Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κόκκινα μαγουλά

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας πριν καλέσω την παιδίατρο.

Η κόρη μου πέρασε μια ίωση μόνο με πυρετό 4 ημέρες. Εν τω μεταξύ την είχαν τσιμπήσει κουνούπια και την 5 ημέρα της βάλαμε λίγη κρέμα για τα τσιμπήματα της frezyderm. Ε το μωρό από εχθές το απόγευμα που της βάλαμε έχει κόκκινα μαγουλάκια!!!! Σας έχει συμβεί;;; Λέτε να της έκανα καμία ζημιά;

:oops:

Διαφημίσεις

Όταν λες ότι έχει κόκκινα μαγουλάκια εννοείς ότι όπως όταν γίνεται υπεραιμάτωση της περιοχής (π.χ. από τον ήλιο ή λόγω αμηχανίας) ή μοιάζει με εξάνθημα?

Σε ρωτάω γιατί και ο γιός μου είχε πυρετό 4 μέρες και από χθές έχει γεμίσει εξανθήματα στο πρόσωπο και στην κοιλιά. Η παιδίτρος μου είπε ότι είναι στάδιο της συγκεκριμένης ίωσης.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Όταν λες ότι έχει κόκκινα μαγουλάκια εννοείς ότι όπως όταν γίνεται υπεραιμάτωση της περιοχής (π.χ. από τον ήλιο ή λόγω αμηχανίας) ή μοιάζει με εξάνθημα?

Σε ρωτάω γιατί και ο γιός μου είχε πυρετό 4 μέρες και από χθές έχει γεμίσει εξανθήματα στο πρόσωπο και στην κοιλιά. Η παιδίτρος μου είπε ότι είναι στάδιο της συγκεκριμένης ίωσης.

δεν μοιαζουν με σπυράκια, αλλά σαν μεγάλη κοκκινήλα στα μαγουλάκια

βάλε λίγες κομπρέσες με χαμομήλι και επικοινώνησε καλύτερα με τον παιδίατρο για να είσαι και εσύ ήσυχη.Περαστικά της!

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Πηρα την παιδίατρο τηλέφωνο και μου είπε δεν είναι τίποτα να της βάλω κρεμούλα fissan και να μην εκτεθεί στον ήλιο

Βασικά έχω εκνευριστεί με την παιδίατρο μας, η μικρή από την Πέμπτη έως την Κυριακή ψηνόταν στον πυρετό και τώρα αυτό με τα μάγουλα της και την προηγούμενη Παρασκευή είχε κάνει εμβόλιο ανεμοβλογιάς….και δεν μου λέει να δει ο παιδί…μόνο τηλεφωνικά μιλάμε!

Διαφημίσεις

Λοιπόν εν τέλη έχει η μικρη ιωγενες εξανθημα....και μου ειπε οτι κρατάει 2-3 ημέρες

Ακριβώς το ίδιο είχαμε και εμείς. Και το χαρακτηριστικό του είναι πρώτα τα κόκκινα μάγουλα και μετά τα εξανθήματα. Μόνο προσοχή στον ήλιο θέλει!περαστικά σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...