Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nADINE!! εσεις τελικα τι θα κανετε;;;εεεεε;;;;;;;;;;;

Συγγνώμη που αργώ ν' απαντήσω, έχω περίεργο ωράριο.. :wink:

Λέμε να αποδράσουμε, έστω και μια μέρα, ELKARAK, όταν γυρίσει ο αντρούλης μου το απόγευμα, θα κανονίσουμε τον προορισμό..!! Όσο για το @γχο$.. δεν είμαι η κατάλληλη για συμβουλές, ismeni, αν και το παλεύω, όσο δε φαντάζεσαι..!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,Σ΄ΕΜΑΘΑ ΠΙΑ!! :wink: ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΗ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ Ω ΓΝΩΣΤΩΝ...ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!! :lol::wink:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,Σ΄ΕΜΑΘΑ ΠΙΑ!! :wink: ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΗ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ Ω ΓΝΩΣΤΩΝ...ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!! :lol::wink:

Η αλήθεια είναι ότι χθες πλακωθήκαμε και του μίλησα άσχημα, το έχω μετανοιώσει και θέλω να επανορθώσω.. :( Δεν τσακωνόμαστε και κάθε μέρα, αλλά, όταν αρχίσουμε..... δε σταματάμε.. Υπάρχει γιατρικό;; Μόνο εγώ καβγαδίζω με τον άντρα μου εδώ μέσα;; :roll:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

πΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ;;ΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.....!ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ.....ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ....

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι χθες πλακωθήκαμε και του μίλησα άσχημα, το έχω μετανοιώσει και θέλω να επανορθώσω.. :( Δεν τσακωνόμαστε και κάθε μέρα, αλλά, όταν αρχίσουμε..... δε σταματάμε.. Υπάρχει γιατρικό;; Μόνο εγώ καβγαδίζω με τον άντρα μου εδώ μέσα;; :roll:

Μόνο εσύ????????????

Καλέ όλες καβγαδίζουμε....Εγώ ειδικά είχα για κάποιο διάστημα που τσακωνόμουν επί καθημερινής βάσεως.. :?

Τώρα σαν να ήρθαμε λίγο στα συγκαλά μας :cool:

VxpTp3.png

lewJp3.png

εκα ρε παιδια!!ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι!!!Αλλωστε αγαπη χωρις πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!!!!!!!!! :lol:

εκα ρε παιδια!!ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι!!!Αλλωστε αγαπη χωρις πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!!!!!!!!! :lol:

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...μετά από ωραιότατο καυγά...έμεινα έγκυος στην 2η εγκυμοσύνη :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Αυτό, που σκέφτομαι, είναι πως, αν είχα κάνει παιδί από την αρχή του γάμου, θα είχαμε πρόβλημα στη σχέση μας, ευτύχώς τώρα έχω αρχίσει και τον μαθαίνω διεξοδικότερα.. (δεν είχαμε συγκατοικήσει, παρά μόνο στις διακοπές και όποτε πήγαινα να τον συναντήσω στην Αθήνα). Τον ένα αυτό χρόνο, που ζήσαμε παντρεμένοι έχουμε έρθει πολύ κοντά ψυχικά και νομίζω πως τώρα είμαστε έτοιμοι για παιδάκι..!! :D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Καλό καιρό έχει τις τελευταίες μέρες, ελάχιστα συννεφάκια διακρίνονται στον ορίζοντα..! Από ποιό χωριό;;

γεια σου nantinaki !!!!

πως πας????

καλα σε βλεπω, κ τις ορμόνες σου επίσης :lol::lol::lol:

εμενα ο αντρας μου δεν με πλησιαζει στις μέρες πριν μετα και κατα τη διαρκεια της περιόδου

εχει επιγνωση ο άνθρωπος το τι μπορει να επακολουθήσει :lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Καλό καιρό έχει τις τελευταίες μέρες, ελάχιστα συννεφάκια διακρίνονται στον ορίζοντα..! Από ποιό χωριό;;

γεια σου nantinaki !!!!

πως πας????

καλα σε βλεπω, κ τις ορμόνες σου επίσης :lol::lol::lol:

εμενα ο αντρας μου δεν με πλησιαζει στις μέρες πριν μετα και κατα τη διαρκεια της περιόδου

εχει επιγνωση ο άνθρωπος το τι μπορει να επακολουθήσει :lol::lol:

Γκουχου-γκουχ.. υπονοείς κάτι για τα νεύρα μου, εεε;;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

αι μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!

γενικως μιλάω βρεεεεεεεεεεεεεε

αμεσως

:wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τη Ζουμπουλία από το "παρά 5" μου θύμησες τώρα.. Ιιιιιιιιιιι, μαρήηηη.... :!::!::!::!: Όλα καλά εκεί;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

ολα τζαμι!!!!!!

παω για σπιτι κ γω τωρα!!!!

δεν δουλευω απογευμα, αλλα καλυτερα να δουλευα μου φαίνεται

με περιμενει ενα σπιτι βιετναμ :evil:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ολα τζαμι!!!!!!

παω για σπιτι κ γω τωρα!!!!

δεν δουλευω απογευμα, αλλα καλυτερα να δουλευα μου φαίνεται

με περιμενει ενα σπιτι βιετναμ :evil:

Μπορώ να φανταστώ..!! Άντε, καλή ξεκούραση και..... be cool..!! :cool:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Πεντάλοφο..και τον Αύγουστο είχα έρθει και είχα μείνει μέσα στο Μεσολόγγι

VxpTp3.png

lewJp3.png

Καλημερα!!!μηπως εσυ nadine εχεις ξυπνησει;;

Καλημέρα..!! Είχα να κοιμηθώ έτσι πολύ πριν το γάμο μου..!! Δουλεύει και σήμερα το έτερον μισό και ξεσκίστηκα στον ύπνο, πριν λίγο ξύπνησα.. :D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Καλημερα!!!μηπως εσυ nadine εχεις ξυπνησει;;

Καλημέρα..!! Είχα να κοιμηθώ έτσι πολύ πριν το γάμο μου..!! Δουλεύει και σήμερα το έτερον μισό και ξεσκίστηκα στον ύπνο, πριν λίγο ξύπνησα.. :D

μμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!Ζηλευω!!!Τι καιρο εχετε;

Καλό..!! Εσείς εκεί πάνω;;

ξεκινησε με συννεφια η μερα αλλα τωρα βγαζει ηλιο....ομως εγω ειμαι στη δουλεια.....μπουχου!!!!!!!!!!!!!!

Τελος παντων!!τι θα κανετε τελικα; θα πατε καμια βολτιτσα η΄θα αραξετε;

Θα πεταχτούμε αύριο στη Ναύπακτο..! Άσχετο είδα στον ύπνο μου ότι απέτυχα στον ασεπ και σε άλλο όνειρο πως έφταχνα κέϊκ (στον ονειροκρίτη το ερμήνευε ως επιτυχία), ακόμη και τα όνειρά μου αντικρούονται, ανυπομονώ να βγουν τα αποτελέσματα, είμαι στην κόψη του ξυραφιού.. :?

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...