Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή μέρα κορίτσια!

Είναι 23η μέρα σήμερα και νομίζω πως πονάει η κοιλιά μου! Πάει και αυτός ο μήνας!

ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΧΕΙΣ;;

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλη μερα ολη μερα!!!!!!!!!!ειναι κανεις εδω;

Καλημέρα..!! Ωραίο avatar..! Προσπαθούσα να βάλω κι εγώ, αλλά δεν το δεχόταν.. :( Όλα καλά;

Λοιπον το μυστικο για να βαλεις αβαταρ ειναι το εξης:πηγαινεις στη διευθυνση http://www.shrinkpictures.com/ βαζεις οποια εικονα θες και σου την φτιαχνει στο σωστο μεγεθος!!!εγω εβαλα custom 80 και μου τη πηρε αμεσως!!!Προσπαθησε!! :wink:

Καλή μέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!24η σήμερα και έχω πονάκια!δυστυχώς πάει και ευτός ο μήνας!

Καλημερα!!!Ειπς προσπαθεις για το δευτερο παιδακι σου;;ποσο ειναι το πρωτο;

Διαφημίσεις

Το πρώτο είναι 27 μηνών. γενικώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Είχα μια εγκυμοσύνη πριν κάνω την κόρη μου έπαθα παλλινδρομο αλλά είχα μείνει έγκυος μετα απο 1 χρόνο και προσπάθεια! Μετά την παλλίνδρομο άντε πάλι 1 χρόνο και για να συλλάβω το παιδί! και τώρα από την στιγμή που γεννήθηκε κάνουμε ελεύθερα βέβαια τον τελευταίο χρόνο προσέχω την ωορηξία αλλα δυστυχώς! με έχουν ανχωσει και οι γύρω μου! πάλι τα ίδια να πάρει!

Το πρώτο είναι 27 μηνών. γενικώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Είχα μια εγκυμοσύνη πριν κάνω την κόρη μου έπαθα παλλινδρομο αλλά είχα μείνει έγκυος μετα απο 1 χρόνο και προσπάθεια! Μετά την παλλίνδρομο άντε πάλι 1 χρόνο και για να συλλάβω το παιδί! και τώρα από την στιγμή που γεννήθηκε κάνουμε ελεύθερα βέβαια τον τελευταίο χρόνο προσέχω την ωορηξία αλλα δυστυχώς! με έχουν ανχωσει και οι γύρω μου! πάλι τα ίδια να πάρει!

αΧ βρε lioyla μια απο τα ιδια κι εγω....μη στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι!!!2 φορες εγινε δε θα γινει και τριτη;;;αποκλειεται!!που θα παει...θα κατσει!!

Οχι απλα προσπαθουσαμε 13 μηνες για τον μικρο μας που κοντευει τωρα τα 3,5 και 4 για δευτερο.....

Διαφημίσεις

Hellooo..!! Τα κατάφερα με το avatar, σ' ευχαριστώ..!! Άσχετο, μ' έχει πιάσει μια πείνα... :lol:

ΜΠΡΑΒΟ NADINE......μη μου πεις ομως οτι τοοοοοοοση ωρα προσπαθουσες!!χι χι :lol: εγω εφαγα ενα τοστακι και στανιαρα...σπιτι εχω μπιφτεκακιαμε πατατουλεσ στο φουρνο!

Hellooo..!! Τα κατάφερα με το avatar, σ' ευχαριστώ..!! Άσχετο, μ' έχει πιάσει μια πείνα... :lol:

ΜΠΡΑΒΟ NADINE......μη μου πεις ομως οτι τοοοοοοοση ωρα προσπαθουσες!!χι χι :lol: εγω εφαγα ενα τοστακι και στανιαρα...σπιτι εχω μπιφτεκακιαμε πατατουλεσ στο φουρνο!

Όχι, καλέ, στη δουλειά ήμουν..! Τα κατάφερα, σχεδόν, αμέσως..! Και πάλι άσχετο, σκέφτομαι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, κάνουν τίποτα;; Στην εγκυμοσύνη επιτρέπονται; Δεν έχουμε και καμιά αισθητικό στην παρέα..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Το πρωτο βασικο και απαραιτητο για την κυταρριτιδα ειναι η διατροφη..οχι τσιγαρο οχι λιπη,πολυυυυυυ νεροοοοοοοο και μετα κρεμες μασαζ και τετοια...!Α και κατι επισης σημαντικο και πιο αποτελεσματικο απ΄ολα;;; ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!

Ούτε καπνίζω, ούτε λίπη τρώω (ok, έχω μια αδυναμία στα γλυκά..). Νερό πίνω πάααααααρα πολύ, αλλά δεν γυμνάζομαι, μόνο καμένα περπάτημα μέσα-μέσα. Γενικά, προσέχω, γιατί έχω;; Φταίει που βάζω κρέμες μόνο το καλοκαίρι; Δε θέλω να με φανταστώ μετά από εγκυμοσύνη............ :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ξΕΡΕΙς nadine παιζει ρολο μαλλον και το δερμα εγω και λιπη τρωω (οχι πολλα βεβαια) και γλυκα τρωω και γυμναστικη δεν κανω (γιατι δεν εχω χρονο και γυμναστηριο κοντα στο σπιτι μου) αλλα δεν εχω (πολυ λιγο ουτα που φαινεται)και ουτε με την εγκυμοσυνη εκανα κι ασ ειχα γινει γουρουνα!α!και κρεμα δεν εχω παρει ποτε μου..

ξΕΡΕΙς nadine παιζει ρολο μαλλον και το δερμα εγω και λιπη τρωω (οχι πολλα βεβαια) και γλυκα τρωω και γυμναστικη δεν κανω (γιατι δεν εχω χρονο και γυμναστηριο κοντα στο σπιτι μου) αλλα δεν εχω (πολυ λιγο ουτα που φαινεται)και ουτε με την εγκυμοσυνη εκανα κι ασ ειχα γινει γουρουνα!α!και κρεμα δεν εχω παρει ποτε μου..

Τότε, σίγουρα, εξαρτάται από το δέρμα. Εντάξει, κι εγώ δεν έχω πολύ, αλλά είμαι τελειομανής, δε θέλω να υπάρχει τίποτα..! Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω φτάσει στη 14η μέρα, το πιστεύεις ότι ξεχνάω να κάνω $ex.. :?::?::!::!: Αυτό το μήνα βαριέμαι απίστευτα.. :?

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Σε καταλαβαινω.....κουραζεσαι πολυ με το σχολειο;εχεις και απογευματινα;

Τα απογεύματα έχω ιδιαίτερα μαθήματα, όχι πολλά, αλλά φτάνουν για να μην καταλάβω πώς έρχεται το βράδυ.. Ευτυχώς, στα σχολεία έχω μόνο μέχρι το μεσημέρι, όχι ολοήμερα όπως πέρυσι, που γυρνούσα στις 5 στο σπίτι και από μισθό τίποτα.. :evil:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Σε καταλαβαινω.....κουραζεσαι πολυ με το σχολειο;εχεις και απογευματινα;

Τα απογεύματα έχω ιδιαίτερα μαθήματα, όχι πολλά, αλλά φτάνουν για να μην καταλάβω πώς έρχεται το βράδυ.. Ευτυχώς, στα σχολεία έχω μόνο μέχρι το μεσημέρι, όχι ολοήμερα όπως πέρυσι, που γυρνούσα στις 5 στο σπίτι και από μισθό τίποτα.. :evil:

Αστα να πανε τα ολοημερα μεγαλη πικρα...δεν εχω βεβαια ιδια πειρα αλλα απο φιλες μου..τρεξιμο και λεφτα....τουχρονου τετοια μερα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...