Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε άλλο ένα μήνα τρέλλες Nadine...καλή απόλαυση...ελπίζω να πετύχει τώρα...μακάρι....Sabrina γιατί έτσι απαισιόδοξη? Όχι ότι χάλασε και ο κόσμος, next time, αλλά κάτσε να δούμε πρώτα βρε παιδί μου!!

Ερώτηση τώρα!!

Αν, λέμε ΑΝ, γονιμοποιηθεί το αυγουλάκι σε κάποια φάση και εγώ μετά από 1-2 μέρες ξανακάνω, εχμ, πως να το θέσω κομψά, τρελίτσες, δε το πειράζει?? Ξέρω γω οι...αναταράξεις...με πιάνετε?? Μήπως πρέπει να είμαστε...εχμ...πιο ήρεμοι ένα πράγμα???

Μπαίνω σιγά σιγά σε γόνιμες και την έχω καταβρεί, ο άντρας μου όμως την έχει καταβρεί ακόμα πιο πολύυυυυυυυυυυυυ :wink:

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

γεια σου βρε honey!!!!!!!!!!

που εισαι εσυ??????

μην αγχωνεσαι βρε κανε δουλεια σου...............

δεν νομιζω να γινετε τιποτα

πες ας πουμε ότι η μοιρα σου εσένα ειναι να πιασεις παιδι την

επόμενη μερα απο τις γόνιμες.....

τι θα το ρισκάρεις

πάντα να εκεταλέυεσαι κ τις γόνιμες, αλλα να μην αφηνεις κ τις υπόλοιπες

χαμένες!!!!!!!!!!!!!

οσο πιο πολυ sex τόσο το καλύτερο..........

μολις καλη μου το σπερματωζωαριο τρυπωσει στο ωαριο..........τιποτα δεν το σταματα!!!!!!!!!(φαινεται απο τα βιντεακια που βλέπουμε)

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Ποια βιντεάκια καλέ Sabrina?????

εδώ είμαι,σταθερή, νομίζω πλέον έχω διαβάσει όλα τα post εδώ μέσα...κατά πόσο είναι καλό αυτό δε ξέρω!!

Μπαίνω στις γόνιμες -φαντάζομαι δηλαδή- και έχω φρικάρει...

ε, να μωρέ, απλά είπα μήπως λόγω άκρατου ενθουσιασμού χαλάσουμε τις τύχες μας...είπαμε από άγχος καλά πάω!!!!!!!!!!! Κάθε δυο και λίγο κάτι θα βρίσκω...Χαλαράαααααααααααααααααααα

Πάντως τον άντρα μου δεν τον έχω ξαναδεί πιο ευτυχισμένο, άλλο πράμα λέει!!!! χεχε...

Αμάν έχω πονάκια...τρέχω!!

k6rO.png

yMCu.png

Τα thavmatakia μου και γω!

οχι καποιο συγκεκριμενο βιντεακι βρε!!!!!!!!!!!

γενικως λεω που εχουμε δει το σπερματοζωαριο να τρεχει

και να τρυπωνει στι ωάριο

αυτο εννοω

μ άρεσει που ρωτας εμενα παραπανω γιατι ειμαι τόσο απαισιόδοξη

για πανε μια μεχρι το καθρεφτη............

:lol::lol::lol::lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

kalhmera koritsia

nadine den peirazei allos ena mhnas perase alla isws auto na shmainei oti hrthw o tuxeros xeexe

honey an apo thn pithanh sullhpsh kai meta xreiazzete na prosexoume sto sex tote kahkame kai emeis kai o antras mas giati an petuxeis h sullhpsh etsi auksanoume to xroniko diasthma hsuxou prosektikou xazou sex sth zwh mas xxaxaxa

kai pali kialhmera sassss

yg: emena o antras mou me exei desei ta xeria gia na mhn paw na parw test pali apo thn prth mera kathusterhshs afou panta to kanw kai mesa se liges wres mou erxete

exw arxisei na tremw na udrwnw kserete ta sumptwmata apeksarthshs apo to predictor axxaxxa

.png

.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα..! Πολύ κούραση, μας είχαν στημένους από τις 7 το πρωι εώς τις 6 το απόγευμα.. Στην α' ενότητα τα θέματα ήταν μέτρια, όποιος είχε διαβάσει, έγραφε σίγουρα. Το κακό ήταν η αρνητική βαθμολογία την οποία και φοβάμαι (λάθος απάντηση-κόβεται βαθμός). Στη β' ενότητα ζητούσαν πάρα πολλά, δεν έφτανε ο χρόνος, αλλά έγραψα καλύτερα. Το θέμα είναι πως πρέπει να περάσω και τις 2 ενότητες.. Έχω τύψεις που δε στρώθηκα, θα περνούσα σίγουρα..!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

AX BΡΕ NADINE, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ.ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΛΕΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΠΑΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ(ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΩΣ)Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ!ΟΥΦ ΠΙΑ Μ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΗΜΑΔΟΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Άστα να πάνε, ELKARAK.. Εμάς έγινε το εξής κουλό στη β' ενότητα,ήταν πάρα πολλά τα θέματα (και εκτός προκήρυξης) και 5', πριν λήξει ο χρόνος κι ενώ οι περισσότεροι είχαμε φύγει γράφοντας του σκοτωμού, δόθηκε παράταση μισής ώρας, πράγμα που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε ακύρωση του διαγωνισμού, καθώς δεν διαγωνιστήκαμε "επί ίσοις όροις".

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Άστα να πάνε, ELKARAK.. Εμάς έγινε το εξής κουλό στη β' ενότητα,ήταν πάρα πολλά τα θέματα (και εκτός προκήρυξης) και 5', πριν λήξει ο χρόνος κι ενώ οι περισσότεροι είχαμε φύγει γράφοντας του σκοτωμού, δόθηκε παράταση μισής ώρας, πράγμα που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε ακύρωση του διαγωνισμού, καθώς δεν διαγωνιστήκαμε "επί ίσοις όροις".

ΑΝΤΕ ΡΕ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ!ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΠΕΣ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟΥΛΑ ΣΑΣ;;

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ!!!! :lol:

ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΠΕΡΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΩΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ) EKANA TO ΠΡΩΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ....ΜΗΠΩΣ...."ΦΥΤΕΥΤΗΚΕ" ΤΟ ΒΕΒΕ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΜΤ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!

NADINE ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ , ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!

Σ' ευχαριστώ, ELKARAK..!! Και συ πολύτεκνη..!! :D Πώς πάει;

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ;; :lol::oops:

ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ ΜΕ "ΧΑΛΑΕΙ" ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ..... :lol:

ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ...

ΝΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ? :roll::roll::lol:

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΣ?

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..

ΥΓ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ... :oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...