Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα ήθελα την γνώμη σας(s26 gold 1ή guigoz 1)

Recommended Posts

Ποιά είναι η γνώμη σας για το s26 gold 1?Eίναι καλύτερο από το guigoz 1?Μας πρότηνε και τα 2 η παιδίατρός μας,αλλά δεν ξέρω ποιό τελικά να της δώσω!Στο φαρμακείο μου είπαν οτι και τα 2 είναι καλά...

Διαφημίσεις

Μακάρι βέβαια να μην είχαμε αποθηλάσει , αλλά εφόσον έβλεπα ότι προς τα εκεί οδεύαμε , αναγκάστηκα το παίξω γευσιγνώστης ! Ναι , εγώ τα διάφορα γάλατα που δοκιμάσαμε τα "γευόμουν" και προσωπικά για να καταλήξω :)

Το s26gold έχει λίγο αχυρένια γεύση , έχει το πλεονέκτημα ότι διαλύεται καλά. Το guigoz έχει καλύτερη γεύση (κατα την δικιά μου γνώμη - δεν ξέρω για τα μωρά!) αλλά διαλύεται δυσκολότερα. Το πασίγνωστο almiron χάλια γεύση - λαδίλα , πως το πίνουν ρε παιδάκι μου τα άτιμα. ΝΑΝ ουδέτερες εντυπώσεις , frisolac - frisomel γλυκίζουν κάπως δεν με ενθουσιάσαν Ωραίο στη γεύση και σχετικα ευκολοδιάλυτο ήταν το HUMANA (λίγο δυσκολότερο στη διάλυση το νο2 ) . Εκεί καταλήξαμε τελικά μετά τον αποθηλασμό . Novalac επίσης ωραίο στη γεύση αμα δεν βρίσκω Humana αυτό παίρνω...

Τώρα για τα - υποτιθέμενα - ποιοτικά χαρακτηριστικά τους (ελεύθερα λακτόζης - με ίνες - με κόλπα - με κέρατα ) τα γράφουν επάνω δεν θελεις εμένα για να στα πω!)

Της Μανούλας είναι το καλύτερο - να μην ξεχνιόμαστε!!!!

HUMANA (λίγο δυσκολότερο στη διάλυση το νο2 ) . Εκεί καταλήξαμε τελικά μετά τον αποθηλασμό . Novalac επίσης ωραίο στη γεύση αμα δεν βρίσκω Humana αυτό παίρνω...

Δηλαδή μπορούμε να αλλάζουμε το γάλα στα μωρά; εγώ νόμιζα ότι αλλάζεις μόνο σε εξεραιτικές περιπτώσεις δλδ για αντιαναγωγικό, για αλλεργίες κτλ.

Γιατί να μην μπορούμε ? Και βέβαια μπορούμε , εγώ άλλαξα πολλά και κατέληξα σε αυτό που πίνει καλύτερα ο μπεμπάκος.

Όλα τα ίδια είναι πάνω-κάτω . Τον μύθο του "μην αλλάζεις γάλα στο μωρό" τον αναπαράγουν οι γιατροί που εχμ... έχουν μεγάλες τσέπες :cool: ... και βέβαια οι Εταιρείες με Έψιλον κεφαλαίο που δεν θέλουν να τα πολυψάχνουμε για να μην χάσουν την Αγία Κουτάλα με τα Ευρώπουλα.

EDIT : (Έβγαλα εκείνο το "αμόρφωτοι"... ήταν λίγο αγενές και επιπλέον και ανακριβές . Δεν είναι θέμα μόρφωσης αλλά ...τσέπης :) )

Γιατί να μην μπορούμε ? Και βέβαια μπορούμε , εγώ άλλαξα πολλά και κατέληξα σε αυτό που πίνει καλύτερα ο μπεμπάκος.

Όλα τα ίδια είναι πάνω-κάτω . Τον μύθο του "μην αλλάζεις γάλα στο μωρό" τον αναπαράγουν οι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ γιατροί και βέβαια οι Εταιρείες με Έψιλον κεφαλαίο που δεν θέλουν να τα πολυψάχνουμε για να μην χάσουν την Αγία Κουτάλα με τα Ευρώπουλα.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!Το HUMANA δεν είναι κάπως βαρύ?Πόσο δίκιο έχεις για το almiron ειδικά για τα HA και Pepti,μυρίζουν σαν ιχθυόσκαλα :?

Διαφημίσεις

Πιθανώς να έχεις δίκιο , φίλη μου , εμάς όμως μας βόλεψε!! :) :)

Γενικά έχω να κάνω την εξής παρατήρηση. Υπάρχουν μωράκια που τους αρέσουν οι γλυκιές γεύσεις και άλλα πάλι όχι. Ο δικός μου για παράδειγμα , δεν αγαπάπησε ποτέ τα "γλυκά" γάλατα - ούτε τώρα τις γλυκές τροφές (πχ μπισκοτόκρεμες - φαριν λακτέ κλπ)

Αντίθετα του αρέσουν τα ξινά και τα ουδέτερα (πχ μπόλικο λεμόνι στην χορτόσουπα , κοτόκρεμα) , οι άγλυκες κρέμες η φρουτόκρεμα χωρίς μπανάνα κλπ κλπ κλπ.

Οπότε μάλλον ανάλογα "αποφάσισε" ότι του άρεσε το σχετικά "αγλυκο" Χουμάνα.

Υ.Γ. Πλάκα δεν έχει που όλοι οι φαρμακοποιοί το προφέρουν Χουμάνα και όχι Χιουμάνα ? :)

Και εγω το humana το ενα πηρα και συνεχηζω το δυο.Δοκιμασα το Nativa ηταν πιο γλυκο αλλα ηταν πολυ ελαφρυ.Daddycool δεν εχει προβλημα με την πυκνοτητα αου γαλακτος?Τι μπιμπερο χρησημοπειεις?Εγω παντως εχω στα 210 ml βαζω 6 μεζουρες αντι για 7,για να μπορει να βγαινει απο το μπουκαλι!!!

Χρησιμοποιώ της θηλές σιλικόνης της chicco "μεταβλητής" ροής  

Η όλη φάση με την τάχαμου-δήθεμου μεταβλητή ροή είναι απάτη - αλλά κατα τα άλλα μια χαρά θηλή είναι και το Χουμάνα2 περνάει μια χαρούλα χωρίς να το αραιώνουμε :)

Καλημέρα και από μένα. Η μικρή μου έπινε το novalac it 1 και επειδή μας έκανε κάτι κόλπα με το γάλα είπαμε να το αλλάξουμε και πήραμε το s26.

Εμένα σαν γάλα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί διαλύεται ΠΟΛΥ εύκολα. Της μικρής μου όμως της έπεσε λίγο βαρύ. Μείωσε κι άλλο την ποσόητα που έπινε και το ρευόταν ακόμα και 3 1/2 ώρες μετά το γεύμα :shock:

Επίσης της επιδείνωσε την δυσκοιλιότητα που έτσι κι αλλιώς την βασανίζει. Έτσι μετά από 5 μέρες ξαναγυρίσαμε στο novalac IT.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Για το συγκεκριμένο που ρωτάς δεν ξέρω να σου πω αλλά μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον dadycool στο παρακάτω και ότι κι εμείς το ίδιο ακριβώς κάναμε!

Όλα τα ίδια είναι πάνω-κάτω . Τον μύθο του "μην αλλάζεις γάλα στο μωρό" τον αναπαράγουν οι γιατροί που εχμ... έχουν μεγάλες τσέπες :cool: ... και βέβαια οι Εταιρείες με Έψιλον κεφαλαίο που δεν θέλουν να τα πολυψάχνουμε για να μην χάσουν την Αγία Κουτάλα με τα Ευρώπουλα.

EDIT : (Έβγαλα εκείνο το "αμόρφωτοι"... ήταν λίγο αγενές και επιπλέον και ανακριβές . Δεν είναι θέμα μόρφωσης αλλά ...τσέπης :) )

Χρησιμοποιώ της θηλές σιλικόνης της chicco "μεταβλητής" ροής που θα δεις εδώ :

http://www.babynet.gr/prointa/04_vrefanaptiksi.htm

Η όλη φάση με την τάχαμου-δήθεμου μεταβλητή ροή είναι απάτη - αλλά κατα τα άλλα μια χαρά θηλή είναι και το Χουμάνα2 περνάει μια χαρούλα χωρίς να το αραιώνουμε :)

Συγνωμη daddycool αλλα δεν τις βρηκα!! :( Που λεει μεταβλητή???

Λάθος λέξη χρησιμοποίησα - Εϊναι αυτή που μιλάει για ρυθμιζόμενη ροη... Ουσιαστικά πρόκείται για μια "πλακέ" σχισμή.... Δεν χρειάζεται να την προσανατολίζεις με τον τρόπο που λέει το φυλλαδιάκι.. Εγώ "οπως να 'ναι" την δίνω στον μπέμπη και όλα μια χαρά....

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...