Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Πρέπει να είμαι, παντελώς, αγεωγράφητη, πρώτη φορά το ακούω..! Εύχομαι να περάσετε καλά και να το ευχαριστηθείτε, δεόντως.........!!!!!!!!! Εγώ το πήρα απόφαση να πάω για χοριακή αύριο το πρωι. Λογικά, πρέπει να είμαι νηστικιά και τα συναφή; Σε παλάβωσα..! :lol:

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το να είσαι νηστική..

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να είμαι, παντελώς, αγεωγράφητη, πρώτη φορά το ακούω..! Εύχομαι να περάσετε καλά και να το ευχαριστηθείτε, δεόντως.........!!!!!!!!! Εγώ το πήρα απόφαση να πάω για χοριακή αύριο το πρωι. Λογικά, πρέπει να είμαι νηστικιά και τα συναφή; Σε παλάβωσα..! :lol:

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!ΔΕ ΠΑΛΑΒΩΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΠΑΣ!!! :lol: ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!ΔΕ ΠΑΛΑΒΩΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΠΡΙΝ ΠΑΣ!!! :lol: ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα πάλι..!! :D:D:D:D:D

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Για κανέναν μουσακά τι θα λεγες? :lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Κουκλίτσα η πριγκίπισσά σου..!! Ρωτάω γιατί είναι εξέταση αίματος, μήπως το πρωινό επηρεάσει το αποτέλεσμα..

Ούτε το πρωινό ούτε το μεσημεριανό...Αν είσαι ...ΕΙΣΑΙ!!!! :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

ΜΙΑΜ..!! Τη Δευτέρα έφτιαξα μουσακά, μούρλια..!! Στη βάση έβαλα πατάτες, 2-3 μελιντζανούλες και αρκετά κολοκυθάκια, είχε πολύ πιο ελαφριά γεύση απ' όταν είναι όλο μελιντζάνες..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Για κανέναν μουσακά τι θα λεγες? :lol::lol:

ΘΑ ΕΛΕΓΑ......................ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΩ!ΑΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΙΑΜ..!! Τη Δευτέρα έφτιαξα μουσακά, μούρλια..!! Στη βάση έβαλα πατάτες, 2-3 μελιντζανούλες και αρκετά κολοκυθάκια, είχε πολύ πιο ελαφριά γεύση απ' όταν είναι όλο μελιντζάνες..!!

Nadine, de mou stelneis th syntagh mpas kai swsw kana gamo... :wink:

Διαφημίσεις

ΝΑDINE.................................

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα...!! Τελικά, δεν πήγα για χοριακή, γιατί πονούσε πολύ η κοιλιά μου.. :wink: Πριν λίγο είδα καφέ σταγόνες, θ' αδιαθετήσω.. δεν πειράζει..!! Τουλάχιστον, δε θα με φάει η αγωνία..!! :lol:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Καλημέρα...!! Τελικά, δεν πήγα για χοριακή, γιατί πονούσε πολύ η κοιλιά μου.. :wink: Πριν λίγο είδα καφέ σταγόνες, θ' αδιαθετήσω.. δεν πειράζει..!! Τουλάχιστον, δε θα με φάει η αγωνία..!! :lol:

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!

ΑΣΧΕΤΟ: ΤΟ ΣΤΙΚΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;;;ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ;;;

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!

ΑΣΧΕΤΟ: ΤΟ ΣΤΙΚΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;;;ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ;;;

Ναι, και σκεφτόμουν τί καλά θα ήταν να του κάνω δώρο ένα μωράκι..! Δεν πειράζει..

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Απ'όσο γνωρίζω, η μέρα της ωορρηξίας είναι 14 μέρες πριν την μέρα που θα σου έρθει η επόμενη. Αν πχ έχεις 30 μέρες κύκλο η ωορρηξίά γίνεται (θεωρητικά) τη 16 μέρα απ΄όταν ξεκίνησε η προηγούμενη περίοδός σου. αδιαθέτησες σήμερα? Υπολόγιζε ωορρηξία 25-26/10, βάλε και 2-3 μέρες πριν και άλλο τόσο μέτα...αν κάνω λάθος, διορθώστε με κορίτσια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...