Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

συμπτωματα οτι εφτασε η ωρα??

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.αυριο μπαινω στην 39 βδομαδα και εδω και 2 μερες νιωθω κατι περιεργα πραγματα.καταρχιν καποιες φορες την μερα εχω ενοχληση κατω οχι πονο ακριβως μια ενοχληση.επισης με πιανει αραια και που την μερα ενας πονος σαν τησ περιοδου αλλα οταν με πιανει θελω να παω τουαλετα(οχι για τσισα:).μηπως ειναι συμπτωματα οτι εφτασε η ωρα?

Διαφημίσεις

ετοιμασουυυυυ!!!!!σε λιγες ημερες θα εχεις αγκαλια το μπεμπε!!!καπως ετσι αρχιζουν,αλλα μην αγχωνεσαι!κ κοιτα να το χαρεις γιατι εμενα ηταν η ωραιοτερη στιγμη της ζωης μου!!!!αντε με το καλο κ κοιτα να χαιδευεις συνεχεια την κοιλιτσα σου γιατι θα σου λειπει μετα!!!!

ntRCp3.png

αν και εγώ γέννησα με καισαρική και χωρις συπτώματα απλά είχα αλλα θέματα..

αυτα που περιγράφεις ταιρειάζουν σε ότι μου έλεγε η κολλητή μου.. επίσης σε αυτό που μου έλεγε θυμάμαι ήταν το εξής "όταν νιωθεις πονάκια πάρε απο κοντά την σφουγγαρίστρα γιατί αμα σπάσουν τα νερα να είσαι έτοιμη , εμένα μου έσπασαν τα νερά και αντί να ψάχνω να βρω να φορεσω κάτι να πάω να γεννήσω εψαχνα να βρω την σφουγγαρίστρα να καθαρίσω":lol::lol::lol::lol:

εντάξει οι περιγραφές τες με πεθαναν λίγο στο γέλιο αλλά το βλέπω να παίρνεις αγκαλίτσα το μπεμπέ σου λιαν συντόμως.

αν ανυσηχείς για το οτιδήποτε οποσδήποτε θα παίρνεις τον γιατρό τηλέφωνο...

Κοριτσια καλησπερα, εγω ειμαι 36+4, σημερα το πρωι ειδα σταγονιτσες αιμα, πηρα τον γιατρο μου τηλεφωνο και οπως το περιμενα μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δει. Αφου με εξετασε ειδε οτι δεν εχω ακομα διαστολη και συσπασεις πολυ λιγες προπαρασκευαστικες, φυσιολογικα για την εβδομαδα μου.

Η μικρη βεβαια εινα υπεηχογραφικα πιο μεγαλη κατα δυο εβδομαδες, λετε να φτανει η ωρα, νιωθω και καπως περιεργα σημερα, διαφορετικα πονακια στη μεση, μειωμενη ορεξη για φαγητο, βαρος στην κοιλια πολυ χαμηλα...... Αν οντως εφτασε η ωρα, μηπως ειναι λιγο νωρις;

κ εγω στις 36 ειχα πολυυυυ λιγο αιματακι κ ειχα φρικαρει,αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα...πριν γεννησω παντως ειχα απο το βραδυ αιματακι θυμαμαι μεχρι το αλλο απογευμα που γεννησα-γεννησα στις 40 κ 3.με ειχε δει ο γιατρος κ ειπε πως μεχρι το απογευμα θα γεννησω,πραγμα που εγινε.στην αρχη ηταν κατακοκκινο κ μετα αρκετα σκουρο.αφου ειπε ο γιατρος σου οτι δεν ειναι τιποτα,μην ανησυχεις..αυτοι ξερουν συνηθως...

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν καταλαβα τιποτα μπηκα με προκληση 40+ εβδομαδων.

τωρα στην 2η , 2χρονια μετα κουραζομαι πολυ, ποναω στα κοκκαλα χαμηλα συχνα αλλα συσπασεις δεν εχω καθολου.

καμια μανουλα να γεννησε το 2ο παιδακι της μετα απο 2-3 χρονια να μας πει σε ποια εβδομαδα γεννησε!!!

λετε παλι να κλεισω ολο τον 9ο???

YQzpp2.png

Το αγγελουδακι μας !!!!!!

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Εγω το πρωτο μου το γεννησα 38+5 και το δευτερο 38+4. Νομιζω παντως οτι δεν εχει σχεση το πρωτο με το δευτερο. Η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. Απλως στο δευτερο υπαρχει μεγαλυτερη κουραση λογω του πρωτου παιδιου και ειδικοτερα ο εννατος μοιαζει βουνο.

Καλησπέρα... Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια; Έχω κάποιες ενοχλήσεις από κάτω από εχθές το βράδυ, σαν πίεση σαν κάτι τέτοιο. Και επιπλέον δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου από τον πόνο στην μέση... Και ο μικρός σήμερα δεν πολυκουνιέται... Λέτε να είναι σύμπτωμα μπας και γλιτώσει ο μικρούλης μου τους τεχνιτούς πόνους την επόμενη Δευτέρα;

SOS... Χρειάζομαι την εμπειρία σας, σας παρακαλώ πολύ... Εχθές το μεσημέρι έκανα εξέταση για τον τράχηλο. Σήμερα το απόγευμα έβγαλα μεγάλη βλέννη με αίμα και δεν ξέρω αν είναι σημάδι ότι γεννάω ή αν είναι λόγω της εξέτασης. Είχε καμία σας ανάλογο σημάδι γέννας κι αν ναι είχατε και μετά αιματάκι μέχρι να σας πιάσουν οι πόνοι ή σταμάτησε εκεί; Please πείτε μου γιατί με έχει πιάσει αγωνία...

Εμένα δε με είχε εξετάσει. Η βλέννη ξεκίνησε Τετάρτη και το Σάββατο το πρωί μόνο είχε λίγο αίμα. Ε, μετά από μια δυο ώρες με έπιασαν οι πόνοι. Αν έχεις αίμα τηλεφώνησε στο γιατρό ή στη μαία σου άμεσα, αν μη τι άλλο να σε καθησυχάσει. Άντε με το καλό. Πότε είχες ΠΗΤ (για να σε βάζει με πρόκληση τη Δευτέρα πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον εβδομάδα από την ΠΗΤ).

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

εμενα με εξετασε ο γιατρος,ειχα αιματακι το οποιο συνεχιστηκε κ την αλλη μερα οπου κ γεννησα-αλλα πολυ λιγο αιματακι,ειχα σταγονες που φαινοντουσαν στο εσωρουχο

ntRCp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... :-) Εμένα με εξέτασε την Τρίτη το μεσημέρι κατα τις 2:00 και είδα βλέννη με αίμα την Τετάρτη γύρω στις 6:00. Μετά σταμάτησε τελείως. Δεν βγάζω κάτι. Τώρα το πρωί έχω κάτι πονάκια στην μέση μου αλλά περιμένω να δω αν είναι κάτι συγκεκριμένο ή απλές συσπάσεις... Πάντως εχθές το βράδυ είχα τρελές συσπάσεις.... Η κοιλιά μου όλη την ώρα πέτρωνε.

Ο γιατρός θα με βάλει μέσα να γεννήσω λίγο νωρίτερα λόγω λίγου ζαχάρου παραπάνω που είχα παρουσιάσει...

H Βλεννη με το λιγο αιματακι που ειναι σαν ζελε ειναι το τραχηλικο πωμα ουστιαστικα που παει να πει οτι ξεκιναει το σωμα την διαδικασια για τον τοκετο..Η διαδικασια μπορει να κρατησει απο μια μερα εως μια εβδομαδα!Μακαρι να μην χρειαστεις τεχνιτους και να γεννησεις κανονικα.Εγω παντως γεννησα μετα απο 2 μερες που ειδα την βλεννη.

H Βλεννη με το λιγο αιματακι που ειναι σαν ζελε ειναι το τραχηλικο πωμα ουστιαστικα που παει να πει οτι ξεκιναει το σωμα την διαδικασια για τον τοκετο..Η διαδικασια μπορει να κρατησει απο μια μερα εως μια εβδομαδα!Μακαρι να μην χρειαστεις τεχνιτους και να γεννησεις κανονικα.Εγω παντως γεννησα μετα απο 2 μερες που ειδα την βλεννη.

Αχ κι εγώ έτσι ήξερα κι έτσι είναι αλλά εγώ γέννησα μετά από έξι ώρες που είδα τη βλέννη αυτή. Στο μαιευτήριο έφτασα δυο ώρες πριν με πολύ αίμα και διαστολή εφτά!!! Την επισκληρίδιο μου την έκαναν μισή ώρα πριν γεννήσω...Αφού ο αναισθησιολόγος έλεγε ότι δε θα προλάβει να μου την κάνει...Το συζητούσε όλο το μαιευτήριο εκείνη τη μέρα το ότι γέννησα τόσο γρήγορα αν και ήμουν πρωτόγεννη!!!

Αχ κι εγώ έτσι ήξερα κι έτσι είναι αλλά εγώ γέννησα μετά από έξι ώρες που είδα τη βλέννη αυτή. Στο μαιευτήριο έφτασα δυο ώρες πριν με πολύ αίμα και διαστολή εφτά!!! Την επισκληρίδιο μου την έκαναν μισή ώρα πριν γεννήσω...Αφού ο αναισθησιολόγος έλεγε ότι δε θα προλάβει να μου την κάνει...Το συζητούσε όλο το μαιευτήριο εκείνη τη μέρα το ότι γέννησα τόσο γρήγορα αν και ήμουν πρωτόγεννη!!!

Καλά σοβαρά μιλάς; Πόσο τυχερή... Μακάρι να έχω την τύχη σου στο πόσο γρήγορα θα γεννήσω από την στιγμή που θα πάω στο μαιευτήριο. Εγώ όπως είδατε ξεκίνησα Τετάρτη απόγευμα και είχα διαστολή 2 και σήμερα Παρασκευή πρωί είμαι ακόμα σπίτι :?: Εχθές το απόγευμα που πήγα στον γιατρό, μου είπε ότι όντως έχει ξεκινήσει η διαδικασία, έχει μεγαλώσει η διαστολή μου, θα πάω αύριο το πρωί στο μαιευτήριο να με δούνε κι αν είναι όλα τέλεια θα με κρατήσουν διαφορετικά θα πάω την Δευτέρα πρωί πρωί μια και καλή. Προς το παρόν είμαι ακόμα σπίτι και περιμένω να ξεκινήσουν πόνοι ή να σπάσουν τα νερά. Άντε και να δούμε... :shock:

Διαφημίσεις

Καλά σοβαρά μιλάς; Πόσο τυχερή... Μακάρι να έχω την τύχη σου στο πόσο γρήγορα θα γεννήσω από την στιγμή που θα πάω στο μαιευτήριο. Εγώ όπως είδατε ξεκίνησα Τετάρτη απόγευμα και είχα διαστολή 2 και σήμερα Παρασκευή πρωί είμαι ακόμα σπίτι :?: Εχθές το απόγευμα που πήγα στον γιατρό, μου είπε ότι όντως έχει ξεκινήσει η διαδικασία, έχει μεγαλώσει η διαστολή μου, θα πάω αύριο το πρωί στο μαιευτήριο να με δούνε κι αν είναι όλα τέλεια θα με κρατήσουν διαφορετικά θα πάω την Δευτέρα πρωί πρωί μια και καλή. Προς το παρόν είμαι ακόμα σπίτι και περιμένω να ξεκινήσουν πόνοι ή να σπάσουν τα νερά. Άντε και να δούμε... :shock:

Στο εύχομαι ολόψυχα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Εκτός από το ξενύχτι γιατί εμένα μου σπασαν τα νερά 12:30 τo βράδυ, το ψιλοκατάλαβα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Εν τω μεταξύ μη φανταστείς ένα φρρρ άκουσα όταν πήγα τουαλετα όχι τίποτα λίμνες. Οι πόνοι με πιάσαν βράδυ γύρω στη μία αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συσπάσεις γιατί δεν ήταν καθόλου δυνατοί και σημειωτέον δεν έρχονταν καθόλου σταθερά, όμως εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με ζώναν τα φίδια...Σταμάτησαν στις 3:30 μαχαίρι οι πόνοι, χάρηκα λέω όντως συσπάσεις ήταν, κοιμήθηκα και λίγο αλλά επέστρεψαν δρυμήτεροι στις 5:30 και εκεί είδα και τη βλέννη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι πόνοι δε μου έρχονταν σε σταθερά διαστήματα αλλά ο ένας ανά 5 λεπτά ο άλλος ανά 10, μετά 13. Αρχισαν να μου έρχονται σταθερά ανά 5 λεπτά περίπου στις δεκα παρα τέταρτο σχεδόν δυο ώρες πριν γεννήσω...Έφτασα στο μαιευτήριο δέκα και τέταρτο, με εξετάζει η προισταμένη διαστολή 7. Ο γιατρός μου να λέει μωρέ μπράβο, εγώ να του λέει τι μπράβο πλάκα κάνεις εδώ λιγο ακόμα θα γένναγα στο αυτοκίνητο. Τέλος πάντων ο αναισθησιολόγος έλεγε θα γεννήσεις έτσι δεν προλαβαίνουμε, η μαία μου μου έλεγε δεν έχεις πρόβλημα αφού έφτασες μέχρι εδώ χωρίς επισκληρίδιο και αντέχεις ο πόνος δεν παέι παραπάνφω. Δεν ήταν όμως τόσο ο πόνος, τον πόνο τον άντεχα (και δεν κάνω τη θαραλλέα, αντιθέτως είμαι φοβιτσιάρα, απλώς ήταν κάτι σαν πόνος περιόδου λίγο πιο δυνατός) αισθανόμουν όμως εξαντλημένη από το ξενύχτι και δεν είχα δύναμη μα σπρώξω... Τέλος πάντων να ναι καλά ο αναισθησιολόγος, άφού έτρεξε πανικόβλητος, γιατί μου είπαν ότι έχει μια διαδικασία η επισκληρίδιος πριν στην κάνουν (πάνω στον πανικό είχα ξεχάσει και τις πρώτες εξετάσεις αίματος που είναι υποχρεωτικες και μου τις ξανάκαναν, ομάδα αίματος κ.τ.λ., μπορεί να καθυστέρησαν κι εκεί) μου κάνει μια δόση γύρω στις 11:30. Εν τω μεταξύ έτρεμα και κουνιόμουνα και δεν μπορούσε ο άνθρωπος να μου την κάνει. Μόλις μου την κάνει γυρνάει και μου λέει πρώτη φορά το κάνω αυτό. Εχει ξεκινήσει ο τοκετός κι εγώ κάνω επισκληρίδιο. Λένε ότι η επισκληρίδιος γυρνάει πισω τη διαδικασία. Σε εμένα δεν έγινε ούτε αυτό. 12:10 γέννησα το μπεμπάκι μου. Θέλω να πω όμως ότι η επισκληρίδιος είναι μεγάλη ανακάλυψη. Μόλις σου την κάνουν τελείωνουν όλα. Δε νιώθεις το παραμικρό. Δεν κατάλαβα τίποτα από εκεί και πέρα...Σε όσες περιμένουν να έχουν έναν εύκολο και γρήγορο τοκετό και να μην αγχώνονται καθόλου αλλά να το απολαύσουν, (εγω φοβόμουν τόσο που έκλαιγα μόλις μπήκα στον ένατο και τώρα λέω ήμουν τόσο μα τόσο χαζή) με το καλό τα μωράκια και σε όσες έχουν γεννήσει να τα χαίρονται...

Να 'μαι πάλι και μαντέψτε... Ακόμα σπίτι χαχαχαχαχα :lol: Ο μικρός μας, μας έχει γκαστρώσει κι άλλο !!!! Πριν λίγο ξαναείχα για τρίτη φορά βλέννη... Εχθές είχα τρελούς πόνους περιόδου και λέω εδώ είμαστε αλλά πάλι τίποτα... Στο τέλος θα φτάσω να γεννάω και να είμαι ακόμα σπίτι γιατί δεν θα το πιστεύω... Αφήστε που οι συγγενείς και οι φίλοι τηλεφωνούν κάθε μέρα κι αν δεν το σηκώνουμε πανικοβάλλονται... Έχει γέλιο πάντως η υπόθεση... Εύχομαι σε όλες μας μια καλή γέννα όπως την επιθυμεί η κάθε μια μας και για όσες έχετε ήδη γεννήσει να ξέρετε ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά σας ζηλεύω... :lol:

Να 'μαι πάλι και μαντέψτε... Ακόμα σπίτι χαχαχαχαχα :lol: Ο μικρός μας, μας έχει γκαστρώσει κι άλλο !!!! Πριν λίγο ξαναείχα για τρίτη φορά βλέννη... Εχθές είχα τρελούς πόνους περιόδου και λέω εδώ είμαστε αλλά πάλι τίποτα... Στο τέλος θα φτάσω να γεννάω και να είμαι ακόμα σπίτι γιατί δεν θα το πιστεύω... Αφήστε που οι συγγενείς και οι φίλοι τηλεφωνούν κάθε μέρα κι αν δεν το σηκώνουμε πανικοβάλλονται... Έχει γέλιο πάντως η υπόθεση... Εύχομαι σε όλες μας μια καλή γέννα όπως την επιθυμεί η κάθε μια μας και για όσες έχετε ήδη γεννήσει να ξέρετε ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά σας ζηλεύω... :lol:

σαν εσενα ηταν μια φιλη μου!! και να φανταστεις στο 2ο μωρο της ειχε διαστολη και πονους 2 βδομαδες σχεδον και στο τελος γεννησε με τεχνητους στην 40η βδομαδα , μακαρι να ερθει ο μπεμπης σου συντομα !!!

παρεπιπτοντως δεν ειναι πολυ σπαστικο να σου τηλεφωνουν συνεχεια και να σου λενε "Αντεεεεεε ακομα????"

YQzpp2.png

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

και εγω κοριτσια σημερα κλεινω την 37βδομαδα, χθες ομως ειχα πονακια στην μεση και πονους περιοδου......ε λογικα ειναι αυτα γιατι πλησιαζει ο καιρος μας.....οντως και εμενα στο τηλεφωνο μου λενε την γνωστη ατακα "ακομα να γεννησεις?"

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

σαν εσενα ηταν μια φιλη μου!! και να φανταστεις στο 2ο μωρο της ειχε διαστολη και πονους 2 βδομαδες σχεδον και στο τελος γεννησε με τεχνητους στην 40η βδομαδα , μακαρι να ερθει ο μπεμπης σου συντομα !!!

παρεπιπτοντως δεν ειναι πολυ σπαστικο να σου τηλεφωνουν συνεχεια και να σου λενε "Αντεεεεεε ακομα????"

Θεωρητικά μόλις φύγει η βλέννη από τον τράχηλο μετά από 2-3 άντε 4 μέρες γεννάς... Για να δούμε...

Βασικά αυτό το "άντε ακόμα" εκτός του ότι όντως είναι σπαστικό κάποιος πρέπει να τους ότι δεν είναι και αστείο. Ειδικά για την δύσμοιρη που δεν μπορεί πια να περπατήσει εύκολα ή να γυρίσει εύκολα πλευρό το βράδυ που κοιμάται ή να φάει γιατί η ζυγαριά κάνει ότι θέλει... Δεν τους έχει προβληματίσει το γεγονός ότι όσο κι αν φοβόμαστε να γεννήσουμε στο τέλος βιαζόμαστε; :-P

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα ρθει και σένα η ώρα και μετά ούτε που θα το πιστεύεις ότι τελείωσες. Αν και όλες βιαζόμαστε όταν μπαίνουμε στο μήνα μας μετά λέμε δεν έμενε λίγο ακόμα μέσα...Τι καλά που ήταν...

Καλησπέρα σε όλες σας, καλό χειμώνα και καλό μήνα να έχουμε όλες και με έναν πόνο...

Να σας κάνω ένα update... Πήγα σήμερα στο Ιασώ και με βάλαν στο NST. Άγχος όχι βλακείες... Ο μικρός είχε ταχυπαλμίες το οποίο τελικά μου είπαν ότι είναι και καλό (έτσι για να το ξέρετε αν σας συμβεί). Ο τράχηλος είναι λέει τέλειος απλά ο μικρός είναι λίγο ψηλά. Πήγα για μισάωρο περπάτημα αν και πονούσε πολύ το αριστερό μου πόδι. Πρέπει να περπατήσω και αύριο μπας και καταφέρω και τον κατεβάσω λιγάκι γιατί την Δευτέρα στις 5 τα ξημερώματα μπαίνουμε για γέννα... Δεν φαντάζεστε άγχος. Δεν έχω ιδέα πώς και αν θα καταφέρω να κοιμηθώ την Κυριακή το βράδυ. Εσείς οι έμπειρες έχετε να πείτε τίποτα σε εμάς τα ψαρόπουλα για εμψύχωση;

Καλησπέρα σε όλες σας, καλό χειμώνα και καλό μήνα να έχουμε όλες και με έναν πόνο...

Να σας κάνω ένα update... Πήγα σήμερα στο Ιασώ και με βάλαν στο NST. Άγχος όχι βλακείες... Ο μικρός είχε ταχυπαλμίες το οποίο τελικά μου είπαν ότι είναι και καλό (έτσι για να το ξέρετε αν σας συμβεί). Ο τράχηλος είναι λέει τέλειος απλά ο μικρός είναι λίγο ψηλά. Πήγα για μισάωρο περπάτημα αν και πονούσε πολύ το αριστερό μου πόδι. Πρέπει να περπατήσω και αύριο μπας και καταφέρω και τον κατεβάσω λιγάκι γιατί την Δευτέρα στις 5 τα ξημερώματα μπαίνουμε για γέννα... Δεν φαντάζεστε άγχος. Δεν έχω ιδέα πώς και αν θα καταφέρω να κοιμηθώ την Κυριακή το βράδυ. Εσείς οι έμπειρες έχετε να πείτε τίποτα σε εμάς τα ψαρόπουλα για εμψύχωση;

Δε θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρη αλλά θα σου πω.Περπάτημα προσπάθησε όσο μπορείς. Τελευταίο μήνα περπάταγα σχεδόν κάθε μέρα από 45 λεπτά τουλάχιστον. Βεβαίως αν δεις ότι δεν το αντεχει ο οργανισμός σου μην πιεστείς. Εγώ ήμουν και συνηθισμένη. Περπάταγα και πριν μείνω έγκυος αρκετά και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. ίσως γι' αυτό γέννησα τόσο εύκολα. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι. Είναι ρουτίνα για τους γιατρούς η γέννε είτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

• 2 εβδομάδες μετά...

απελπισια!!!

σημερα πηγα για την εβδομαδιαια επισκεψη , δεν ειχα συσπασεις, με ειδε απο κατω ειπε ειναι σκληρος ο τραχηλος και μετα μου λεει.....

- Σημερα εχουμε 13 ΠΗΤ εχεις στις 27 , 23-27 δεν θα υπαρχει γιατρος στο νοσοκομειο.

ελα παλι στις 21 να δουμε πως θα εισαι και αν εχεις μαλακωσει να σου κανω προκληση αλλιως θα σε αφησω.

και αναρωτιεμαι αν παω στις 21 και ειμαι παλι οπως σημερα και με αφησει και την αλλη μερα σπασουν τα νερα μου τι θα κανω???? μενουμε επαρχια, θα πρεπει να τρεξω να παω θεσσαλονικη η σε καποιο αλλο κεντρο??? τι θα κανατε στην θεση μου??

YQzpp2.png

aLLhp2.png

Τα μωρακια μου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...