γι'αυτό είμαστε εδώ..

λοιπόν στο β'επίπεδο ήταν 2,5mm,δεν μου είπε τίποτα ο γιατρός.

αλλά κουράζομουν αρκετά, άσχετα αν τότε δεν το καταλάβαινα,ελιχε και ζέστη μέσα στο κατακαλόκαιρο ώσπου..

στην 29η ξαφνικά με έπιασαν πόνοι γέννας και συσπάσεις, σε ένα απόγευμα έγινε το "κακό".πλήρη εξάλειψη και διαστολή 1.

με έβαλε σε πλήρη ακινησία(μόνο τουαλέτα πήγαινα!!!!) μέχρι που έκλεισα την 37η και έπαιρνα πρεπαρ μισό ανά 4ωρο!!!ο χαπάκιας ο ίδιος είχα γίνει.

τελικά όλα καλα, αλλά από το κρεββατάκι μου δεν κουνήθηκα για κανέναν λόγο(από 16/07-03/09). :cool::cool:

αστά, θυμάμαι την αγωνία μου και σφίγγεται η καρδιά μου :cry:

μέτα από 2 εβδομάδες ηρέμησα,χαλάρωσα και ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα τώρα τηνπαρακαλάω να βγει αλλά τίποτα η κυρία..

όσο για τον τοκετό, μέχρι στιγμής πάμε για φυσιολογικό, αν και δεν έχει κατέβει ακόμα, θα δούμε :lol::lol:

Πωπω τι πέρασες και εσύ κοπέλα μου!!!

Καλά άσε με τα prepar, έχουν γίνει μόνιμη προέκταση του χεριού μου, παίρνω ένα ανά δίωρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας ... ξυπνάω δεν ανοίγω καν τα μάτια μου, σαν το ρομποτάκι καταπίνω το χαπάκι και ξανακοιμάμαι :lol: ... Σήμερα που πήγε ο πατέρας μου στο φαρμακείο του λεει η κοπέλα, καλά όλα αυτά ένα άτομο τα παίρνει :shock: ;;;

Οσο για τα κιλά άστο δεν το σχολιάζω καν ... με τόση ακινησία τι να περιμένει κανείς ;;; Όντως όμως ο ρυθμός ανάπτυξης του εμβρύου είναι ποιο γρήγορος αν ξεκουραζόμαστε και αυτό είναι που τελικά μετράει :wink: , εμένα με βλέπω να με σηκώνουν με γερανάκι στο τέλος :lol::lol::lol: !!!

Τελικά είδες που η ζουζούνα σου την καταβρήκε στην κοιλίτσα σου;;; Ποιος να σου το λέγε!!! Σου εύχομαι από καρδιας έναν εύκολο τοκετό και ένα γερό μωράκι!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Sam τι ομορφη αγκαλιτσα, ζηλεψα :D

Σχετικα με βιβλια........ επειδη κι εγω ειμαι φανατικη του διαβασματος χωριζω ομως τις κατηγοριες σε "καλοκαιρινα" δηλαδη πιο ελαφρα διαβασματα και "χειμωνιατικα" πολυ ωραια ηταν τα βιβλια της Λενας Μαντα "Το σπιτι διπλα στο ποταμι", "Θεανω, η Λυκαινα της Πολης" και "Η αλλη πλευρα του νομισματος" οπως και της Νικολ-Αννας Μανιατη "Οι μουσες της σιωπης" Γρηγορη πλοκη και γενικα ευπεπτα γιατι δεν ειναι εποχη για επιπλεον προβληματισμους. Χτες αρχισα της Ελενης Τσαμαδου το "Ο χορος των μυστικων", αν το εχει διαβασει καμμια σας ας μου πει

Χριστινα

Ναι βρε Sam τι ομορφη αγκαλιτσα, ζηλεψα :D

Σχετικα με βιβλια........ επειδη κι εγω ειμαι φανατικη του διαβασματος χωριζω ομως τις κατηγοριες σε "καλοκαιρινα" δηλαδη πιο ελαφρα διαβασματα και "χειμωνιατικα" πολυ ωραια ηταν τα βιβλια της Λενας Μαντα "Το σπιτι διπλα στο ποταμι", "Θεανω, η Λυκαινα της Πολης" και "Η αλλη πλευρα του νομισματος" οπως και της Νικολ-Αννας Μανιατη "Οι μουσες της σιωπης" Γρηγορη πλοκη και γενικα ευπεπτα γιατι δεν ειναι εποχη για επιπλεον προβληματισμους. Χτες αρχισα της Ελενης Τσαμαδου το "Ο χορος των μυστικων", αν το εχει διαβασει καμμια σας ας μου πει

Χριστινα

Ειναι τελικα τοσο καλη αυτη η Μαντα; Εχω μια μαθητρια που με εχει ζαλισει μ' αυτην...

Εμενα μου αρεσει πολυ και το γραψιμο της Λενας Διβανη οπως και της Ευας Ομηρολη (οι αναλφαβητοι του ερωτα, οι παραχαρακτες της ευτυχιας...κτλ)

Ολγα...μην πω τι στο καναμε το τοπικ σου :lol::lol::lol:

κοοο λυυυ μπααα μεεεε.... κοοολυυυμπαααμμμμεεε :) Σοφή κουβεντα :)

Μου θυμισες τον εαυτο μου οταν με εβαλε στο κρεβατι ο γιατρος στην αρχη της εγγυμοσυνης και ενα βραδυ βρεθηκα πανω σε μια καρεκλα να κυνηγαω ενα κουνουπι :lol::lol::lol::lol: Η μανα μου ειχε παθει παρακρουση με την τρελη που ειχε μπλεξει :lol::lol::lol::lol::P:P

Γι'υτο κρινω πως εσυ μια χαρα διατηρησε :P:P:P λίιιιιιιιιιιγο ακόμα να μεγαλωσει λιγο το φασολακι και μετα Κυρία :)

Υπομονη αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα :) Συμφωνω με την φιλτατη και εορταζουσα Jean και εγω προαισθημα το χω γιατι το παρακολουθω απο την αρχη, ασχετα πως δεν μιλαω :P

Ολα καλα θα πανε :)

Μάκια σας :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

υπομονη και κουράγιο,και γω είχα αρκετά προβλήματα και σε καταλαβαίνω

αλλά πέρα από το να σκέφτεσαι θετικά δεν περνάει τίποτα άλλο από το χέρι σου..Τα μωράκια μας είναι αγωνιστές από την κοιλίτσα κιόλας και θα τα καταφέρουν.

Χιχιχι Ολγακι μπορεις να αλλαξεις το θεμα του τοπικ σε "Φοβαμαι ολες αυτες τις τρελλες που γραφουν!!!"

Καλε που τα βρισκετε ολα αυτα τα ωραια κινουμενα σχεδια? Η Σαμ την αγκαλιτσα, η Ολγα τα φιλακια, πολυ μου αρεσουν ολα αυτα :wink:

Χριστινα

Διαφημίσεις

494400zp1oip2wyi.gif

1321284f11rjt5z4o.gif

1041743f7ymtghsuv.gif

Δεν βρήκα να σερβίρω κάτι για απόγευμα :lol::lol:

αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο σφύριξε και θα προσπαθήσουμε να στο στείλουμε!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Καλά Sam είσαι απίστευτη!!! Ακριβώς αυτές οι φωτογραφίες περιγράφουν την κατάστασή μου!!! Ειδικά αυτό το τραπεζάκι κρεβατιού με έχει στοιχείωσει!!!! Πάνω σε αυτό τρώω, έχω το λαπτοπ .... roomservice μου φωνάζουν όταν μου το φέρνουν ... μόνο το βαζάκι με το λουλούδάκι μου λείπει, ααααα θα τους κάνω παρατήρηση :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Θα κάνω κορίτσια ... ντροπή τους!!!

:lol::lol::lol:

Τέτοια περιποίηση παιδιά πάντως από υποψήφια στις Πανελλήνιες είχα να δω!!! Ξέρετε τότε που όλοι σε πάνε λάου λάου για να μην τσιτώσεις και τα βροντήξεις όλα :cool::cool::cool: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Προσπάθησε να το χαρείς όσο μπορείς γιατί με δύο παιδιά σε βλέπω κάπως έτσι 1102778n7o57p7gj0.jpg η Κατερίνα δεν φαίνεται γιατί

παίζει λίγο πιο πέρα :lol::lol::lol:

Γριούλα μου η κυρία στη φωτο δεν έχει ρυτίδες και αποκλείεται στα νιάτα σου

να είχε εφευρεθεί το λάπτοπ :lol::lol::lol:

Πάντως αν κάνω λάθος πρώτη φορά έχω δει γριά χταπόδι !!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...