Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Θα πεταχτούμε αύριο στη Ναύπακτο..! Άσχετο είδα στον ύπνο μου ότι απέτυχα στον ασεπ και σε άλλο όνειρο πως έφταχνα κέϊκ (στον ονειροκρίτη το ερμήνευε ως επιτυχία), ακόμη και τα όνειρά μου αντικρούονται, ανυπομονώ να βγουν τα αποτελέσματα, είμαι στην κόψη του ξυραφιού.. :?

Εγω ξερω πως οτι βλεπεις στον υπνο σου το αντιθετο γινεται....!

Αν και πραγματικα πιστευω πως τα ονειρα ειναι θεμα υποσεινηδητου...ο,τι σε απασχολει το βλεπεισ το βραδυ στον υπνο σου!!!Μην ασχολεισαι λοιπον πολυ!!!Να σκεφτεσαι θετικα και να διωχνεις τισ σρνητικες σκεψεις απο το μυαλουδακι σου....και ολα θα πανε καλα!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίκιο έχεις..! Πώς πάνε οι προσπάθειες για το πολυπόθητο μωράκι;

Περιμενω να δω σε λιγες μερες τα αποτελεσματα...παντως δεν εχω προς το παρον κανενα συμπτωμα...βεβαια ειναι ακομα νωρις...τεσπα..θα δειξει!

α!!!!!!!!!!!!!!!χτες εκανα shopping therapy!!!

XI XI!!!πΗΡΑ ΕΝΑ παντελονακι μαυρο σφιχτο για να μαζευει λιγο κολουσ και κοιλιες, μια μπλουζα πλεχτη νυχτεριδα και μια τζιν φουστα!!!πολυ μου αρεσαν μονο που δε προβλεπεται να παω πουθενα το σ/κ για να τα φορεσω!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

XI XI!!!πΗΡΑ ΕΝΑ παντελονακι μαυρο σφιχτο για να μαζευει λιγο κολουσ και κοιλιες, μια μπλουζα πλεχτη νυχτεριδα και μια τζιν φουστα!!!πολυ μου αρεσαν μονο που δε προβλεπεται να παω πουθενα το σ/κ για να τα φορεσω!! :lol::lol:

Ουάου..!! Με 'γειές..!! Η καλύτερη εκτόνωση είναι για μας τις γυναίκες τα ψώνια, έχουν και κάτι τιμές κάποιες φορές..... αδύνατον ν' αντισταθείς.. :lol:

Πότε ξαναέρχονται οι εκπτώσεις;; Έχω καιρό ν' αγοράσω περιττά πράγματα και ν' ακούσω τον άντρα μου να διαμαρτύρεται γι' αυτά (με το δίκιο του ο άνθρωπος) ..........!!! :wink::wink:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ΜΜΜΜΜ!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΓΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ....... :(

Τωρα θελω και κανενα αρωμα να παρω...!

Από αρώματα, δόξα τω θεώ, εάν θέλεις σου χαρίζω μερικά..!! Τα λέμε αργότερα, ετοιμάζω σπανακόπιτα..!! :D:D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ΜΜΜΜΜ!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΓΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ....... :(

Τωρα θελω και κανενα αρωμα να παρω...!

Από αρώματα, δόξα τω θεώ, εάν θέλεις σου χαρίζω μερικά..!! Τα λέμε αργότερα, ετοιμάζω σπανακόπιτα..!! :D:D

οκ! :wink:

εδω θα ειμαι.................. :evil::evil:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, ELKARAK..!! Τί νέα από το μέτωπο;;

ΗΣΥΧΙΑ....εχουνε κοπασει οι........εχθροπραξιες και αναμενουμε την...ανακωχη!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: Εσυ γλυκεια μου τι νεα;;

Προβλήματα με τη δουλειά; Όλα καλά, πήγαμε βολτούλα στη Ναύπακτο και ξεφύγαμε λίγο.. Προσπαθώ να τον πείσω για Ναύπλιο ένα 2ήμερο, αλλά θα πρέπει να μη δουλεύει Σάββατο.. ΓΚΡΡ... :evil:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Προβλήματα με τη δουλειά; Όλα καλά, πήγαμε βολτούλα στη Ναύπακτο και ξεφύγαμε λίγο.. Προσπαθώ να τον πείσω για Ναύπλιο ένα 2ήμερο, αλλά θα πρέπει να μη δουλεύει Σάββατο.. ΓΚΡΡ... :evil:[/quoteΑχ....Ναυπλιο!!!!!!!!!!!!Τι ρομαντικο μερος!!!!Δε μπορει να παρει 1 μερα αδεια;;;;

Άδεια;; Με το ζόρι αναρρωτική.. άσε που είναι "στο τσακ" να φύγει από εκεί μέσα με όλ' αυτά, που συμβαίνουν.. :? 'Ασχετο, ξέρεις κατι; Τις τελευταίες μέρες βλέπω μωράκια και κάνω σαν παλαβή.. Αρχίζω να το μετανοιώνω, που δεν έβαλα μπρος νωρίτερα.. Τρομάρα μου, νόμιζα πως θα συλλάβω με την πρώτη.. :lol:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Άδεια;; Με το ζόρι αναρρωτική.. άσε που είναι "στο τσακ" να φύγει από εκεί μέσα με όλ' αυτά, που συμβαίνουν.. :? 'Ασχετο, ξέρεις κατι; Τις τελευταίες μέρες βλέπω μωράκια και κάνω σαν παλαβή.. Αρχίζω να το μετανοιώνω, που δεν έβαλα μπρος νωρίτερα.. Τρομάρα μου, νόμιζα πως θα συλλάβω με την πρώτη.. :lol:

Ολες ετσι νομιζαμε nadine μου....

:cry::cry::cry: Τουλάχιστον έχεις το πιτσιρικάκι σου, τι κάνει ο μπομπιράκος..;; :D

Ναι, γερο να ειναι το πιτσιρικακι μου!Αλλα μη νομιζειςοτι ηρθα κατ΄ευθειαν, μετα απο 13 μηνες προσπαθειων...

Πολύς καιρός.. Σε τί ηλικία τον έκανες;

28 kai tvra eimai αισιως 31..αντε να δουμε ποσο καιρο θα προσπαθουμε αυτη τη φορα μεχρι

Μια χαρά ηλικία..! Άντε, πότε θα πας στην αδερφή σου στο Αγρίνιο, να κανονίσουμε συνάντηση..;;!! :wink:

....δε ξερω ποτε ρε γμτ...και χτες μιλουσα μαζι της και μου ειπε οτι αδιαθετησε...προσπαθουν κι αυτοι για παιδακι απο το δεκεμβρη αλλα τζιφος....μαλλον οικογενειακο μας θα ειναι.. :?

Εμάς που δεν είναι οικογενειακό;; Τεράστιο σόϊ και από τις 2 μεριές...... :roll: Αν δεν τα καταφέρουμε αυτό το μήνα, κάτι δεν πάει καλα.. :?

το μυαλο σου δε παει καλα! :lol::lol::lol:

Καλε εγω για πλακα το ειπα;;ειναι αυτα τα πραγματα κληρονομικα;;;

ειναι πολυ νωρις ακομη για να σκεφτεσαι ετσι και να στεναχωριεσαι!!!!!!!!think possitive!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Εμάς που δεν είναι οικογενειακό;; Τεράστιο σόϊ και από τις 2 μεριές...... :roll: Αν δεν τα καταφέρουμε αυτό το μήνα, κάτι δεν πάει καλα.. :?

το μυαλο σου δε παει καλα! :lol::lol::lol:

Καλε εγω για πλακα το ειπα;;ειναι αυτα τα πραγματα κληρονομικα;;;

ειναι πολυ νωρις ακομη για να σκεφτεσαι ετσι και να στεναχωριεσαι!!!!!!!!think possitive!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Σου στέλνω pm.

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...