Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσια αυτό το σεχ!Από αγκαρεία το κάνω!Έχω την εντύπωση ότι παιζει ρολο στην σύλληψη!

Ακριβώς, όπως τα λες, Lioula..!! Δυστυχώς, έτσι είναι..

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαινω.....κουραζεσαι πολυ με το σχολειο;εχεις και απογευματινα;

Τα απογεύματα έχω ιδιαίτερα μαθήματα, όχι πολλά, αλλά φτάνουν για να μην καταλάβω πώς έρχεται το βράδυ.. Ευτυχώς, στα σχολεία έχω μόνο μέχρι το μεσημέρι, όχι ολοήμερα όπως πέρυσι, που γυρνούσα στις 5 στο σπίτι και από μισθό τίποτα.. :evil:

Αστα να πανε τα ολοημερα μεγαλη πικρα...δεν εχω βεβαια ιδια πειρα αλλα απο φιλες μου..τρεξιμο και λεφτα....τουχρονου τετοια μερα!

Ένα θα σου πω: δεν έχω πληρωθεί ακόμη τον περσινό Μάϊο-Ιούνιο.....!! :?

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα!!!!!καλα ειναι απαραδεκτοι!!!!Ατοιμη προυπηρεσια!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα!!!!!καλα ειναι απαραδεκτοι!!!!Ατοιμη προυπηρεσια!!!!!

Κι όμως..! Πρέπει να σ' αφήσω, τα λέμε αργότερα..! :D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ! ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΝΩ!

ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ...ΑΣΤΑ!

μμμμμμμμμμμμμμμμμ....η καλη μερα απ΄το πρωι φαινεται...!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ?ΞΕΡΕΙΣ?

οχι...εγω παω επανω δεξια που λεει δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια σας επισκεψη και τις βλεπω..

Διαφημίσεις

ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΧΩΘΗΚΕΣ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

Αγχωθηκα δυστηχως γιατι νομιζα οτι αφου εχω ηδη ενα παιδι..το δευτερο θα ηταν παιχνιδακι!και επειδη εκανα 13 μηνες να μεινω εγκυος στον πιτσιρικα μου..αγχωνομαι ακομα περισσοτερο γιατι τοτε ειχα κανει σαλπιγγογραφια και αμεσως εμεινα..τωρα ομως μετα απο 1 γεννα τι μπορει να φταιει..;

ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΧΩΘΗΚΕΣ? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

Αγχωθηκα δυστηχως γιατι νομιζα οτι αφου εχω ηδη ενα παιδι..το δευτερο θα ηταν παιχνιδακι!και επειδη εκανα 13 μηνες να μεινω εγκυος στον πιτσιρικα μου..αγχωνομαι ακομα περισσοτερο γιατι τοτε ειχα κανει σαλπιγγογραφια και αμεσως εμεινα..τωρα ομως μετα απο 1 γεννα τι μπορει να φταιει..;

Το άγχος μας!!!! :cry:

VxpTp3.png

lewJp3.png

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΕΙΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΓΧΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!ΛΑΘΟΣ!!

πΟΥ ΣΑΙ ΣΥ βρε ολη μερα;;μαθημα ειχες;

Ναι, τί να κάνω..! Τη Δευτέρα έχουμε γιορτή και πέσανε πρόβες. Θα πάς πουθενά το σαβ/κο; Αριδαία είχες πει την προηγούμενη φορά;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...