Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στις κενώσεις μας και.....άλλα......

Recommended Posts

Εγώ γνωρίζω ότι το μέλι έχει ένα συστατικό που δεν είναι ανεκτό στα μωράκια κάτω του 1 έτους και ίσως αυτό να της δημιούργησε κάποιο πρόβλημα.... Κι εγώ την θηλάζω και έφαγα μερικά γλυκά αυτές τις μέρες αλλά την έχω ξεκινήσει και φρούτα και δεν παρατήρησα κάτι εκτός από το χρώμα που έγινε λίγο πιο σκούρο. Είμαι και λιχούδω στα μελομακάρονα αλλά με μέτρο τώρα!!!!

Είναι καλύτερα τώρα ?

Lvek.jpg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Σήμερα τα κακάκια της το πρωί ήταν πράσινα...

Φοβάμαι μην περνάει καμιά ιωσούλα γιατί και εγώ σήμερα έχω λίγο συναχάκι...

Να σε ρωτήσω..γιατί την ξεκίνησες φρούτο απο τον 5ο? Γνωρίζω ότι τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά ξεκινάνε στερεές αργότερα, μετά τον 6ο.

vbHl.jpg.png

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Και εμείς έχουμε πρόβλημα με τα κακά μας, γιατί και εγώ έφαγα γλυκάκια τις γιορτές και ο μικρούλης κάνει διάρρια και βλένες. Τι να πω, τα σταμάτησα τώρα και θα δω πως πηγαίνει. Ελπίζω να είναι περαστικούλια!!! Ο γιατρός μου είπε ότι αν προσέξω τι τρώω για κάποιες μέρες, θα περάσει.

7uEBp2.png M3GSp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γεια σας!!Έχω και εγώ ένα αντίστοιχο πρόβλημα, ο μπέμπης μου είναι 3 μηνών, σήμερα το πρωί πήγαμε στον παιδίτρο, του έκανε το εμβόλιο και τώρα ο μικρός έχει κακάκια μουσταρδί με δύο βλέννες αίματος! :?: λέτε να συνδέεται με το εμβόλιο;;τα αγελαδινά τα έχω κόψει από καιρό! θα πάρω το γιατρό το απόγευμα, τρέμω τι θα μου πει...πρέπει να είμαι έτοιμη να ακούσω για συμπλήρωμα...θηλάζουμε μόνο, ξέχασα να πω!

Q739p2.png

Κορίτσια γεια σας!!Έχω και εγώ ένα αντίστοιχο πρόβλημα, ο μπέμπης μου είναι 3 μηνών, σήμερα το πρωί πήγαμε στον παιδίτρο, του έκανε το εμβόλιο και τώρα ο μικρός έχει κακάκια μουσταρδί με δύο βλέννες αίματος! :?: λέτε να συνδέεται με το εμβόλιο;;τα αγελαδινά τα έχω κόψει από καιρό! θα πάρω το γιατρό το απόγευμα, τρέμω τι θα μου πει...πρέπει να είμαι έτοιμη να ακούσω για συμπλήρωμα...θηλάζουμε μόνο, ξέχασα να πω!

Γιατί να σου πει για συμπλήρωμα; Δεν το ζύγισε σήμερα το μωρό; Θα σου έλεγε για συμπλήρωμα σήμερα αν το μωρό είχε πρόβλημα βάρους!

Όσο για τις βλέννες, αφού το χρώμα είναι φυσιολογικό και έχεις κόψει τα αγελαδινά, περίμενε να δεις αν θα επαναληφθεί. Μπορεί να είναι μεμωνομένο φαινόμενο. Αν ξανασυμβεί, τα ξαναλέμε!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Το θεμα με τις αλλεργιες ειναι λιγο περιπλοκο,με την εννοια οτι οι παιδιατροι δεν το πολυκατεχουν και οι πιο πολλοι λενε κατευθειαν για διακοπη του θηλασμου.Απο τη δικη μου εμπειρια και μετα απο πολλη μελετη στο forum καταλαβα οτι οι γιατροι σε αυτη την περιπτωση δεν μπορουν να κανουν και πολλα.Η μητερα ειναι αυτη που παρατηρει το μωρο της και βλεπει τι το ενοχλει.Για παραδειγμα εμενα τη δικια μου την πειραζαν οι τηγανιτες πατατες και μου εκανε εντυπωση μεχρι που καταλαβα οτι τελικα την πειραζε το καλαμποκελαιο που τις τηγανιζα.Επισης ρτην πειραζει και το βιταμ γιατι πιοσς ξερει τι λαδια βαζουν και ποσα συντηρητικα.Παντως θελει ψαξιμο και με τιποτα διακοπη του θηλασμου.Απλα παρακολουθησθ σιδηρου,αιματοκριτη κλπ.

Τον ζύγισε σήμερα και τον βρήκε καλό. είμαστε στην 75 καμπύλη ( μειώθηκαν βέβαια οι ρυθμοί ανάπτυξης τον τρίτο μήνα και φοβάμαι πως αρχίσαμε να παίρνουμε την κατηφόρα... :cry: ).Το συμπλήρωμα το φοβάμαι γιατί είναι η εύκολη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά ή δεν ξέρουμε να το αντιμετωπίσουμε. Δεν τον παίρνω τηλέφωνο θα κόψω τα ψάρια που τρώω συνεχώς τελευταία και θα δούμε...

Q739p2.png

Xristina, καλα κανεις και κοβεις τα γαλακτοκομικα, αλλα απο την εδωμεσα εμπειρια μου, σου λεω οτι το εμβολιο σχετιζεται! Κανε για λιγο καιρο αποχη, απο οτι υποωιαζεσαι και ολα θα πάνε καλα!

GwASp3.png

Καλημερα Χριστινακι!!!Κοψε οσες τροφες θεωρουνται αλλεργιογονες και ολα θα πανε καλα.Η αφροδιτη εχει δικιο οσο αφορα τα εμβολια.Βεβαια κι εγω αυτο το παρατηρησα οταν το διαβασα στο forum.Οσο για το βαρος του μην ανησυχεις.Σε ολα τα παιδια που θηλαζουν παρατηρειται τον 3ο και 4ο μηνα μια πτωση της προσληψης βαρους.Το θεμα ειναι να μην χασει βαρος.Οτι αλλο θες στη διαθεση σου ως παθουσα.... :lol:

Διαφημίσεις

Ο γιατρός δεν έχει εκτελεστική εξουσία. Στη χώρα μας εκτελεστική εξουσία έχει ο δικαστής και ο αστυνομικός.

Ο γιατρός δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, οπότε γιατί τρέμεις;

Το θεμα με τις αλλεργιες ειναι λιγο περιπλοκο,με την εννοια οτι οι παιδιατροι δεν το πολυκατεχουν και οι πιο πολλοι λενε κατευθειαν για διακοπη του θηλασμου.

Υπάρχουν οι αλλεργιολόγοι που είναι εξειδικευμένοι.

Ιατρικά δεν υπάρχει καμία αλλεργία που να παραπέμπει σε διακοπή του θηλασμού. Όσοι παιδίατροι το κάνουν δεν βασίζονται ούτε ελάχιστα σε ιατρικές γνώσεις. Κάτι τέτοιο δεν το έχουν διδαχθεί πουθενά.

Τον ζύγισε σήμερα και τον βρήκε καλό. είμαστε στην 75 καμπύλη

Αφού το βρήκε καλό γιατί ανησυχείς;

( μειώθηκαν βέβαια οι ρυθμοί ανάπτυξης τον τρίτο μήνα και φοβάμαι πως αρχίσαμε να παίρνουμε την κατηφόρα... :cry: )

Στο βιβλιάριο του κάθε παιδιού στις πίσω σελίδες υπάρχουν οι καμπύλες ανάπτυξης στις οποίες μπορείς να περάσεις τα βάρη του παιδιού.

Το υπουργείο θεώρησε απαραίτητο να τις βάλει για να μπορούν να πληροφορηθούν ΟΛΟΙ οι γονείς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

.Το συμπλήρωμα το φοβάμαι γιατί είναι η εύκολη λύση όταν κάτι δεν πάει καλά ή δεν ξέρουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Μπορείς να αλλάξεις εύκολα γιατρό...

Για το παιδί σου εσύ αποφασίζεις, :wink:

καλημερα σε ολες. :D ειμαι νεο μελος και μαμα ενος θυσαυρουλη... αλλεργικου.εχει παρουσιασει απο τον πρωτο μηνα οισοφαγιτιδα απιστευτους κολικους διαρροιες, διαρροιες με αιμα,αλλεργικο εξανθημα σε σουπερ μαρκετ!! ολα τα καλα!!! :shock: θηλαζε αποκλειστικα μεχρι πριν λιγες μερες.ξεκινησαμε φρουτα και σουπες.τα παει μια χαρα ως τωρα.

απο οσα διαβαζω εδω και αλλου...μπλεξαμε!!!!νιωθω πως ποτε δε θα βγαλω ακρη για το ποιες ειναι επιτελους αυτες οι τροφες που τρωω και τον πειραζουν!!εννοειται οτι απεχω απο γαλακτικομικα εδω και μηνες!στον δευτερο μηνα αποχης ειχε 10 μερες διαρροια με αιμα!!!νομιζω απλα πως θα εχω ενα ανησυχο παιδακι που ξυπνα με πονους και κανει μυστήριες κενωσεις μεχρι να γινει 2-3 χρονων!!!δεν ειμαι απελπισμενη!!!αλλα το πηρα αποφαση!!! φυσικα ουτε λογος για κωλονοσκοπησεις!μου φτανουν οι αιμοληψιες!που θα παει θα περασει!!!ευτυχως εχει καλο βαρος.το μονο που με στενοχωρει ειναι που ποναει μερικες φορες το εντερακι του και αυτο του αποσυντονιζει τη μερα και τη νυχτα του και τον κανει δυστυχισμενο!!!ας ειναι καλα το παυσιλυπο και παυσιπονο στηθος!!! :)

Διαφημίσεις

αγλαια συγχαρητηρια!!!για τις γνωσεις για την προσπαθεια και για τις φοβερες ακριβεις και τσεκουρατες απαντησεις!!!τι να πω!!συγλονιστηκα!! :o το σημαντικοτερο μυστικο για την επιτυχια του θηλασμού ειναι η υποστηριξη. κι εσυ την παρεχεις εμπεριστατωμενα και απλοχερα.μακαρι να γνωριζα την υπαρξη του φορουμ μερικους μηνες νωριτερα οταν κινδυνεψα να χασω το θηλασμο λογω κακης λειτουργιας του θυρεοειδη μου!!θα ειχα γλιτωσει απο τονους απελπισιας και δακρυων!!! :cry: δεν πειραζει ολα περνουν τελικα! να εισαι καλα .καλημερα

καλησπερα amaretto! :)

μηπως καποια μπορει να μου πει ποτε σταματαμε να αποστειρωνουμε με αλλεργικα μωρα και ποτε δωσατε στο αλλεργικο παιδακι σας γαλα βρυσης και οχι βρασμενο?? με τις πιπιλες τι κανετε?τις βραζετε και μετα τους εξι μηνες? :?:?

καλησπερα amaretto! :)

μηπως καποια μπορει να μου πει ποτε σταματαμε να αποστειρωνουμε με αλλεργικα μωρα και ποτε δωσατε στο αλλεργικο παιδακι σας γαλα βρυσης και οχι βρασμενο?? με τις πιπιλες τι κανετε?τις βραζετε και μετα τους εξι μηνες? :?:?

τι είναι το γάλα βρύσης;; :lol::lol:

Νερό δεν έβρασα ποτέ, στους 7 μήνες το έδωσα κανονικά.

Πιπίλα δεν χρησιμοποιήσαμε ...

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Λύστε μου και εμένα την απορία βρε κορίτσια.Όταν λέτε αίμα στα κόπρανα πως το εννοείτε;Εμένα το παιδί μου είναι με διαγνωσμένη αλλεργία στα γαλακτοκομικά, μοσχάρι, ψάρια,όσπρια, ξηρούς καρπούς, σουσάμια,ντομάτα,κακάο, μέλι και σόγια. Τις τελευταίες μέρες βλέπω στα κακά του πολλές κατσαρές γραμμές καφετί χρώματος.Ειδικά σήμερα το πρωί ήταν χιλιάδες και ανυσηχώ. Η γιατρός που μας παρακολουθεί είχε πει ότι το αίμαθα το καταλάβω γιατί θα είναι σαν γραμμές.Ναι αλλά τι΄χρώματος;Δεν έχωδει φωτεινό κόκκινο.Μόνο καφέ σαν γραμμές βλέννας.Είναι αίμα ή όχι;

Λύστε μου και εμένα την απορία βρε κορίτσια.Όταν λέτε αίμα στα κόπρανα πως το εννοείτε;Εμένα το παιδί μου είναι με διαγνωσμένη αλλεργία στα γαλακτοκομικά, μοσχάρι, ψάρια,όσπρια, ξηρούς καρπούς, σουσάμια,ντομάτα,κακάο, μέλι και σόγια. Τις τελευταίες μέρες βλέπω στα κακά του πολλές κατσαρές γραμμές καφετί χρώματος.Ειδικά σήμερα το πρωί ήταν χιλιάδες και ανυσηχώ. Η γιατρός που μας παρακολουθεί είχε πει ότι το αίμαθα το καταλάβω γιατί θα είναι σαν γραμμές.Ναι αλλά τι΄χρώματος;Δεν έχωδει φωτεινό κόκκινο.Μόνο καφέ σαν γραμμές βλέννας.Είναι αίμα ή όχι;

Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...