Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!ξυπνησαμε;;;

Αμέεε..!! Τελεί υπό κατάληψη το σχολείο σήμερα, πήγα στο super market, έκανα τα ψωνάκια μου και να 'μαι..!! Λέω να φτιάξω μουσακά, ευκαιρία είναι τώρα που έχω χρόνο. Όλα υπό έλεγχο; :cool:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Μμμμμμμμμμμμ!Τυχερουλα!!!Ξεκουραση λοιπον σημερα!εγω στη δουλεια κανονικα, ολα οκ, δυο μερες μεινανε...ε και εχω αρχισει πια να αγχωνομαι.....αλλα cool! :cool:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μμμμμμμμμμμμ!Τυχερουλα!!!Ξεκουραση λοιπον σημερα!εγω στη δουλεια κανονικα, ολα οκ, δυο μερες μεινανε...ε και εχω αρχισει πια να αγχωνομαι.....αλλα cool! :cool:

Ναι, το είδα..!! Θα κάνεις αμέσως το τεστ;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

AXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!δε ξερω θελω απο τη μια και λεω ας το κανω κι οτι γινει να μην περιμενω κι απ την αλλη .....δε θελω γιατι αν ειναι αρνητικο θα παψω ελπιζω....αλλα και αν δεν ειμαι γιατι να ελπιζω τζαμπα;;ουφ.........

AXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!δε ξερω θελω απο τη μια και λεω ας το κανω κι οτι γινει να μην περιμενω κι απ την αλλη .....δε θελω γιατι αν ειναι αρνητικο θα παψω ελπιζω....αλλα και αν δεν ειμαι γιατι να ελπιζω τζαμπα;;ουφ.........

Από συμπτώματα;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

tipota......... :(

Καλά, είναι νωρίς ακόμη. Κι εγώ που κάποιες φορές νόμιζα πως είχα, λάθος έκανα.. :( Να σε ρωτήσω, έκανα την προηγούμενη εβδομάδα ακτινογραφία θώρακος, επηρεάζει καθόλου;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

tipota......... :(

Καλά, είναι νωρίς ακόμη. Κι εγώ που κάποιες φορές νόμιζα πως είχα, λάθος έκανα.. :( Να σε ρωτήσω, έκανα την προηγούμενη εβδομάδα ακτινογραφία θώρακος, επηρεάζει καθόλου;

Οχι βρε αφου αδιαθετη δεν ησουν;περασαν και τοσες μερες!don;t worry! :cool:

Διαφημίσεις

Είχα καθαρίσει και ήρθα σε επαφή. Μιά φίλη μου απέβαλε λόγω ακτινογραφιών, γι' αυτό ρωτάω.. :?
:? πΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ...!Δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανυσηχεις!εσυ τωρα κοντευεις τις γονιμες!! :wink:

Διαφημίσεις

Νομίζω πως είμαι ήδη στις γόνιμες, έχω αρκετά κολπικά.... Πάει, τα 'χει παίξει ο κύκλος μου.. :shock:

ε, οχι μια χαρα ειναι ο κυκλος σου!!!12η μερα μεχρι 14 βαρια 15θα εχεις ωορρηξια!τι αλλο θελεις;;;αντε ξεκινηστε το..χοροπηδημα!!! :lol:

Σύμφωνα μ' ένα site η 18η είναι η μέρα της ωορηξίας μου.. Το λάθος του προηγούμενου μήνα είναι ότι σταμάτησα την 22η μέρα τις επαφές και αδιαθέτησα μετά από 15 μέρες. Μη σε ζαλίζω, όμως, ούτως ή άλλως, δεν τον αφήνω σε ησυχία τον άντρα μου, αν και αυτό το μήνα δεν έχω καθόλου όρεξη για......... :!::!::!:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Σύμφωνα μ' ένα site η 18η είναι η μέρα της ωορηξίας μου.. Το λάθος του προηγούμενου μήνα είναι ότι σταμάτησα την 22η μέρα τις επαφές και αδιαθέτησα μετά από 15 μέρες. Μη σε ζαλίζω, όμως, ούτως ή άλλως, δεν τον αφήνω σε ησυχία τον άντρα μου, αν και αυτό το μήνα δεν έχω καθόλου όρεξη για......... :!::!::!:

στις 37 μερες αδιαθετησες;

Στις 36, αν θυμάμαι καλά..

Την καταλαβαινεις την ωορρηξια;;

Νομίζω πως ναι, έχω πονάκια χαμηλά και αρκετά υγρα. Α, και όρεξη για τρελίτσες.. :wink: Δεν έχω πάρει ποτέ τεστ, φοβάμαι πως θα με αγχώσει.

ITKtp2.png

Feiyp2.png

εγω δεν την καταλαβαινω ποτε εκτος μονο απο τον προηγουμενο μηνα που ειχα κατι πονακια 13-14η μερα..υγρα ιδιαιτερα δεν εχω....

στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει τεστακια αλλα δεν βοηθησαν ιδιαιτερα...

εγω δεν την καταλαβαινω ποτε εκτος μονο απο τον προηγουμενο μηνα που ειχα κατι πονακια 13-14η μερα..υγρα ιδιαιτερα δεν εχω....

στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει τεστακια αλλα δεν βοηθησαν ιδιαιτερα...

Καλά, μη φανταστείς "πλημμύρα", απλά είμαι στεγνη γενικά κι εκείνες τις μέρες έχω αρκετά. Μακάρι να είσαι έγκυος, να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες σιγά-σιγά.. :D Φαντάζεσαι να είσαι;; Ε, ρε, πανηγύρια..!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Σας καταλαβαίνω 1000%. Τα πέρασα όλα εις διπλούν! Τώρα προσπαθώ εδω και 1 χρόνο για το δεύτερο. Η ψυχολογία είναι άλλη αλλά το σπάσιμο νεύρων το ίδιο! Καλώς σας βρίσκω λοιπόν!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...