Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθυστέρηση με αρνητικό test εγκυμοσύνης

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.καινουργια στο φορουμ.ο κυκλος μου ητανε σταθερος 28-29 μερες και τωρα εχω καθυστερηση 6μερες,εκανα τεστ κ βγηκε αρνητικο.εχω κ υγρα ασπρα.υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και να εχει βγει λαθος το τεστ????η μηπως αλλαζει ο κυκλος μου????

στις 6 μέρες καθυστέρηση κι εγώ είχα αρνητικό τεστ αλλά ήμουν έγκυος. Μήπως ξεκίνησες μπανια στη θάλασσα?? Εμένα τότε αλλάζει ο κύκλος!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 509
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στις 6 μέρες καθυστέρηση κι εγώ είχα αρνητικό τεστ αλλά ήμουν έγκυος. Μήπως ξεκίνησες μπανια στη θάλασσα?? Εμένα τότε αλλάζει ο κύκλος!

οχι μπανια δεν ξεκινησα.να κανω χωριακη?να παω στον γιατρο?τι να κανω?????εχω παρατηρηση οτι τρωω περισσοτερο σε σχεση με της αλλες φορες.

Ειναι και δεν ειναι αξιοπιστα....λειτουργουν οπως και τα τεστ εγκυμοσυνης....

Τις περισσοτερες φορες δειχνουν 1-2 24ωρα πριν την επερχομενη ωορηξια....

Πολλες κοπελες εμειναν εγκυες βασει αυτων των τεστ και αλλες κοπελες απλα μπερδευτηκαν με αυτα τα τεστ...

Μάλιστα...την πέμπτη θα πάω σε γυναικολόγο να δω τι γίνεται..!μακάρι ολα να πάνε καλα..:-) και να έχω μωράκι,αν οχι..όπως είπατε εσείς συνεχίζω τις προσπάθειες...και ίσως ο επόμενος μήνας να είναι δικός μου..

οχι μπανια δεν ξεκινησα.να κανω χωριακη?να παω στον γιατρο?τι να κανω?????εχω παρατηρηση οτι τρωω περισσοτερο σε σχεση με της αλλες φορες.

Καλώς ήρθες κοπέλα μου...και εγω ειμαι πολύ καινούργια εδώ!εγω σε κύκλο 45 ημερών..(είναι πολύ μεγάλος :-) :-) αλλά σταθερός) σήμερα είναι η 9 μέρα καθυστέρησης..έχω κάνει δύο τεστ εγκυμοσύνης,μια χοριακη και ολα αρνητικά...θα πάω σύντομα σε γυναικολόγο!αυτό ποΥ σε συμβουλεύω είναι να πας να κανεις μια χοριακη η οποία είναι σχεδόν(λέω σχεδόν γιατι ελπίζω στην περίπτωση μου να κάνει λαθος :-) ) και από κει και πέρα ανάλογα με τα αποτελέσματα.. βλέπεις τι θα κάνεις!καλή επιτυχία και καλα αποτελέσματα!!!

Κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση?τι ξέρετε για τα τεστ ωορρηξίας?έχει χρησιμοποιησει καμία?

Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27121

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

Κορίτσια...,τελικά ειμαι έγκυος!!!η χοριακη ήταν 140!!!!! 2 αρνητικά τεστ,μια αρνητική χοριακη και ένα μωρακιιιιι στην κοιλίτσα!!!! :-):wink::-P:-) αχχχχχχ! Ειμαι πανευτυχής!!!!! :-)

Κορίτσια...,τελικά ειμαι έγκυος!!!η χοριακη ήταν 140!!!!! 2 αρνητικά τεστ,μια αρνητική χοριακη και ένα μωρακιιιιι στην κοιλίτσα!!!! :-):wink::-P:-) αχχχχχχ! Ειμαι πανευτυχής!!!!! :-)

xatitze ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

Όλα καλά να σας πάνε!!!

Μακάρι να τα καταφέρουμε και άλλες...

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Μπραβοοοοοοοοο κοριτσι μου.......συγχαρητηρια, σου ευχομαι μια ωραια και τελειομηνη εγκυμοσυνη....

Αχ αυτα τα τεστ!!!!!! Αχ!

Τωρα οσο για την αρνητικη χοριακη να που καμια φορα συμβαινει!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Μπράβο!!!!!!!!!!!!ΜΕ το καλό να έχεις μία τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη ,να πάνε ΟΛΑ καλά και να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

κατι σκεφτηκα ,ολομοναχη,χι χι μηπως τελικα το σποτακι σου το επιασες πολυ αργοτερα?μην σου πω οτι μπορει να το επιασες και τις μερες που ελεγες οτι περιμενεις περιοδο,απο την τιμη της χοριακης το λεω συν τα αλλα αρνητικ ααποτελεσμτα ..κοριτσια μην γελατε εε

αντε ..,μπραβοο!! στγχαρητηρια !!!ποσες μερες καθυστερηση ειχες?τι κουφο?μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:lol:

Ευχαριστω παρά πολύ :-) σε κύκλο 45 ημερών...σημερα έχω 15 μέρες καθυστέρηση :-) ολα πριν βγήκαν αρνητικά γιατι απ ότι φαίνεται ειχα καθυστερημένη σύλληψη!την προηγούμενη παρασκευή όπου ειχα κάνει την πρώτη χοριακη, η οποία ήταν αρνητική... τετοια ώρα έκλαιγα και σημερα πλεω σε πελάγη ευτυχίας :-) :-) :-)

κατι σκεφτηκα ,ολομοναχη,χι χι μηπως τελικα το σποτακι σου το επιασες πολυ αργοτερα?μην σου πω οτι μπορει να το επιασες και τις μερες που ελεγες οτι περιμενεις περιοδο,απο την τιμη της χοριακης το λεω συν τα αλλα αρνητικ ααποτελεσμτα ..κοριτσια μην γελατε εε

Ετσι ακριβώς πρέπει να εγινε γιατι σε τέτοιο κύκλο δεν ξέρεις ποτέ κάνω ωορρηξία! :-) :-) :-) και χθες πήγα πρώτη φορά στην γυναικολογο..και το μόνο που είδαμε ήταν ένα παχύ ενδομήτριο...αυτή σημερα μετά τα αποτελέσματα,όταν ο άντρας μου την πήρε τηλ είπε πως ήταν σχεδόν σίγουρη για την κύηση αλλά δεν μας είπε τίποτα..απλά μας έστειλε για χοριακη!!:-) :-)

Διαφημίσεις

φαν του σουλειμαν οπως και εσυ αλλα προτιμω την χουρεμ,στα 34 προσπαθουμε για παιδακι 3-4 μηνες ,δυστυχως εχω πολυκυστικες και εχω καθυστερηση 18 μερες εαν υπολογισω τον συνηθισμενο μου κυκλο και 5 περιπου αν μετρησουμε τον συνηθισμενο μεγαλυτερο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν στανταρ σε αυτα .μου εχουν πει να χασω κιλα κ να παιρνω γκλουκοφαιζ ,τα χαπια τα εκοψα χθες δεν τα μπορω πλεον εχω πολλες παρενεργειες που δεν αντεχω με κουρασαν .πηγα στο γιατρο στο νοσοκομειο της επαρχιας που ειμαι αλλα δεν ασχοληθηκε μαζι μου ,περιμενω να κατεβω αθηνα ,να παω σε γιατρο να μου πει τι να κανω .αυτα .μου κρατατε παρεα και παντα χαιρομια με τις χαρες σας

φαν του σουλειμαν οπως και εσυ αλλα προτιμω την χουρεμ,στα 34 προσπαθουμε για παιδακι 3-4 μηνες ,δυστυχως εχω πολυκυστικες και εχω καθυστερηση 18 μερες εαν υπολογισω τον συνηθισμενο μου κυκλο και 5 περιπου αν μετρησουμε τον συνηθισμενο μεγαλυτερο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν στανταρ σε αυτα .μου εχουν πει να χασω κιλα κ να παιρνω γκλουκοφαιζ ,τα χαπια τα εκοψα χθες δεν τα μπορω πλεον εχω πολλες παρενεργειες που δεν αντεχω με κουρασαν .πηγα στο γιατρο στο νοσοκομειο της επαρχιας που ειμαι αλλα δεν ασχοληθηκε μαζι μου ,περιμενω να κατεβω αθηνα ,να παω σε γιατρο να μου πει τι να κανω .αυτα .μου κρατατε παρεα και παντα χαιρομια με τις χαρες σας

Χουρέμ ή konst1979 μην απελπίζεσαι!

Τα glucophage τα παίρνω από το 2011 και με διατροφή με βοήθησαν να χάσω κάποια από τα περιττά κιλά μου. Γεγονός είναι ότι έχουν παρενέργειες όπως όλα τα φάρμακα, αλλά αν μπορούν να βοηθήσουν έστω και λίγο, αξίζει να ζοριστούμε!

Γέννησα την άνοιξη του 2009 με φυσιολογική σύλληψη μετά από 1,5 μήνα προσπαθειών και είχα και εγώ περιόδους 45-50 ημερών!!!! Όλα καλά μέχρι εδώ...Ούτε υποψιαζόμουν ότι θα μπορούσα να είχα δυσκολίες σύλληψης!!!

Μετά την γέννα της κόρης μου, άρχιζα να παχαίνω, περίοδος πουθενά και για πρώτη φορά στη ζωή μου μου ανέφερε ο τότε γυναικολόγος ότι βλέπει πολυκυστικές και να μην δώσω σημασία αλλά εμένα κάτι με έτρωγε...Αλλάζω ιδιώτη γιατρό και μου εντοπίζει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη. Από αρχές του 2011 ξεκινώ τα glucophage μαζί με αντισυλληπτικά. Το αποτέλεσμα να έχω σταθερή περίοδο 28ημερών και σταθερότητα βάρους ή δυνατότητα απώλειας μετά από σωστή διατροφή.

Τώρα έχω σταματήσει τα αντισυλληπτικά από Φεβρουάριο 2013 και ξεκινήσαμε προσπάθειες για 2ο παιδί. Η περίοδος όμως άφαντη...αν δεν πάρω χάπια δεν αδιαθετούσα... Ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να δοκιμάσουμε με πρόκληση ωορρηξίας και με υπερήχους να εντοπίσουμε γόνιμες μέρες. Ήδη προσπαθήσαμε για 1 κύκλο, αλλά δυστυχώς χθες αδιαθέτησα...Πάμε για 2η προσπάθεια και ήδη προσεύχομαι...:wink:

Αχ τι να πω Κορίτσια...δεν ξέρω,καλή επιτυχία σας εύχομαι και να ανταποδώσουν οι προσπάθειες σας...σας Εύχομαι τα καλύτερα,αλήθεια... :-) :-) :-) ολα να πάνε όπως τα θέλετε...!ελπίδα παντα πρέπει να υπάρχει.,,γιατι Ο Θεός υπάρχει!!!!!!! :-)

Ααααα και konst μου,δεν ειμαι φαν του Σουλεϊμάν...χατιτζε με λένε:-) όσο παρακολούθησα αυτό το έργο προτιμούσα και εγω την χουρεμ..,:-)

Τα glucophage τα παίρνω από το 2011 και με διατροφή με βοήθησαν να χάσω κάποια από τα περιττά κιλά μου. Γεγονός είναι ότι έχουν παρενέργειες όπως όλα τα φάρμακα, αλλά αν μπορούν να βοηθήσουν έστω και λίγο, αξίζει να ζοριστούμε!

Γέννησα την άνοιξη του 2009 με φυσιολογική σύλληψη μετά από 1,5 μήνα προσπαθειών και είχα και εγώ περιόδους 45-50 ημερών!!!! Όλα καλά μέχρι εδώ...Ούτε υποψιαζόμουν ότι θα μπορούσα να είχα δυσκολίες σύλληψης!!!

Μετά την γέννα της κόρης μου, άρχιζα να παχαίνω, περίοδος πουθενά και για πρώτη φορά στη ζωή μου μου ανέφερε ο τότε γυναικολόγος ότι βλέπει πολυκυστικές και να μην δώσω σημασία αλλά εμένα κάτι με έτρωγε...Αλλάζω ιδιώτη γιατρό και μου εντοπίζει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη. Από αρχές του 2011 ξεκινώ τα glucophage μαζί με αντισυλληπτικά. Το αποτέλεσμα να έχω σταθερή περίοδο 28ημερών και σταθερότητα βάρους ή δυνατότητα απώλειας μετά από σωστή διατροφή.

Τώρα έχω σταματήσει τα αντισυλληπτικά από Φεβρουάριο 2013 και ξεκινήσαμε προσπάθειες για 2ο παιδί. Η περίοδος όμως άφαντη...αν δεν πάρω χάπια δεν αδιαθετούσα... Ο γιατρός μου λέει ότι πρέπει να δοκιμάσουμε με πρόκληση ωορρηξίας και με υπερήχους να εντοπίσουμε γόνιμες μέρες. Ήδη προσπαθήσαμε για 1 κύκλο, αλλά δυστυχώς χθες αδιαθέτησα...Πάμε για 2η προσπάθεια και ήδη προσεύχομαι...:wink:

Ηλιοβασίλεμα να σου ζήσει το μωράκι σου.. Εύχομαι πολύ σύντομα να μπει στην κοιλίτσα σου και δεύτερο σποράκι και να μεγαλώσει η φαμίλια σας!!! :D:D:D:D:D

Οι άντρες της ζωής μου...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου να σου ζησει το κοριτσακι σου ,χι χι μ'αρεσε ο χαρακτηρισμος .ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να τα παρω και εκει που καποιες μερες λεω ενταξει το εχω το θεμα με τα γκλουκοφαιζ μετα αρχιζουν οι τρελες διαροιες (συγνωμη )και οι υπογλυκαιμιες ,συνεχεια ..δηλαδη πολλες φορες τρωω το παιρνω και σε 15 λεπτα νιωθω υπογλυκιαμια ,δεν τρωω κατι αλλο γιατι η ουσια ειναι να αδυνατισω και ολη μερα την περναω ετσι ,ειχα εξαντληθει τοσο που κοιμομουν 12 ωρες ενω πριν μολις 6 ασε που απο την εξαντληση δεν ειχα ορεξη για απολυτως τιποτα ουτε για αγαπουλες που εγω εχω παντα κ χωρις αγαπουλες τσαμπα κανω ολα τα αλλα

Ηλιοβασίλεμα να σου ζήσει το μωράκι σου.. Εύχομαι πολύ σύντομα να μπει στην κοιλίτσα σου και δεύτερο σποράκι και να μεγαλώσει η φαμίλια σας!!! :D:D:D:D:D

Ευχαριστώ και ανταποδίδω! :wink:

Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί η κόρη μου είναι ήδη 4χρν και ζητάει αδερφάκι(α)!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου να σου ζησει το κοριτσακι σου ,χι χι μ'αρεσε ο χαρακτηρισμος .ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να τα παρω και εκει που καποιες μερες λεω ενταξει το εχω το θεμα με τα γκλουκοφαιζ μετα αρχιζουν οι τρελες διαροιες (συγνωμη )και οι υπογλυκαιμιες ,συνεχεια ..δηλαδη πολλες φορες τρωω το παιρνω και σε 15 λεπτα νιωθω υπογλυκιαμια ,δεν τρωω κατι αλλο γιατι η ουσια ειναι να αδυνατισω και ολη μερα την περναω ετσι ,ειχα εξαντληθει τοσο που κοιμομουν 12 ωρες ενω πριν μολις 6 ασε που απο την εξαντληση δεν ειχα ορεξη για απολυτως τιποτα ουτε για αγαπουλες που εγω εχω παντα κ χωρις αγαπουλες τσαμπα κανω ολα τα αλλα

Σε τι δόση στα έδωσε ο γιατρός; Τα ξεκίνησες σταδιακά μέχρι να φτάσεις την δόση; Δηλαδή εμένα μου είπε 1 με το μεσημεριανό και 1 με το βραδυνό. Αλλά στην αρχή πήρα μισό χάπι για μερικές μέρες, μετά 1 χάπι/ημέρα και σταδιακά έφτασα τα 2/ημέρα. Οι διάρροιες και ο πονόκοιλος, το σφίξιμο στο στομάχι είναι πρόβλημα και παρόλο που το παίρνω 2 1/2 χρόνια εχω ακόμη ενοχλήσεις, πιο αραιά αλλά υπάρχουν... Η μεγάλη μου αγάπη είναι τα γλυκά και έτσι και αλλιώς δυσκολεύομαι να αντισταθώ οπότε δεν νομίζω ή δεν ξέρω αν φταίει το χάπι. Η αδυναμία για αγαπούλες και η κούραση και εγώ τα έχω αλλά δεν τα είχα συνδυάσει με το χάπι αλλά λόγω υπολοίπων υποχρεώσεων...Λες;;;:oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...