Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να μείνουμε έγκυες: μικρά μυστικά..!!

Nadine

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 929
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα την ταλαιπωρημένη από πονόλαιμο, μπούκωμα, συνάχι και το χειρότερό μου.. έρπη.. :evil: Κορίτσια, μου κάνει εντύπωση το ότι σήμερα, που ξύπνησα, είχα πολλά υγρά κι εμένα δε μου συμβαίνει συχνά αυτό, ειδικά, όταν πρόκειται να αδιαθετήσω.. Βοήθεια, κράξτε με, μπήκα πάλι στο "τρυπάκι των συμπτωμάτων"..!! :wink:

Πολύ συνάχι, μπούκωμα και πονόλαιμος έπεσε εδώ μέσα.... Λέτε να είναι ηλεκτρονική ίωση??? :lol::lol::lol:

Κολήσαμε η μία από την άλλη????

Όλα είναι πιθανά αν και θα προτιμούσα να ήταν κολλητική και η εγκυμοσύνη. Να είχες επαφή με μία έγκυο και τον άλλον μήνα να ήσουν.

Έχω ξεφύγει ε; παραλογίζομαι.

Καλημέρα και από μένα

Απευθύνεσαι σε πολύ λογικά άτομα κι αγχώθηκες, μη σε παρεξηγήσουμε, MSM2..;;; Αυτό, που σκεφτόμουν, είναι πως το θέμα δεν είναι μόνο να μείνουμε έγκυες, αλλά και να καταφέρουμε να κρατήσουμε το παιδί, να είναι υγιές, να μην υπάρξουν επιπλοκές κτλ. Χθες απέβαλλε η κολλητή μου στο 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δε φαντάζεστε στενοχώρια.. Η σύλληψη είναι η αρχή του θαύματος, μέχρι τη γέννα χρειάζεται πολύ προσοχη, υπομονή και τύχη..!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Απευθύνεσαι σε πολύ λογικά άτομα κι αγχώθηκες, μη σε παρεξηγήσουμε, MSM2..;;; Αυτό, που σκεφτόμουν, είναι πως το θέμα δεν είναι μόνο να μείνουμε έγκυες, αλλά και να καταφέρουμε να κρατήσουμε το παιδί, να είναι υγιές, να μην υπάρξουν επιπλοκές κτλ. Χθες απέβαλλε η κολλητή μου στο 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δε φαντάζεστε στενοχώρια.. Η σύλληψη είναι η αρχή του θαύματος, μέχρι τη γέννα χρειάζεται πολύ προσοχη, υπομονή και τύχη..!!

Αυτά είναι τα χειρότερα!!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι μιζέρια είναι αυτή πρωί πρωί; Ολα καλά θα'ναι. Δυστυχώς και τα άσχημα συμβαίνουν για να δοκιμαζόμαστε. Δεν είμαι το πλέον αισιόδοξο άτομο, ίσως και λόγο δουλειάς, αλλά από τότε που "κάνω παρέα" με το μπεμπάκι μου (εγώ από έξω αυτή από μέσα) όλα τα βλέπω λίγο πιο ανοιχτόχρωμα. Άγχος θα υπάρχει πάντα. Αχ, τι λέω... Ακούγομαι σαν τη μαμά μου "θα κάνεις δικά σου παιδιά και θα δεις...". Άσχετο: τελικά είναι ιος μέσω η/υ. Τρέχει και μενα η μύτη μου αλλά εγώ... Βράχος ηθικής... :roll: Καλέ, μαζέφτε με, τι λέω πρωίνιάτικα;;; :roll::roll::roll:

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Αυτά είναι τα χειρότερα!!!!

Συμφωνώ απόλυτα έχω και 2 παλλίνδρομες στην πλάτη.

Αλλά δεν μιζεριάζουμε αισιοδοξία, κάλη διάθεση, θετικές σκέψεις και όλα θα γίνουν όταν έχεις στο μυαλό σου το κακό αυτό έρχεται.

Ετσι κορίτσια;; γιατί μας βλέπω λίγο πεσμένες όλες σήμερα

Να κάτι που θα φτιάξει τη διάθεση σε όλες!!! :lol:

http://www.cosmopolitan.com/

Σιλάνς όλες και καθήστε να διαβάσετε!! Σε δυο ώρες θα έχετε γραπτό τεστ! Σους! Τσιμουδιά!

Διαφημίσεις

Μέχρι και "sex position of the week" έχει... Τι άλλο θέλετε; Όλο ιδέες για το βράδυ θα'χει, αθάνατο cosmopolitan :wink::wink::wink:.

Αν δεν πάθεις εγκεφάλικο ή στραβολαίμιασμα απο αυτην την στάση οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ότι πρέπει για γονιμοποίηση λογω βαρύτητας .Μπραβο cpsmopolitan εγώ πως δεν την είχα σκεφτει :D

Οι ορμόνες σου οργιάζουν :lol::lol:

Αυτό ξαναπές το... Τώρα "νηστεύω" γιατί ένα φόβο τον έχουμε. Αν και καιρός της είναι σιγά σιγά να ετοιμάζεται για τη grande έξοδό της η μπουμπού.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

αχ ωραία αντε κοντοζυγώνεις!!!!!!!!!!!!!

αυτες οι μέρες είναι περίεργες ε???

όλο ακουω από γνωστες αλλά κ με την εγκυμοσύνη της νύφης μου που πέρασα......."άντε να βγεί, δε μπορώ άλλο " κλπ :lol::lol::lol:

ειναι οι τελευταίες μέρες κ η αγωνία κορυφώνεται!!!!!!!!!!!!!!!!

μεσα από τη κάρδια μου να βγεί όντως με έναν πόνο!!!!!!!!!!

άντε κ με 2 δε πειραζει!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

να χεις καλη γέννα καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν κ δω θα μαστε θα τα λέμε κ τωρα κ μετα αλλα ας ρίξω εγω την ευχη μου................... :wink::lol::lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Σ'ευχαριστώ πολύ! Να πω την αλήθεια μια χαρά έχουμε βολευτεί έτσι... Μετά θ'αρχίσουν τα ζόρια. Όχι, δεν παραπονιέμαι αλλά θα με φάει το άγχος. "Τώρα τι κάνουμε;" Γεροί να'μαστε και θα βγάλουμε άκρη. Με το καλό σε όλες και σύντομα... Η μπέμπα πρέπει να'χει και αυτή την κυβερνό-παρέα της, δε νομίζετε;

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Χωρίς παρεξήγηση, εκεί που κοίταγα τα ticker σ'ένα αγγλόφωνο site κοιτάχτε τι πήρε το μάτι μου; Όπως επίσης έχει και ακριβή μέτρηση ωορηξίας σ'ένα link.

http://www.tipsgettingpregnant.com/7mistakesreport.html

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...