Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ασφαλιστικά μέτρα για την κοπέλα του πρώην μου μπορώ να βγάλω;

mgbubu

Recommended Posts

Έχουμε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, όταν καταθέσαμε την αίτηση συναινετικού διαζυγίου, αλλά ακόμη δεν έχει εκδικαστεί. Ισχύει αυτό το συμφωνητικό; Η δικηγόρος μου είπε ότι αυτό το συμφωνητικό στην ουσία δεν ισχύει ακόμη και θεωρείται ότι είμαστε απλώς σε διάσταση με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Κάπου νομίζω τα μπερδεύει η δικηγόρος σου. Ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις έχετε απέναντι στο παιδί είτε υπάρχει συμφωνητικό είτε όχι. Είτε έχει βγει διαζύγιο είτε όχι. Είτε έχεις εσύ την επιμέλεια, είτε ο μπαμπάς. Η επιμέλεια αφορά την καθημερινότητα του παιδιού. Ο ένας γονιός μπορεί να υποχρεωθεί να μη βλέπει το παιδί ή να το βλέπει υπο επιτήρηση, μόνο με δικαστική απόφαση.

Σου το ξανατονίζω, μην διακόψεις την επικοινωνία του παιδιού με το μπαμπά του. Δεν σε συμφέρει νομικά (θα σου το κοπανάει συνέχεια σε κάθε δικαστήριο που τυχόν θα βρεθείτε). Δεν είναι καλό και για το παιδί. Χρειάζεται το μπαμπά του, και χρειάζεται να βρει τη θέση του στη νέα οικογένεια του μπαμπά του. Σκέψου να τον βλέπει μόνο μία στις τόσες, χωρίς να έχουν κοινές εμπειρίες και κοινές αναμνήσεις. Σκέψου ξαφνικά να τον δει με την νέα του σύντροφο, το παιδί της νέα συντρόφου και ένα νέο μωράκι στην αγκαλιά, να πηγαίνουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στα Jumbo! Και αυτό στην απ'έξω; Εσύ πως θα ένοιωθες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να σου λέει ο πρώην σου πως "εγώ μ'εκείνη είμαστε ένα", προφανώς την αγαπάει και τη βλέπει ως σύντροφό του. Πολύ πιθανό όταν ξεμπερδέψουν και οι δύο με τα διαζύγιά τους να παντρευτούν. Μήπως θα έπρεπε να δεις μακροπρόθεσμα το θέμα -προς όφελος του παιδιού σου πάντα- και να κοιτάξεις 1.να αποδεχτείς την σχέση του (είναι άσχημη η λέξη "γκόμενα" και δείχνει πόσο αρνητικά προϊδεασμένη είσαι) 2. να προσπαθήσεις να γνωριστείς με την εν λόγω, να της δείξεις πως έχει ακούσει υπερβολές και ανακρίβειες για το άτομό σου, να προσπαθήσεις να μάθεις τι σόι άνθρωπος είναι η ίδια (μπορεί να είναι καλή και απλά να "αμύνεται" εναντίον σου) και 3. να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τον πρώην σου και πάλι προς όφελος του παιδιού σου.

Μην ξεχνάς πως αύριο μεθαύριο αν η σχέση τους προχωρήσει, το παιδί σου θα έχει και αυτή και τα παιδιά της στην οικογένειά του και δεν είναι ωραίο να βλέπει αντιπάθειες και τσακωμούς εκατέρωθεν.

Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς για τη θεματοθέτρια βλέπω επιοικώς απαράδετη τη στάση της. Το να ρησιμοποιεί το παιδί σαν όπλο.:cool:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Δηλαδή βλέπεις πρόβλημα σε αυτό; προσωπικά το βρίσκω τρυφερό.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

:shock::shock::shock:

τρυφερό να παίρνει μια ξένη γυναίκα το παιδί σου..

το παιδί που γέννησες και που μεγαλώσες . που ήσουν διπλα του στους πόνους στις χαρές στις λύπες σε όλα και να το διαπαιδαγωγή όπως θέλει αυτή..

που δεν σε σέβεται που σε χώρισε απο τον άντρα σου και μπορεί να σε χωρίσει και απο το παιδί σου..

μόνο τρυφερό δεν είναι.

αν ο άντρας μου με χώριζε και ήταν με άλλη γυναίκα και έπερνε και κοιμοταν μαζί με το παιδί μου .. με το ΔΙΚΟ μου παιδί πραγματικά θα την σκότωνα.. θα της έκανα τον βίο αβίωτο .. θα εύχοταν απλά να μην με είχε γνωρίσει..

Διαφημίσεις

Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη το παιδί μου να είχε τέτοια τρυφερή αντιμετώπιση. Τα υπόλοιπα σχόλια που έκανες τα αφήνω για τους ψυχολόγους

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

:shock::shock::shock:

τρυφερό να παίρνει μια ξένη γυναίκα το παιδί σου..

το παιδί που γέννησες και που μεγαλώσες . που ήσουν διπλα του στους πόνους στις χαρές στις λύπες σε όλα και να το διαπαιδαγωγή όπως θέλει αυτή..

που δεν σε σέβεται που σε χώρισε απο τον άντρα σου και μπορεί να σε χωρίσει και απο το παιδί σου..

μόνο τρυφερό δεν είναι.

αν ο άντρας μου με χώριζε και ήταν με άλλη γυναίκα και έπερνε και κοιμοταν μαζί με το παιδί μου .. με το ΔΙΚΟ μου παιδί πραγματικά θα την σκότωνα.. θα της έκανα τον βίο αβίωτο .. θα εύχοταν απλά να μην με είχε γνωρίσει..

Αν ο άντρας σου σε χώριζε και ήταν με άλλη γυναίκα που αγαπούσε το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί, τότε δεν θα έπρεπε να της κάνεις το βίο αβίωτο αλλά να την έχεις σύμμαχό σου.;)

Θα έπρεπε να απειλείς την άλλη γυναίκα μόνο αν κακομεταχειριζόταν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί. Ποτέ δεν είναι κακό να αγαπούν κι άλλοι τα παιδιά μας εκτός από εμάς.

Αν ο άντρας σου σε χώριζε και ήταν με άλλη γυναίκα που αγαπούσε το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί, τότε δεν θα έπρεπε να της κάνεις το βίο αβίωτο αλλά να την έχεις σύμμαχό σου.;)

Θα έπρεπε να απειλείς την άλλη γυναίκα μόνο αν κακομεταχειριζόταν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί. Ποτέ δεν είναι κακό να αγαπούν κι άλλοι τα παιδιά μας εκτός από εμάς.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Δοιαβάσατε όλα τα μυνήματα ότι έγραψε η κοπέλα..??

δεν θα δεχόμουν ποτέ μια άλλη γυναικα να μεγαλωσει το παιδί μου

αν ο άντρας μου επέλεγε να με χωρίσει θα τον άφηνα να κάνει την ζωή του μακρια απο μας γιατί αυτός θα το είχε επιλέξει.. αν κάποιος σε αγαπάει και σε νοιάζεται δεν σε χωρίζει ..

δεν είπα ότι είναι κακό να αγαπούν οι άλλοι τα παιδια μου , ας τα αγαπούν αλλά απο μακριά..

δεν φτάνει που μπήκε η γυναικά αυτή ανάμεσα στο ζευγάρι δεν φτάνει που την χώρισε δεν φτάνει που την ξεφτίλησε μπροστά στο παιδί της δεν φτάνει που δεν ακολουθεί τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της η κοπέλα θα έπρεπε να της πει και ευχαριστώ που κοιμούνται και όλοι μαζί??

όσο για μένα είναι αποψη μου το ότι δεν θα δεχόμουν ΕΓΩ να κάνω και παρακαλώ να την σεβαστείτε

σε όλα τα υπόλοιπα που είπα αναφέρομαι με βάση τα μυνήματα τις κοπέλα αυτά

και απλά το σταματάω εδώ διότι αυτό το σαιτ είναι για να συμβουλεύουμε η μια την άλλη και όχι για να ξεκατινιαζόμαστε έχουμε τις πεθερές για αυτό...

"Αυτή η γυναίκα" που λέτε, αν δεν υπήρχε χώρος από πριν δεν θα μπορούσε να μπει μέσα στο ζευγάρι. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν θα με χωρίσει αυτή, θα με χωρίσει ο άντρας μου. Και ό, τι και να έχω εναντίον του, δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ να είναι ο πατέρας του παιδιού του/μας. ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ λοιπόν, και αφού εξ'ανάγκης και καταστάσεων το παιδί μου θα είχε σχέσεις με αυτήν, θα κοίταζα να τα βρω μαζί της.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, πώς να το πω αλλιώς?

Μην χρησιμοποιείτε τα παιδιά σας σαν όπλα εναντίον των πρώην σας. Κάνετε κακό στα παιδιά ΣΑΣ. Ο θιγμένος σας εγωισμός ως παρατημένη πρώην δεν πρόκειται να αποκατασταθεί με αυτό τον τρόπο.

Διαφημίσεις

;)

δηλαδη αν και η μανα βρει ενα γκομενο και κοιμουνται ολοι μαζι δεν θα υπαρχει προβλημα? Η ερωτηση μου ειναι ρητορικη....

Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη το παιδί μου να είχε τέτοια τρυφερή αντιμετώπιση. Τα υπόλοιπα σχόλια που έκανες τα αφήνω για τους ψυχολόγους
την οποια τρυφεροτητα μπορει να την δειξει κατα την διαρκεια της ημερας ΑΝ και ΟΤΑΝ αποδειξει οτι ειναι η ΜΙΑ συντροφος του πατερα....προσφατα χωρισαν και ειναι απλα ο νεος του ερωτας προς το παρον.

Σε καθε περιπτωση ομως, οχι! να αφησει το χωρο στον πατερα και στην κορη/γιο....και οχι..τσουπ! μες στη μεση....:rolleyes:

Να τα αγαπουν , βεβαια...και θα την ευχαριστουσα αρκει να

1) τη στιγμη που ηταν η αφορμη να χωρισει το ζευγαρι, να δωσει χρονο στους γονεις του παιδιου να νιωσουν καλα μεσα σε αυτην την κατασταση

2)να μην κοιμαται με το παιδι....ολο μου το σοι το αγαπαει, δεν αφηνω ολο το σοι μου να κοιμαται μαζι του.

3) Να μην μπανει αναμεσα στο παιδι και τον πατερα του....εκεινη παρεμβαινει συνεχεια ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ.

Μην χρησιμοποιείτε τα παιδιά σας σαν όπλα εναντίον των πρώην σας. Κάνετε κακό στα παιδιά ΣΑΣ. Ο θιγμένος σας εγωισμός ως παρατημένη πρώην δεν πρόκειται να αποκατασταθεί με αυτό τον τρόπο.

εκεινη χρησιμοποιει το παιδι ως οπλο για να κερδισει τον πατερα του...να το παιζει 'χαρωπη μητριουλα'....:cool:

Δεν υπαρχει θιγμενος εγωισμος για μια μανα ο οποιος να ειναι ΠΑΝΩ απο το καλο του παιδιου της (συνηθως !). Για μια γυναικα-ερωμενη ομως ο εγωισμος της ναι! Θα εμπαινε πολυ ευκολα πανω απο το ξενο παιδι

Δικαίωμα του καθενός να κάνει νέα σχέση, αλλά όχι, ούτε εγω θα ανεχόμουν να κοιμάται το παιδί μου με μια ξένη γυναίκα ή να του χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή χωρίς την έγκριση μου. Επίσης αν ενδιαφερόταν για το παιδί όπως λέτε δεν θα διανοούταν να βρίσει την μητέρα του μπροστά του. Σίγουρα τραγικό όταν τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως όπλο στα χέρια των μητέρων τους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο. Σαφώς αν ο κύριος δε σέβεται την ψυχική υγεία του παιδιού του, η μητέρα πρέπει να λάβει τα μέτρα της.

• 1 month later...

καλημερα σας και πάλι...διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα, τα οποία δεν είχα διαβάσει, γιατί έκανα κάποιο διάστημα να ξαναμπω στο φόρουμ με όλα αυτά που είχα. Θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με τις εξελίξεις, αφού πολλοί/ές δείξατε ενδιαφέρον και σας ευχαριστώ και πάλι, για την κατάστασή μου. Λοιπόν, αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω κάποια κυρία που ανέφερε ότι χρησιμοποιώ το παιδί μου ως όπλο εναντίον του άνδρα μου και τέτοιες άλλες αερολογίες, λόγω του θιγμένου μου εγωισμού ως παρατημένη γυναίκα (προφανώς δεν διάβασε καν τα προηγούμενα μηνύματά μου και δεν κατάλαβε ποιο ήταν το πρόβλημά μου). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο. Τέλοσπάντων, οι εξελίξεις έχουν ως εξής:

Με την κάθετη στάση μου μετά το γεγονός με την εξύβριση της κοπέλας του, μαζεύτηκαν κι οι δύο.

Συναντηθήκαμε με τη δικηγόρο με τον πρώην κι έναν επίσης συνάδελφο δικηγόρο της δικής μας και υπήρξε μια πολύ έντονη συζήτηση, αλλά καταλήξαμε σε μια κοινή αποδεκτή λύση. Το παιδί το πήγαινα στη μητέρα του δύο μέρες την εβδομάδα και το έβλεπε εκεί ή το έπαιρνε από εκεί.

Η κοπέλα του κατάλαβε τη χοντράδα που έκανε κι έκανε πίσω για λίγο, μέχρι που άρχισε να κάνει πάλι βλακείες (αδιακρισίες βασικά) και είχαμε τελευταία κάτι εντάσεις.

Τελικά, επειδή άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι ο πρώην μου δημιουργούσε εσκεμμένα λανθασμένες εντυπώσεις για να μπορεί να χειρίζεται όπως θέλει την καθεμιά μας, να φέρνει τα πράγματα όπως θέλει γενικώς, ζήτησα να κάνουμε μια συνάντηση οι τρεις μας, αφού από ότι υποψιαζόμουν μάλλον άρχισαν να συζούν (επομένως δεν μπορώ να τη θεωρώ απλά μια ερωμένη του πρώην μου).

Από ότι φάνηκε, ευτυχώς είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση σε ήρεμους τόνους γενικά, ο πρώην μου έλεγε ψέμματα και ανακρίβειες δημιουργώντας λάθος εικόνα σε εμένα για την κοπέλα του και το αντίστροφο. Εγώ το περίμενα, η κοπέλα του τώρα το αντιλήφθηκε. Συμφωνήσαμε ότι θα υπάρχουν όρια στις σχέσεις μεταξύ μας και τα καθορίσαμε, καθώς επίσης της είπα ακριβώς για ποιους λόγους δεν μπορώ να της δίνω το παιδί μου ακόμη χωρίς να είναι ο πατέρας του παρόν (της εξήγησα ότι είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης αφού δεν την ξέρω κι η συμπεριφορά της με το σκηνικό που είχε γίνει έκανε τα πράγματα σαφώς χειρότερα). Της είπα ότι την εμπιστοσύνη μου θα πρέπει να την κερδίσει και ότι εγώ αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο στο μέλλον, αλλά αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Την ενόχλησε, αλλά ως μάνα κι αυτή μου είπε ότι το καταλαβαίνει. Ξαφνιάστηκε από όσα αποκαλύφθηκαν για τη στάση του πρώην μου και τα ψέμματα-ανακρίβειές του...δικό τους θέμα όμως είναι. Τέλος, βρήκαμε και κάποιο τρόπο ώστε να υπάρχει ένα σταθερό πρόγραμμα για το παιδί κι όχι το ότι να'ναι και όποτε μπορεί, που ήθελε ο πρώην μου. Μάλιστα, αναγκάστηκε να συμβιβαστεί, αφού κι η κοπέλα του κατάλαβε πως τα θέλει τελικά όλα δικά του (έτσι ακριβώς του το είπε μπροστά μου).

Χθες εκδικάστηκε και το διαζύγιο, ευτυχώς!!

Τέλος, ελπίζω από εδώ και πέρα να μην έχουμε άλλα δράματα. Εγώ έδειξα την όποια καλή θέληση είχα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διασφαλίσω (όσο περνάει από το χέρι μου) ότι δεν θα υπάρχει κλίμα έχθρας ή ψυχρότητας μεταξύ μας, που μπορεί να επηρεάσει το παιδί μου.

Επίσης, κατάλαβα οτι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είναι κακή, αλλά θα περιμένω να δω ότι θα τηρήσουν και όλα όσα συμφωνήσαμε.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Με βοηθήσατε πολύ.

twmWp2.png

Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς για τη θεματοθέτρια βλέπω επιοικώς απαράδετη τη στάση της. Το να ρησιμοποιεί το παιδί σαν όπλο.:cool:

μαλλον δεν διάβασες καν τα προηγούμενα μηνύματα μου ή δεν μπόρεσες να αντιληφθείς το πρόβλημά μου...θεωρώ το σχόλιό σου ότι χρησιμοποιώ το παιδί μου ειδικά μετά από όσα έχω υποστεί, εντελώς άτοπο και βλακώδες...παρόλα αυτά είναι η γνώμη σου κι είναι σεβαστή. Εάν σου προκύψει ποτέ τέτοιο ή παρόμοιο πρόβλημα, ελπίζω να μπορέσεις να το χειριστείς πολύ καλύτερα από εμένα.

twmWp2.png

Κάπου νομίζω τα μπερδεύει η δικηγόρος σου. Ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις έχετε απέναντι στο παιδί είτε υπάρχει συμφωνητικό είτε όχι. Είτε έχει βγει διαζύγιο είτε όχι. Είτε έχεις εσύ την επιμέλεια, είτε ο μπαμπάς. Η επιμέλεια αφορά την καθημερινότητα του παιδιού. Ο ένας γονιός μπορεί να υποχρεωθεί να μη βλέπει το παιδί ή να το βλέπει υπο επιτήρηση, μόνο με δικαστική απόφαση.

Σου το ξανατονίζω, μην διακόψεις την επικοινωνία του παιδιού με το μπαμπά του. Δεν σε συμφέρει νομικά (θα σου το κοπανάει συνέχεια σε κάθε δικαστήριο που τυχόν θα βρεθείτε). Δεν είναι καλό και για το παιδί. Χρειάζεται το μπαμπά του, και χρειάζεται να βρει τη θέση του στη νέα οικογένεια του μπαμπά του. Σκέψου να τον βλέπει μόνο μία στις τόσες, χωρίς να έχουν κοινές εμπειρίες και κοινές αναμνήσεις. Σκέψου ξαφνικά να τον δει με την νέα του σύντροφο, το παιδί της νέα συντρόφου και ένα νέο μωράκι στην αγκαλιά, να πηγαίνουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι στα Jumbo! Και αυτό στην απ'έξω; Εσύ πως θα ένοιωθες;

Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις. Προτιμώ το παιδί μου να μεγαλώσει σε δύο οικογένειες που θα το αγαπούν πολύ και θα δέχεται αγάπη κι από τις δύο, εφόσον αυτό είναι δυνατό για αυτό και έκανα κάποιες κινήσεις αυτό το διάστημα, τις οποίες αναφέρω σε ξεχωριστό μήνυμα. Προτίμησα να συνεχίσουμε και με το συναινετικό και για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να μην διαιωνίζουμε αυτές τις εντάσεις. Ο καιρός θα δείξει αν έκανα το σωστό ή όχι. Προς το παρόν έχει επέλθει κάπως η ηρεμία θα έλεγα και το παιδί για ακόμη μια φορά δεν έχει αντιληφθεί τίποτα. Χαίρομαι που τον βλέπω να δένεται με τον μπαμπά του μέρα με τη μέρα. σε ευχαριστώ.

twmWp2.png

Διαφημίσεις

"Αυτή η γυναίκα" που λέτε, αν δεν υπήρχε χώρος από πριν δεν θα μπορούσε να μπει μέσα στο ζευγάρι. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν θα με χωρίσει αυτή, θα με χωρίσει ο άντρας μου. Και ό, τι και να έχω εναντίον του, δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ να είναι ο πατέρας του παιδιού του/μας. ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ λοιπόν, και αφού εξ'ανάγκης και καταστάσεων το παιδί μου θα είχε σχέσεις με αυτήν, θα κοίταζα να τα βρω μαζί της.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, πώς να το πω αλλιώς?

Δεν είπα ποτέ ότι χωρίσαμε για την συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά ότι είναι μαζί με αυτήν, με την οποία είχε επικοινωνία πριν χωρίσουμε(δεν ξέρω αν είχε εξωσυζυγική σχέση ή όχι, γιατί δεν το έψαξα, αφού ήταν άλλα τα προβλήματά μας). Μάλιστα, εγώ ζήτησα να χωρίσουμε, άρα δεν τίθεται θέμα θιγμένου εγωισμού ως παρατημένη πρώην...άκυρο σχόλιο. Ναι, δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κανένας γονιός τα παιδιά του ως όπλο...συμφωνώ. Απλά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από πού βγάλατε αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να μάθω; Γιατί δεν είπα ποτέ ότι αρνήθηκα να δώσω το παιδί στον πατέρα του, αλλά αρνήθηκα να του το δώσω εφόσον απαιτούσε να έχει άμεση σχέση μαζί με την κοπέλα του μετά από διάφορα γεγονότα ιδιαίτερα αρνητικά που είχαν συμβεί. Μόνος του ήθελα να παίρνει το γιο του απλώς, όχι να μην τον βλέπει καθόλου. Αν διαβάζατε πιο προσεκτικά αυτά που γράφω θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει.

twmWp2.png

Δεν είπα ποτέ ότι χωρίσαμε για την συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά ότι είναι μαζί με αυτήν, με την οποία είχε επικοινωνία πριν χωρίσουμε(δεν ξέρω αν είχε εξωσυζυγική σχέση ή όχι, γιατί δεν το έψαξα, αφού ήταν άλλα τα προβλήματά μας). Μάλιστα, εγώ ζήτησα να χωρίσουμε, άρα δεν τίθεται θέμα θιγμένου εγωισμού ως παρατημένη πρώην...άκυρο σχόλιο. Ναι, δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κανένας γονιός τα παιδιά του ως όπλο...συμφωνώ. Απλά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από πού βγάλατε αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να μάθω; Γιατί δεν είπα ποτέ ότι αρνήθηκα να δώσω το παιδί στον πατέρα του, αλλά αρνήθηκα να του το δώσω εφόσον απαιτούσε να έχει άμεση σχέση μαζί με την κοπέλα του μετά από διάφορα γεγονότα ιδιαίτερα αρνητικά που είχαν συμβεί. Μόνος του ήθελα να παίρνει το γιο του απλώς, όχι να μην τον βλέπει καθόλου. Αν διαβάζατε πιο προσεκτικά αυτά που γράφω θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει.

νομίζω πως ο/η pasmal αναφερόταν σε προηγούμενα μηνύματα, όχι ακριβώς σε εσένα, και όπως το διαβάζω εγώ μιλούσε γενικά για τέτοιου είδους καταστάσεις, όχι απαραίτητα για εσένα.

νομίζω πως ο/η pasmal αναφερόταν σε προηγούμενα μηνύματα, όχι ακριβώς σε εσένα, και όπως το διαβάζω εγώ μιλούσε γενικά για τέτοιου είδους καταστάσεις, όχι απαραίτητα για εσένα.

θα διαφωνήσω, γιατί αναφέρεται στη συγκεκριμένη γυναίκα ου υποτίθεται μπήκε ανάμεσά μας, καθώς επίσης και στο τελευταίο της σχόλιο απευθύνεται επίσης σε εμένα, άσχετα αν είναι στον πληθυντικό. Δεν πειράζει, απλά καλό είναι να διαβάζει κανείς ότι έχει γραφτεί πριν ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις θέσεις του καθενός κι όχι να πιάνεται από συγκεκριμένες λέξεις βγάζοντας αυθαίρετα πορίσματα.

twmWp2.png

Νομίζω πολύ καλά το χειρίστικες τελικά. Αν το πράγμα δουλέψει το παιδί θα βγει ο μεγάλος κερδισμένος. Επειδή όμως ο μπαμπάς έχει και το νέο πρόσωπο στην δική του ζωή, νομίζω ότι το βάρος πέφτει σε εσένα να κρατάς τις ισορροπίες καθώς και να επαναφέρεις (με το μαλακό όπου μπορείς) τα πράγματα στην σωστή και συμφωνημένη σειρά.

Καλή επιτυχία!!! (και ενημέρωνέ μας που και που. παρόμοιες καταστάσεις, και από τις δύο πλευρές, όλοι μπορεί να ζήσουμε ή να ζούμε...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...