Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ήρθε ο μικρός πρίγκιπας!!!!

Recommended Posts

628488n1sqcn42w2.gif

Nα σας ζήσει γερός και καλότυχος να τον καμαρώσετε να πραγματοποιεί όλα του τα όνειρα!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Ο μικρός σου πριγκιπάκος είναι τόσο γλυκός να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως θέλετε να τον χαίρεστε και φτου φτου σκόρδα , αυτή η ημερομηνία είναι και δική σου αλλά και δική μου στις 2 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ο μικρός σου πρίγκιπας αλλά και μένα ο μεγάλος μου πρίγκιπας που μου έκλεψε την κάρδια αλλά το μικρό μας αγγελούδι θα έρθει σε 7 μήνες περιμένουμε και εμείς….

1572441jozqwlacmn.gif

10868agmj9m655s.jpg

Να σας ζήσει καλή μου,ο κούκλος σας!!!

Να τον χαίρεστε γερό ,ευτυχισμένο και καλότυχο!!!

Παρακολούθησα από την αρχή τις δημοσιεύσεις σου (τότε δεν είχα κάνει ακόμα εγγραφή) και στενοχωρήθηκα γιατί εκείνον τον καιρό είχα κι εγώ μια παλλίνδρομη...

Χάρηκα διπλά σήμερα διαβάζοντας για τον ερχομό του μπεμπούλη σας στη ζωή !!!!

Το πατρικό μου βρίσκεται στην Αθήνα (στον Άγιο Δημήτριο,κοντά στον Ασύρματο) κι έτσι έχω έναν λόγο ακόμη να χαίρομαι για την "γειτόνισσά " μου!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Ο μικρός σου πριγκιπάκος είναι τόσο γλυκός να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως θέλετε να τον χαίρεστε και φτου φτου σκόρδα , αυτή η ημερομηνία είναι και δική σου αλλά και δική μου στις 2 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε ο μικρός σου πρίγκιπας αλλά και μένα ο μεγάλος μου πρίγκιπας που μου έκλεψε την κάρδια αλλά το μικρό μας αγγελούδι θα έρθει σε 7 μήνες περιμένουμε και εμείς….

αχ!!! με το καλο!!!! να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

να είσαι καλα!

Διαφημίσεις

1409032qsu0ew05ud.gif

να σας ζήσει γλυκιά μου! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...